Dodaj do ulubionych

Brak stanika w paczce od Ewy Michalak

23.12.13, 15:17
Nie wiem czy zdazylo się to Wam,mnie po raz pierwszy. Jeśli tak,to proszę napiszcie bo nie wiem,jak to załatwić. Odebrałam dziś paczkę z poczty,paczka nienaruszona,żadna taśma klejąca nie jest odklejona ani nic ,co mogłoby wskazywać,ze ktoś przy paczce majstrował.Otwieram i przecieram oczy ze zdumienia. Sa pozostałe staniki,nie ma Malinki i majtek Malinka. Jestem załamana,bo właśnie Malinka była powodem złożenia zamówienia. Dzwoniłam,sklep zamknięty,nie wiem co dalej będzie. Humor na Święta mam już zwarzony. Jest rachunek na Malinkę i majtki,nie ma ich w paczce, super ,jakieś 200 zł do tylu.
Obserwuj wątek
    • bib24 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:24
      Udowodnić będzie ci ciężko. Z drugiej strony sklep może wyjść ci naprzeciw i zinwentaryzować magazyn malinek ze stanem w skelpie internetowym i jak wyjdzie nadmiar w twoim rozmiarze to jest dowód że go nie wysłali.

Mnie się raz tak zdażyło na ebay, zamawiałam 3 płyty a doszły 2. Jednak 3 w tym rozmiarze nie zmieściły by się do tej koperty (więc jakby wysłał 3 byłaby większa koperta) - opisałam to sprzedającemu i bez problemu oddał kasę.
      • dora.103 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:29
        Wiem,ze będzie mi ciężko udowodnić. Nosze się z zamiarem pójścia na policje. Odeszła mi ochota na staniki Effuniak i mam ochotę wszystko odesłać natychmiast.
        • bib24 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:33
          A jak udowodnisz policji?
          • dora.103 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:37
            mogę założyć na policji sprawę,nie wiem czy na etapie zakładania sprawy muszę coś udowadniać. Mogło się zdążyć,ze ktoś zapomniał włożyć do paczki. To znaczy musiało tak być,bo nikt nic z niej nie wyjął przede mną.
            A co mi radzisz?
            • kryklu Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:42
              Mogło się zdążyć,ze ktoś zapomniał włożyć do paczki. To znaczy m
              > usiało tak być,bo nikt nic z niej nie wyjął przede mną.

Właśnie dlatego policja nie ma z tym nic wspólnego :)
              Skontaktuj się ze sklepem. Nie denerwuj się :) To jest uczciwy sklep.
            • bib24 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:48
              Właśnie nie mam pojecia co doradzić, bo naprawdę nie wiem jakby miało wyglądać założenie sprawy na policji. Nie masz tak naprawdę dowodów. Lepiej zacznij jednak od kontaktu ze sklepem.
        • kasienka.body Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:39
          A może po prostu skontaktuj się ze sklepem a nie od razu policja?
          Napisz maila jeśli nie odbierają, może akurat już przedświątecznie zamknięte, ale na maile powinien ktoś odpowiadać.
          Może być, że to zwykła omyłka ludzka, może się już nie zmieściło i idzie drugą paczką.
          Policja to jest krok ostateczny wg mnie, na pewno nie zgłaszałabym przed skontaktowaniem się ze sklepem.
          • dora.103 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:45
            Kasienka-oczywiscie,ze krok ostateczny. Nikt nie lata na policje jak nie musi,bo to tez nic przyjemnego nie jest. Chodzi o to,ze będę w Polsce tylko do 31 grudnia,a sklep się otwiera 7 stycznia bo jest przerwa. Wiec jakby muszę tu coś postanowić. Tak sobie głośno myślę,dzwoniłam,maila wysłałam. Miałam nadzieje,ze może komuś się to zdazylo,bo człowiek to człowiek i czasem się coś tam może zawieruszyć przy pakowaniu paczek dla klientów.
            • inez69 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 20:00
              Jestem pewna, że jeśli to wina sklepu, to doślą Ci zamówienie tam gdzie będziesz. Nie ma co dramatyzować, nie trafiłaś na oszustów.
            • kryklu Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 20:08
              Miałam nadzieje,ze m
              > oże komuś się to zdazylo,bo człowiek to człowiek i czasem się coś tam może zawi
              > eruszyć przy pakowaniu paczek dla klientów.

Miałaś, to znaczy że już nie masz? Dlaczego?

Chodzi o to,ze będę w Polsce tylko do 31 gru
              > dnia,a sklep się otwiera 7 stycznia bo jest przerwa. Wiec jakby muszę tu coś po
              > stanowić.

Nie musisz. Kontaktować się ze sklepem możesz również z zagranicy. A co byś zrobiła, gdybyś musiała zwrócić coś do sklepu lub wymienić na inny rozmiar? Wszystkie sklepy mają krótszą lub dłuższą przerwę świąteczną. Ty też :)
        • madzioreck Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 19:44
          dora.103 napisał(a):

> Wiem,ze będzie mi ciężko udowodnić. Nosze się z zamiarem pójścia na policje.

W wątku obok piszesz, że firma kilka razy poszła Ci na rękę, a teraz przy czymś, co jest pewnie po prostu pomyłką, chcesz iść na policję... super. Dobrze, że nie od razu do prokuratury albo CBŚ ^^
          • kryklu Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 19:59
            Dziewczyna chyba nie ma doświadczenia w internetowych zakupach i na swoje nieszczęście nie ma też zaufania do ludzi.
          • dora.103 od Dory do Madzioreck 23.12.13, 23:34
            Ha, fajnie sie komentuje i kpi z czyjegos klopotu, wiem,ze czasami ludzie tak robia. Ale mam nadzieje ,ze sytuacja podobna do mojej nigdy Cie nie spotka.
            Pozdrawiam
            • madzioreck Re: od Dory do Madzioreck 24.12.13, 00:37
              Wyobraź sobie, że mnie spotkała, i zanim zaczęłam straszyć policją, wyjaśniałam sprawę normalną drogą, respektując fakt, że w urlop albo weekend firma nie odbiera telefonu. Nie ma powodu postąpić inaczej w przypadku znanej firmy, o której nie ma opinii, że wyłudza kasę i oszukuje ludzi.
            • madzioreck Re: od Dory do Madzioreck 24.12.13, 00:38
              > Ha, fajnie sie komentuje i kpi z czyjegos klopotu

To nie była kpina, tylko ironiczna, przyznaję, próba uświadomienia Ci absurdu sytuacji.
        • helenka333 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 24.12.13, 00:43
          Eeee no bez przesady, przypuszczam, że piszesz w emocjach bo chyba nie myślisz tak serio. Chyba najpierw należy spróbować wyjaśnić zanim się takie sądy wyda. Niezależnie od tego gdzie byś zamawiała każdemu może się zdarzyć pomyłka- prędzej bym o tym pomyślała niż, że ktoś chce Cię od razu oszukać, tym bardziej Ewa. Dzwoni się i wyjaśnia, nie odebrali- zaraz są Święta, ludzie różnie pracują, także producenci bielizny, no bo chyba nie myślisz, że specjalnie nie odbierają bo TY dzwonisz. A poza tym jaką smutną osobą musisz być skoro pierwszą rzeczą jaka Ci przychodzi do głowy jest to, że ktoś Cię chcę oszukać.
    • kryklu Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 23.12.13, 15:39
      Spokojnie, skontaktuj się ze sklepem po przerwie świątecznej. To na pewno pomyłka.
      • dora.103 od Dory do Kryklu 23.12.13, 23:29
        Dziekuje za rady.
        Dziewczyna ma doswiadczenie w zakupach przez internet. I w zwiazku z tym owa dziewczyna ma tez zaufanie do ludzi. Ufam,ze jak zaplace na poczatku grudnia z gory za staniki to firma mi te staniki przysle. Do tej pory tak to dzialalo i nigdy,przenigdy nie bylo takiej sytacji. To raczej moja rodzina w tym momencie ma o czym rozmawiac,bo to oni nie kupuja przez internet i zawsze mi to odradzali hehe. No ale dziewczyna jakos to musi zniesc przez te swieta..
        Pozdrawiam
        • kryklu Re: od Dory do Kryklu 24.12.13, 08:04
          > Dziekuje za rady.

Cieszę się, że dotarły do Ciebie (a miałam wątpliwości) moje rady, żebyś się uspokoiła bo firma jest uczciwa.

> Dziewczyna ma doswiadczenie w zakupach przez internet. I w zwiazku z tym owa dz
          > iewczyna ma tez zaufanie do ludzi. Ufam,ze jak zaplace na poczatku grudnia z go
          > ry za staniki to firma mi te staniki przysle.

Mylisz zaufanie do ludzi z wiarą w ludzką nieomylność.

To raczej moja rodzina w tym momencie ma
          > o czym rozmawiac,bo to oni nie kupuja przez internet i zawsze mi to odradzali h
          > ehe. No ale dziewczyna jakos to musi zniesc przez te swieta..

Współczuję, bo moja rodzina zawsze podziwiała mnie za to, że tak wygodnie i tanio kupuję przez internet. Cóż poradzić, nie każdy jest w stanie iść z duchem czasu...
    • effuniak Dora.103 23.12.13, 21:04
      Wysłałaś do sklepu mail o godz.14.07 i MUSIAŁAŚ dostać wiadomość zwrotną o przerwie w sklepie ponieważ mam ustawiony komunikat zwrotny na poczcie
      Mimo tego, ponieważ zaglądam na pocztę i odpowiadam na ważniejsze, nieznoszące zwłoki spawy odpisałam Ci o godz 17,54 - bo, wybacz, nie siedzę non-stop przy kompie co nastepuje :

Pani Doroto - po świętach, 27 XII będę w firmie i sprawdzę fizyczny stan w/w produktów i wtedy dam znać.
      Jest wysoce prawdopodobne, że w ferworze przedświątecznego szczytu zakupowego dziewczyny nie dołożyły wszystkiego co powinny do paczki - ale to będę mogła stwierdzić dopiero po świętach
      Tak czy inaczej - przepraszam za kłopot
      Życzę spokojnych i obfitych Świąt
      Odezwę się 27 ok południa
      Pozdrawiam
      Ewa Michalak

Ty mi odpisałaś ale już nie omieszkałaś umieścić na forum info że się z Tobą skontaktowałam...
      to by było na tyle w kwestii etyki o której piszesz w innym moim wątku ....

Wesołych Świąt
      • effuniak Chciałam Wam serdecznie podziękować 23.12.13, 21:09
        Chciałam Wam podziękować, że stanęłyście w mojej obronie ....
        Dziękuję z całego serca za obronę i wiarę w moją uczciwość
        Jest to dla mnie tym cenniejsze, że zdarza nam się czasem prowadzić ostre polemiki i nierzadko spierać w różnych kwestiach jednak w sprawie tak dla mnie ważnej jak moja uczciwość - stanęłyście w mojej obronie

Bark mi słów by Wam podziękować dlatego powiem jeszcze raz - SERDECZNIE DZIĘKUJĘ

Wesołych Świąt
        Ewa Michalak
        • kk345 Re: Chciałam Wam serdecznie podziękować 23.12.13, 21:34
          Ewo- bo widzisz,drobne prywatne starcia i różnice poglądów to jedno,ale nie wpływa to na zaufanie do Twojej firmy i przekonanie o jej uczciwości,co widać wyraźnie w tym wątku.
          Pierwsze,co pomyślałam: to na pewno jakaś pomyłka, którą postarasz się wyjaśnić... Jak widać
          nie tylko ja:)

Przyjemnych Świąt:)
          • dora.103 od Dory do effuniak 23.12.13, 23:24
            Az juz sama nie wiem o co tu chodzi.
            Effuniak-dostalam maila i nie zamiescilam informacji na forum bo po prostu wychodzilam wtedy z domu. Teraz zamieszczam. Jesli chodzi o sprostowanie to napisze jak juz zalatwimy te sprawe.
            Na chwile obecna- zaplacilam za stanik i majtki,ktorych nia ma w paczce. Nikt nikogo tu nie oskarza wiec nie wiem dlaczego Twoja uczciwosc mialaby byc wystawiona na szwank. Otwrzylam ten watek,bo chcialam sie dowiedziec czy ktos mial juz taka sytuacje.
            Wesolych Swiat,czekam na kontakt 27 grudnia.
            • kk345 Re: od Dory do effuniak 23.12.13, 23:35
              > Nikt nikogo tu nie oskarza wiec nie wiem dlaczego Twoja uczciwosc mialaby byc wystawi
              > ona na szwank.

wcześniej napisałaś:

"Wiem,ze będzie mi ciężko udowodnić. Nosze się z zamiarem pójścia na policje. Odeszła mi ochota na staniki Effuniak i mam ochotę wszystko odesłać natychmiast."

To nie brzmi przyjaźnie, a nie poczekałas nawet na kontakt ze sklepem...
              • dora.103 Re: od Dory do effuniak 23.12.13, 23:38
                Nie brzmi to przyjaznie bo sytuacja nie jest przyjazna. Sklep na urlopie,dzwonie,nikt nie odbiera. Mail od Effuniak przyszedl do mnie po tym jak otworzylam ten watek i bylo juz sporo wpisow.
                • kk345 Re: od Dory do effuniak 23.12.13, 23:49
                  Nie dogadamy się...
                  • dora.103 Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 00:00
                    jest takie przyslowie-syty nie zrozumie glodnego
                • madzioreck Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 00:35
                  Nie brzmi to przyjaznie bo sytuacja nie jest przyjazna. Sklep na urlopie,dzwoni
                  > e,nikt nie odbiera.

Chyba na tym właśnie polega urlop...? Czy to, ze firma ma urlop, też jest nieprzyjazne?
                  Pomyłka jest sytuacją, której nikt nie planuje, w związku z tym trudno wybrać dogodny moment na to, żeby się pomylić. A Ty zdążyłaś już narobić rabanu i postraszyć policją, a nie, jak piszesz, dowiedzieć się, czy ktoś tak miał. Firma istnieje od kilku lat i jest na Lobby jeszcze zanim się rozkręciła, chyba nie sądzisz, że gdyby Ewa oszukiwała ludzi, nie dowiedziałabyś się tego z forum?
                  I nie pisz, że syty głodnego nie zrozumie, bo niejedna z nas kupuje przez internet, niejedna z nas zaliczała pomyłkę ze strony sklepu czy producenta i zwykle udawało się to normalnie wyjaśnić, bez straszenia policją. Szkoda, że jak my się mylimy albo zmieniamy zdanie i potrzebujemy, żeby pójść nam na rękę, to jesteśmy dla siebie jesteśmy wyrozumiałe, ale o tym, ze w firmie też pracują tylko ludzie, bardzo łatwo zapominamy.
                  • dora.103 Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 00:44
                    Jakos nie widze w Twoich wypowiedziach wyrozumialosci dla mnie. Zastanawiam sie czy wszystki panie piszace tutaj krytyczne uwagi pod moim adresem w sytuacji takiej jak moja ( a takie sytuacje zdarzaja sie nagminnie sadzac po tym ,co napisalas ) spokojnie czekaja az sklep sie odezwie. Sadzac po emocjonalnosci wpisow tutaj to szczerze watpie.
                    Jesli czytalas moj pierwszy wpis - w co tez powatpiewam- to chcialam i nadal chce sie dowiedziec,czy ktoras z Was byla w takie sytaucji ( lub na przyklad jest )
                    I prosze o wpisy na temat za co z gory dziekuje.
                    A tak na marginesie to kazdy ,kto ma wlasna firme wie,ze nie ma tak naprawde czegos takiego jak zupelne od firmy wakacje.
                    • pierwszalitera Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 01:03
                      dora.103 napisał(a):

> Jakos nie widze w Twoich wypowiedziach wyrozumialosci dla mnie. Zastanawiam sie
                      > czy wszystki panie piszace tutaj krytyczne uwagi pod moim adresem w sytuacji t
                      > akiej jak moja ( a takie sytuacje zdarzaja sie nagminnie sadzac po tym ,co napi
                      > salas ) spokojnie czekaja az sklep sie odezwie.

Tak, większość czeka na odpowiedź sklepu. A jak sklep ma urlop, to czeka się odrobinę dłużej i tyle.
                    • madzioreck Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 01:09
                      dora.103 napisał(a):

> Jakos nie widze w Twoich wypowiedziach wyrozumialosci dla mnie.

Bo jej nie ma. Narobiłaś od razu aferę i założyłaś, ze ktoś Cię oszukał, a nie, że się po prostu pomylił.

Zastanawiam sie
                      > czy wszystki panie piszace tutaj krytyczne uwagi pod moim adresem w sytuacji t
                      > akiej jak moja ( a takie sytuacje zdarzaja sie nagminnie sadzac po tym ,co napi
                      > salas ) spokojnie czekaja az sklep sie odezwie.

No na pewno najpierw czekają rozsądny czas na odpowiedź, np. kilka dni.

Sadzac po emocjonalnosci wpisow
                      > tutaj to szczerze watpie.

Widzę, że wszędzie dopatrujesz się złego. Nie nagminnie - jest nas tu setki, i niejednej z nas się tak zdarzyło, w różnych sklepach, jakie znów nagminne? Czy Ty się, litości, nigdy nie mylisz? Chciałabyś, żeby od razu pojechano po Tobie na forum publicznym?

> Jesli czytalas moj pierwszy wpis - w co tez powatpiewam-

Czytałam, podobnie jak kolejne - i w ciągu paru godzin od odebrania przesyłki zdążyłaś postraszyć policją. To Twoje podejście jest emocjonalne.

> A tak na marginesie to kazdy ,kto ma wlasna firme wie,ze nie ma tak naprawde cz
                      > egos takiego jak zupelne od firmy wakacje.

I pewnie właśnie dlatego dostałaś odpowiedź po krótkim czasie, choć Ewa już jest na urlopie, o którym stosownie wcześniej informowała.
                    • beauty-gosiek Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 08:09
                      dora.103 napisał(a):

> Jakos nie widze w Twoich wypowiedziach wyrozumialosci dla mnie. Zastanawiam sie
                      > salas ) spokojnie czekaja az sklep sie odezwie. Sadzac po emocjonalnosci wpisow
                      > tutaj to szczerze watpie.

tak, zdarzało się,
                      tak, wysyłałam emaila i czekałam cierpliwie kilka dni, jakby to był czas świąteczny pewnie poczekałabym kilka dni więcej
                      jakoś wierzę że z ludźmi da się dogadać bez straszenia policją, może mam szczęście, na razie trafiałam tylko na uczciwych
                    • kasienka.body Re: od Dory do effuniak 24.12.13, 12:42
                      > A tak na marginesie to kazdy ,kto ma wlasna firme wie,ze nie ma tak naprawde cz
                      > egos takiego jak zupelne od firmy wakacje.

co nie znaczy, że właściciel firmy ma obowiązek przesiadywać przed mailem i telefonem 24 godziny na dobę. My też jesteśmy ludźmi, są święta, mamy przygotowania w domu, nikt tego za nas nie zrobi. Dla mnie zupełnie normalne byłoby w takim okresie poczekanie kilku dni na odpowiedź, dopiero potem zaczęłabym się niepokoić.
    • wioladd1974 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 24.12.13, 09:36
      Dora, takie rzeczy się zdarzają szczególnie przed świętami, kiedy jest zazwyczaj więcej paczek do wysłania. Po prostu w nawale pracy dziewczyny nie wrzuciły Ci tych staników.
      Też kiedyś nie dostałam kompletnego zamówienia i nie było z tym żadnego problemu. Sklep dosłał mi brakującą pozycję.
      Musisz napisać maila w tej sprawie i po przerwie świątecznej wszystko się wyjaśni. Szkoda tylko, że paczkę odebrałaś dopiero dzisiaj, bo jeszcze wczoraj do 18-stej Ewa odbierała wiadomości.
      Do "tyłu" na pewno nie jesteś tylko dostaniesz swój wymarzony komplet później.
      Pomyśl jaka to będzie wtedy radość, a te kilkanaście dni szybko minie.

Wesołych Świąt.
      • wioladd1974 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 24.12.13, 09:42
        Przepraszam, że tak post jeden za drugim, ale widzę, że już Ewa odpowiedziała.
        Więc tym bardziej nie ma się czym martwić.
        • dora.103 Re: Brak stanika w paczce od Ewy Michalak 24.12.13, 12:51
          Dzieki wiola!
          Ewa juz odpisala, czekamy na po swietach.
          Wesolych Swiat!
          • dora.103 Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 12:56
            Dziekuje za zyczliwe slowa. Nie bylo ich wiele ale byly.
            Wielu paniom zazdroszcze ilosci wolnego czasu,jakim dysponuja przed Swietami,podziwiam ich zapal ,z jakim analizaowaly moje wypowioedzie,jak rowniez czasami moja osobowosc.
            Sklep Ewy Michalak ma wiele oddanych klientek,ktore z zapalem i rycerska walcznoscia bronia swojej idolki. Jest to dosyc interesujace zjawisko
            Pozdrawiam i Wesolych Swiat
            • kryklu Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 13:40
              Dora.103 dałaś plamę i ciągle nie potrafisz przyznać się do błędu.
              Jeśli myślisz, że obrażając osoby, które poświęciły czas, żeby Ci pomóc i pocieszyć, odwrócisz uwagę od swojej osoby, to się mylisz. Z każdym Twoim postem jest coraz gorzej.

Myślę, że najrozsądniejszym posunięciem byłoby usunięcie tego wątku.
              • dora.103 Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 14:04
                > Dora.103 dałaś plamę i ciągle nie potrafisz przyznać się do błędu.
                a jakaz to plama i jaki blad niby?
                Twoja energia i zacieklosc warte sa naprawde wazniejszej sprawy kryklu.
                Jesli uwazniej przeczytasz moje wpisy to dowiesz sie z nich,ze napisalam iz pojscie na policje to ostatecznosc i to na pewno jakas pomylka bo czlowiek to czlowiek.
                Nie ma zamiaru usuwac watku. Moze ktos bedzie w podobnej sytuacji. Jest tu kilka wpisow,ktore moga byc pomocne,jest wpis wlascicielki sklepu,ze chce wyjasnic sprawe. To wazne,zeby takie rzeczy wiedziec.
                Jeśli myślisz, że obrażając osoby, które poświęciły czas, żeby Ci pomóc i pocie
                > szyć, odwrócisz uwagę od swojej osoby, to się mylisz.
                To raczej ja sie czulam tutaj obrazana. Ale pomijam ten fakt. A jaki jest Twoj problem Kryklu? Moze bys sie zajela Swietami i w koncu zaprzestala myslec o mnie??
                • pierwszalitera Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 14:34
                  dora.103 napisał(a):

> Moze bys sie zajela Swietami i w koncu zaprzestala myslec o mni
                  > e??

Niektórzy opalają się w tej chwili na plaży, inni jeżdżą na nartach w Alpach, a niektórzy panierują karpia, każdy co chce i lubi. Co niektórzy odpowiadają może nawet na maile klientów, co nie wydawało ci się już takie dziwne. Więc wybacz, ale jeżeli ktoś postanowił spędzić święta nad rozmyślaniem o absurdach tego świata i zastawianie stołu do corocznego obżarstwa go nie interesuje, to jego osobista sprawa.
                  • kryklu Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 14:44
                    Daj spokój :)
                    Z takimi ludźmi nie ma sensu rozmawiać.
                    • dora.103 Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 15:19
                      kryklu napisała:

> Daj spokój :)
                      > Z takimi ludźmi nie ma sensu rozmawiać.

tym bardziej jesli samemu nie ma sie nic merytorycznego do powiedznienia w kwestii na temat tego watku
                      • effuniak Finał 27.12.13, 11:49
                        Sprawdziłam stan wyrobów gotowych w spornych modelach i potwierdzam, że stanik i majtki nie zostały dołożone do Pani przesyłki
                        Przesyka z brakującymi towarami została dziś do Pani wysłana kurierem DPD więc w
                        poniedziałek powinna zostać dostarczona na adres jaki widnieje na zamówieniu pierwotnym .

Przepraszam za zaistniałą sytuację

Pozdrawiam
                        Ewa Michalak
                        • dora.103 Re: Finał 27.12.13, 12:29
                          Jak widac w poprzednim wpisie,wszystko zalatwione. Dziekuje za wpisy, pozdrawiam i dobra w Nowym Roku!
                  • dora.103 Re: Niniejszym zakanczm watek 24.12.13, 15:17
                    pierwszalitera napisała:

> Więc wybac
                    > z, ale jeżeli ktoś postanowił spędzić święta nad rozmyślaniem o absurdach tego
                    > świata i zastawianie stołu do corocznego obżarstwa go nie interesuje, to jego
                    > osobista sprawa.

Masz racje pierwsza. Powodzenia zatem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka