Dodaj do ulubionych

DD-G w Tesco

13.01.14, 09:06
Czy ktosia jeszcze to zauważyła i czy może sprawdzała? Będąc w warszawskim Tesco w CH Gocław zauważyłam staniki z nalepką D-GG, okazało się, że faktycznie, ale w obwodach 80-90, wczoraj byłam też na Kabatach i znalazłam tego więcej (3 wzory: kremowy z różowymi haftowanymi kwiatami, kremowy w drobne różowe kwiatki, kremowo-szare panterkopodobne coś): 80-90 DD-G właśnie, całkiem ładne, cena też nie straszy - 59 zł.
Gdyby ktosia chciała sprawdzić, bądź już sprawdzała, jak to się nabiustnie sprawuje, to proszę podzielić się wrażeniami. (Ja niestety mogę tylko napisać, że jest coś takiego, bo przy moim obwodzie to bieda, a nie wybór :/)
Obserwuj wątek
    • kasica_k Re: DD-G w Tesco 13.01.14, 15:37
      Kiedyś słychać było o D+ w Tesco, ja widziałam kiedyś jakieś F. Ale potem już nie sprawdzałam.
      Czy mogę wykorzystać twoją informację w artykule, który właśnie tworzę? :)
    • kasica_k Re: DD-G w Tesco 13.01.14, 15:46
      A i ten w kwiatki to może taki? :)
      www.clothingattesco.com/bras/f+f-victoria-floral-fuller-bust-bra/invt/ca321017
      To w UK jest nawet taniej. 8 funtów za G-miskę to zacna cena
      • darchangel Re: DD-G w Tesco 13.01.14, 23:21
        kasica_k napisała:

> A i ten w kwiatki to może taki? :)
        > www.clothingattesco.com/bras/f+f-victoria-floral-fuller-bust-bra/invt/ca321017

Tak, to właśnie ten :)
        Informację, oczywiście, możesz wykorzystać :)
    • madzioreck Re: DD-G w Tesco 14.01.14, 00:39
      Są, widuję, ale przy obwodach od 80 raczej. Sama mierzyłam okolice 75D i generalnie konstrukcje są dziwne, nie leżą te staniki za bardzo... miałam bawełniaka na fiszbinach do spania, spłaszczał jak złoto, ale wygodny.
      Jeśli chodzi o 80DD+ to siostra coś tam mierzyła i powiedziała tylko: "d..a, d..a, d..a" ;) Bynajmniej nie chodziło o tę na klacie :D
      Za to obwody są często dość solidne, spokojnie mogłabym od nich nosić te 75, jakby ładnie leżały.
      • nientepaura Re: DD-G w Tesco 14.01.14, 12:58
        kiedyś zrobiłam z kumpelą eksperyment. Mierzyła wszystkie G jakie znalazła, i 75, i 80tki, dziewczyna z tych biuściastych bardziej. obwody nawet nawet, natomiast miski kompletnie nie zdawały egzaminu przy większym i cięższym biuście.
      • darchangel Re: DD-G w Tesco 14.01.14, 15:51
        madzioreck napisała:

> Jeśli chodzi o 80DD+ to siostra coś tam mierzyła i powiedziała tylko: "d..a, d.
        > .a, d..a" ;) Bynajmniej nie chodziło o tę na klacie :D

Uuu, szkoda. Bo ładne i tanie, a już myślałam, że po taniości Mamę obkupię, a to nie ma tak łatwo. A tak miło by było, gdyby choć w jednej sieciówce, która nie jest M&S można było znaleźć coś fajnego w odpowiedniej rozmiarówce i dobrej cenie. A może by tak poskarżyć się na te miski? Tylko komu? F&F Polska na fejsie?
    • azmika88 Re: DD-G w Tesco 20.01.14, 00:32
      W Gdańsku nie widziałam takich rozmiarów ani na stronie F&F...
      • darchangel Re: DD-G w Tesco 20.01.14, 07:05
        azmika88 napisała:

> W Gdańsku nie widziałam takich rozmiarów ani na stronie F&F...

Na stronie F&F to nie ma połowy rzeczy, które w Tesco są, nie wspominając już o F&F Store w Blue City (swoją drogą, dawno nie byłam, ale mam szlaban na kupowanie ciuchów... i dodatków też :( i bielizny również.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka