dudevant 21.03.14, 08:16 Czy ktoś może powiedzieć mi gdzie z necie kupię stanik do karmienia (najlepiej panache) rozmiar 65/70 K/L?? Naprawdę szukałam :( teraz mam alles mamma 70L i miseczka nadal odrobinę mała ale ujdzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: do karmienia 65k 21.03.14, 08:58 Alles i Panache mają różne rozmiarówki. Alles polską, a Panache brytyjską. Nic dziwnego, że nie możesz znaleźć karmnika Panache w rozmiarze 70K lub L, bo Sophie jest do J (brytyjskiego). Jeśli chcesz kupić Panache, najpierw trzeba ustalić twój rozmiar w brytyjskiej rozmiarówce. Najlepiej zrobić to od początku, tj. podaj wymiary - pod biustem zmierzone ciasno, w biuście bez ściskania. Odpowiedz Link
awaczek Re: do karmienia 65k 21.03.14, 10:30 Ja byłam zadowolona z KM biszkopty (ewa michalak) w rozm 70g, ale są większe, możesz spróbować tez comexim, każdy ich model mogą przerobić na karmnik (gdzieś czytałam:) Odpowiedz Link
martulka_s Re: do karmienia 65k 08.04.14, 20:02 Ja mam 2 Comeximy przerobione na karmniki i jestem z nich bardzo zadowolona. Biją na głowę wszystkie te, których wcześniej używałam. Polecam bardzo i obsługa też super. Odpowiedz Link
paula.anna Re: do karmienia 65k 22.03.14, 08:35 dudevant napisała: > teraz mam alles mamma 70L i m > iseczka nadal odrobinę mała ale ujdzie A mogę się podpiąć, niezupełnie na temat? Jak ten alles? Podtrzymuje piersi? Obwód? Warty zainteresowania? Miałam 4 lata temu karmnik allesa, teraz szukam znowu, nie wiem, czy sobie w ogóle allesami głowę zawracać, bo tamten trzymał tylko wkładki laktacyjne.... Odpowiedz Link
roga.laa Re: do karmienia 65k 23.03.14, 10:06 mellisa ma dużą rozmiarówkę, ja nosiłam 75J - wg ich tabeli. Odpowiedz Link
black_magic_women alles 08.04.14, 18:53 paula.anna napisała: > dudevant napisała: > > > teraz mam alles mamma 70L i m > > iseczka nadal odrobinę mała ale ujdzie > > A mogę się podpiąć, niezupełnie na temat? > Jak ten alles? Podtrzymuje piersi? Obwód? Warty zainteresowania? > > Miałam 4 lata temu karmnik allesa, teraz szukam znowu, nie wiem, czy sobie w og > óle allesami głowę zawracać, bo tamten trzymał tylko wkładki laktacyjne.... Jak dla mnie słabiutko.Mam 2, oba dziwaczne(zależało mi na 65/70 i g,h brytyjskim). Kupilam co było-jeden mial być sexy(czarna koronka), drugi bawełna szara + fioletowa koronka.Obydwa na fiszbinach, obydwa poza rozmiarami, z piersi robiły wałek, używam teraz tylko na nocne karmienia.Pieniądze wg. mnie wyrzucone w błoto. Na codzień używam zwykłych biustonoszy typu balkonetka Odpowiedz Link