Dodaj do ulubionych

Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum ? :)

04.09.05, 23:36
Witam
drogie Panie naprawde ja jako facet musze sie tez odezwac choc dopiero teraz jakims cudem trafilem na to forum ....narazie tylko
ustosunkuje sie do wypowiedzi Pani z forum,ktora twierdzi ze "ze wielkie cyce sa ohydne" ,faceci marzą o was ,szukaja ,wypatruja bo
wlaśnie takie "ohydne" istotki jak Wy sie im podobają i spędzaja sen z powiek. Sam mam co prawda nie super biusciasta kobietke bo
ma 75c ,ale naprawde mocno się ciesze się tym co mam :) ....i prosze boga o więcej ..choć wydaje mi się że chyba już to nie
możliwe ..pozdrawiam i myślcie inaczej ...jesteście wyjątkowe
Obserwuj wątek
    • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 05.09.05, 14:25
      Witam.
      Też mam 75C i uważam się za biuściastą, dlatego tutaj sobie forumuję. Uważam
      się za biuściastą, bo naprawdę w moim najbliższym otoczeniu wszystkie kobiety
      mają najwyżej 75C. Mój Mąż oczywiście chodzi dumny jak paw, że ma
      tak "konkretnie" zbudowaną kobietę.
      Gonia.
    • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 05.09.05, 14:29
      Aha, jeszcze jedno. Nie wiem, czy Twoja kobieta była kiedykolwiek w ciąży, ale
      w ciąży kobietom piersi się powiększają. Ja aktualnie jestem w 4 m-cu i moje
      piersi "urosły" z 75C na 75D. Po porodzie kiedy będę karmić, mogą być jeszcze
      większe. To może być dobra wiadomość dla Ciebie. Twojej kobiecie mogą urosnąć
      piersi.
      • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 05.09.05, 22:54
        gonia28b napisała:

> Aha, jeszcze jedno. Nie wiem, czy Twoja kobieta była kiedykolwiek w ciąży, ale
        > w ciąży kobietom piersi się powiększają. Ja aktualnie jestem w 4 m-cu i moje
        > piersi "urosły" z 75C na 75D. Po porodzie kiedy będę karmić, mogą być jeszcze
        > większe. To może być dobra wiadomość dla Ciebie. Twojej kobiecie mogą urosnąć
        > piersi.

hej :) miala dokladnie jak Ty "gonia28b" piersi "urosły" wraz z druga ciaza z 75C na 75D a z pierwsza jesli sie nie myle to doszly wlasnie do 75c ,ciaza dwukrotna ,dwie sliczne cory :) ,niestety albo stety nie karmione z piersi , pamietam ze podczas ciazy byly tak nabrzmiale a zarazem jedrne i twarde ze nie moglem sie nacieszyc ,teraz kiedy wrocily spowrotem do 75c i troszeczke stracily na swej jedrnosci staram sie namowic zonke ,na jakies cwiczenia masujace we dwojke co by i dla niej bylo sporo pozytku oraz pięknosci i dla mnie"troszke" przyjemnosci :)

pozdrowka
        sebek z gor
        • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 21:57
          Hmmmmm. No to co do rozmiaru biustu Twojej Żony to chyba nie mam zbyt
          pocieszających wiadomości. Ale zabiegi typu masowanie, smarowanie różnymi
          specyfikami oraz ćwiczenia fizyczne na pewno nie zaszkodzą i z całą pewnością
          pomogą zachować ich urodę jak najdłużej. Ze swej strony, to mogłabym ją
          zachęcić do regularnego uczęszczania do fitness-klubu na aerobic. Ja ćwiczę i
          mogę powiedzieć, że na takich zajęciach ćwiczone są WSZYSTKIE partie mięśniowe,
          również te odpowiedzialne z podtrzymywanie naszych skarbów. Gorąco polecam.
          • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 09:36
            gonia28b napisała:

> Hmmmmm. No to co do rozmiaru biustu Twojej Żony to chyba nie mam zbyt
            > pocieszających wiadomości. Ale zabiegi typu masowanie, smarowanie różnymi
            > specyfikami oraz ćwiczenia fizyczne na pewno nie zaszkodzą i z całą pewnością
            > pomogą zachować ich urodę jak najdłużej. Ze swej strony, to mogłabym ją
            > zachęcić do regularnego uczęszczania do fitness-klubu na aerobic. Ja ćwiczę i
            > mogę powiedzieć, że na takich zajęciach ćwiczone są WSZYSTKIE partie
            mięśniowe,
            >
            > również te odpowiedzialne z podtrzymywanie naszych skarbów. Gorąco polecam.

Gonia chyba nie ćwiczysz w ciąży ,to by było za bardzo niebezpieczne dla
            maleństwa ?

Pozdrowka
            Sebek
            • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 16:40
              Oczywiście, że ćwiczę. Niebezpieczne dla maleństwa są: jazda na rowerze, jazda
              na nartach, skoki na bungee i tym podobne grożące upadkiem sporty. Ale
              pływanie, spacery oraz lekki aerobik dla kobiet w ciąży są jak najbardziej
              wskazane. W moim fitness-klubie widziałam kobiety, które ćwiczą niemal do
              samego końca! Wszystki panie w ciąży ćwiczą tam pod czujnym okiem pani
              instruktor. Generalnie dla nas niedozwolone są podskoki oraz ćwiczenia na
              mięśnie brzucha. Taki umiarkowany ruch dzidziusiowi służy - jest lepiej
              dotleniony. Mamusia dzięki temu będzie łatwiej i szybciej rodziła, a później
              łatwiej wróci do swojej sylwetki.
              Pozdrawiam cieplutko. Gonia.
              • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 17:36
                ok :) ale wyczerpująco :) ,juz mi troszke wytlumaczylas ze co do jedrnosci to
                min.kremy (nie pytam jakie bo chyba jest o tym watek na forum) i najlepiej
                fitnes klub i cwiczenia szczegolnie w tym kierunku ,aha ale spalanie ogolne
                tkanki tluszczowej to tez jakby nie bylo zmniejszanie rozmiaru piersi ?....ale
                mam dylemat ,bo sie chyba jedno i drugie nie da pogodzic...sam sie smieje :P ?
                • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 20:25
                  No śmiej, śmiej się, śmiej :-D
                  Ćwiczę już od jakichś 3 lat. Właśnie uważam, że ruch fizyczny i takie ćwiczenia
                  są najlepszym sposobem na sylwetkę. Wcale się przecież nie odchudzam. Zresztą
                  teraz nawet nie wolno mi się odchudzać. Głównym celem ćwiczeń jest wzmocnienie
                  mięśni i kondycji. Bez diety nie da się schudnąć. Dla mnie najważniejsze jest,
                  że wszystko mam na swoim miejscu, a dzidziuś w brzuchu zdrowo rośnie i się
                  rozwija.
                  A wybór kosmetyków do pielęgnacji biustu jest duży. Wystarczy wybrać się do
                  apteki, albo do jakiegoś większego sklepu z kosmetykami typu Drogeria "Natura",
                  Rossman itp.
                  • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 21:01
                    przepraszam jesli sie troszke oburzyals na moj smiech ,ale przypomnialem sobie ze po pierwszym dzieciatku moja Aga cwiczyla ostro i jeszcze sie odchudzala (dieta ,jakeis cud herbatki),meczyla sie biedactwo ,rano wstawala wykonywac ciwczenia ,zeby nozki byly ekstra i brzuszek byl plaski :) i biuscik tez spadl :( a po drugim maluszku znowu wszystko wrocilo do swojej normy :)i jest kobieta a nie wieszkiem :) i 100x jej powtarzam ,choc tak jak mowisz cwiczenia kontrolowane nie szkodza :) i niech tak zostanie..pozdrawiam najbardziej maluszka w brzuszku :) i mamusie -Sebek z Gór
                    • gonia28b Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 21:10
                      Dziękuję za pozdrowienia. Nie nie oburzyłam się jakoś nadzwyczajnie na Twój
                      śmiech. Bardziej jestem rozbawiona Twoimi wypowiedziami :-) A Twojej Adze po
                      pierwszej ciąży biust się zmniejszył właśnie dlatego, że się odchudzała tzn.
                      stosowała dietę odchudzającą. Nie wiem jeszcze jak to u mnie będzie ztym
                      powrotem do kształtów sprzed ciąży, ale generalnie jestem przeciwniczką diet.
                      Kiedyś próbowałam - po tygodniu byłam tak umęczona i głodna, a efektów zero. Po
                      co się męczyć.
                      Sebku, zejdziemy trochę z tematu, ale napisz w których to górach mieszkasz.
                      Najbliżej mnie są Beskidy. Mieszkam w Bielsku-Białej.
                      • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 22:14
                        gonia28b napisała:

> Dziękuję za pozdrowienia. Nie nie oburzyłam się jakoś nadzwyczajnie na Twój
                        > śmiech. Bardziej jestem rozbawiona Twoimi wypowiedziami :-) A Twojej Adze po
                        > pierwszej ciąży biust się zmniejszył właśnie dlatego, że się odchudzała tzn.
                        > stosowała dietę odchudzającą. Nie wiem jeszcze jak to u mnie będzie ztym
                        > powrotem do kształtów sprzed ciąży, ale generalnie jestem przeciwniczką diet.
                        > Kiedyś próbowałam - po tygodniu byłam tak umęczona i głodna, a efektów zero. Po
                        >
                        > co się męczyć.
                        > Sebku, zejdziemy trochę z tematu, ale napisz w których to górach mieszkasz.
                        > Najbliżej mnie są Beskidy. Mieszkam w Bielsku-Białej.

ooo Bielsko-Biala to Ty jestes Gonia z Gór haha :) a ja Sebek z Gór Świętokrzyskich (ale nie jestem tak stary jak one ,mam 29l a moja gusia 28l i maluszki odpowiednio 3l i 9mscy),jeszcze co do odchudzania to nie wiem ale chyba z nich wziely same problemy np. bole brzuszka ,szczegolnie po jedzeniu ....
                        • gonia28b Darz Bór!!! 08.09.05, 06:56
                          Góry, Nasze Góry!!! Góry rządzą :-D))))
                          Po względem ilości latek, to też mamy ze sobą wiele wspólnego. Też, tak jak
                          Twoja Aga mam 28 lat, mój Mąż 30.
                          A z tymi dietami, to też uważam, że tylko zdrowie sobie można zepsuć.
                          Pozdrowienia dla Żony i dla Ciebie.
                          • sebekzgor Re: Darz Bór!!! 09.09.05, 09:48
                            gonia zobacz na swoja skrzyneczke :)....bo chyba czesto tam nie zagladasz
    • lekkosc_bytu1 Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 05.09.05, 19:30
      sebekzgor napisał:

> Witam
      > drogie Panie naprawde ja jako facet musze sie tez odezwac choc dopiero teraz
      ja
      > kims cudem trafilem na to forum ....narazie tylko
      > ustosunkuje sie do wypowiedzi Pani z forum,ktora twierdzi ze "ze wielkie cyce
      s
      > a ohydne" ,faceci marzą o was ,szukaja ,wypatruja bo
      > wlaśnie takie "ohydne" istotki jak Wy sie im podobają i spędzaja sen z
      powiek.
      > Sam mam co prawda nie super biusciasta kobietke bo
      > ma 75c ,ale naprawde mocno się ciesze się tym co mam :) ....i prosze boga o
      wię
      > cej ..choć wydaje mi się że chyba już to nie
      > możliwe ..pozdrawiam i myślcie inaczej ...jesteście wyjątkowe

łe, ja już to dawno wiedziałam...
      • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 05.09.05, 23:03
        lekkosc_bytu1 napisała:

> sebekzgor napisał:
        >
        > > Witam
        > > drogie Panie naprawde ja jako facet musze sie tez odezwac choc dopiero te
        > raz
        > ja
        > > kims cudem trafilem na to forum ....narazie tylko
        > > ustosunkuje sie do wypowiedzi Pani z forum,ktora twierdzi ze "ze wielkie
        > cyce
        > s
        > > a ohydne" ,faceci marzą o was ,szukaja ,wypatruja bo
        > > wlaśnie takie "ohydne" istotki jak Wy sie im podobają i spędzaja sen z
        > powiek.
        > > Sam mam co prawda nie super biusciasta kobietke bo
        > > ma 75c ,ale naprawde mocno się ciesze się tym co mam :) ....i prosze boga
        > o
        > wię
        > > cej ..choć wydaje mi się że chyba już to nie
        > > możliwe ..pozdrawiam i myślcie inaczej ...jesteście wyjątkowe
        >
        >
        >
        > łe, ja już to dawno wiedziałam...

i Tobie odpowiem ,a ja ost.sptokalem taka sierotke ze majac super biuscik ,nie wiem jaki rozmiar ale sporo większy od mojej żonki(nawet jak miala 75D) to powiedziala mi ze wszystkie swoje zdjęcia w kostiumie kapielowym pali .... tak więc Ty wiesz dawno o co mi chodzi :P a inne jeszcze nie :)

Pozdrówka
        Sebek z Gór
    • misiek460 Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 11:22
      Witam. Sebekzgor, nie jesteś sam na tym forum. Ja od jakiegoś czasu obserwuję
      co tu się dzieje, bo tematem jestem bardzo zainteresowany. Moja żona po dwojgu
      dzieciach ma 75 C, w porywach D i więcej się nie da.
      Pzdrawiam. Wszystkie jesteście wspaniałe.
    • butters77 Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 12:53
      No prosze, koedukacyjnie sie zrobilo;)
      Panowie dzieki temu forum przynajmniej beda mieli wyobrazenie, jak szeroka jest
      skala rozmiarow:) pozdr
      • misiek460 Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 13:51
        Ja taką wiedzę akurat mam. Na Avokado tabele rozmiarów są bardzo długie, a w
        rodzinie, wśród znajomych i na ulicy tę skalę doskonale widać. Pozdrawiam
        włascicielki wspaniałych biustów.
      • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 21:41
        haha ale mnie wyczulas ,bo co do rozmiarów to bardzo sie gubie ale czytajac forum wyobraznia troszke pracuje :) i troszke się uczę jak to w naturze jest ...i powiem wam ze naturalne piersi są boskie bo silikonów choć nie widziałem na żywe oczy to nienawidze ....a fe i fuj ...brrr ciarki przechodzą nmnie na myśl jak bym mial wysłać swoją kobietke na tak inwazyjna operacje !, żeby akurat bylo wiecej niż naturalne 75c ,choć jeśli bylby naturalny sposób (oprócz ciązy :) ) to postarałbym się żonke nakłonić ....
        Pzodrawiam
        Sebek z Gór
        • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 21:44
          ehh co mi sie namieszalo ,odp.jest skierowana do butters77 ...Pozdrówka
          ps.Pozdrówka rowniez dla Ciebie misku460
          Sebek z Gór
          • butters77 Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 22:14
            > haha ale mnie wyczulas ,bo co do rozmiarów to bardzo sie gubie ale czytajac
            forum wyobraznia troszke pracuje :)

Tak, jak wiekszosz moich kolegow, ktorzy sa przekonani, ze istnieje tylko
            rozmiarowka A-D:) Najlepsi sa ci, ktorzy twierdza, ze potrafia rozpoznac rozmiar
            biustu dziewczyny - dla nich kazdy duzy biust (od C do H) to D:)

Misiek - gratuluje orientacji w temacie:)

pozdr
        • miho_miho Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 06.09.05, 23:55
          sebku z gor, wspaniale, ze podobaja ci sie duze piersi, wspaniale tez, ze
          przylaczyles sie do naszej dyskusji, jednak nie zapominaj, ze duze piersi, to
          nie tylko "frajda" dla faceta, ale takze duzo niewygody dla ich posiadaczki.
          duze piersi to czesto bol plecow, brak odpowiednich ciuchow, klopoty przy
          uprawianiu sportu, zgarbiona sylwetka etc. zreszta, jesli jestes uwaznym
          czytelnikiem tego forum na pewno to juz wiesz.
          wiec ciesz sie ze towja zona ma srednie piersi, bo i dla ciebie jest to jakas
          radosc, a dla niej zapewne brak klopotu.
          • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 09:35
            miho_miho ,rzeczywiście juz to wyczytałem że b.duże skarby to też b.duży
            problem ,ale też duża radość dla partnera jeśli preferuje i jeśli taki duet sie
            zdarza to również duża rola dla faceta żeby kobieta miała jak najlżej mówie o
            ew.masażach plecków, masażach rozluźniających niektóre partie ciała a pozatym
            ogólnym utwierdzaniu jej że to nie tylko zbędny ciężar.
            Drugi wątek który zaczne w tej wypowiedzi to jaki jest ten idealny biust żeby
            nie było źle w ogólnie rozumianym znaczeniu dla kobiet ? taki który ma same
            zalety i nie ma wad :) ...wydaje mi się że każdy jest idealny tylko to zależy
            od samej posiadaczki i jej nastawienia

ale sie rozpisałem
            Pozdrówka
            Sebek
    • sloggi Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 11:55
      Nie jesteś jedyny :)
      • sebekzgor Re: Wypowiedz chyba jedynego faceta na tym forum 07.09.05, 17:28
        sloggi napisał:

> Nie jesteś jedyny :)

nie chcialbym odchodzic od głownego tematu forum ale juz wiem ,zobacz wyzej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka