fiolkast Re: LISTA OBECNOŚCI 18.10.07, 21:26 well well well czytam od lata i zapomniałam o liście obecności mam nadzieję że będę miała odwagę więcej popisać, i może nawet będę kiedyś miała dostęp do Galerii..... Odpowiedz Link
od_jutra_ideal Od Jutra Ideal ujawnia się:) 20.10.07, 16:55 Witam wszystkie biuściaste :) Odpowiedz Link
mig_usia Oj zapomnialam sie przywitac:) 21.10.07, 18:17 Z tej strony mig_usia:) Witam i serdecznie pozdrawiam:) Az dziwne ze tak pozno tu trafilam:) Ale bardzo sie ciesze ze tu jestem :) Odpowiedz Link
ankh_morkpork Ankh Morkpork pozdrawia :-) 24.10.07, 16:06 Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumowiczki :-))) Odpowiedz Link
marisella Re: LISTA OBECNOŚCI 27.10.07, 23:10 Melduje się i szybciutko wpisuję w wątek dla nawróconych biuściastych, czyli pomóżcie mi znaleźć rozmiar :-) Dziękuję za to forum i przesyłam masę buziaków :-) Edyta Odpowiedz Link
adra_19 Re: LISTA OBECNOŚCI 10.11.07, 21:57 Zapomniałam się przywitać jeszcze w tym wątku. Tak więc: obecna! Odpowiedz Link
anialit Cześć!!! 13.11.07, 11:32 Jestem Ania. Mam nadzieję, że pomożecie ustalić mi te magiczne liczby i litery. Odpowiedz Link
voldemortsgirl obecna 17.11.07, 21:40 wczoraj dostalam do was linka i siedze i czytam z wypiekami na twarzy :P swiat wreszcie ma dla mnie odpowiedni rozmiar :P 75 F Odpowiedz Link
fruuzia Re: LISTA OBECNOŚCI 17.11.07, 22:23 czas najwyższy się odezwać, bo tylko czytam i czytam :D Odpowiedz Link
a.pantera a.pantera wita 22.11.07, 00:52 Hej tam, w zakamarkach różniastych biustów! Witam serdecznie i się zapisuję! (nie mylić z zaPiSowaniem) Forum rewelacyjne!!! Naprawdę! W końcu nadzieja na jakieś cudo, które będzie służyło (i ozdomi również) moim cudom :) heh... czasem mam ochotę się ich pozbyć, ale może dzięki Wam te głupie pomysły wypadną mi z głowy. Buziaki dla wszystkich Biuściastych Odpowiedz Link