Dodaj do ulubionych

Change - konstrukcja

30.01.14, 19:59
Natrafiłam na takie cudo: answear.com/261929-change-lingerie-biustonosz-eveline-plunge.html Wymarzony stanik dla mnie! Czerwony, seksowny plunge.
Ale mam do was pytanie: Czy w większych rozmiarach, np. 75H nie będzie pancerny? To znaczy: czy będzie miał o wiele grubsze ramiączka, grubszy obwód i bardziej zabudowane miski?
Nie słyszałam wcześniej o firmie Change, w wyszukiwarce forum jest kilka tematów, ale bardzo starych. Nie widziałam też w trójmieście w żadnym bieliźnianym sklepie tej marki.
Obserwuj wątek
    • kryklu Re: Change - konstrukcja 31.01.14, 09:09
      Staniki tej marki były omawiane na Stanikomani:
      stanikomania.blox.pl/2012/06/Samantha-Linda-Stasia-wygodniczki-marki-CHANGE.html
      stanikomania.blox.pl/2012/11/Jesienne-vintage-w-CHANGE-Sally.html
      stanikomania.blox.pl/2012/11/Jesienne-vintage-w-CHANGE-Adeline.html
      stanikomania.blox.pl/2013/12/Theresa-i-rozowy-aksamit-czyli-the-Answear-is.html
      stanikomania.blox.pl/2013/10/Kamma-czyli-na-klopoty-Change-znowu.html
      stanikomania.blox.pl/2013/08/Wkladam-Czejndza.html
    • kerima71 Re: Change - konstrukcja 31.01.14, 17:18
      na pewno będzie bardziej pancerny .Jeśli chodzi o ramiączka to już jest jest przeskok przy rozmiarach 75dd i 75e o jakieś 0,5cm.Najlepiej zadzwoń do answear i poproś o zmierzenie szerokości ramiączek .Ja kiedyś prosiłam o wymierzenie majtek.
      • kasica_k Re: Change - konstrukcja 01.02.14, 05:30
        Zgadza się, w większych rozmiarach Change to raczej pancerniki.
        W moich notkach są zdjęcia - co prawda przedstawiają najczęściej rozmiar 80I, H bywało lżejsze (np. 2 haftki zamiast 3), ale to też zależy od obwodu i modelu. Na plus mogę powiedzieć, że ta pancerność jest bardzo miękka, nie ma się wrażenia bycia zakutym w zbroję, wszystko jest mega przyjemne w dotyku i jest bardzo wygodnie.
    • aankaa Re: Change - konstrukcja 31.01.14, 18:43
      stacjonarnie (i netowo) do kupienia w W-wie, Bra-dreams
      pierwszy biustonosz, który nie odcina mi rąk po całym dniu spędzonym nad klawiaturą czy za kierownicą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka