kompotzsushi WITAJCIE 02.05.09, 22:55 Podczytuję od roku, ostanikowałam się oraz mamę, propaguję. Może już czas się ujawnić :) Odpowiedz Link
rozimma Re: LISTA OBECNOŚCI 04.05.09, 14:47 Obecna:) od niedawna, ale już oczarowana Lobby Odpowiedz Link
goszkaaaaa Re: LISTA OBECNOŚCI 06.05.09, 14:50 czesc dziewczyny:] czytam lobby juz od kilku miesiecy, ale w koncu przemoglam sie i pisze;) ciesze, ze dolaczam do Was:] do uslyszenia! Odpowiedz Link
scarlett_ohara scarlett_ohara czytająca ;) 09.05.09, 23:53 Czytam Was od niecałego miesiąca, szukam idealnych dla siebie biustonoszy i nie mam śmiałości jeszcze pisać ;) Odpowiedz Link
orientalna Re: podczytuję 13.05.09, 19:29 Ja też podczytuję, ale mam zamiar aktywnie uczestniczyć i wymieniać się doświadczeniami. Odpowiedz Link
igawroc82 Re: LISTA OBECNOŚCI 14.05.09, 15:48 igawroc82 - obecna na etapie poznawania forum :) Odpowiedz Link
a.nemezja Re: LISTA OBECNOŚCI 15.05.09, 10:30 Hej, ja też tu zaglądam od dłuższego czasu i nawróciłam się na mój własny prawidłowy rozmiar stanika! 32DD/70E :) Odpowiedz Link
anka_z_lasu Re: LISTA OBECNOŚCI 18.05.09, 22:09 Witam serdecznie i dziękuję, że jesteście! Nawrócona 65G od dziś w swoim pierwszym dobrze dobranym staniku - Curvy Kate Emily :) Odpowiedz Link
melamelanina Re: LISTA OBECNOŚCI 20.05.09, 20:24 poczytuje, poczytuje i w czyn wprowadzam! O Boskie! Odpowiedz Link
irenka65f Re: LISTA OBECNOŚCI 20.05.09, 23:50 Witam. Najpierw zalogowałam się na forum małobiuściastych, ale jak wyliczyłam sobie rozmiar 65F to uznałam, że biuściasta jestem ;-) Świetnie, że jesteście dziewczyny. Szkoda, że tak późno was odkryłam. Teraz wszystkie kobiety wysyłam na stanikomanię.pl Jestem jak szalona stanikomaniaczka i każdej chcę pomóc dobrać biustonosz. Niestety nie każda chce. Trudno. Czasem odpuszczam. Jak chce nosić piersi pod pachami to proszę bardzo. Jednak czasem złoszczę się, że mnie nie chcą słuchać, bo przecież to ja mam rację. Odpowiedz Link
mentha Mentha się odlicza 21.05.09, 22:58 Czytam Lobby od jakiegoś czasu i staram się uporządkować i wykorzystać ogrom zgromadzonej tu wiedzy :) Mam nadzieję, że w miarę zdobywanych doświadczeń będzie mi dane nieco się uaktywnić. Pozdrawiam wszystkie lobbbystki! Odpowiedz Link
19rosa Re: LISTA OBECNOŚCI 22.05.09, 10:26 Witam! Na podstawie Waszych rad udało mi się kupić pierwszy w życiu pasujący stanik i nie mogę się nim nacieszyć. Chwilowo więcej czytam niż piszę ale wiedza zgromadzona na lobby to skarb. Dziękuję, że jestescie :) Odpowiedz Link