21.08.06, 09:59
Witajcie,
jestem tu nowa. Przejdę do rzeczy, nosze rozmiar 85D i u mnie w mieście nie mogę dostać stanika który odpowiadałby mi estetycznie i pod względem komfortu.
Kupuję biustonosze w sklepach internetowych, najczęściej Gaię, Konrad i Ewę Bień, jeszzcze rok czy dwa lata temu wybór w tym rozmiarze był dośc duży - ...w porównani z tym co było w sklepach - jednak teraz nie ma w czym wybierać. Na zdjęciach w internecie jakiś model wygląda na "duzy biust" jednak gdy zaglądam do rozmiarówki okazuje się, że konczy sie na 80 lub 85 C.
I tak istnieje sobie na pograniczu :).
A ceny tych firm które produkują rzeczywiście "na duży biust" są zaporowe ;)
Pozdrawiam
kati

Mam dość czarnych i białych
Obserwuj wątek
    • beatrycze123 Re: 85 D ... 21.08.06, 14:15
      Spróbuj na www.melissa.com.pl :)
    • butters77 Re: 85 D ... 21.08.06, 14:59
      Przejrzyj dobrze forum - np. SKLEPY INTERNETOWE - myślę, że znajdziesz sporo
      wskazówek:)
    • lakie Re: 85 D ... 21.08.06, 15:40
      niestety z tymi cenami zaporowymi masz rację, ja wiem że lepiej ejst kupić dobey stanik za 150 zł niż 2 byle jakie za 70 zł tyle że ja sie muszę niestety głęboko zastanawiać nawet nad wydalkiem owych 70 zł :( Uważam jednak ze rozmiar jakim Ty dysponujesz nie ejst jakiś bardzo trydny do znalezienia, mogę się mylić ale miseczki D i to z obwodem 85 nie są ewenementem. Na marginesie chciałabym nosić miseczkę D :( a nosze obcenie F z obwodem 75 :(
      • algezja Re: 85 D ... 21.08.06, 16:09
        Bardzo serdecznie polecam zakupy w tym miejscu:
        www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3049440
        Sama kupuje 80-85 D i ani razu nie zawiodla mnie jakosc sprzedawanych stanikow
        u tego sprzedawcy. A ceny? Marzenie!
        Nie jestem zwiazana w zaden sposob ze sprzedawczynia, naprawde robie tam zakupy
        i uwazam, ze warto ten link wziac pod uwage.
        Pozdrowienia
    • veev Re: 85 D ... 21.08.06, 16:08
      Nie wiem, skad jestes, ale naprawde fajne staniki 85D bywaja w Cubusie.
      Kolorowe, ladne, niebabciowe, z majtkami do kompletu, dosc trwale, ceny tak od
      40 do 70 zl.

v.
      • kati2001 Re: 85 D ... 21.08.06, 17:39
        Witam,
        jestem z Trójmiasta, serdecznie dziekuje za wskazówki.
        Ostatnio zastanawiam się nad stanikiem sporotwym.
        Generalnie uwielbiam bieliznę a cena jaką jestem gotowa zapłacic teraz za biustonosz to max 80-90 zł.

Dzieki serdeczne :)
        Poszperam na forum jeszcze
        Pozdrawiam
        Kati2001
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka