klaudynas 25.01.07, 13:32 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na tym forum i od razu z zapytaniem, jak w tytule :) Czy któraś z Was ma takie cudo? widziałam na allegro i się zastanawiam czy warto aukcja.onet.pl/show_item.php?item=157144024 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veev Re: Biustonosz z systemem żelowym 25.01.07, 14:20 Ja mam podobny stanik, a moze jego starsza wersje, bo te wkladki zelowe sa tylko w ramiaczkach. Dobrze trzyma, dobrze lezy i ladnie ksztaltuje piersi (unosi, zaokragla, nie robi rakiet, a wszystko wyglada naturalnie). To moj ulubiony bialy stanik wlasciwie. Ale prawde mowiac nie zauwazylam, zeby te zelowe wkladki (to waskie, mniej wiecej 8 mm paseczki wszyte w ramiaczko, ktore ma w sumie jakies 2 cm szerokosci) cokolwiek zmienialy. Sam stanik jest dobrze uszyty, wiec tak naprawde ramiaczka pelnia tylko funkcje pomocnicza. Jedna uwaga (zreszta podobne spostrzezenia sa w watku o Playteksie): miseczki sa raczej plytkie i szerokie (czyli bardziej talerz niz miska), a koronka dosc "plastikowa" w dotyku (nie na tyle, zeby gryzla, ale na przyklad w Lepelach jest zwykle znacznie milsza). Natomiast jesli to faktycznie ten sam model (a wyglada identycznie), co mam, to jest wart polecenia, a cena jest atrakcyjna i sama sie zastanawiam nad kupnem... (i pewnie gdyby nie ten kredyt na budowe domu, co go wlasnie bierzemy, to bym juz kupila ;)). v. Odpowiedz Link
pepa_ac Re: Biustonosz z systemem żelowym 26.01.07, 17:00 Zglasza sie milosniczka Playtexa. Mam ten stanik, ramiaczka z systemem zelowym sa fajne, nie gniota i na dodatek mniej sie przesuwaja po ciele niz takie zwykle. Polecam :) Odpowiedz Link