mmm-82 22.02.07, 10:07 Dziewczyny gdzie kupić taki stanik co mi podniesie i trochę ściśnie biust, potrzebuję do sukienki i nie wiem gdzie jakiś dobry dostać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
besame.mucho Re: Gdzie kupić stanik dość mocno podnoszący bius 22.02.07, 10:13 Ja mogę z czystym sumieniem polecić Panache Inferno. Tak mi podnosi biust, że nie wierzę, jak w lustro patrzę ;-). Poza tym jest bardzo głęboko wycięty, więc nie ma ryzyka, że będzie wystawał z dekoltu. Dostępny w różnych kolorach. Do kupienia w większości internetowych sklepów, bo to popularny model. Odpowiedz Link
mmm-82 Re: Gdzie kupić stanik dość mocno podnoszący bius 22.02.07, 10:17 Wolałabym przymierzyć i dobrać odpowiedni rozmiar, a można go kupić gdzieś w sklepach? Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Gdzie kupić stanik dość mocno podnoszący bius 22.02.07, 10:24 Niestety w Polsce go, z tego co mi wiadomo, nie dostaniesz w zwykłym sklepie. Ale jeżeli masz duży biust to zachęcam do kupienia przez internet, bo w zwykłych sklepach na nasze rozmiary to możemy znaleźć co najwyżej jakieś brzydactwa zabudowane pod szyję, więc średnio nadające się do podniesienia biustu ;-). No, chyba że masz rozmiar nie większy niż D, to wtedy pewnie coś znajdziesz w zwykłych sklepach. Ale w takim wypadku nie wiem niestety co polecić. Odpowiedz Link
besame.mucho zakupy w sieci 22.02.07, 10:32 Swoją drogą - tu link to wątku o tym, dlaczego nie trzeba się bać zakupów w internecie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=57356275 Jeżeli zdecydujesz się na takie zakupy, a jeszcze nigdy nie kupowałaś staników angielskich firm i nie wiesz w jaki rozmiar celować, to tu Forumki chętnie Ci pomogą dobrać właściwy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=35089049 Odpowiedz Link
satia2004 Re: Gdzie kupić stanik dość mocno podnoszący bius 22.02.07, 10:29 Zacznij może od podania rozmiaru bo to dość istotna kwestia jeżeli chodzi o wybór. Odpowiedz Link