zanaa 24.04.07, 17:18 slyszalyscie o takiej firmie?ostatnio kuilam stanik za 30 zl, 70 d jest idealny, usztywniany z fiszbinami, szukam w necie ale ciszzaaa(a byl ostatni z tej rozmiarowki) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maheda Re: Jarpol 24.04.07, 18:50 do D, to mają wszystkie firmy ;) Ja nie słyszałam o nich, widać nie mają niczego w okolicach polskiego K. Odpowiedz Link
zanaa Re: Jarpol 25.04.07, 10:11 biust mi zmlal po karmieniu, ale faktycznie czas porozgladac sie po sklepach , wreszcie cos znajde Odpowiedz Link
limonka_01 Re: Jarpol 24.04.07, 19:42 Może na allegro będziesz miała więcej szczęścia. Odpowiedz Link
maith Re: Jarpol 24.04.07, 23:24 Nigdy o nich nie słyszałyśmy. Ale jeśli to jedna z firm "do D", to i nic w tym dziwnego. Chyba że pomyliłaś nazwy i chodziło Ci o Jamrog - to inna nazwa pod którą funkcjonuje Melissa - bardzo dobra polska marka, prowadząca rozmiarówkę od 65. Jeśli nawet nie pomyliłaś, to warto się nią zainteresować. Pod: www.melissa.com.pl znajdziesz staniki w Twoim rozmiarze już od 56 zł, także usztywniane z fiszbinami. Odpowiedz Link