magdalena504 30.04.07, 21:01 Prosze poradzcie mi jakis dobry krem ujedrniajacy biust, zbliza sie lato a moje piersi nie wygladaja za dobrze, do tego stopnia ze wstydze sie pokazywac je mojemu facetowi :( Nosze 80D Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: ujedrnianie 30.04.07, 21:09 Masz za soba pare ciaz i dlugotrwale karmienie piersia? Dobiegasz menopauzy? Odchudzalas sie intensywnie? Nie? To znaczy, ze Twoj biust wyglada bardzo dobrze i nie zawracaj gitary ;) A tak serio, to nie istnieja kremy na podniesienie biustu tak, zeby sterczal jak silikonowy. Dobrze dobrana bielizna, a jesli ma sie sucha skore, to dobry balsam nawilzajacy - to wszystko. Przy czym wiekszy nacisk polozylabym na te bielizne. Jakie masz wymiary? Czy na pewno nie nosisz za duzych obwodow i za malych misek? Odpowiedz Link
magdalena504 Re: ujedrnianie 30.04.07, 22:09 tak, odchudzalam sie i mi sie zmniejszyl z 85F i obwisl Odpowiedz Link
kasica_k Re: ujedrnianie 30.04.07, 22:21 Hm, ja bym sie na Twoim miejscu zglosla do tego watku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=59001218 - naprawde wielu osobom rozne "obwisy" przechodza po dobraniu odpowiedniego rozmiaru. Odpowiedz Link