beakarp 21.05.07, 09:50 witam czy szefowa tego zacnego forum mogłaby założyc oddzielny odnośnik/wątek o kostiumach kąpielowych? Lato wszak nadchodzi...:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazulla Re: kostiumy kąpielowe 21.05.07, 10:22 Wlasnie sama go zalozylas - nie trzeba do tego butters :) Watek byl juz poruszany: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=62258998 Odpowiedz Link
butters77 Re: kostiumy kąpielowe 21.05.07, 10:44 Też najpierw chciałam odesłać do wątku Mahedy (lub innych), ale po namyśle doszłam do wniosku, że faktycznie przydałby się jeden taki uporządkowany (z podziałem na marki, modele itp.). Więc zaraz będzie:) Odpowiedz Link
maheda Re: PS. Mahedo, dzięki 21.05.07, 11:00 ;) jak moje, to moje ;) I super, że założyłaś coś takiego, bo przeca moja próba spełzła na kuńpletnie niczym. Odpowiedz Link
beakarp Re: kostiumy kąpielowe 22.05.07, 11:06 no tak, widziałam ten wątek o kostiumach, ale o co innego mi chodziło.....tzn, żeby na górze głównej strony był czerwony odnośnik, taki jak do np. typów biustonoszy / minimizery, bezfiszbiniaste, itp/ coby od razu można było sobie kliknąc....Da sie zrobic? Odpowiedz Link
butters77 Noł problem:) 22.05.07, 13:15 Już jest, musiałam tylko wygospodarować trochę miejsca:) Na razie umieściłam ten wątek na dole - żeby go dodatkowo wyeksponować w przededniu lata. Po sezonie przeniosę go wyżej. Dzięki za sugestie! Odpowiedz Link