pitupitu10 07.08.07, 11:03 hot-pyszczki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: napisali o Lobby... 07.08.07, 12:57 O, Pyszczki! Pyszczki do mnie linkuja, no i w ogole sa bardzo hot ;) Pozdrawiam Pyszczki. Odpowiedz Link
limonka_01 Re: napisali o Lobby... 07.08.07, 13:09 Fajnie napisane. Jedno z Pyszczków to chyba nasza forumka... :) Odpowiedz Link
butters77 Re: napisali o Lobby... 07.08.07, 13:17 Chyba tak, bo sporo rzetelnej informacji w tym wpisie:) Widać, że ktoś przejrzał Lobby uważnie. Odpowiedz Link
ansil Re: napisali o Lobby... 07.08.07, 14:01 po malych przeszpiegach (mam nadzieje, ze J-pyszczek nie bedzie mial nic przeciwko) moge powiedziec, ze biust ten w picassie, to ja juz u nas widzialam ;)))) bardziej mnie zaintrygowalo, ze pyszczki w Belgii byly (sa?), dobrze wiedziec, ze ma sie tu jakas bratnia piers ;) ------- W mózgu kobiety jest takie miejsce (wielkości mniej więcej ziarenka groszku), które rozumie, że mężczyzna otoczony kolegami z biura NIE powie przez telefon: "Ja też cię kocham, CAŁUSKI". Jednak odkładając słuchawkę, jest rozżalona. Odpowiedz Link
kasica_k Re: napisali o Lobby... 07.08.07, 22:49 O, a ja caly czas podejrzewalam, ze Pyszczki to jacys Twoi znajomi :) BTW jeden z fajniejszych blogow "osobistych", jakie widzialam - zadnych dusznych rozterek i marudzenia. Odpowiedz Link
mauzonka Re: napisali o Lobby... 09.08.07, 16:36 Skromnie przyznaję się do bycia J-pyszczkiem:) i dziękuję Wam za miłe słowa:) A w Belgii, niestety, mieszkaliśmy tylko 10 miesięcy i już stamtąd wybyliśmy. Choć chyba jeszcze kiedyś tam wrócimy... Odpowiedz Link
clementine_kruczynski Re: napisali o Lobby... 10.08.07, 15:37 Co tam Belgia, nie żal Wam Szczecina?! Co tu się działo tydzień temu... Fajny blog, gratuluję lekkiego pióra, poczucia humoru oraz młodego wieku i urody. Mój ulubiony fragment: "...opłakane skutki noszenia źle dobranych staników: (...) - podjeżdżające na plecy zapięcia widoczne w letnich kreacjach z odkrytymi plecami (mogą zostać rozpięte przez tak zwanego zboczeńca z ulicy)." pozdrawiam Odpowiedz Link
kasica_k Re: napisali o Lobby... 10.08.07, 15:49 clementine_kruczynski napisała: > - podjeżdżające na plecy zapięcia widoczne w letnich > kreacjach z odkrytymi plecami (mogą zostać rozpięte > przez tak zwanego zboczeńca z ulicy)." Widzialam takie bodaj przedwczoraj, w srodku komunikacji miejskiej. Normalnie az korcilo, zeby podejsc i... rozpiac, po czym wypalic: kobito! Stanik sobie kup! :) Pozdrowienia dla J-pyszczka i R-pyszczka :) Odpowiedz Link
butters77 Re: napisali o Lobby... 10.08.07, 16:12 ...żeby odpiąć i szybko przypiąć do słupka w autobusie!:) Niech zobaczy, ile jeszcze się w tym obwodzie zmieści! Odpowiedz Link
kasica_k Za to dzisiaj widzialam 10.08.07, 17:05 kobitke tak ostanikowana, ze az korcilo, zeby zagadnac: "Przepraszam, pani z Lobby?" :) Dziewczyna wysoka, zgrabna, biust duzy, ale zapiecie w najwlasciwszym z mozliwych miejsc. Przyznac sie, ktora warszawianka dzisiaj byla w okolicy stacji metra Służew :) Odpowiedz Link
kofi06 Re: Za to dzisiaj widzialam 10.08.07, 17:11 He he, to nie ja, ale za to stacja metra Służew to niedaleko mnie więc krążymy po tych samych rejonach :-) Odpowiedz Link
clementine_kruczynski Re: Za to dzisiaj widzialam 10.08.07, 18:28 Zapięcia na łopatkach jakoś znoszę, ale boli mnie jak widzę młode, strojne dziewczyny z podwójnymi biustami. Normalnie buły wychodzą dołem, górą, bokiem, jak tylko się da... Aż się prosi, żeby podejść i powiedzieć. Tylko śmiałości nie mam. Chyba wydrukuję ulotki i będę wtykać za... torbę od wózka. Bo one często z wózkami chodzą. Te bidule z bułkami, oczywiście. Odpowiedz Link
butters77 Clementine, 10.08.07, 20:06 może się przyda:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=66926961&a=67306522 Odpowiedz Link