xseniaw 07.09.07, 10:31 A co dlaczego tylko ja mam się denerwować, jeśli nie piłaś jeszcze kawy i chcesz by ci się podniosło ciśnienie wejdź tu korporacja-remix.com/index.php?page=items&id=1 zaznaczam że jest to HURTOWNIA. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarsz Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:27 A ile chińskich dzieci przy tym straciło zdrowie? A ile polskich kobiet zniszczy sobie tym biust? tak podejrzewam... Odpowiedz Link
dominika.r23 Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:32 szarsz dobrze gada... trzeba jej postawic litr wódki Odpowiedz Link
anna-pia Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:31 xseniaw napisała: > A co dlaczego tylko ja mam się denerwować, jeśli nie piłaś jeszcze > kawy i chcesz by ci się podniosło ciśnienie wejdź tu > korporacja-remix.com/index.php?page=items&id=1 > zaznaczam że jest to HURTOWNIA. Myślisz, że sprzedadzą mi 160 staników? W tej cenie, czemu nie ;) Odpowiedz Link
szalicja Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:35 NO tak; cena niska, napewno adekwatna do jakości. To chyba bielizna typu One Size. Odpowiedz Link
klymenystra Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:40 nie nie, tam sa rozmiary- np w jednym modelu: miesaczka A i obowody od 75, 80, 85 :> jakosc na pewno wspolmierna do ceny... chociaz czasem byloby milo kupic sobie cos tandetnego, tylko dlatego, ze ma ladne ramiaczka i nosic raz na jakis czas. Odpowiedz Link
xseniaw Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 13:12 Powiem więcej znalazłam tam nawet kilka biustonoszy z miseczką F!!!! i w różnych kolorach tu link korporacja-remix.com/index.php?page=items&pid=1088&id=1&subid=7 Odpowiedz Link
origami_21 Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 13:17 Te F to na allegro chodzą po 12 zeta, obwody od 85 do 100 i jak to jest F to ja noszę jakieś P albo R;) Odpowiedz Link
szarsz Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 11:53 > Myślisz, że sprzedadzą mi 160 staników? W tej cenie, czemu nie ;) W komplecie dadzą jeszcze łóżko polowe i abonament na 4m2 koło przystanku ;) A tak poważnie, to już rozumiem, że faktycznie opłaca się stać i handlować taką bielizną. Za dwie dychy chyba toto pójdzie, co? No to na jednym staniku mamy 300% przebitki dla detalisty. Żyć nie umierać. Odpowiedz Link
martvica Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 13:20 A w 70E nic nie ma, chociaż w wyszukiwarce sobie można wybrać. jakieś obwody 65 tez można wybrać, ale nie sprawdzałam czy skutecznie :> Odpowiedz Link
veev Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 13:36 ech, za jednego panache z promocji mozna by miec ze 20 takich... czasem - CZASEM - zaluje, ze nie mam mlodego jedrnego 70B, ktoremu zaden stanik nie zaszkodzi ;) v. Odpowiedz Link
slonko771 popatrzyłam na cudo do karmiernia 07.09.07, 14:54 depresja poporodowa gwarantowana Odpowiedz Link
kasica_k Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 15:46 A dajcie spokój. Nie warto nosić tandety, wszystko jedno na jakim biuście. Świadomość, że masz na sobie dobrą bieliznę - bezcenna :) Odpowiedz Link
szalicja Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 15:58 O to to! Ja tam lubię sobie zaszaleć i kupić coś ekstra. A co! I mam potem fajne samopoczucie, że noszę dobrej jakośći bieliznę a nie chińszczyznę z bazaru. Na mnie to pewnie 90 C. Odpowiedz Link
veev Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 15:59 > Świadomość, że masz na sobie dobrą bieliznę - bezcenna :) No bezcenna, a jakze. Ale wizja dziesiatek stanikow we wszystkich mozliwych wzorach i kolorach tez kusi ;) Ja zreszta te wizje nawet dosc konsekwentnie realizuje, ale ze zrozumialych wzgledow raczej stopniowo. A gdyby dobry, ladny stanik kosztowal powiedzmy 20-30 zl (bo zgoda, za 5 zl nie da sie wyprodukowac nic nadajacego sie do noszenia), to mozna by za jednym zamachem kupic 10 a nie dwa ;) v. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 07.09.07, 16:29 veev napisała: > Ale wizja dziesiatek stanikow we wszystkich mozliwych > wzorach i kolorach tez kusi ;) Pewnie, że kusi. Ale nie byle jakich staników :) > A gdyby dobry, ladny stanik kosztowal powiedzmy 20-30 > zl Tiaa, a buty zimowe 50 zł, metr kwadratowy mieszkania 1000 zł... ech, fajnie by było :) Odpowiedz Link
irtardo Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 06.10.07, 09:30 Odświeżam temat, bo coś mnie intryguje - dlaczego tam trzeba kupować całe opakowania, skoro w jednym jest 6 sztuk? Czyżby taki stanik nadawał się tylko do jednego założenia? Odpowiedz Link
chrumpsowa Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 06.10.07, 09:38 Ja normalnie myslalam, ze wyjde z siebie i stane obok, jak sa promocje stanikow... Za 10 eur mozna takie cudenka kupic, ze szok!! Tyle, ze mi to by chyba sutek zaslonily... Ostatnio w centrum handlowym gorsecik w sliczna laczke z wykonczeniami z bialej koronki - 12 euro!!! Fakt, to nie armani czy d&g, ale slicznosci takie, ze az sie oko cieszylo, a serce plakalo ;P A ja musze staniki z UK sciagac, wrrrr Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: Dla dziewczyn o mocnych nerwach 06.10.07, 09:39 Bo to hurtownia. Zakładają, że będziesz to sprzedawać innym, a nie nosić sama. Zresztą nawet oni nie sugerowaliby, żeby jedna kobieta nabyła 85F, 90F, 95F, 100F Odpowiedz Link