maria252 24.09.07, 21:27 Napiszcie prosze na czym polega specyfika fiżbin panache jak sie mają np do frei. Bo czytałam że można być albo freyą albo panachową miłośniczką. A i jak to tego ma się np fantasia i kayliani( chyba tak sie to pisze ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zania_uk Re: panache 25.09.07, 12:37 panache ma szersze fiszbiny, co po ludzku znaczy ze to U jest szersze. czyli fiszbiny beda ci dalej do tylu siegac. a freya ma wezsze U. czyli jak ktos ma szerzej rozstawione piersi i panache pasuje, to freya moze sie wrzynac bo bedzie miala za waskie fiszbiny. a co do fantasie i kalyani to nie wiem. moze ktos kto ma te firmy moze pomoc. Odpowiedz Link
poziomka62 Re: panache 25.09.07, 12:43 jak przymierzysz obie firmy najlepiej zobaczysz różnice!!! panache ma szersze fiszbiny używam na co dzień a freyę na randki, ale jak przyjdzie Eliza z (Panache) na pewno założę na randki... Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: panache 25.09.07, 12:59 A czy wszystkie Freye mają jednakowo szerokie (wąskie) fiszbiny? Wydaje mi sie, że nie. To znaczy ja miałam okazję jak narazie przymierzyć tylko trzy (Tigerlilly, Zeta i Eva, rozmiary 60 E/F) i zdecydowanie najwęższe fiszbiny miała Zeta, ale w Tigerlilly i Evie fiszbiny były już szersze. Czy w biustonoszach Panache są jeszcze szersze fiszbiny? Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: panache 27.09.07, 08:41 A może któraś z Was mogłaby napisać jaki jest rozstaw tych fiszbinów w cm przy danym rozmiarze? To na pewno dałoby jakieś porównanie i wyobrażenie o szerokości tych fiszbinów. Mile widziane rozmiary 60-65 DD-FF ;-) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: panache 05.10.07, 23:31 Wiem, że to głupio odpowiadać samej sobie, ale może się to komuś przyda. Dziś dostałam Panache Fieste z Bellissimy, więc już mam pewne porównanie Freyi z Panache. I co mnie niezmiernie zdziwiło: Fiesta ma WĘŻSZE fiszbiny od Freyi Tigerlily. (oba w rozmiarze 60E) Rozstaw w Panache fiesta to 13,5 cm, natomiast gdyby we Freyi Tigerlily fiszbiny były tak samo długie jak w Fiescie to ten rozstaw wynosiłby 15 cm Panache ma natomiast znacznie dłuższe fiszbiny - ok 24 cm w porównaniu do ok. 20 cm w Tigerlily. I pojawia się pytanie, czy to Tigerlily jest "dziwne" jak na Freye? Czy może w mojej Freyi Tigerlilly ktoś porozginał fiszbiny? Jeśli chodzi o Freye mam porównanie tylko z Eva i Zeta. Z tego co pamiętam w Evie fiszbiny były podobnie szerokie jak w Tigerlily, natomiast w Zecie węższe (dla mnie za wąskie). Ma ktoś jeszcze porównanie tych modeli? Albo porównanie Tigerlily z innymi modelami Panache? Bo nie wiem czy wysuwam błędne wnioski... :/ Odpowiedz Link
kasica_k Re: panache 05.10.07, 23:36 Nie ma żelaznych reguł dotyczących wszystkich modeli danej marki. Większość Panache ma fiszbiny szersze niż większość Freyi - tylko tyle można na ten temat powiedzieć i nic więcej, sama się o tym przekonałam. A jak wyglada to w przypadku konkretnych modeli, najlepiej szukać/pytać w wątkach producentów. Odpowiedz Link