turzyca 30.09.07, 22:51 Mam szanse upolowac cos stacjonarnie? Plunge tez moze byc niezle, ale to jedyne ktore jest w Avocado nie wspolgra ze mna. Gdzie jeszcze szukac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasica_k Re: half-cup 65G w Warszawie 30.09.07, 23:22 turzyca napisała: > Mam szanse upolowac cos stacjonarnie? > > Plunge tez moze byc niezle, ale to jedyne ktore jest w Avocado nie > wspolgra ze mna. Gdzie jeszcze szukac? half-cup na G to i zdalnie ciężko upolować (Mimi Holliday na Listkach - coś jeszcze?). Nie liczyłabym raczej. Plunge to już prędzej - oprócz Avocado Freya jest jeszcze w Buduarze w Tarasach i coś w Chatte w Promenadzie. Tam jest też Panache. Natomiast nie ręcze za to, czy jest jakikolwiek wybór w 65-tkach. Odpowiedz Link
alxandra Re: half-cup 65G w Warszawie 30.09.07, 23:28 65 w buduarze będą lada moment. Dzisiaj pytałam:) W chatte w Promenenadzie sa z 65 retro plunge coco, lola i arabella black z Freyi. Odpowiedz Link
dominika.r23 Re: half-cup 65G w Warszawie 01.10.07, 11:57 ja tez pytałam niestety w Chatte nie wiedzą kiedy moga pojawic sie jeszcze inne modele:( a w buduarze powiedzieli ze 65 beda dopiero za AZ 2 TYGODNIE acha i 60 NIE BEDZIE. (Alxandra jestes z Wawy? bo zdaje sie ze ten sam rozmiar mamy) Odpowiedz Link
alxandra Re: half-cup 65G w Warszawie 01.10.07, 15:24 jestem w warszawy:) nawet w tym samym wikeu chyba o ile cyferka przy twoim loginie to wiek Odpowiedz Link