Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić tani polski stanik

08.12.07, 22:10
w rozmiarze 65 DD (taki chyba noszę rozmiar- mam 71 pod biustem i w biuście
ok. 86-88, poza tym teraz noszę 70D)? tani znaczy się do 100 złotych, a polski
bo nie specjalnie odpowiada mi płacenie w funtach, a i angielski u mnie kuleje :)
Obserwuj wątek
    • restless Re: Gdzie kupić tani polski stanik 08.12.07, 22:17
      www.melissa.com.pl/kolekcja/biustonosze.php
      • fioolkaa Re: Gdzie kupić tani polski stanik 08.12.07, 22:33
        ooo bardzo dziękuję, już widzę, że tutaj coś dla siebie znajdę :) czy DD to w
        melissie E?
        • restless Re: Gdzie kupić tani polski stanik 08.12.07, 23:21
          melissa ma ponoć troche rozjechaną i nieprzewidywalną rozmiarówke i najlepiej
          zamówić 2,3 staniki w zbliżonych rozmiarach np. D i E przy danych obwodzie
          masa wiadomości jest tu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=67655036
          • maith Re: Gdzie kupić tani polski stanik 09.12.07, 02:09
            65D bym raczej nie polecała. Największe szanse trafienia są przy E, a jeśli
            teraz nosisz 70D, to jest szansa, że będzie Ci pasowało nawet melissowe 65F...
            • kruszyzna Melissa - ostrożnie z miseczkami :) 10.12.07, 16:07
              Mam z Melissy 70E i 70F i różnica między miseczkami jest ogromna. To właściwie skok nie o jedną wielkość, a o dwie. Natomiast różnica między Melissowym 70D i 70E nie jest już taka spektakularna. Nie wiem, jak to jest w przypadku 65-tek, ale z tym F doradzam ostrożność. Mam też 70F z Comeximu i rozmiar odpowiada Melissowemu 70E (nawet to E jest nieco większe).
              Rada? Zamówić, ile się da i sprawdzać nabiustnie.
    • greylin Re: Gdzie kupić tani polski stanik 08.12.07, 23:24
      albo mellisa, jak polecają wyżej, albo starać się coś upolować na allegro :)
    • ananke666 Re: Gdzie kupić tani polski stanik 09.12.07, 00:23
      Możesz też spróbować ściśliwców innych firm. Gaia ma jeden ciasny model, Antalia - sprawdzony na mnie, mam w kolorze brzoskwiniowym. Nowa miała 62 cm w obwodzie. Jeśli nie trafiłam na jakiś wyjątkowy egzemplarz, możesz śmiało próbować, mam pod biustem 70 i obwód po wielu praniach ciągle nieźle się mnie trzyma. W naziemnym dałam coś koło 50 zł (wrocławski NOT). Ten model ma dość małe miski, więc całkiem możliwe, że D będzie przymałe. Na początku trochę rakietował, ale przestał, ułożył się.
      • aquira Re: Gdzie kupić tani polski stanik 09.12.07, 02:13
        Severine z Gai też ma ciasny obwód.
        • mig_usia Re: Gdzie kupić tani polski stanik 09.12.07, 13:36
          powterdzam....severine to scisliwiec ktory od lata przy intensywnym
          uzytkowaniu jeszcze sie nie rozciagnal:) bardzo sie ciesze bo ta 70
          wyszla jak 65;) naziemnie kosztowal chyba 60 pare zł i byl tanszy
          niz na necie:)
    • maheda A może dołóż ze 3-4 dychy 09.12.07, 13:29
      i kup sobie Avocado?
      Realne?
      • fioolkaa Re: A może dołóż ze 3-4 dychy 10.12.07, 19:03
        Nie. Przy kieszonkowym 70 zł kompletnie nierealne- mam 16 lat :) z allegro dobry
        pomysł- nigdy tam nie zaglądałam na bieliznę bo zawsze myślałam, że tam tylko
        używana :). ale weszłam na pierwszy lepszy panache i tam pisze tak: rozmiar z
        metki: 65DD Obwód rzeczywisty pod biustem: 60-66 cm. to jak to z tym w końcu jest?
        • maheda A, rozumiem :) 10.12.07, 19:10
          Patrz na firmę, model i obwód z metki.
          Nie przejmuj się tym, co kto zmierzy, bo nie wiadomo, jak było mierzone.
    • ananke666 A w ogóle 09.12.07, 16:56
      to sprawdzaj allegro i polskiego ebaya. Można trafić czasem staniczki w niskich cenach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka