Dodaj do ulubionych

pytanie - gościnnie:o)

06.02.08, 18:37
Witam serdecznie,

mam pytanie w imieniu mojej Mamy, która chciałaby się dowiedzieć, gdzie
aktualnie urzęduje kontrowersyjna ruda pani Hania, kiedyś sperzedawczyni na
Grochowskiej? Będę bardzo wdzięczna za info...
Obserwuj wątek
    • maheda Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 18:39
      Na Smolnej.
      Ale ZANIM Twoja Mama wybierze się na Smolną, niech się przejdzie na Bracką 1, od
      P. Trzech Krzyży - tam jest sklep Avocado.
      Jeśli będzie p. Ania, to dobierze Mamie stanik o wieeele lepiej, niż p. Hania.
      • gryczana Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:01
        A i ceny pewnie nie będą tak powalające, szczególnie przy większych rozmiarach. No i zwężać w ten umiejętny i elegancki sposób nie będą. Że nie wspomnę, że staniki o niebo ładniejsze.
      • vasylkova Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:13
        widac pani Hania niezly interes zbila po tym artykule w Wysokich Obcasach - o takim powodzeniu i slawie chyba nie marzyla ;)
        • gryczana Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:35
          Najwyraźniej, ja też do niej trafiłam po tym artykule. Ale staniki źle mi dobrała, co dopiero teraz uświadamiam sobie z całą mocą. Że nie wspomnę o tej "przesympatycznej" obsłudze...

Poza tym cały czas twierdzę, że jej chodzi o kasę, a nie o zadowolenie klientek. Ciężka obraza była, jak któraś nie chciała kupić tego, co ona doradzała. A z avocado wyszłam z pustymi rękami (za małe na mnie), ale żegnana uśmiechami sprzedawczyń.
          • agi40 Re: pytanie - gościnnie:o) 07.02.08, 00:05
            dzięki wielkie!

Już namawiałam matkę na Bracką, ale ona chyba z tych bardziej masochistycznych
            jest...
            W zasadzie to idzie z kuzynką, która od 5 lat (!!!) chodzi bez stanika, bo nie
            umiesobie dobrać.

Bardzo dziekuję za rady, napiszę, gdzie polazły, jak się w końcu wybiorą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka