agi40 06.02.08, 18:37 Witam serdecznie, mam pytanie w imieniu mojej Mamy, która chciałaby się dowiedzieć, gdzie aktualnie urzęduje kontrowersyjna ruda pani Hania, kiedyś sperzedawczyni na Grochowskiej? Będę bardzo wdzięczna za info... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maheda Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 18:39 Na Smolnej. Ale ZANIM Twoja Mama wybierze się na Smolną, niech się przejdzie na Bracką 1, od P. Trzech Krzyży - tam jest sklep Avocado. Jeśli będzie p. Ania, to dobierze Mamie stanik o wieeele lepiej, niż p. Hania. Odpowiedz Link
gryczana Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:01 A i ceny pewnie nie będą tak powalające, szczególnie przy większych rozmiarach. No i zwężać w ten umiejętny i elegancki sposób nie będą. Że nie wspomnę, że staniki o niebo ładniejsze. Odpowiedz Link
vasylkova Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:13 widac pani Hania niezly interes zbila po tym artykule w Wysokich Obcasach - o takim powodzeniu i slawie chyba nie marzyla ;) Odpowiedz Link
gryczana Re: pytanie - gościnnie:o) 06.02.08, 19:35 Najwyraźniej, ja też do niej trafiłam po tym artykule. Ale staniki źle mi dobrała, co dopiero teraz uświadamiam sobie z całą mocą. Że nie wspomnę o tej "przesympatycznej" obsłudze... Poza tym cały czas twierdzę, że jej chodzi o kasę, a nie o zadowolenie klientek. Ciężka obraza była, jak któraś nie chciała kupić tego, co ona doradzała. A z avocado wyszłam z pustymi rękami (za małe na mnie), ale żegnana uśmiechami sprzedawczyń. Odpowiedz Link
agi40 Re: pytanie - gościnnie:o) 07.02.08, 00:05 dzięki wielkie! Już namawiałam matkę na Bracką, ale ona chyba z tych bardziej masochistycznych jest... W zasadzie to idzie z kuzynką, która od 5 lat (!!!) chodzi bez stanika, bo nie umiesobie dobrać. Bardzo dziekuję za rady, napiszę, gdzie polazły, jak się w końcu wybiorą! Odpowiedz Link