masito mama(babcia) ostanikowana 21.03.11, 09:11 Udało mi się zaciagnąć Mamę, po wielogodzinnych negocjacjach, do Peachfield na Bruna. Szła z założeniem, że nie kupi nic droższego niż 90zł no może 150 ;) a w ogóle to nie potrzebuje teraz stanika itd. itp. Przymierzała kolejne staniki z miną "tylko tracę czas" do chwili gdy zobaczyła Elomi Nude (El.8000NE) Całe szczęście pasował, bo mam wrażenie że i tak by go kupiła ;) i zero komentarzy, że 220zł to jakby trochę więcej niż 90 :))) zero jęczenia, że naciagnęłam ją na zbędny wydatek i że teraz to bez sensu, bo przecież ona schudnie. Ona szczęśliwa, jej biust szczęśliwy, i ja szczęśliwa ;))) Odpowiedz Link
indigo-rose Mama w Effuniaku 28.03.11, 23:31 Effuniaki stacjonarnie w Katowicach :) Moja mama, uświadomiona ale ostanikowana na pół gwizdka, która zakupów netowych się boi, a Effuniaka chciała koniecznie, wyszła w idealnie dopasowanej Perełce i w Fuego. W tym momencie już mi nie żal, że sama nic nie kupiłam :) Odpowiedz Link
kkkkatarzynka Re: Wątek radosny :D 15.04.11, 23:48 1) zakupiłam sliczne Dalie x2 :) ha, i do mostka przylegają :) 2) dziś usłyszałam komplement- że biust ładny i pytanie czy prawdziwy :D może i dziwnie to brzmi, ale było w miłym tonie i w pozytywnym sensie :D Odpowiedz Link
jessieq.pl Re: Wątek radosny :D 17.05.11, 20:41 W końcu mam swój pierwszy, normalny, idealny stanik:) Tyle lat poszukiwań, ale nareszcie znalazłam:) Odpowiedz Link
katarynka_an Re: Wątek radosny :D 26.05.11, 21:14 Znalazłam w Li Parie Freyę Cindy pasującą na mnie, ostatni egzemplarz! idę ją jutro kupić! ach bałam się że jej nigdzie już nie będzie! co prawda wydam na nią ostatnie pieniądze (powyciągałam nawet z kont oszczędnościowych, zostało mi 4, 8 i 18 pln na każdym) ale w przyszłym miesiącu sesja więc nie potrzeba pieniędzy w sesji :3 Odpowiedz Link
felyen mam mój pierwszy dobry stanik :) 23.06.11, 10:09 Już się wynarzekałam w wątku rozpaczliwym i mój cudowny chłopak powiedział, że ma mojego narzekania dość. I zabrał mnie do Brafitterii na Krakowską i powiedział, że bez stanika stamtąd nie wyjdziemy. I mimo moich protestów na tle cenowym dostałam w prezencie pięknego effuniaka toffika :) jest piękny, leży super i nie mam najmniejszej ochoty wracać do zadawania się z poprzednimi koszmarkami :) Odpowiedz Link
nientepaura dorwałam arizę;) 23.07.11, 20:41 jakiś czas temu pisałam, że poszukuję arizy 28f wildberry. No i dziś znalazłam na ebayu - mam ten stanik już 3lata, więc się znosił, niedawno kupiłam gacie - bo nareszcie były w miłej cenie - i marzyłam o nowym staniku, coby ładnie komplet wyglądał ;D Odpowiedz Link