zazulla 26.02.08, 16:30 Na szybko przegladnelam i nie zauwazylam dzialu SALE? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild_orchid Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 16:31 Robilam przed chwilka tam zakupy- sale sa przy poszczegolnych modelach, ale osobnego dzialu tez nie zauwazylam( na poczatku nawet koszyka z zakupami nie zauwazylam) Odpowiedz Link
orange_juce Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 16:32 Jest po prawej stronie, na samym dole. 6 obrazek Odpowiedz Link
zazulla Clearance 26.02.08, 16:33 Jest tez zakladka przy FAQ na pasku z wyszukiwarka. Ufff Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 16:37 eee stara była lepsza. Ja lubię prostotę i ład :) Odpowiedz Link
agusia1977 Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 16:41 Też mi się stara bardziej podobała. ;) ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia... Odpowiedz Link
zazulla cudna sukienka 26.02.08, 16:41 BP08, granatowa wyglada przecudnie www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=BP08 OV35 - cudny kobaltowy kolor www.bravissimo.com/products/details.aspx?pid=OV35 Odpowiedz Link
maith Re: cudna sukienka 26.02.08, 17:02 To ta kiecka, w której Heather występowała w katalogu :) Odpowiedz Link
bathilda [ot] - katalog 26.02.08, 17:00 jest przycisk gdzie można poprosić o "spring" katalog. To coś innego niż "early spring"? Czy jak dostałam poprzedni to ten sam przyjdzie czy trzeba prosić? Odpowiedz Link
pitupitu10 Re: [ot] - katalog 27.02.08, 12:27 > jest przycisk gdzie można poprosić o "spring" katalog. To coś innego niż "early > spring"? Czy jak dostałam poprzedni to ten sam przyjdzie czy trzeba prosić? > Katalog sam przychodzi. Bez proszenia. :) Odpowiedz Link
maith Nowa modelka 26.02.08, 17:03 www.bravissimo.com/products/clothing/strappy-tops/bravissimo/ov35-details.aspx?colour=Cobalt+Blue Niestety nie wygląda na bardziej biuściastą. Przydałaby się modelka z rozmiarem GG czy H, żeby można było na niej pokazać wyższe modele. Odpowiedz Link
maheda Rozmiary są słabo widoczne 26.02.08, 17:10 pod tym względem było lepiej na starej. Ale nowa strona podoba mi się dużo bardziej, niż stara. Odpowiedz Link
bluebebe Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 17:16 nie widzę różnicy kolorystycznej w oznaczeniu "awaiting stock" a "size sold out". Oba są na szaro. Mogli bardziej je zróżnicować. Odpowiedz Link
quleczka Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 17:20 u mnie jeden jest szary, a drugi to raczej niebieski :) ale fakt - mogli zrobic jakies wyrazniej sie rozniace :) Odpowiedz Link
bluebebe Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 17:25 ja się domyślam, że to w dużej mierze zależy od ustawień monitora:) Ja mam ustawiony tak, że kolory są nie do odróżnienia. Odpowiedz Link
ananke666 Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 19:07 U mnie są spokojnie do odróżnienia, ale i tak całość wygląda beznadziejnie mdło. Odpowiedz Link
kasica_k I prostokątnie. 26.02.08, 19:33 Wcześniejszy sklep był ciekawszy graficznie, te różne krzywe linie wyróżniały go na tle innych. Teraz jest taki, jak wszystkie, przypomina Brastop. Szkoda. Odpowiedz Link
charm Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 20:04 A ja nie rozumiem... "sold out" mają czarne literki, pozostałe są białe ;-) Choć kolor tła faktycznie jest bardzo podobny, ale biały i czarny są dość dobrze rozróżnialnym kolorami ;-) Odpowiedz Link
amett Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 17:31 Nowa strona bardzo by mi się podobała, gdyby nie te brzydkie mdłe kolory w tabelce rozmiarowej. Rozmiar dostępny powinien być na zielono jak wcześniej, a jeśli zależy im na różowym, to już raczej, jak rozmiaru nie ma... No i między niedostępnym a oczekującym na dostawę jest zdecydowanie za mała różnica. Odpowiedz Link
kasica_k Stacjonarne 26.02.08, 17:49 www.bravissimo.com/shops/default.aspx - jest już 16 sklepów, jak ostatnio zaglądałam, to było chyba o 3 mniej :) Każdy opisany, z mapką z Googla. Brytyjskie Polki - uderzać :) Odpowiedz Link
girlinacoma Re: Stacjonarne 27.02.08, 10:34 Juz sie nie moge doczekac, az "mi" otworza sklep w Norwich, bede miala do niego jakies 10 minut spacerkiem. Poza tym widzialam tam ogloszenie, ze szukaja konsultantek, zastanawiam sie, czy nie sprobowac swoich sil... Odpowiedz Link
mika_p Re: Bravissimo - nowa strona 26.02.08, 18:24 Nie ma wyprzedaży, ale jest wyszukiwanie po cenach. Poprzednio chyba tego nie było? Odpowiedz Link
dadaczka A jak szukać nowości? 26.02.08, 19:07 Wypatrzylyście? bo ja nie mogę. (kiedyś była opcja "new styles only") Odpowiedz Link
butters77 Re: Bravissimo - nowa strona 27.02.08, 11:58 Oczywiście najpierw byłam niezadowolona, bo bardzo lubiłam starą stronę - a lepsze jest wrogiem dobrego;) Ale powoli się przyzwyczajam (zauważyłam, że wystarczy co chwilę zaglądać na Bravissimo, zeby przełamać niechęć;)) Odpowiedz Link