Dodaj do ulubionych

Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :)

28.02.08, 11:03
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50458

Aż mnie korci żeby się wpisać. Oj korci :)
Obserwuj wątek
    • the_mariska Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:12
      Hahahah, to my aż takie agresywne jesteśmy? Przestraszyłaś mnie, na początku jak
      przeczytałam 'odtrutka dla Lobby', to aż się przeraziłam, że to będzie coś w
      stylu: "Stanikowa sekta każe ci się wciskać w za ciasne staniki z koszmarnie
      wielkimi miskami? My ci pomożemy przekonać się, że twój biust jest zupełnie
      normalny i spokojnie się zmieści w rozmiarówkę wszystkich sklepów!". Masakra.
      Chyba powinnam więcej spać. ;)
    • yaga7 LOL :D n/t 28.02.08, 11:19
    • aadrianka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:22
      Napisałam. Do założyciela forum:) Wołanie na puszczy bo tego, że ze
      zrozumieniem czytać nie potrafi, już dowiódł, ale akurat mam chwilkę
      przerwy:)
      • bathilda Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:32
        A widziałaś wpis z wątku "przedstawiamy się"?

"obalmy wreszcie ten cholerny schemat myslowy pan z LOBBY. jakoze jestesmy
        pedalami, zboczencami, masturbujacymi sie niedojrzalymi nastolatkami na widok
        kazdego wiekszego (.)(.). nie - prawda jest inna drogie panie. jestesmy
        szczegolni. ale wiem, ze was ona boli.

jestemy:

-> inteligentni (przynajmniej ja - matura z matmy 6.0 + liczne konkursy
        lamiglowkowe & matematyczne)

-> wysportowani (uprawiam kilka dyscyplin sportowych, mam swietna sylwetke, tzw
        "rzezbe" a nie koks)

-> mamy duzo zainteresowan i mozna z nami pogadac o wielu sprawach a nie tylko o
        waszych "fajnych cyckach"

i mamy tylko jeden konik. lubimy duzy, zgrabny lub troche mniej, jedrny biust.
        czy z tego powodu mamy byc odtraceni ?? o nie !!! i to forum wlasnie po to
        powstalo, zeby pokazac wam, jak wielu facetow lubi wiekszy biust tylko sie do
        tego nie przyznaja bo nie maja odwagi."

Chciałam dopisać "a ja skończyłam z wyróżnieniem 2 fakultety i piekielnie trudne
        sudoku rozwiązuję w 10 minut", ale forum zamknięte, a zapisywać to mi się nie
        chce :p Ale konkursy łamigłówkowe mnie rozwaliły.
        • aadrianka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:39
          O tym właśnie mu napisałam. Że celem forum nie jest walka ze
          zboczeńcami, tylko całkiem co innego. Że męskie zainteresowanie
          kobiecym biustem uważamy za normalne i walczymy tylko ze schematem A-
          małe, D- duże, innych nie ma.
          Plus parę uprzejmości na dodatek:)
          I tak nie zrozumie, ale mam poczucie dobrze wypełnionego obowiązku.
        • heliamphora Szóstkę z matury dostał - tylko pogratulować :) 28.02.08, 22:36
          No i wiemy z kim mamy do czynienia. Chłopiec w wieku maturalnym, czyli, jak to pięknie ktoś kiedyś ujął, hormonal teenager. Wszystko mu się póki co kojarzy z seksem i cyckami, ale pewnie z czasem wydorośleje i przestanie na forum sam sobie wklejac linki do zdjęć z gołymi babkami.
        • themake-up_artist Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 23.03.08, 06:16
          Właśnie sprawdziłam tę "odtrutkę" (pożal się boże). Widać, że chłopczyk pisze o
          sobie "my", bo jakoś wielu zwolenników nie ma... Haha :) Może jest błękitnej krwi ;D
    • ananke666 Wiwat gramatyka! 28.02.08, 11:36
      Padłam czytając ten tekst:
      >a czujesz sie sfrustrowany dzialalnoscia, agresywnoscia i zawiscia wobec kazdego meskiego posta na forum "LOBBY.."?

Przepraszam, czujesz się sfrustrowany NASZĄ działalnością, agresywnością i zawiścią? Ee? Znaczy, ja jeszcze rozumiem, że nasza działalność może frustrować i być agresywna ze względu na wykopywanie wszystkich erotomanów-gawędziarzy, ale za nic nie rozumiem, gdzie tam zawiść może siedzieć. O własne cycki chyba zawistne nie jesteśmy. O męskie, jak mniemam, tym bardziej! Bo nie wiem, jak miałaby wyglądać zawiść o każdy post męski na tym forum...
      • turzyca Re: Wiwat gramatyka! 28.02.08, 11:42
        Ja wiem. Galeria jest zamknieta.
    • esta69 Rotfl :DDDD nt 28.02.08, 11:44

• maith Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:47
      Po co go reklamujemy?
      Jakiś facet został stąd pewnie wyrzucony po tym, jak pomylił nas z wystawą
      sklepu mięsnego. Więc sfrustrowany założył coś, czego nikt by nie zauważył.

Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić?
      Pisać o tej bzdurce tutaj i jeszcze mu się wpisywaćc.
      Dlatego jestem za wykasowaniem tego wątku i skazaniem go na zapomnienie.
      • bathilda Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:55
        Maith, ja przepraszam, ale jako że moja inteligencja została publicznie skomentowana uważam, że mam prawo do odpowiedzi. Co złego w tym, że wiemy o takim forum? Może informacja o nim rzeczywiście bardziej nadawała się do śmietnika, ale to tak jakby twierdzić, że pisząc o głupich ekspedientach robimy im reklamę bo inaczej nikt by ich nie zauważył. Albo wklejając zdjęcia źle ubranych. Albo linkując sklepy z badziewną rozmiarówką i tabelką.

Jeśli Władze postanowią ten wątek skasować to ja się nie będę obrażać, ale nie zgadzam sie że podanie linku do tego forum jest jakąś wybitną głupotą.
        • maith Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:48
          Bathildo, nie reklamujmy go. Tam są ledwie 3 wpisy. JEGO wpisy.
          To "forum" obiektywnie nie istnieje.
          Więcej wpisów na jego temat jest tu, w naszym wątku.
          Nie pomagajmy mu się wypromować.

A założenie czegoś, czym nie zainteresowałby się nawet pies z kulawą nogą i
          zaatakowanie forum/bloga znanego i lubianego to niestety dość skuteczna metoda
          na promocję. Dlatego najlepsze, co możemy zrobić, to go ZIGNOROWAĆ.

I wybacz, nie chciałam uderzać w Ciebie, po prostu uważam, że nie warto mu
          pomagać, a jakiekolwiek zainteresowanie (także negatywne, na które liczy, bo
          będzie się mógł do niego odnosić) jest udzielaniem mu pomocy.
          Sprzedawczynie i sklepy są przez kogokolwiek znane, a o nim nikt by się nie
          dowiedział, gdyby nie my.
          • bathilda Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:53
            Dobra skasujmy. Jeśli ma się nakręcać tym wątkiem to na pewno nie o to mi chodziło.
      • aadrianka Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:57
        Forum jest zamknięte, żadna z nas bez jego zatwierdzenia się nie
        wpisze:) A że nie zatwierdzi żadnej z lobby, jestem dziwnie
        spokojna. Napisałam do niego prywatę dla własnego dobrego
        samopoczucia. Chociaż z tą reklamą masz zupełną rację.
      • ananke666 Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:31
        Eee, nie popadajmy w skrajności. Faceci to cyckarze i wszyscy o tym wiedzą (frakcja tyłkarzy to ten sama grupa). Nie chcę wulgaryzować i wtryniać kobiety do worka z mięsem, ale faceci są wzrokowcami i nic tego nie zmieni :) dopóki gadają sobie o entuzjazmie dla damskiej anatomii, jest ok, to część ich natury. Nawet bardzo zakochany facet mimowolnie zapuści żurawia w cudzy dekolt albo przejedzie oczami po obcych, ale zgrabnych nogach. Tyle, że swoim dziewczynom się nie przyznają. Kiepsko jest, jak puszczają teksty typu, proszę o wybaczenie: "ale balony, te to bym wymiętosił, ale bym się na nie spuścił". Chyba tak tam nie będzie.
    • ungore Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:51
      Haha :D mnie też korci ale nie zdziwiłabym sę gdyby reakcje na
      kobiety z "TEGO" Lobby były nieprzychylne :D pozwólmy się facetom
      pobawic <hahaha> ale mi to humor poprawiło :D i jaka aktywność na
      forum jeden urzytkownik :)

"zaczynam od tej nastolatki jak mniemam :) dla mnie IDEAL...:)" jak
      dla mnie nastolatką juz nie jest od jakiegoś czasu :p ale moze
      jestem złosliwa bo widzę ingerencję PhotoSh. Plus za naturalność :)
    • origami_21 :DDD 28.02.08, 11:51
      yntelygencja & rzeźba.... ideał:)
    • baryszka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:57
      ja pomyślałam DOKŁADNIE jak the_mariska, czyli: "Hahahah, to my aż takie
      agresywne jesteśmy? Przestraszyłaś mnie, na początku jak
      przeczytałam 'odtrutka dla Lobby', to aż się przeraziłam, że to będzie coś w
      stylu: "Stanikowa sekta każe ci się wciskać w za ciasne staniki z koszmarnie
      wielkimi miskami? My ci pomożemy przekonać się, że twój biust jest zupełnie
      normalny i spokojnie się zmieści w rozmiarówkę wszystkich sklepów!". Masakra.
      Chyba powinnam więcej spać. ;)"
      • szarsz Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 12:06
        ja też :)
      • martvica Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 12:20
        Ja też, myślałam że np zettrzy postanowiła walczyć z bzdurnymi nowymi teoriami,
        jak przecież każdy wie ze wszystkie mamy 'gabaryty B'. Albo i A (70J ze
        Stanikomanii) ;)

Myślicie że to ten co szukał kobiety z dużym biustem i ma doświadczenie bo jego
        ex miała 80D? :)
    • aadrianka Dopiero spojrzałam na datę założenia forum 28.02.08, 12:03
      Aj. Maith ma rację. Usunąć wątek, jeszcze te stada napalonych
      zboczeńców dotrą do linka:D
      Bo tak naprawdę niech sobie dowolną ilość forów z dowolną liczbą
      dowolnie roznegliżowanych zdjęć zakłada, ale bez tej antyreklamy
      Lobby. Nie każdy sobie zada trud dotarcia aż na forum, a potem w
      świat pojdzie wieść o zgorzkniałych betonowych antymaskulinistkach z
      obwisłymi cycami...
    • ankh_morkpork Smarkacze ;D ... zadbaliby lepiej o biusty... 28.02.08, 12:51
      swoich dziewczyn. Pewnie biedne noszą bieliznę z za małymi miseczkami, bo to takie sexi i buły podobają się tym facetom. Czy chociaż raz jakikolwiek chłopak zamieścił na tym forum post typu "chciałbym się upewnić, że moja dziewczyna nosi prawidłowy stanik / kupić jej coś nie tylko ładnego, ale także wygodnego" itp? Zamiast fotoszopowych soft fotek mogliby mieć na żywo coś naprawdę extra. Dziecinada, nie reklamować! :-)
      • maith JEDEN smarkacz. Koleś dyskutuje SAM ze SOBĄ 28.02.08, 12:59
        Tam są tylko 3 wpisy. JEGO wpisy ;)))
        • baryszka Re: JEDEN smarkacz. Koleś dyskutuje SAM ze SOBĄ 28.02.08, 13:14
          Ale on jest yntelygentny :] Bo miał 6 z matmy..... Pfff. Chyba zapomniał,że
          inteligencja to również umiejętność kojarzenia faktów czy też umiejętność
          dostosowania się do sytuacji,itp. Tutaj chyba mu nie wyszło przystosowanie się
          do regulaminu :]
          Aha,i jest wysportowany - rzeźba,nie koks ;) Pewnie ma napakowane łapy,a nóżki
          jak zapałki. A prawdziwego sportowca poznaje się po nogach :]
    • rychu-zdzichu Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 12:57
      A my lubimy tych co lubią duże biusty. Zwłaszcza mądrych i po siłce. Oj
      pogadałbym z takim. Chyba się zapiszę na jego forum. Przecież nie odmówi - w
      końcu sam twierdzi, że przedmiot uwielbienia powinien się cieszyć i mile widzieć
      uwielbiających.
      • kasica_k Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 15:19
        Rychu, zapisz się! Koniecznie! :)))
    • heliamphora Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 20:02
      No i bardzo dobrze. Facet z obsesją na punkcie cycków założył forum dla facetów z obsesją na punkcie cycków. I tam jego miejsce, nie ma już biedak powodu wpychać się na forum dla kobiet, gdzie rozmawia się o stanikach i innych sprawach, które facetów nie dotyczą (chyba żeby któryś nosił stanik, ale takiego jeszcze nie spotkałam).

Wiecie, ale jak przeczytałam tytuł wątku to byłam pewna, że pani Z 3 założyła forum pt. "Jedyne słuszne amerykańskie rozmiary i staniki - nie daj się głupiej propagandzie LB" czy coś takiego :D Odetchnęłam z ulgą, że to tylko sfrustrowany fetyszysta :)
      • limonka_01 Patrząc na to z drugiej strony... 28.02.08, 22:28
        Patrząc na to z drugiej strony, to mamy miejsce, gdzie można odsyłać
        wszystkich amatorów biustów, którzy trafiają na nasze forum li tylko
        w celach towarzyskich ;-)
    • masaiimara Rychu-Zdzichu;) 28.02.08, 20:07
      Od razu pomyślałam, że to pole do popisu dla Rycha-Zdzicha;) Rychu -
      idź i blagaj o wybaczenie dla okrutnych modliszek z LB;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka