bathilda 28.02.08, 11:03 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50458 Aż mnie korci żeby się wpisać. Oj korci :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_mariska Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:12 Hahahah, to my aż takie agresywne jesteśmy? Przestraszyłaś mnie, na początku jak przeczytałam 'odtrutka dla Lobby', to aż się przeraziłam, że to będzie coś w stylu: "Stanikowa sekta każe ci się wciskać w za ciasne staniki z koszmarnie wielkimi miskami? My ci pomożemy przekonać się, że twój biust jest zupełnie normalny i spokojnie się zmieści w rozmiarówkę wszystkich sklepów!". Masakra. Chyba powinnam więcej spać. ;) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:22 Napisałam. Do założyciela forum:) Wołanie na puszczy bo tego, że ze zrozumieniem czytać nie potrafi, już dowiódł, ale akurat mam chwilkę przerwy:) Odpowiedz Link
bathilda Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:32 A widziałaś wpis z wątku "przedstawiamy się"? "obalmy wreszcie ten cholerny schemat myslowy pan z LOBBY. jakoze jestesmy pedalami, zboczencami, masturbujacymi sie niedojrzalymi nastolatkami na widok kazdego wiekszego (.)(.). nie - prawda jest inna drogie panie. jestesmy szczegolni. ale wiem, ze was ona boli. jestemy: -> inteligentni (przynajmniej ja - matura z matmy 6.0 + liczne konkursy lamiglowkowe & matematyczne) -> wysportowani (uprawiam kilka dyscyplin sportowych, mam swietna sylwetke, tzw "rzezbe" a nie koks) -> mamy duzo zainteresowan i mozna z nami pogadac o wielu sprawach a nie tylko o waszych "fajnych cyckach" i mamy tylko jeden konik. lubimy duzy, zgrabny lub troche mniej, jedrny biust. czy z tego powodu mamy byc odtraceni ?? o nie !!! i to forum wlasnie po to powstalo, zeby pokazac wam, jak wielu facetow lubi wiekszy biust tylko sie do tego nie przyznaja bo nie maja odwagi." Chciałam dopisać "a ja skończyłam z wyróżnieniem 2 fakultety i piekielnie trudne sudoku rozwiązuję w 10 minut", ale forum zamknięte, a zapisywać to mi się nie chce :p Ale konkursy łamigłówkowe mnie rozwaliły. Odpowiedz Link
aadrianka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:39 O tym właśnie mu napisałam. Że celem forum nie jest walka ze zboczeńcami, tylko całkiem co innego. Że męskie zainteresowanie kobiecym biustem uważamy za normalne i walczymy tylko ze schematem A- małe, D- duże, innych nie ma. Plus parę uprzejmości na dodatek:) I tak nie zrozumie, ale mam poczucie dobrze wypełnionego obowiązku. Odpowiedz Link
heliamphora Szóstkę z matury dostał - tylko pogratulować :) 28.02.08, 22:36 No i wiemy z kim mamy do czynienia. Chłopiec w wieku maturalnym, czyli, jak to pięknie ktoś kiedyś ujął, hormonal teenager. Wszystko mu się póki co kojarzy z seksem i cyckami, ale pewnie z czasem wydorośleje i przestanie na forum sam sobie wklejac linki do zdjęć z gołymi babkami. Odpowiedz Link
themake-up_artist Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 23.03.08, 06:16 Właśnie sprawdziłam tę "odtrutkę" (pożal się boże). Widać, że chłopczyk pisze o sobie "my", bo jakoś wielu zwolenników nie ma... Haha :) Może jest błękitnej krwi ;D Odpowiedz Link
ananke666 Wiwat gramatyka! 28.02.08, 11:36 Padłam czytając ten tekst: >a czujesz sie sfrustrowany dzialalnoscia, agresywnoscia i zawiscia wobec kazdego meskiego posta na forum "LOBBY.."? Przepraszam, czujesz się sfrustrowany NASZĄ działalnością, agresywnością i zawiścią? Ee? Znaczy, ja jeszcze rozumiem, że nasza działalność może frustrować i być agresywna ze względu na wykopywanie wszystkich erotomanów-gawędziarzy, ale za nic nie rozumiem, gdzie tam zawiść może siedzieć. O własne cycki chyba zawistne nie jesteśmy. O męskie, jak mniemam, tym bardziej! Bo nie wiem, jak miałaby wyglądać zawiść o każdy post męski na tym forum... Odpowiedz Link
maith Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:47 Po co go reklamujemy? Jakiś facet został stąd pewnie wyrzucony po tym, jak pomylił nas z wystawą sklepu mięsnego. Więc sfrustrowany założył coś, czego nikt by nie zauważył. Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? Pisać o tej bzdurce tutaj i jeszcze mu się wpisywaćc. Dlatego jestem za wykasowaniem tego wątku i skazaniem go na zapomnienie. Odpowiedz Link
bathilda Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:55 Maith, ja przepraszam, ale jako że moja inteligencja została publicznie skomentowana uważam, że mam prawo do odpowiedzi. Co złego w tym, że wiemy o takim forum? Może informacja o nim rzeczywiście bardziej nadawała się do śmietnika, ale to tak jakby twierdzić, że pisząc o głupich ekspedientach robimy im reklamę bo inaczej nikt by ich nie zauważył. Albo wklejając zdjęcia źle ubranych. Albo linkując sklepy z badziewną rozmiarówką i tabelką. Jeśli Władze postanowią ten wątek skasować to ja się nie będę obrażać, ale nie zgadzam sie że podanie linku do tego forum jest jakąś wybitną głupotą. Odpowiedz Link
maith Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:48 Bathildo, nie reklamujmy go. Tam są ledwie 3 wpisy. JEGO wpisy. To "forum" obiektywnie nie istnieje. Więcej wpisów na jego temat jest tu, w naszym wątku. Nie pomagajmy mu się wypromować. A założenie czegoś, czym nie zainteresowałby się nawet pies z kulawą nogą i zaatakowanie forum/bloga znanego i lubianego to niestety dość skuteczna metoda na promocję. Dlatego najlepsze, co możemy zrobić, to go ZIGNOROWAĆ. I wybacz, nie chciałam uderzać w Ciebie, po prostu uważam, że nie warto mu pomagać, a jakiekolwiek zainteresowanie (także negatywne, na które liczy, bo będzie się mógł do niego odnosić) jest udzielaniem mu pomocy. Sprzedawczynie i sklepy są przez kogokolwiek znane, a o nim nikt by się nie dowiedział, gdyby nie my. Odpowiedz Link
bathilda Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:53 Dobra skasujmy. Jeśli ma się nakręcać tym wątkiem to na pewno nie o to mi chodziło. Odpowiedz Link
aadrianka Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 11:57 Forum jest zamknięte, żadna z nas bez jego zatwierdzenia się nie wpisze:) A że nie zatwierdzi żadnej z lobby, jestem dziwnie spokojna. Napisałam do niego prywatę dla własnego dobrego samopoczucia. Chociaż z tą reklamą masz zupełną rację. Odpowiedz Link
ananke666 Re: Co NAJGłUPSZEGO możemy zrobić? 28.02.08, 12:31 Eee, nie popadajmy w skrajności. Faceci to cyckarze i wszyscy o tym wiedzą (frakcja tyłkarzy to ten sama grupa). Nie chcę wulgaryzować i wtryniać kobiety do worka z mięsem, ale faceci są wzrokowcami i nic tego nie zmieni :) dopóki gadają sobie o entuzjazmie dla damskiej anatomii, jest ok, to część ich natury. Nawet bardzo zakochany facet mimowolnie zapuści żurawia w cudzy dekolt albo przejedzie oczami po obcych, ale zgrabnych nogach. Tyle, że swoim dziewczynom się nie przyznają. Kiepsko jest, jak puszczają teksty typu, proszę o wybaczenie: "ale balony, te to bym wymiętosił, ale bym się na nie spuścił". Chyba tak tam nie będzie. Odpowiedz Link
ungore Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:51 Haha :D mnie też korci ale nie zdziwiłabym sę gdyby reakcje na kobiety z "TEGO" Lobby były nieprzychylne :D pozwólmy się facetom pobawic <hahaha> ale mi to humor poprawiło :D i jaka aktywność na forum jeden urzytkownik :) "zaczynam od tej nastolatki jak mniemam :) dla mnie IDEAL...:)" jak dla mnie nastolatką juz nie jest od jakiegoś czasu :p ale moze jestem złosliwa bo widzę ingerencję PhotoSh. Plus za naturalność :) Odpowiedz Link
baryszka Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 11:57 ja pomyślałam DOKŁADNIE jak the_mariska, czyli: "Hahahah, to my aż takie agresywne jesteśmy? Przestraszyłaś mnie, na początku jak przeczytałam 'odtrutka dla Lobby', to aż się przeraziłam, że to będzie coś w stylu: "Stanikowa sekta każe ci się wciskać w za ciasne staniki z koszmarnie wielkimi miskami? My ci pomożemy przekonać się, że twój biust jest zupełnie normalny i spokojnie się zmieści w rozmiarówkę wszystkich sklepów!". Masakra. Chyba powinnam więcej spać. ;)" Odpowiedz Link
martvica Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 12:20 Ja też, myślałam że np zettrzy postanowiła walczyć z bzdurnymi nowymi teoriami, jak przecież każdy wie ze wszystkie mamy 'gabaryty B'. Albo i A (70J ze Stanikomanii) ;) Myślicie że to ten co szukał kobiety z dużym biustem i ma doświadczenie bo jego ex miała 80D? :) Odpowiedz Link
aadrianka Dopiero spojrzałam na datę założenia forum 28.02.08, 12:03 Aj. Maith ma rację. Usunąć wątek, jeszcze te stada napalonych zboczeńców dotrą do linka:D Bo tak naprawdę niech sobie dowolną ilość forów z dowolną liczbą dowolnie roznegliżowanych zdjęć zakłada, ale bez tej antyreklamy Lobby. Nie każdy sobie zada trud dotarcia aż na forum, a potem w świat pojdzie wieść o zgorzkniałych betonowych antymaskulinistkach z obwisłymi cycami... Odpowiedz Link
ankh_morkpork Smarkacze ;D ... zadbaliby lepiej o biusty... 28.02.08, 12:51 swoich dziewczyn. Pewnie biedne noszą bieliznę z za małymi miseczkami, bo to takie sexi i buły podobają się tym facetom. Czy chociaż raz jakikolwiek chłopak zamieścił na tym forum post typu "chciałbym się upewnić, że moja dziewczyna nosi prawidłowy stanik / kupić jej coś nie tylko ładnego, ale także wygodnego" itp? Zamiast fotoszopowych soft fotek mogliby mieć na żywo coś naprawdę extra. Dziecinada, nie reklamować! :-) Odpowiedz Link
maith JEDEN smarkacz. Koleś dyskutuje SAM ze SOBĄ 28.02.08, 12:59 Tam są tylko 3 wpisy. JEGO wpisy ;))) Odpowiedz Link
baryszka Re: JEDEN smarkacz. Koleś dyskutuje SAM ze SOBĄ 28.02.08, 13:14 Ale on jest yntelygentny :] Bo miał 6 z matmy..... Pfff. Chyba zapomniał,że inteligencja to również umiejętność kojarzenia faktów czy też umiejętność dostosowania się do sytuacji,itp. Tutaj chyba mu nie wyszło przystosowanie się do regulaminu :] Aha,i jest wysportowany - rzeźba,nie koks ;) Pewnie ma napakowane łapy,a nóżki jak zapałki. A prawdziwego sportowca poznaje się po nogach :] Odpowiedz Link
rychu-zdzichu Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 12:57 A my lubimy tych co lubią duże biusty. Zwłaszcza mądrych i po siłce. Oj pogadałbym z takim. Chyba się zapiszę na jego forum. Przecież nie odmówi - w końcu sam twierdzi, że przedmiot uwielbienia powinien się cieszyć i mile widzieć uwielbiających. Odpowiedz Link
kasica_k Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 15:19 Rychu, zapisz się! Koniecznie! :))) Odpowiedz Link
heliamphora Re: Ktoś założył odtrutkę dla Lobby :) 28.02.08, 20:02 No i bardzo dobrze. Facet z obsesją na punkcie cycków założył forum dla facetów z obsesją na punkcie cycków. I tam jego miejsce, nie ma już biedak powodu wpychać się na forum dla kobiet, gdzie rozmawia się o stanikach i innych sprawach, które facetów nie dotyczą (chyba żeby któryś nosił stanik, ale takiego jeszcze nie spotkałam). Wiecie, ale jak przeczytałam tytuł wątku to byłam pewna, że pani Z 3 założyła forum pt. "Jedyne słuszne amerykańskie rozmiary i staniki - nie daj się głupiej propagandzie LB" czy coś takiego :D Odetchnęłam z ulgą, że to tylko sfrustrowany fetyszysta :) Odpowiedz Link
limonka_01 Patrząc na to z drugiej strony... 28.02.08, 22:28 Patrząc na to z drugiej strony, to mamy miejsce, gdzie można odsyłać wszystkich amatorów biustów, którzy trafiają na nasze forum li tylko w celach towarzyskich ;-) Odpowiedz Link
masaiimara Rychu-Zdzichu;) 28.02.08, 20:07 Od razu pomyślałam, że to pole do popisu dla Rycha-Zdzicha;) Rychu - idź i blagaj o wybaczenie dla okrutnych modliszek z LB;) Odpowiedz Link