karoline.pl KAROline - staniki pod sylwestrowe kreacje 28.11.09, 10:11 Już teraz warto pomyśleć o biustonoszu pod sylwestrową suknię - prezentujemy kilka propozycji, jest jeszcze czas, żeby złożyć zamówienia! karoline1.blox.pl/2009/11/Do-zadan-specjalnych-staniki-pod-sylwestrowe.html Odpowiedz Link
karoline.pl KAROline - konkurs 28.11.09, 13:26 Przypominam o naszym konkursie: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,103531074,103531074,Konkurs_KAROline_pl.html Zapraszamy, to dobra okazja, aby zrobić sobie prezent na święta! :) Odpowiedz Link
karoline.pl Re: KAROline - konkurs: WYNIKI! 11.12.09, 22:04 Wyniki naszego konkursu na hasło reklamowe ogłoszone! karoline1.blox.pl/2009/12/Konkurs-na-haslo-reklamowe-rozstrzygniety.html Zapraszamy do udziału w naszym plebiscycie - do zgarnięcia rabat 10% na jednorazowe zakupy w KAROline.pl :) Odpowiedz Link
karoline.pl KAROline - semi-soft Jessica Dalia - nowość! 30.11.09, 09:33 Dostępny jest już nowy model Dalii - elegancki semi-soft Jessica: www.karoline.pl/index.php?p8081,biustonosz-jessica-semi-soft- k24-czarny-dalia Do kompletu proponujemy klasyczne figi, szorty i stringo-szorty. Odpowiedz Link
karoline.pl KAROline - konkurs na portalu we-dwoje.pl 16.12.09, 10:32 Zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie ogłoszonym na portalu we-dwoje.pl: www.we-dwoje.pl/biustonosz;pod;sylwestrowa;kreacje;8211;;konkurs;karolinepl, artykul,15956.html Odpowiedz Link
karoline.pl Stroje 2010: Ritual Freya i Las Vegas Fantasie 17.12.09, 14:18 W KAROline.pl pojawiły się już kolejne stroje z kolekcji wiosna/lato 2010: Ritual Freya i Las Vegas Fantasie. Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2009/12/Nowe-stroje-Ritual-Freya-i-Las-Vegas-Fantasie.html Odpowiedz Link
kry0 Re: KAROline 17.12.09, 18:20 Kolejny sklep, który odwiedziłam, żeby kupic coś dla siostry. Dobra obsługa; sklep dzwoni aby potwierdzić adres wysyłki. Paczka dotarła juz do celu. Odpowiedz Link
karoline.pl Wrażenia z wygranej i rezencja Tiffany Plunge 21.12.09, 10:48 Zwyciężczyni naszego konkursu na hasło reklamowe dzieli się z nami swoimi wrażeniami z wygranej - poczytajcie: karoline1.blox.pl/2009/12/Wrazenia-z-wygranej-kilka-slow-o-Tiffany.html Odpowiedz Link
karoline.pl Wyniki plebiscytu na naszym blogu 23.12.09, 12:25 Zwycięzców zapraszamy na zakupy z rabatem :) karoline1.blox.pl/2009/12/Oglaszamy-wyniki-plebiscytu.html Odpowiedz Link
dunajka Freya, Panache - 30% taniej 09.01.10, 18:24 Produkty Freya i Panache 30% taniej. karoline1.blox.pl/2010/01/Gorace-promocje-Freya-Panache-30-taniej.html ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
jeanette83 Nieudane zakupy :( 11.01.10, 23:08 Niestety nie mam miłych wrażeń po wizycie w tym sklepie :( Jako nowobiusciasta licze w doborze stanika na rzetelna radę (mam na razie jeden stanik nowo dobrany). W sklepie Karoline obsługiwala mnie pani, ktora zachwycała sie każdym ubranym przeze mnie stanikiem, nawet jesli nawet na moje mało wprawne oko lezał po prostu źle (marszczyła sie miska, robil bułe albo przecinał biust na pół przez szew posrodku). W większości staników, które mi sie podobały, nie było nawet mojego rozmiaru... w końcu udało sie utrafić w model Panache, który mi sie podobal, ale wydawalo mi sie ze jest troche maly, no ale pani nadal zachwalala a wy zachwalacie panią wiec stwierdzilam ze moze przesadzam. Przy placeniu, gdy dalam juz pieniadze, okazalo sie, że pani sie pomylila i stanik jest w miseczce o rozmiar mniejszej niz prosilam, ale ekspedientka stwierdzila, że ("przeciez pdoobalo sie pani jak lezy" i ze "usztywniany model mzoe byc o rozmiar mniejszy"). Zrobilo mi sie glupio bo mierzylam ten stanik, i sie nie upomnialam. W domu, po przymiarce i krotkim noszeniu, okazalo sie ze stanik rzeczywiscie jest za maly :( Czuje sie jakby ktos mi bardzo chcial wcisnac towar, no i mu sie udalo - a jest mi tym bardziej przykro, ze na kolejny uzbieram za jakies 2 miesiace... Raczej juz do tego sklepu nie zajrze... Odpowiedz Link
dunajka Re: zakupy 12.01.10, 21:09 A nie byłoby lepiej przedstawić swoje wątpliwości już w sklepie? Nikt nikogo nie zmusza do zakupu... za to ręczę. ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
jeanette83 Re: zakupy 13.01.10, 12:58 Kupując w sklepie, który twierdzi, ze zapewnia profesjonalny bra- fitting, liczę na taką obsługę, która będzie uczciwa. Nie na taką, która bedzie mi zachwalać każdy stanik bez wzgledu na to, jak leży. To mam w każdym bieliźniaku. Jesli z kolei nie oferuja Państwo brafittingu tylko po prostu staniczki brytyjskie, to niższe ceny mają inne sklepy internetowe - mogę dopłacić ale chcę w zamian profesjonalnej obsługi. Jesli ekspedientka doradza mi stanik, który później okazuje się jednak za mały, i podaje mi stanik nie w rozmiarze, o który proszę tylko mniejszy, o czym informuje mnie po tym jak podałam pieniadze przy kasie, przy tym twierdzi ze wszystko jest ok, to dla mnie jako klientki jest to sytuacja bardzo niekomfortowa. Jestem poczatkującą "oświeconą" i po prostu miałam zaufanie do lobby i pań na nim polecanych - nie mam jeszcze wprawy w doborze stanika i chyba zbyt wiele można mi wmówić. Co nie oznacza, ze wykorzystywanie takiej sytuacji jest w porządku. Moze powinny sie panie jednak zastanowić czy jesteście profesjonalne (czyli nie zawsze coś sprzedacie, ale za to bedziecie miały opinię godnych zaufania i klient do was wróci lub was poleci) czy jednak chcecie sprzedac jak najwięcej przez jakis czas, co jednak łaczy sie ze stratą pewnej grupy klinetek. Ja oprócz siebie chcę ostanikowac moja mamę i siostrę, ale juz nie w Państwa sklepie. Odpowiedz Link
dunajka Re: zakupy 13.01.10, 13:35 Problem w tym, że nikt nie siedzi w Pani głowie i nikt nie jest w stanie odgadnąć co się Pani podoba a co nie... w czym czuje się Pani dobrze a w czym źle. Dla pełnego zrozumienia konieczny jest dialog. Skoro nie wypowiedziała Pani swoich wątpliwości podczas procesu dobierania, nikt nie może w pełni spełnić Pani oczekiwań. Było już sporo dyskusji na ten temat na forum. Polecam ich lekturę aby tutaj tego nie powielać. Tak czy inaczej zapraszam Panią do naszego sklepu, proszę przyjść w zakupionym u nas staniku i pokazać co było/jest nie tak. Może będziemy mogły coś doradzić, lub jakoś rozwiązać problem. ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
jeanette83 Re: zakupy 19.01.10, 21:20 Problem w tym, że podobno (tak przynajmniej przeczytalam w watkach na tym forum) profesjonalista widzi, czy stanik leży dobrze czy nie, a szczególnie czy jest za mały, czy też nie. Ja profesjonalistką nie jestem i powtarzam jeszcze raz, liczę na porzadną radę w tej kwestii. Nie chodzi tu o kwestie wygody jako takiej, ksztaltu miseczki, mostka, fiszbin, czy estetyki bielizny, tylko o rozmiar, które panie dobrały po prostu źle. Niestety nie przyjmujecie panie zwrotów więc musze polegac na tych kilku chwilach, gdy mam na sobie stanik w przymierzalni. A przy placeniu, gdy poinformowala mnie pani że stanik jest w innym rozmiarze niż wczesniej panie twierdziły, bezzasadnie upewniła mnie pani w decyzji twierdząc "stanik usztywniany powinien być mniejszy". Brafitterka w innym sklepie nie potwierdziła tej opinii. Czy tutaj przyzna Pani, że tak własnie Pani uważa? Nie odwołała sie Pani w żaden sposób do mojego zarzutu o zachwyty nad każdym mierzonym stanikiem, co budzi moje poważne watpliwości co do profesjonalizmu obsługi (nie jest raczej możliwe by kazdy stanik każdej firmy leżał "wspaniale, idealnie, cudownie", prawda?). Nie wiem za bardzo jak Pani chce rozwiązać ten problem, bo zakup odbył sie miesiąc temu a ja z kolei jestem w Zielonej Górze tylko okazjonalnie, i w tej sytuacji wolę jednak wybrać się do innej brafitterki. Odpowiedz Link
dunajka Re: zakupy 21.01.10, 11:09 stanikomania.blox.pl/2009/02/Stanikowa-wrozka-czyli-przychodzi-baba-do-bra.html ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
jeanette83 Re: zakupy 24.01.10, 23:01 Znam ten artykuł, ale miło że Pani go wkleiła. "Jej powołaniem jest dyskretna, nie narzucająca się, lecz skuteczna pomoc." - jak to się ma do "ależ pięknie leży" o staniku, który robi "buły" i wpija sie w biust przy mostku? "Dlatego pod koniec przymiarek ze strony bra-fitterki winno paść sakramentalne pytanie: No i jak pani się czuje w tym rozmiarze/modelu?" - Pani odpowiedziała sobie na to pytanie sama - "no cudownie leży" "Warto wysłuchać porad i być otwartą na zmiany - w końcu do bra- fitterki przychodzimy po to, by naprawić błędy i czegoś się nauczyć." - tego mi w Państwa sklepie zabrakło "Istnieje także możliwość, że nie mamy do czynienia z tak doskonałym fachowcem, jak byśmy chciały. Warto przed skorzystaniem z jego usług zasięgnąć opinii innych klientek, na przykład na Lobby Biuściastych. Bra-fitterstwo to profesja młoda, zwłaszcza w Polsce - wiele pracownic sklepów dopiero się jej uczy." - mam wrażenie że własnie Państwa obsluga "dopiero sie uczy", co mnie dziwi po komentarzach w tym wątku, no ale większość "dobrego wrażenia" robi pani swoimi wpisami ;) Po wizycie w Pani sklepie odwiedziałm jeszcze dwie brafitterki, i róznica w kontakcie z klientka oraz radach była spora. Proszę uszanowac moja opinię o Pani sklepie i moje odczucia, szczególnie że do sporej części zarzutów nie chce sie Pani odnieść i je pomija. Próbuję sie nauczyć co jest dla mnie dobre, Pani mi w tym nie pomogła. Nie czekuję cudów ani wrózki, sama wiem co mi sie podoba, ale nie mam jeszcze wyczucia co jest dobre dla mojego biustu. Oczekuję informacji, których nie dostałam, krytycznego spojrzenia, którego nie dostałam, i przynajmniej podania mi rozmiaru, o ktory prosze. Pani, jak widze, musi mi udowodnic że wymagam za wiele, ale to już świadczy tylko o Pani podejsciu do klienta. o którym nie mam zamiaru z Panią dłuzej dyskutowac. Szkoda że Lobby nie oferuje po prostu systemu oceniania sklepów, a tylko mozliwosc dyskusji ze sprzedawcami... Odpowiedz Link
dorianne.gray Re: zakupy 24.01.10, 23:37 Witam, jestem jedną z brafitterek w Karoline. ZAWSZE najważniejszym pytaniem jest dla nas "czy jest Pani w tym staniku wygodnie", bo wygoda jest podstawą w dopasowaniu biustonosza. Nigdy nie wciskamy naszym klientkom niczego na siłę, jeżeli klientka nie jest przekonana do zakupu, to go odradzamy, proponując przemyślenie i ewentualną ponowną wizytę w naszym sklepie. Nikogo nie możemy w żaden sposób zmusić do zakupu. Nie zdarza nam się podsumowanie pracy w przymierzalni zdaniem "cudownie leży" zamiast wyżej wymienionym pytaniem o wygodę, bo to w końcu nie my mierzymy stanik i nie wiemy, czy gdzieś nie uwiera, czy na pewno jest wszystko w porządku - to wie klientka. Dlatego warto z brafitterką po prostu POROZMAWIAĆ i wyrazić swoje wątpliwości, stąd zaproszenie na ponowną wizytę w naszym sklepie w celu omówienia problemu. Dla mnie EOT, kontynuowanie tego tematu w wątku na forum zamiast w przymierzalni nie przyniesie niestety żadnego rozwiązania tej przykrej sprawy. Odpowiedz Link
jeanette83 Re: zakupy 28.01.10, 15:52 Niestety, obsługująca mnie osoba nie zadała pytania "czy jest pani w tym staniku wygodnie", i owszem, zachwycała sie każdym mierzonym przeze mnie modelem. Prosiłabym aby nie podważała Pani moich słów, ponieważ nie wiemy, czy to Pani mnie obsługiwala, a przy każdym zakupie każda z Pań raczej nie jest (na miejscu widziałam Panie 3, z czego tylko jedna zaglądała do przymierzalni, inna siedziała przy kasie i stwierdziła że "stanik sztywny powinien byc mniejszy", inna z tyłu sklepu) żeby wydawać sądy typu "zawsze pytamy o wygodę" w odniesieniu do wszystkich sprzedawczyń w sklepie (osoba, która mnie obsługiwała, nie usłyszy ode mnie określenia jej "brafitterką", byłoby to krzywdzące dla tych brafitterek, z którymi sie spotkałam). Byc może mój przypadek jest pojedynczy, choc watpię bo to kwerstia podejścia do klienta. W kazdym razie nie ma powodu by Pani stwierdzała z wyzszościa, jak Państwa sklep obsługuje kazdą pojedyncza klientkę. I pragne zauwazyć, że po to między innymi jest ten wątek, aby wyrażać opinie o sklepach, co czynie, a co Panie starają się, zupełnie bezpodstawnie, podwazyć. Odpowiedz Link
karoline.pl Promocje w KAROline - zapraszamy! 15.01.10, 16:33 Zapraszamy na promocje w KAROline - przeceny kolekcji jesiennych, wyprzedaże, rabaty! www.karoline.pl/index.php?k187,promocje Odpowiedz Link
karoline.pl Carolyn w KAROline :) 19.01.10, 17:19 KAROline.pl zaprasza - dostępna jest już u nas prześliczna nowość Freya - Carolyn. Zdjęcie naprawdę nie jest w stanie oddać jej urody. Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2010/01/Carolyn-slodka-i-wiosenna.html Odpowiedz Link
karoline.pl Nowości Panache w KAROline.pl 22.01.10, 20:13 W KAROline.pl pojawiły się pierwsze nowości z kolekcji wiosna-lato 2010 Panache Superbra. Tango Chilli i Eliza Baby Pink. www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=146 ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
doris.sol Zakupy 28.01.10, 17:08 Witam.Sklep KAROline odwiedzilam w grudniu ubieglego roku.Zlozylam zamowienie przez internet ktore mialam odebrac na miejscu.Szybko okazalo sie ze zamowione staniki rozmiarowo wogole nie byly trafione.Nie bylo to , oczywiscie , wina sklepu ani braffiterek tam pracujacych.Po prostu , wedlug tabeli rozmiarow wyszlo mi ze nosze rozmiar 70FF.Totez taki zamowilam.Jestem poczatkujaca " oswiecona stanikowo " i byl to moj pierwszy zakup odpowiednich stanikow.Do rzeczy: Kiedy sie okazalo ze rozmiar zamowionych stanikow nie pasuje-nie bylo zadnego problemu ani mamrotania pod nosem Pani mnie obslugujacej.Natychmiast przyniesiono mi inny rozmiar ktory , wedlug sprzedawczyni , moglby byc odpowiedni.Okazalo sie to strzalem w dziesiatke.Zasypano mnie stanikami w odpowiednim rozmiarze co bylo dla mnie sporym szokiem po tych wszystkich latach nieudanych poszukiwan stanika ktory by na mnie choc troche pasowal.Przymierzalam dlugo i starannie.Cierpliwosc Pani sprzedawczyni byla nieskonczona...I moglo by to potrwac jeszcze dlugo , dlugo gdyby nie to ze ja po prostu bylam juz zmeczona tym przymierzaniem.W koncu wyszlam ze sklepu z paroma stanikami i szczesliwsza niz szczesliwa.Zresumujmy:bardzo dobra , mila obsluga , ogromny asortyment.Teraz , po czasie , moge powiedziec ze staniki zakupione w KAROline leza na mnie wysmienicie.Sa wygodne i bardzo dobre jakosciowo.To dla mnie bardzo wazne bo jako "nowa" oczekiwalam duzo od tych stanikow i sie nie przeliczylam.Polecam sklep. Odpowiedz Link
karoline.pl Re: Zakupy 28.01.10, 23:53 Dziękuję za dobre słowo i zapraszam ponownie :) ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
karoline.pl Stroje kąpielowe Panache - już dostępne! 05.02.10, 17:10 Dostępne są już nowe stroje kąpielowe z serii Panache Swimwear - modele Monroe, Pebbles, Seychelles i Geneva. Zapraszamy, ilość bardzo ograniczona! Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2010/02/Stroje-kapielowe-Panache.html Odpowiedz Link
karoline.pl Zapowiedzi Masquerade jesień/zima 2010! 17.02.10, 15:49 Na naszym blogu można już obejrzeć zapowiedzi Masquerade na sezon jesień/zima 2010 - zapraszamy, jest na co popatrzeć! :) karoline1.blox.pl/2010/02/Uwodzicielskie-jesienne-zapowiedzi-Masquerade.html Odpowiedz Link
czikiratka Re: Zapowiedzi Masquerade jesień/zima 2010! 20.02.10, 15:33 Dziękuję! Dzięki Waszym zapowiedziom na zimę (wszystkich kolekcji, ale maskaradki........ to był szał! :P) umarłam z radości :D Odpowiedz Link
karoline.pl Cleo na jesień 2010 - zapowiedzi! 18.02.10, 10:35 Zapraszamy do obejrzenia zapowiedzi Cleo na sezon jesień/zima 2010 - już na naszym blogu! karoline1.blox.pl/2010/02/Cleo-na-jesien-2010-kolorowo-i-wzorzyscie.html Odpowiedz Link
karoline.pl Zapowiedzi Panache Superbra na jesień 2010 19.02.10, 11:05 Na naszym blogu można już obejrzeć zapowiedzi Panache Superbra na sezon jesienno-zimowy, a w nich kilka miłych niespodzianek! :) karoline1.blox.pl/2010/02/Panache-Superbra-co-pokaze-jesienia.html Odpowiedz Link
karoline.pl Tiffany Orchid, Maia Turkus i Estepona w sprzedaży 19.02.10, 14:39 Już w sprzedaży Tiffany Plunge w kolorze Orchid, Estepona i turkusowa Maia, zapraszamy! www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=170 Odpowiedz Link
karoline.pl Freya i Fantasie - zapowiedzi na jesień 2010! 19.02.10, 17:39 Mamy dla Was garść nowinek z obozu Evedenu - zapraszamy na nasz blog, gdzie znajdziecie kilka zapowiedzi na sezon jesienno-zimowy :) karoline1.blox.pl/2010/02/Jesienne-niespodzianki-Freya-i-Fantasie.html Odpowiedz Link
karoline.pl Spotkania brafittingowe w Żarach 3-4.03.2010 23.02.10, 14:09 Zapraszamy wszystkie panie z Żar i okolic na spotkania brafittingowe w Żarach 3 i 4 marca (środa i czwartek) w godzinach 15.00-18.00. Spotkania odbędą się w poradni psychologicznej przy ul. Wrocławskiej 5 w ramach żarskiego Tygodnia Kobiet. Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2010/02/Tydzien-Kobiet-w-Zarach-zapraszamy-na-brafitting.htmlZapraszamy! Odpowiedz Link
doris.sol Bikini Atomic Balcony Freya 01.03.10, 09:42 Poluje na ten stroj.Jest produkowany w moim rozmiarze(32 FF )jednak gdy klikam w rozmiarowke nie wyskakuje moj rozmiar.Jest mozliwosc sprowadzenia?Pozdrawiam. Odpowiedz Link
karoline.pl Re: Bikini Atomic Balcony Freya 01.03.10, 11:25 Spróbujemy coś na to zaradzić, bardzo proszę o kontakt na adres sklep@karoline.pl Odpowiedz Link
karoline.pl Saffron i Tango Spirit oraz Frankie Freya 01.03.10, 13:08 Kolejne wiosenne nowości w KAROline.pl - Saffron i Tango Spirit Panache oraz Frankie Freya: robi się u nas bardzo kolorowo :) Szczegóły znajdziecie na naszym blogu, zapraszamy! karoline1.blox.pl/2010/02/Saffron-i-Tango-Spirit-Panache.html karoline1.blox.pl/2010/03/Freya-Frankie-wiosenne-kropy-i-kropki.html Odpowiedz Link
dunajka Garść nowości i promocji 25.03.10, 22:38 Informacje o nowościach i aktualnych promocjach, zapraszamy www.karoline.pl/index.php?d=aktualnosci ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
dunajka Kolejne nowości w KAROline.pl 03.04.10, 10:18 Szczegóły tutaj: www.karoline.pl/index.php?d=aktualnosci ------------- KAROline.pl Odpowiedz Link
karoline.pl Miękki plunge Summer i balkonetka Adele Freya 27.04.10, 17:12 Już są dostępne nowe modele Freya: miękki plunge Summer w pięknych intensywnych kolorach i kolorystycznie bardziej stonowany balkonik Adele. Szczegóły na naszym blogu: karoline1.blox.pl/2010/04/Kolorowa-Summer-i-subtelna-Adele-nowosci-Freya.html Odpowiedz Link
karoline.pl Samanta w KAROline 29.04.10, 15:53 W KAROline dostępny jest nowy model Samanty - Miraflores. Zapraszamy: www.karoline.pl/index.php?d=szukaj&producent=271 Odpowiedz Link