Dodaj do ulubionych

żenująca sytuacja

20.10.10, 15:27
Więc tak mam taką przyjaciólke Karoline . Przyjaźnimy sie od przedszkola. No to ja jej
powiedziałam ( w dyskretności ) że podoba mi się taki chłopak. To ta wszystkim
rozpowiedziała i teraz cała klasa wie ! Ten chłopak jest o rok starszy. Więc była jakaś
wycieczka ( na której on był, a akurat siedział za mną ) i nas zagadał czyli jakieś kawały itp.
Śmialiśmy sie i wogóle. Jakiś czas temu Karolinie też zaczął jej sie podobać. My w szkole na
3 klasy ( 4,5,6) i ja tam siedziałam z Karoliną na przerwie ( więcej nikogo nie było ) i
przyszedł Maciek (kolega) , powiedział że Magda (koleżanka) chciała poprosić swoją książke
do polaka (ona rozmawiała przez telefon czy coś ) i w przedziale w szatni 6 kl był plecak taki
sam jak miała Magda! I karolina powiedziałą że na 100% jest on magdy chciałam go
odworzyć i.... Przyszedł o szatni ten chłopak ! I z takim tekstem "kto mi zarąbie
plecak"sciana No to ja zwiałam. Zadzwoni ł dzwonek na lekcje . mieliśmy akurat w-f i było
zastępstwo no i na zastępstwie powiedziała Maćkowi ( najgorszy plotkarz z klasy ) że ja
zarąbałam plecak temu chłopakowi (Maciek go bardzo dobrze zna bo ma sis starszą o rok
) i że sie z nim calowałam i w ogóle. Teraz powiedcie co mam zrobić ????
scianascianasciana jak mu powiedzieć że mu nie chciałam odworzyć plecaka ( ja go
tylko otknełam )?? a Maciek ??scianasciana
sory że tak długo ale musiałam to wyrzucić z siebie.uncertain
jak by co to kosz.
Obserwuj wątek
    • caterina97 Re: żenująca sytuacja 20.10.10, 15:28
      nie rozumiem, napisz jeszcze raz przejrzyście .
    • k.c.a.k. w sql mamy jedną szatnie zapomniałam napisać 20.10.10, 15:29

• k.c.a.k. zrobilam bledy tu napisze jeszcze raz! 20.10.10, 15:33
      Więc tak mam taką przyjaciólke Karoline . Przyjaźnimy sie od przedszkola. No to ja jej
      powiedziałam ( w dyskretności ) że podoba mi się taki chłopak. To ta wszystkim
      rozpowiedziała i teraz cała klasa wie ! Ten chłopak jest o rok starszy. Więc była jakaś
      wycieczka ( na której on był, a akurat siedział za mną ) i nas zagadał czyli jakieś kawały itp.
      Śmialiśmy sie i wogóle. Jakiś czas temu Karolinie też zaczął jej sie podobać. My w szkole
      mamy 1 szatnie na
      3 klasy ( 4,5,6) i ja tam siedziałam tam z Karoliną na przerwie ( więcej nikogo nie było ) i
      przyszedł Maciek (kolega) , powiedział że Magda (koleżanka) chciała poprosić swoją książke
      do polaka (ona rozmawiała przez telefon czy coś ) i w przedziale w szatni 6 kl był plecak taki
      sam jak miała Magda! I karolina powiedziałą że na 100% jest on magdy chciałam go
      odworzyć i.... Przyszedł o szatni ten chłopak ! I z takim tekstem "kto mi zarąbie
      plecak" No to ja zwiałam. Zadzwoni ł dzwonek na lekcje . mieliśmy akurat w-f i było
      zastępstwo no i na zastępstwie Karolina powiedziała Maćkowi ( najgorszy plotkarz z klasy )
      że ja
      zarąbałam plecak temu chłopakowi (Maciek go bardzo dobrze zna bo ma sis starszą o rok
      ) i że sie z nim calowałam i w ogóle. Teraz powiedcie co mam zrobić ????
      jak mu powiedzieć że mu nie chciałam odworzyć plecaka ( ja go
      tylko otknełam )?? a Maciek ??
      sory że tak długo ale musiałam to wyrzucić z siebie.
      jak by co to kosz.smile
      • szatynka. Re: zrobilam bledy tu napisze jeszcze raz! 20.10.10, 15:35
        nie do końca zrozumiałam .
        tak btw. jak Ci mamy pomóc ? ; )
        • nastolatkak93 O.o 20.10.10, 15:41
          ale ze co...problem w tym ze nie wiesz jak powiedzieć o tym ze 'dotknęłaś' Jego plecak...? no
          nie wiem wytłumacz mi...-.-

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka