Dodaj do ulubionych

Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami...

02.03.08, 21:37
....własnie oglądam z doskoku i aż mnie własny biust zaczął boleć. Jak ta biedaczka hyca w tym staniku o za luźnym obwodzie, to mam wrażenie, że zaraz jej wszystko odpadnie albo wypadnie górą czy dołem. A mogłaby tak efektownie wyglądać i tańczyć w jakimś 75J :(
Obserwuj wątek
    • maith Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.03.08, 21:43
      Czy naprawdę nie mamy do niej żadnego kontaktu? Nie ma gdzie do niej napisać?
      Akurat Kasi Figury mi żal, bo to nie jej wina, ona z tym biustem przeszarpała
      się jeszcze przez komunistyczne bieliźniaki, więc naprawdę nie wie, że może być
      inaczej...
      • heliamphora Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.03.08, 21:48
        Mnie też jej szkoda, bo w ogóle uważam że bardzo ładna jest i ma teraz wyjątkowo fajny image z tymi krótkimi włosami. Tylko ten stanik nieszczęsny... Poszukam w sieci, może jakiś mail do niej się znajdzie.
    • gonia28b Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.03.08, 22:04
      nie widziałam tego, bo nie mam czasu na oglądanie TV
      hmmmm... stanik stanikiem, ale i tak podziwiam Kasię Figurę za
      odwagę :)
      • antyka Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.03.08, 22:59
        hmmm... moze by ... a juz wiem,
        nagranie Tanca z gwizdami odbywa sie w halach Ursusa,
        moze by sie tam wybrac, gdzies w okolice :)
        i podrzucic jej piersiowke i adres foruma???
        • limonka_01 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 01:19
          Mozna spróbować dotrzec do osboby, która ją ubiera.
          • maith Lepiej do samej Kasi 03.03.08, 01:36
            Osoba, która ją ubiera może nie skojarzyć w czym rzecz, bać się zaryzykować,
            musiałaby to jeszcze zrozumieć - tu Kasia ze swoimi wkurzającymi doświadczeniami
            będzie skuteczniejsza.
            I ostatnie - wizażystka w życiu nie wspomni skąd to wie. A Kasia uświadomiona
            przez nas może zechce pomóc też innym kobietom i coś gdziekolwiek o forum napomknie.

Jestem za pisaniem do samej Kasi.
            W zasadzie możemy nawet pisać do niej na adres stacji robiącej ten taniec z
            dopiskiem Kasia Figura i z tytułem programu.
            Coś jej pewnie przekażą.
            • turzyca Re: Lepiej do samej Kasi 03.03.08, 01:41
              Ona pracuje rowniez w teatrze. Dramatycznym. Moze i tam sprobowac? Tam pewnie
              korespondencja mniejsza, wiec mamy wieksze szanse sie przebic z naszymi listami.
              • kruszynka301 Re: Lepiej do samej Kasi 03.03.08, 08:57
                Przecież ma ona restaurację w W-wie. Może tam najprościej byłoby zostawić dla niej wiadomość??? Faktycznie, jej góra wyglądała tragicznie.
                • gama2003 Re: Lepiej do samej Kasi 03.03.08, 09:15
                  Piękna , dojrzała kobieta - ale ten taniec biustu- koszmar.Wyobrażam
                  sobie dyskomfort jaki czuła.Choc ten biust niby jest jej wizytówką-
                  ale super odziany mógłby stac się medialnym herbem Biuściastych.
                  Chyba,że pani w umowie ma majtanie biustem- bo w koncu przeciętni
                  panowie- widzowie z tym Ją kojarzą...Ale jestem za prywatnym
                  dotarciem do pani Kasi i wciągnięciem Jej do naszego grona;-)
            • kakot Re: Lepiej do samej Kasi 04.03.08, 08:42
              albo na adres Teatru Polonia w Warszawie, grała tam (gra?) w monodramie. Większa szansa, że nie przepadnie w powodzi listów od fanów...
    • marla30 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 10:44
      Nie oglądałam (na Polsacie jest CSI w tym czasie, a zresztą taniec mnie w ogóle nie kręci), ale dziś zerknęłam na forum Telewizja. I proszę:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=76466407&v=2&s=0
      Myślicie, że na to forum ktoś zagląda z uczestników i warto się tam wpisywać? A może jest jakieś forum tańca z gwiazdami, gdzie dyskretnie można by link podrzucić?

I fakt, najłatwiej kontakt będzie chyba przez restaurację nawiązać. Zawsze przecież można mały bukiet czy kwiatek z bilecikiem zanieść ;).
      • charm Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 11:22
        Ja jestem za dotarcie przez restaurację, ale niestety trochę za daleko mam do
        warszawy....
        • marcia74 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 11:30
          Kurcze...zglupialam. Ogladalam wczoraj program wyrywkowo...wiec
          moglam akurat nie widziec Kasi Figury (i.. Roberta Kochanka czy
          tak?), ale potem na koncu czatowalam, zeby ja zobaczyc i widzialam
          TYLKO w tancu zespolowym -mango zdaje sie - a nie w turnieju. Potem
          jak wszystkie pary oczekiwaly na werdykt tez jej nie bylo... gdzie
          byla? Help
          • bianna Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 11:37
            Panie wczoraj tylko zbiorowe mambo tańczyły, indywidualnie biustowi Kasi F.
            przyjrzymy się za tydzień :)
            • marcia74 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 12:04
              Aaaaaaaaaaaaa - dzieki stokrotne za wyjasnienie :-)
        • czarna.czajka Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 11:39
          Może napisać list, wydrukować piersiówkę, poświęcić własny katalog freyi, albo
          avocado zaproponować personal shopper (peachfield) i wysłać na adres sense ??

Sense Fusion Cafe
          ul. Nowy Świat 19,
          00-029 Warszawa
          • agata.ni Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 13:57
            Sense juz nie należy do Kasi Figury. Można spróbować w restauracji
            KOM :)
            • turzyca Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 14:09
              To moze pisac na adres Teatru Dramatycznego? Tam pracuje na pewno, a poczty
              pewnie troche mniej sie przewala niz przez restauracje.
              • limonka_01 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 17:40
                Bukiet kwiatów po spektaklu?
                Z załączoną wizytówką LB :)
    • agusek00 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 13:31
      Nie oglądałam, bo nie mam TV, za to dziś znalazłam zdjęcie:
      tiny.pl/lb4f
      No i widać faktycznie, że stanik nie trzyma.
      • agusek00 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 13:36
        tiny.pl/lb4p
        A tu widać, że nie tylko nie trzyma, ale i bułkuje :)
        • esta69 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 13:41
          Ale nogi to ma zgrabniutkie. Troszke potańczy (mam nadzieje, że
          długo) to figurka :) poprawi się in plus. Oby tylko piersi nie
          ucierpiały a może się tak niestety zdarzyć.
          • martulka_s Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 14:11
            Pewnie, że figurka sie poprawi, ale jak widzę te komentarze n/t jej wagi to mnie
            krew zalewa. Gdzie ona gruba jest??!!! Znowu te stereotypy Duży biust=Gruba baba
            No szok!!!
            • the_mariska Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 14:28
              nie, tu nie o to chodzi... po prostu nie wygląda jak stado nastoletnich
              anorektyczek które przewalają się przez media. Ani jak sfotoszopowana panienka z
              Playboya. I dla nastoletnich anorektyczek, które te media oglądają albo
              chłopczyków którzy wiedzę o życiu czerpią z różowych pisemek po prostu nie
              pasuje do takiego lansowanego 'ideału' urody. Koszmar.
              • heliamphora Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 15:58
                Dziewczynki i chłopaczki za parę lat zauważą u siebie pierwsze zmarszczki, siwe włosy, cellulit i inne NORMALNE rzeczy. I wtedy albo zrozumieją jak prawdziwy człowiek wygląda, albo pójdą sobie zoperować brzuchy/nosy/cycki/wargi/kolana itp., aż im to wszystko w końcu poodpada.
            • jalucille Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 18:21
              Widziałam kiedyś p. Kasie Figurę w przedstawieniu na żywo - i jej nie poznałam.
              Na scenę wyszła drobna filigranowa dziewuszka.
              • slim.fast Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 18:44
                nie wiem dlaczego, ale mam niejasne podejrzenie, ze ten biust to MÓJ biust, no
                identyczny rozmiar, mówcie co chcecie...

weźcie znawczynie i pomóżcie pani Kasi :)
    • vesper_lynd Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 19:54
      Dramat. Poza tym widać że kobieta-kruszynka, a ją ten dyndający biust zasłania do bioder niemal...! o_0 Jeszcze w tej sukience!
      Ja chcę zobaczyć u Figury "efekt Bathildy"!
      Tylko żeby nie wyjść na maniaczki i psychopatki-biustofilki ;) które marzą o ostanikowaniu celebryty, trzeba by ją oficjalnie, na papierze pięknym "firmowym" zaprosić, w okrągłych słowach, zaproponować professional bra-fitting (Warszawianki - Peachfield?), zaprosić na Stanikomanię i LB, a jakby potem taki wywiad do Stanikomanii dostać... mmmm :D
    • kruszynka301 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 20:31
      Tak się od wczoraj zastanawiam.... Kasia Figura ma dostęp do stylistów, sklepów nie tylko w naszym kraju, kilka lat mieszkała w Stanach, gdzie chyba łatwiej jest o dobry biustonosz, ma świadomość, że na każdym kroku jest oceniana, fotografowana, chyba zna opinie na swój temat. I nie robi NICZEGO ze swoim biustem??????

Może chce osiągnąć efekt odwrotny od "efektu bathildy", efekt, nazwijmy to "big cyca"??? Zastanówmy się: gdyby miała dobrze dobrany biustonosz, nie mogłaby się żalić "że jej biust w tańcu przeszkadza", nie byłaby "pierwszą biuściastą RP". Miałaby śliczny, pełny, krągły ale niestety "mały" biust, zamiast wylewających się zewsząd i kołyszących piersi.....

Ja po prostu nie wierzę, że mając takie możliwości, można być taką ignorantką.
      • turzyca Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 20:43
        kruszynka301 napisała:

> w Stanach, gdzie chyba łatwiej jest o dobry biustonosz,

Nie czytasz uwaznie forum. ;) Amerykanie maja system A,B,C,D,DD,DDD. Miseczka E
        wystepuje rzadko, waskie obwody rowniez. Staniki w normalnych rozmiarach w
        amerykanskich sklepach to jest naprawde rzadkosc, sprowadzana z Europy i
        odpowiednio wyceniana. Zreszta powinnas pamietac swiadomosc stanikowa pewnego
        naszego goscia, ktory w Stanach mieszka od lat.

> Może chce osiągnąć efekt odwrotny od "efektu bathildy", efekt, nazwijmy to
        "big cyca"??? Zastanówmy >się: gdyby miała dobrze dobrany biustonosz, nie
        mogłaby się żalić "że jej biust w tańcu przeszkadza", nie >byłaby "pierwszą
        biuściastą RP".
        > Miałaby śliczny, pełny, krągły ale niestety "mały" biust, zamiast wylewających
        się zewsząd i kołyszących piersi.....

Wlasnie u niej efekt Bathildy dawalby jeszcze silniejsze wrazenie. I nadal
        moglaby byc pierwsza biusciasta RP, ktora staniki musi sprowadzac z Wielkiej
        Brytanii, bo w Polsce jej rozmiaru nie produkuja. Spokojnie moglaby leciec na
        stereotypach, a miec wygode.

> Ja po prostu nie wierzę, że mając takie możliwości, można być taką ignorantką.
        Mi sie wydaje, ze ona nie wie, ze ma takie mozliwosci.
        • kruszynka301 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 20:54
          turzyca napisała:

> kruszynka301 napisała:
          >
          > Zreszta powinnas pamietac swiadomosc stanikowa pewnego
          > naszego goscia, ktory w Stanach mieszka od lat.

Tego gościa trudno nie zauważyć, ale stwierdziłam, że to wyjątek potwierdzający regułę;). Ze Stanów moja teściowa zawsze przywoziła sobie kostiumy kąpielowe, właśnie na duży biust (jeden z nich mnie niedawno wręcz uratował w ciąży;)))

Turzyco, pewnie masz rację - ale popatrz - wszystkie na tym forum jesteśmy "biuściaste", tyle nas tutaj trafiło, mnóstwo zostało uświadomionych, więc jeśli osoba, która od lat sprzedaje swój wizerunek mediom jako "biuściasta" nic nie wie o swoich możliwościach, to ja się poddaję;))).

• limonka_01 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 21:05
            A pokaż mi jakąś dobrze ostanikowaną biuścistą celebritkę. I to z Polski. Bo ja jeszcze nie wypatrzylam, ale z drugiej strony też nie przykladam się do szukania.
          • aadrianka Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 03.03.08, 21:10
            Kruszynka, tyle nas tu trafiło? Na liście obecności jest niewiele
            ponad 700, nawet licząc optymistycznie, że wpisuje się co dziesiąta
            czytająca, daje to 7 tysięcy. Zaokrąglijmy nawet do 10 tysięcy - na
            38milionowy kraj, gdzie kobiety stanowią ponad 50%. Liczmy 20
            milionów kobiet. 10 tysięcy na 20 milionów? 0,005, czyli 5 promili.
            Nie podejrzewam Katarzyny Figury o przesiadywanie w sieci całymi
            dniami, więc na Lobby niewielką ma szansę trafić, o ile ktoś jej
            wyraźnie nie skieruje.

Media, które pomagają kreować wizerunek "biuściastej" nie są
            zainteresowane dobrze ostanikowaną Biuściastą. Biuściastej ma się
            biust ze stanika wylewać, ponętnie falować, kołysać, przeszkadzać w
            czasie tańca, utrudniać życie a lepiej jeszcze żyć własnym życiem.
            Bo to przyciąga uwagę. Nawet biust stabilny bo silikonowy koniecznie
            musi wystawać spod każdej kreacji.
            Imienniczka pani Figury, Kasia Cichopek, ze swoim "najpiękniejszym
            biustem w Polsce" promuje Samanthę. Firmę, która zapotrzebowania
            biuściastych zaspokaja w nader skromnym stopniu. Skoro zatem
            Cichopek, żaląca się wszem i wobec na swój duży biust, pozwala się
            klasyfikować jako 75D i w takiż stanik odziać, jak ma zmieniać się
            świadomość odbiorców?

Może mam nagły atak pesymizmu, ale jak tak się nad tym wszystkim
            zastanawiam, mam ochotę postawić mary_lu ołtarzyk za ten post o
            Lobby na trójmiejskim forum. Gazety.pl wcześniej nie czytywałam, nie
            trafiłabym tu zapewne do dzisiaj.
            • kruszynka301 propozyja 03.03.08, 21:34
              aadrianka napisała:
              > Media, które pomagają kreować wizerunek "biuściastej" nie są
              > zainteresowane dobrze ostanikowaną Biuściastą. Biuściastej ma się
              > biust ze stanika wylewać, ponętnie falować, kołysać, przeszkadzać w
              > czasie tańca, utrudniać życie a lepiej jeszcze żyć własnym życiem.
              > Bo to przyciąga uwagę. Nawet biust stabilny bo silikonowy koniecznie
              > musi wystawać spod każdej kreacji.

No widzisz, dokładnie o to mi chodzi;). Może u Figury i Perepeczko to efekt zamierzony? No, ale koniec z tym gdybaniem;).

Przyznaję, że spróbować "nawrócić" Kasię Figurę warto. Może więc w ramach Lobby złożyłybyśmy się na kwiaty, i dały je razem z odpowiednim bilecikiem, i zaproszeniem do przymiarki? Bo pisać o tym możemy bez końca, pewnie Kasia dłużej potańczy;).
              • turzyca Re: propozyja 03.03.08, 21:40
                Sama sie moge na kwiatki szarpnac i pojsc do teatru w przyszlym tygodniu (o ile
                bedzie spektakl z KF, co wlasnie sprawdzam, a strona teatru doprowadza mnie do
                szalu). Ale nie wydaje mi sie, ze bede miala szanse wreczyc jej te kwiatki.

Ja tam sie upieram przy akcji listowej - jesli wyslemy 50 listow na adres
                teatru, to choc moze jeden do niej dotrze i go przeczyta? Przy czym mysle, ze
                kazda powinna napisac list od siebie, bez tworzenia jakiegos gotowca na forum.
                • antyka Re: propozyja 03.03.08, 21:48
                  To chyba najlepszy pomysl, zeby kazda z nas wyslala jej cieplego
                  mail, w ktorym zacheca ja do porzdnego ostanikowania :)
                  Ja w kazdym razie wysle na pewno.
                  • turzyca Re: propozyja 03.03.08, 21:54
                    A masz adres mailowy?
                    Ja nie znalazlam i stad moj pomysl ze zwyklymi listami, przynajmniej na adres
                    teatru mozna wyslac.
                    • antyka Re: propozyja 04.03.08, 10:13
                      pomylilam sie, oczywiscie chodzi o list :)
                      dawno juz listow nie wysylalam
                      • monisiog Re: propozyja 04.03.08, 11:52
                        Turzyca, nie znam konkretnie tego teatru, ale jeżeli chcesz tam iść to możesz
                        dowiedzieć sie gdzie jest tylne wyjście, wtedy uciekasz ze spektaklu w trakcie
                        oklasków, lecisz na tyły teatru i czakasz np po atograf;) Wtedy będzie szansa
                        osobiście uświadomić.
                        Bo z listami różnie bywa, pewnie ma sporo fanów, szczególnie biustu, nie wiadomo
                        czy przeczyta w ogóle.
    • cycusia Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 01:07
      zobaczyłam dobrze ostanikowaną p.Figurę osaczoną przez węszacych za sensacją
      dziennikarzy, pytajacych o to czy poddala sie może operacji zmniejszenia piersi.
      Pani Kasia odpowiada,ze skad-nic nie odessała ani nie zmniejszyla a efekt taki
      uzyskała dzieki dobrze dobranemu stanikowi. No i tu pada rozmiar :)
      Juz widze te nagłowki w gazetach "wszysccy myślą,że schudłam a to tylko dobrze
      dobrany stanik"
      A poniżej komentarze świetnie zorientowanych w temacie fachowców:
      "to fanaberie gwiazdy bo przeciez wszyscy wiedza ze biusty kończą sie na D,no
      moze na F .To tylko kolejne duze "F"
      Najlepszym dowodem na to,ze to fanaberie jest fakt,ze takich rozmiarów sie wcale
      nie produkuje !!!

Sorki ale dzis miałam rundke po sklepach i grzecznie prosiłam o rozmiar 70 JJ a
      potem dziliłam się wiedzą jeśli sprzedawczyni była chętna do nauki.Jak nie była
      chętna to pytałam za jaki czas moge zajrzec i zapytać znowu,bo przeciez jest
      duzo takich kobiet jak ja i one musza sie gdzieś zaopatrywac :)
      Najwyżej kupie 100B i sobie zweże obwód :)

A juz tak na serio to fajnie by było móc popatrzeć na super ostanikowaną
      Katarzyne Figure. Gdyby jeszcze została honorowym członkiem LOBBY ! Moze łatwiej
      by dotarło do kobiet,ze moga miec F jeśli by poczytały ze popularna aktorka
      nosi np. K (no dobra rozmarzyłam sie )
      • kasica_k Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 01:09
        Jak dla mnie to pani Kasia mogłaby zostać też patronką Stanikomanii. W końcu
        moja imienniczka i naprawdę bardzo ją lubię :)
        • cycusia Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 09:03
          kasica_k napisała:

> Jak dla mnie to pani Kasia mogłaby zostać też patronką Stanikomanii.
          >
          Właściwie jako autorka NAJPOPULARNIEJSZEGO blogu możesz sie umówić na mały "wywiadzik"
          a przy okazji ... hm ..zazwyczaj gwiazdy lubią działać gdy przyświeca szczytny cel :)
          • gama2003 Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 09:17
            O to to to !!!! Kasico !
            Jako Laureatka.......
          • charm Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 09:27
            cycusia napisała:
            > kasica_k napisała:
            > > Jak dla mnie to pani Kasia mogłaby zostać też patronką Stanikomanii.
            > Właściwie jako autorka NAJPOPULARNIEJSZEGO blogu możesz sie umówić na mały
            > "wywiadzik" a przy okazji ... hm ..zazwyczaj gwiazdy lubią działać
            > gdy przyświeca szczytny cel :)

Tak, tak.. ;-)
            • agastrusia Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 09:36
              Ładna różowa "firmowa" papeteria Stanikomanii, zgrabny tekst i p. Figura jest
              twoja ;-P
          • maith Re: Re Ech, jakos tak oczami wyobrazni ... 04.03.08, 21:28
            Tak, Kasiu, uuuuumów się z nią na wywiad :)
    • diuszesa Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 19:11
      Zanim zaczął się program, mignęła mi jego zajawka i powodowana tym
      co widziałam przez 2 sekundy przez chwilę myślałam że ją w końcu
      dobrze ostanikowali (bo biust tam nie wisiał jej do pasa...). Ale to
      zbyt piękne by było prawdziwe, niestety. Obejrzałam program i aż mi
      się szkoda biedaczki zrobiło, wszystkie panie tak chyżo wybiegły zza
      kulis, tylko ona biedna tak nieśmiało, zestresowana zapewne czy jej
      biust nie wyleci jak po schodach w podskokach przybiegnie... A w
      tańcy mambo każda wykonała jakąś figurkę czy przechył ze swoim
      partnerem, tylko ona jedna nie. Strach pomyśleć coby było gdyby ją
      za bardzo przechylił. Naprawdę szkoda mi się Kasi zrobiło, bo fajna
      i ładna z niej babka. Powodowana ciepłymi uczuciami w przerwie
      programu weszłam na jej stronę, ale tam nie ma do niej kontaktu,
      jedynie kontakt z fundacja artystyczną, do której należy. Z początku
      chciałam tam napisać z tematem Do pani Figury, ale jakby ktoś to
      otworzył, to przecież byłoby to krepujące.
      Dziewczyny, bardzo dobry pomysł z tymi kwiatami. Wystarczy kwiaty z
      listem przesłać przez pocztę kwiatową (któraś mogłaby być
      posłańcem ;-)). Po spektaklu lub w jego trakcie przynieść do teatru,
      to przecież później do garderoby jej zaniosą, nie?
      • turzyca Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 19:26
        To ktoras jest chetna do przejscia sie do teatru dramatycznego w tym tygodniu i
        ustalenia faktow? Bo w przyszlym moge sama sie przejsc. :)
        • diuszesa Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 19:35
          Gdybym tylko była z Warszawy, śmigałabym szybko!
          • wronki12 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 20:28
            A może tak kupić (zrobić zrzutkę na forum) jej jakiś biustonosz tak na oko i dać
            namiary na forum. Może taki prezent by sprawdziła. Co do Teatru Polonia, to jest
            przy Pl.Konstytucji - w bramie za KFC.
            • the_mariska Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 20:46
              Biustonoszy się nie kupuje na oko, tylko na cycki ;) A tak na serio uważam, że
              to mogłoby być za bardzo krępujące, poza tym pojęcia nie mamy jaki by się jej
              spodobał...
            • turzyca Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 20:52
              Ale jakos nie ma w najblizszym czasie spektaklu z KF w Polonii, a w Dramatycznym
              owszem. Polonia bylaby wygodniejsza, Dramatyczny w Palacu Kultury jest jakos
              skomplikowany, ale zbadam teren. :)

Swoja droga co za upadek obyczajow, zeby okreslac, gdzie jest Polonia przy
              pomocy KFC...
              • wronki12 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 04.03.08, 21:16
                Przepraszam,że tak wyjaśniałam położenie teatru, ale KFC jest dosyć
                charakterystyczne. Fakt mogłam napisać, że teatr powstał w dawnym kinie Polonia
                i wchodzi się bramami od Pięknej i od Marszałkowskiej.
                • say_say Kasia Figura ma kłopoty z figurą! 05.03.08, 10:50
                  tak sobie mysle, ze moze by tutaj
                  www.plotek.pl/plotek/1,78649,4985027.html wrzucic komentarz
                  na temat odkrywania zagubionej talii osy za pomoca dobrze dobranego
                  stanika? czy ktos ma dzis wene...? bo ja!
    • charm Trzeba działać... 09.03.08, 20:13
      Jak widziałam, jak schodziła po tych schodach, to na sam widok biust mnie
      bolał... :-(
      • ellena Re: Trzeba działać... 09.03.08, 20:29
        Oj trzeba :( Bidulka!
      • vesper_lynd Re: Trzeba działać... 09.03.08, 21:10
        Dokładnie.
        Jeśli Figura przetrwa następne odcinki to nam się wątek rozwinie na setki postów z kondolencjami dla jej biustu ;>
        • charm Re: Trzeba działać... 09.03.08, 21:13
          > Dokładnie.
          > Jeśli Figura przetrwa następne odcinki to nam się wątek rozwinie na setki postó
          > w z kondolencjami dla jej biustu ;>
          Zamiast tego lepiej działać... ;)
          • agafka88 Re: Trzeba działać... 09.03.08, 21:28
            Naprawdę Pani Kasia wdzięku ma bardzo dużo i super prezentuje się w tańcu, tylko ten biust...
      • angella456 Re: Trzeba działać... 09.03.08, 21:39
        charm napisał:

> Jak widziałam, jak schodziła po tych schodach, to na sam widok biust mnie
        > bolał... :-(
        >
        Mnie też... Kurczę, w taki programie to chyba mają specjalistów od szycia
        kostiumów? Takich co pojmują, że falowanie biustu, tudzież, brutalnie mówiąc,
        zarzucanie nim na boki, to NIE jest pożądany efekt? Bo dekoltu - w znaczeniu
        stanu skóry itd, to ja jej zazdroszczę, chociaż jestem dwa razy młodsza. Gdyby
        to jeszcze dobrze podtrzymać, wyglądałaby rewelacyjnie. A bez podtrzymania...
        No, kobieta z wielkim, ciężkim biustem, i tyle. Jak do programu Drzyzgi:-/.
        • gama2003 Re: Trzeba działać... 10.03.08, 12:16
          Juz tam gdzies pisałam co zrobiłabym styliscie tego
          programu.Przeciez Ona wygladała straszliwie.Głowa, biust i
          nogi....Kobieta bez tułowia.A potem komentarze jury ,że cała Polska
          czekała na ten taniec.Czyli cholera czekała na majtanie biustem i
          się doczekała.
          Dziewczyny ja coraz mniej wierzę ,że tam nikt nie wie jak ubrac
          takie piersi.Moze taki kontrakt ,że już jak Figura to ma byc biust ,
          biust biust a potem dopiero cała reszta.A to, że podobno dobrze
          zatanczyła, to juz tylko jurorzy zauwazyli.Ja nie, bo miałam łzy
          współczucia w oczach...............
          • angella456 Re: Trzeba działać... 10.03.08, 12:29
            Tego, jak zatańczyła, to nie dało się ocenić, z prostego powodu - nie pokazali
            tego. Zbliżenia były głównie na twarz, na biust właśnie, natomiast bardzo mało
            takich ujęć, gdzie byłoby naprawdę widać jak tańczy. Chyba rzeczywiście bardziej
            chodziło o to, żeby pokazać Figurę, a nie taniec figury.
            I przyznam się, specjalnie patrzyłam na inne biusty - takich porównywalnych z
            Figurą tam nie ma, ale żadnej dziewczynie nic się nie trzęsło - a majtać się
            może i duże i małe, zwłaszcza przy ćwiczeniach czy tańcu. Ogólna zasada
            podtrzymania jest przecież taka sama. Więc to nie jest tak, że nie umieją, tylko
            chyba rzeczywiście obrali określoną "strategię".
            • szarsz Re: Trzeba działać... 11.03.08, 10:25
              Ale w poprzedniej edycji trzęsły się równo wszystkei biusty.

Pamiętam darię widawską - miała piersi na pępku, pamiętam isis gee
              (tak to się pisze) - okropność, pamiętam joannę liszowską, też jej
              się trzęsło i latało na wszystkie strony, a przecież nawet nie ma
              dużego biustu. W tej edycji są chyba same małobiuściaste, którym z
              zasady mniej się trzęsie.
    • agastrusia Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 10.03.08, 18:32
      Tu można sobie jeszcze pokomentować ;-)
      tanieczgwiazdami.onet.pl/forum.html?hashr=1&#forum:NCwxODYsOCw0NjAyMzA4LDAsMCxmb3J1bTAwMS5qcw==
    • agafka88 zdjęcia 10.03.08, 22:20
      tu można nawet zobaczyc, że podczas tańca ten biust niestety żyje własnym życiem

kobieta.wp.pl/gid,9740699,img,9740707,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=3
      • gama2003 Re: zdjęcia 11.03.08, 09:34
        Okropne- ani piekne ani seksowne.A tak łatwo to zmienic...;-(((
    • ankh_morkpork Ivona Pavlovic w Tańcu z Gwiazdami... 11.03.08, 10:02
      kobieta.wp.pl/gid,9740699,img,9740700,kat,26405,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=2
      chyba nie tylko Katarzynie Figurze ktoś powinien dobrać nowy stanik?
    • ana633 Iwona Guzowska w TVP2 11.03.08, 12:50

Była dziś w porannym programie śniadaniowym. A ponieważ od jakiegoś
      czasu (tzn odkąd zaczęłam podczytywać LB) jestem uwrażliwiona na
      wygląd biustów to oglądałam zdegustowana tą wysportowaną kobiete
      (kick-boxing). Wprawdzie przez cały czas obecności na wizji
      siedziała, ale piersi sięgały jej do brzucha i były takie rozlane i
      obwisłe.
    • vesper_lynd Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 15.03.08, 16:41
      film.onet.pl/0,0,1710828,wiadomosci.html
      zaczęłam lobbowac na ichnim forum i sugerować, że wiadra pomyj, które wylewają na wygląd Figury biorą się z jej źle dobranej bielizny.
    • sylwiastka Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami-gorset 16.03.08, 21:06
      Czy ja dobrze widziałam, że dziś Kasia była ubrana w taki pólgorset
      i biust miala po pierwsze wyżej a po drugie juz mniej falował..
      kurcze gdyby mogła założyć dobry stanik, bo ten gorsecik naprawde
      fny, ciasny pod biustem i ładny efekt, czyzby postęp czy ja jednak
      złe wnioski wyciagnęłam...
      • wild_orchid Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami-gorset 16.03.08, 21:11
        sylwiastka napisała:

> Czy ja dobrze widziałam, że dziś Kasia była ubrana w taki
        pólgorset
        > i biust miala po pierwsze wyżej a po drugie juz mniej falował..
        > kurcze gdyby mogła założyć dobry stanik, bo ten gorsecik naprawde
        > fny, ciasny pod biustem i ładny efekt, czyzby postęp czy ja jednak
        > złe wnioski wyciagnęłam...

Mniej falowal..inna sprawa, ze ona jest tak kamerowana, by tego
        biustu za duzo nie bylo. Zupelnie fajnie byloby z idealnym
        stanikiem...
    • roza_am Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.04.08, 14:09
      Tym razem na okładce Przekroju:
      www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2099&Itemid=81
      • wronki12 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.04.08, 14:30
        o rany, ale buły - trzeba ją uświadomić, bo to masakra jakaś.
        • gosiunia1981 Re: Katarzyna Figura w Tańcu z Gwiazdami... 02.04.08, 16:56
          a moze by tak na donosy@pudelek.pl napisac? jakby negatywnie ocenic jej biust i napisac ze ma zle dobrany stanik, to moze chetnie by to opublikowali. A gwiazdy z ciekawosci czytaja takie portale.
          • heliamphora Obawiam się, że to by było brutalne... 02.04.08, 18:18
            ...i niedyskretne. Ja sama nie chciałabym, żeby mi ktoś w taki sposób zwrócił uwagę, nawet jeśli ma dobre intencje. Pewnie z oburzenia nie zastosowałabym się do rad. Tym bardziej, że ogólnie poziom komentarzy na pudelkopodobnych stronach raczej nie zachęca, żeby brać je serio.
          • maith To nie na naszym poziomie, a Kasi mamy pomóc a nie 02.04.08, 19:52
            To nie na naszym poziomie, a Kasi mamy pomóc a nie robić z niej pośmiewisko.
            Jestem zatem za pisaniem DO niej, a nie o niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka