Dodaj do ulubionych

Katie Price (vel Jordan) + Panache

09.03.08, 15:26
Nie wiem czy kojarzycie celebrytę słynną tylko ze swojego silikonowego biustu, ale od dwóch lat ma swoją linię bielizny Panache - Katie Price Lingerie.
Zupełnie ciekawostkowo podsyłam zdjęcia: showbiz.sky.com/showbiz/picture_gallery/0,,50001-1240663,00.html
Zobaczcie modelki, klasyczny przykład - duża miska, duża modelka ;) Tylko silikonowa seksbomba Jordan ma spory biust i talię jak marzenie.
Fajnie jakby u nas taka Figura miała swoją linię bielizny z taką promocją w jakiejś biuściastej marce, ale nie mówie tu o nieszczęsnej Samancie...

A tu można kupić bieliznę KP: www.freemans.com/web/main/productlist.asp?Ntk=PRIMARY&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&Nu=P_MasterItem&searchType=FullText&Ntt=katie+price&N=670&x=0&y=0
Nie jest taka najgorsza, choć słodka i cukierkowa, ale taki kostium kąpielowy: http://www.freemans.com/web/main/productdisplay.asp?An=681&Ntt=katie+price&A=17X791%5F32D&N=670&Nty=1&Au=P%5FMasterItem&Nu=P%5FMasterItem&Ntx=mode+matchallpartial&Ns=P%5FColour%7C0%7C%7CP%5FSize%7C0&Ntk=PRIMARY
Nie dość że sale, to w dodatku rozmiarówka znośna.
Obserwuj wątek
    • maith Re: Katie Price (vel Jordan) + Panache 09.03.08, 16:32
      Zdjęcie nr 6 - pokazujemy podjeżdżający obwód
      13 - dwie grubsze panie prezentują bocznie, jak im obwód podjeżdża do tyłu
      współgrając z przechyłem z przodu
      14 - aaaaale przechył prezentuje pani w białym staniku.

A przy okazji, ta najgrubsza dziewczyna ma naprawdę śliczną twarz (zresztą
      najmniej tyjącą).

Generalnie zrobili z tego jakąś linię dla puszystych i nawet mimo posiadania
      faktycznie puszystych modelek nie potrafili dobrać im nie za luźnych obwodów.

Weszłam na stronę sklepu i czegoś nie rozumiem. Na zdjęciach różnica obwodu do
      miseczek wygląda na J, a największa możliwa miseczka, to ledwie...G? Żadna z
      tych dziewczyn, patrząc na szczupłość pod biustem wielkość miseczek nie ma prawa
      mieć tylko G. Photoshop?

Kasia Figura chyba ma jakąś linię w strojach ciążowych. Ale to są takie worki na
      niezbyt duży biust, w zwykłym sklepie da się kupić bardziej biuściaste ubrania.
      Kiedyś mi mignęły i najpierw pomyślałam, że to fajnie, że coś takiego jest, ale
      jak zerknęłam co to, to zmieniłam zdanie.
    • bathilda Re: Katie Price (vel Jordan) + Panache 09.03.08, 16:35
      Obwody od 70 i miseczki do G. Nieźle choć moje 65H chlipie w ciszy ...
    • maith Co do talii Jordan 09.03.08, 16:37
      Jordan, to typowy Lolipop, wg 12 typów.
      Nie ma specjalnej talii (widać to na zdj. 6 i 7, gdzie stoi przodem i tyłem).
      "Talię" robią jej zdjęcia, na których stoi bokiem i wypycha z przodu biust, a z
      tyłu pupę (jak 19)
      • chaje_shukarije Re: Co do talii Jordan 10.03.08, 00:21
        > Jordan, to typowy Lolipop, wg 12 typów.
        > Nie ma specjalnej talii

no faktycznie...
        to już wiem jak będę wyglądała za jakieś 10 kg ;)
    • the_mariska Re: Katie Price (vel Jordan) + Panache 09.03.08, 20:14
      Zabawne - zaprojektować linię bielizny, która nie występuje w odpowiednim dla
      siebie obwodzie ani miseczce. W życiu nie uwierzę, że ta pani zmieści się w 70G,
      a większe obwody na pewno jej fruwają. Chociaż staniczki trzeba przyznać że
      ładne, szkoda tylko że o mnie (i innych 60/65) nie pomyśleli :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka