nann 10.03.08, 04:17 siedze znowu trzecia godzine i nadrabiam zaległosci kupował kto na www.intymnie.com ? Bo albo pora nie ta, albo mnie jus wzrok i wyszukiwarka zawodza.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maheda To NIE jest sklep dla biuściastych. 10.03.08, 07:50 Mają tylko polskie marki, żadnych brytyjczyków. Co prawda jest Gaia i Dalia, ale jak w wyszukiwarce sprawdza się rozmiary, to 60tek i 65tek nie ma absolutnie żadnych, Obwody 70 są z polskimi miseczkami do G (które to polskie G jest zaledwie połówką brytyjskiego F, czyli E i pół). Większość z nas - z brytyjskimi miseczkami FF, G, do JJ - nie ma tam czego szukać. Nie mówiąc już o tym, że wszystkie szczupłe i/lub ściśliwe dziewczyny też nie mają czego tam szukać. Odpowiedz Link
szarsz NIE kupował i NIE będzie kupował 10.03.08, 10:07 Bo nie ma czego. Szczupłe dziewczyny tam niczego dla siebie nie znajdą. Biuściaste dziewczyny tam niczego dla siebie nie znajdą. hmm.... Właściwie takich co kupują brytyjskie 70E u nas jest mało, kojarzę jeden nick... Odpowiedz Link
martvica Re: NIE kupował i NIE będzie kupował 10.03.08, 10:14 Ja bym wlazła w brytyjskie 70E (polskie F) :) ale oferta tego sklepu się mi nie podoba (połowa modeli w moich rozmiarach >100zł za taką sobie - jak śmiem przypuszczać - jakość). Odpowiedz Link
szarsz Re: NIE kupował i NIE będzie kupował 10.03.08, 10:16 No właśnie tylko Ciebie kojarzę :) Odpowiedz Link
martvica Re: NIE kupował i NIE będzie kupował 10.03.08, 10:59 Chyba sobie założę forum dla średniobiuściastych ;) A poważniej, to po pierwsze, jeszcze by sie ktoś znalazł, po drugie, nie powiem 'nie' brytyjczykowi 65FF - o ile będzie kompatybilny ;) Odpowiedz Link