martvica 19.03.08, 22:07 Interes do Was :) www.science-fiction.com.pl/forum/viewtopic.php?p=304340&highlight=75bi#304340 Przepraszam że nowy topic, ale nie wiedziałam gdzie to wrzucić ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_mariska Re: Lublinianki! 19.03.08, 22:34 Co prawda jestem Lublinianką tylko raz na miesiąc i na wakacje, ale że jutro będę akurat w Lublinie, i to w okolicach tamtego sklepu, to obiecuję wpaść i pomęczyć tą kobietę :))) Bo w Lublinie to naprawdę bida z nędzą jeżeli chodzi o staniki... Odpowiedz Link
ananke666 Re: Lublinianki! 19.03.08, 22:54 > Bo w Lublinie to naprawdę bida z nędzą jeżeli chodzi o > staniki... Nooooo... skądś to wiem. Niecałe trzy lata temu wyprowadziłam się do Wrocławia i... tu też bida z nędzą :p Odpowiedz Link
sheena777 Re: Lublinianki! 21.03.08, 20:09 ja też jestem w lublinie 1-2 razy w miesiącu, więc obiecuję pojechac do tego sklepu :) teraz mieszkam w warszawie i tez masakra, jeśli chodzi o normalne sklepy. na szczęscie dowiedziałam się od was, ze avocado ma swój sklep na brackiej i po świętach juz zaplanowałm sobie "dzień przymierzania" :D Odpowiedz Link
turzyca Re: Lublinianki! 22.03.08, 18:50 Doprawdy bluznisz. Akurat z wszelkich miast Polski w Warszawie jest najlepsza sytuacja, bo jest nie tylko Avocado (beda mieli dostawe na przelomie marca, kwietnia), ale tez Buduar w Zlotych Tarasach, Chatte w Promenadzie i oczywiscie nasza forumka Marysia prowadzaca w zasadzie sklep internetowy, ale umawiajaca sie tez na zywo. Odpowiedz Link
sheena777 Re: Lublinianki! 29.03.08, 01:17 ja miałam na myśli "normalne" sklepy, czyli takie gdzie głównie króluje triumph lub monstrualnie droga felina, a tak czy inaczej rozmiary kończą się na E. o istnieniu stacjonarnego avocado czy też pani Marysi dowiedziałam się dopiero z tej strony (jakieś 2 tygodnie temu) a w warszawie mieszkam już 8 lat. Odpowiedz Link
angella456 Re: Lublinianki! 19.03.08, 22:39 Melduję się na rozkaz. I przy najbliższej okazji zajrzę, chociaż na 65K jakoś specjalnie nie liczę... Może chociaż 70H albo I? A może brytyjczyki... (rozmarzyłam się...) Odpowiedz Link
agafka88 Re: Lublinianki! 19.03.08, 23:17 ja będę w lublinie już po świętach, i chętnie tam zajrzę. A może by przeprowadzić zmasowany atak? :) Odpowiedz Link
sheena777 Re: Lublinianki! 21.03.08, 20:12 popieram!! niech się dowiedzą że 60-tki oraz 65-tki naprawdę istnieją, nie są filmem science-fiction. 65J Odpowiedz Link
nocarka Re: Lublinianki! 19.03.08, 23:34 To ja prosiłam martvicę, żeby powiadomiła, to ja tam dziś byłam w tym sklepie. Pani jest naprawdę przemiła, jak się ją trochę zagada. Naprawdę jest szansa na G i H w Lublinie i to nie w wielkim sklepie, co się reklamuje, że ma bieliznę o jakiej marzymy, tylko w małym, ale który ma bieliznę taką, jaka jest nam potrzebna. Obiecałam pani zanieść listę firm produkujących nasze rozmiary, naprawdę była zainteresowana. Może się uda... Jeśli nawet któraś nie jest z Lublina, a w Lublinie będzie, może zajrzy? Dzięki za każdą wizytę. Pani powiedziała, że jestem trzecia w jej piętnastoletniej karierze, która o coś takiego pyta, ale że jeśli będzie więcej takich pytań: to czemu nie, że byłaby "doopa a nie handlowiec" (jej słowa) jakby nie wychodziła naprzeciw potrzebom klientek. Zatem do dzieła :) Odpowiedz Link
morra111 Re: Lublinianki! 20.03.08, 09:29 dokładam ten adres do mojej listy to-do przy najbliższej wizycie w Lublinie, gdzieś po świętach tam będę:) hehe, pomyśleć, że wczoraj właśnie miałam taki pomysł żeby pogadać z miłymi paniami w innym sklepie przy Świętoduskiej, tam rozmiary 70E czy F ich nie dziwią i można się w nie zaopatrzyć, ale mają niestety tylko polskie marki. ale skoro akcja zaczęta gdzie indziej to bądźmy konsekwentne- jeden dobrze zaopatrzony sklep na cały Lublin wystarczy, nie ma co stwarzać sztucznej konkurencji bo by się w obu miejscach zniechęcili. P.S. Zainteresowało mnie to forum SF, bo ta tematyka jest mi dość bliska, muszę się mu przyjrzeć jakoś wkrótce ;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
martvica Re: Lublinianki! 20.03.08, 11:19 > P.S. Zainteresowało mnie to forum SF, bo ta tematyka jest mi dość bliska, muszę > się mu przyjrzeć jakoś wkrótce ;) Zapraszamy, tylko ostrzegam, forum specyficzne jest i uzależnia ;) I biją na początek, ale tylko wirtualnie ;) Odpowiedz Link
scarlet_agta Re: Lublinianki! 20.03.08, 12:55 Myślę, że Lublinianki zainteresuje też ten post: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=77233773 Odpowiedz Link
semele2 Re: Lublinianki! 20.03.08, 21:42 Ja co prawda w Lublinie tylko bywam i się w nim gubię, ale zrobiłam rundkę po sklepach stanikowych gdzieś pod koniec lutego i ponoć w tym sklepie też byłam z pytaniem o 75H, które wtedy sądziłam, że noszę. Teraz z polskiego 75H zrobiło się brytyjskie 70J. Będę w Lublinie dopiero podczas wakacji, ale jeśli się okaże, że jest tam naziemny sklep, w którym kupię na siebie stanik, jestem gotowa do niego pobiec prosto z dworca. I to w podskokach. Także trzymam kciuki we własnym dobrze pojętym interesie. Odpowiedz Link
nocarka Re: Lublinianki! 20.03.08, 22:08 Tym bardziej że z dworca nie ma aż tak daleko, jakieś 300 metrów :D góra :D Zajrzyjcie tam, jeśli jesteście w Lublinie, Lublinianki będą wdzięczne ;) Odpowiedz Link
semele2 Re: Lublinianki! 21.03.08, 10:28 Ale jak to brzmi! Po 8h w pociągu pędem po stanik. Z walizką! A poważnie - u mnie stanikowa bida z nędzą, więc jeśli taki sklep pojawi się w Lublinie, to bywam tam na tyle często, żeby się w nim stale zaopatrywać. Odpowiedz Link
martvica Re: Lublinianki! 21.03.08, 10:38 Ale to najpierw trzeba chodzić do pani i lobbować ;) Odpowiedz Link
semele2 Re: Lublinianki! 21.03.08, 10:50 No niestety, do wakacji mnie w Lublinie nie będzie. Ale jak tylko się pojawię, to pójdę i będę dręczyć. Mogę się nawet dać komisyjnie zmierzyć, coby pani uwierzyła, że istnieję. Ale niestety dopiero w lipcu :(. Odpowiedz Link
rascha Re: Lublinianki! 21.03.08, 15:05 Jestem z Lublina i planuję otwarcie sklepu z duzymi stanikami. Na razie internetowego ze względu na wysokie czynsze w realnych...:( Jeśli pomożecie to bedę wam dozgonnie wdzięczna :)Jak bedę już bardziej w temacie zwrócę sie o pomoc:) No i oczywiscie bedzie możliwość kupowania u mnie z możliwością przymierzenia bez kosztów przesyłki z bonusami i upustami plus dobra kawą na dokładkę:) Odpowiedz Link
the_mariska Swietna wiadomość :))) 22.03.08, 00:06 Super :) Jeżeli tylko się jakoś przydam, to bardzo chętnie pomogę. Chociażby przy tworzeniu strony internetowej czy coś. W razie czego, męcz mnie na priva ;) Nie mogę się doczekać, żebym mogła kupić dla siebie stanik w Lublinie, potem zaciągnąć niedowierzącą mamę (która ostatnio mi się chwali, że stanik który jej kupiłam wreszcie się rozciągnął i można go normalnie nosić), potem babcię, ciocie, kuzynki, koleżanki... Trzymam kciuki :) Odpowiedz Link
rascha Re: Swietna wiadomość :))) 22.03.08, 16:44 Wielkie dzięki za propozycje :))) Od strony technicznej mam męża informatyka i koleżankę,która zajmie sie strona graficzna więc to akurat nie jest problemem. Na razie bede potrzebowała wsparcia psychicznego i ciepłych mysli i wiary w to,że ten projekt ma sens i szanse zaistnienia i mozliwość przetrwania dalej i rozwiania się :)) Potrzebna będzie pomoc od strony raczej logistycznej tzn pomoc w nakierowaniu na najtanszy towar najlepszej jakosci.Nie znam jeszcze wszystkich miejsc ( głównie za granicą) skąd można było by sprowadzać towar.Namiary na polskich producentów juz mam. No i zebranie informacji co być powinno oprócz typowych biustonoszy dla kobiet z większym biustem. Generalnie pytanie jakiego sklepu oczekują klienci :) Pozdrawiam bardzo serdecznie Monika Odpowiedz Link
takajakwszystkie Re: Lublinianki! 21.03.08, 08:40 To ja, ja jestem lublinianka! Pójdę tam dziś jeszcze, mam nadzieję, ze będzie otwarte, a potem napiszę jak poszło=) Nałożę swoją arabelkę, sprawdzę na mapie, gdzie to (bo zawsze mi się myli 1 i 3 maja) i lecę =)) Odpowiedz Link
takajakwszystkie Re: Lublinianki! 21.03.08, 18:48 kurde dziewczyny, gdzie jest ten sklep?? byłam tam dzis i nie znalazłam numeru 20 :] Jedyny sklepi z bielizną znajdował się pod 29, dialog z panią: ja- dzień dobry, czy dostanę rozmiar 65G pani- nie, nie ma takiego rozmiaru ja- jak to nie ma, jak ja taki noszę pani- to niech pani pójdzie tam, gdzie pani kupiła (hmm.. mogłam zapytać, czy mi zasponsoruje bilet do UK;)) u nas nie ma i nie będzie Odpowiedz Link
e.m.i1 Re: Lublinianki! 22.03.08, 11:56 Hmm.. ja na 1 maja zauwazylam chyba tylko 1 sklep z bielizna. Idac od dworca po lewej stronie? Naprzeciwko Oriflame'u? Ehh.. ze tez sie wlasnie wyprowadzam z Lublina. Odpowiedz Link
nocarka Re: Lublinianki! 22.03.08, 20:48 No tak, to ten, naprzeciwko orimflame. Kurczę, niemożliwe, żeby kobieta tak odpowiedziała, może trzeba było zagadać, czy jest szansa, czy to czy tamto..... Odpowiedz Link
takajakwszystkie Re: Lublinianki! 26.03.08, 11:33 Nie wiem, może się jej nie spodobałam po prostu;) Powiedziała,że nie ma i nie będzie to co jej miałam wmawiać, że będzie. Jak zauważyła, to teraz kolejna osoba pytająca o coś więcej niż F bedzie kolejną kroplą drążącą skałę;) Odpowiedz Link
mamand Re: Lublinianki! 06.04.08, 19:16 to ja chcę polecić nowy sklep internetowy z Lublina bielizna-salon.pl/index.php sklep jest nowy, więc jeszcze asortyment nie jest pełny, ale dziewczyna ma dobre chęci Ja np zamówiłam 5 staników, dostałam je do domu, poprzymierzałam, a potem oddałam 4 i zostawiłam sobie 1, oczywiście wszystko bez dodatkowych kosztów Odpowiedz Link
limonka_01 Re: Lublinianki! 06.04.08, 21:02 Nie ma najmniejszego znaczenia, że jest z Lublina, ponieważ zakupów można dokonywać niestety wyłacznie przez interent. Równie dobrze mógłby być w Honolulu. Przesyłka pocztą idzie mniej więcej tyle samo. A szkoda, bo w ofercie ma Melissę i parę lublinianek pewnie chętnie, by tych Meliss popróbowało nabiustnie, a tak zamówia u producenta. Odpowiedz Link