szamsun.ka 11.04.08, 00:16 jestem ciekawa :) proponuję w temacie podawać model, a w treści uzasadnienie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szamsun.ka Tropical (Panache) 11.04.08, 00:18 to zacznę:) dla mnie bezapelacyjnie no. 1. cieniutki, zwiewny, delikatny i śliczny, a biust wygląda nie gorzej niż w sztywnej maskaradce, a znacznie lepiej niż we wszystkim innym, co mam (a mam kilka panaszków). Odpowiedz Link
kocio-kocio Freya Polyanna Caramel 11.04.08, 07:56 Cudna, mięciutka, wygodna i robi okrąglutkie jabłuszka. Odpowiedz Link
jaagna Maisie, Tia, Ines 11.04.08, 08:04 W tej chwili z nowej kolekcji Maisie i starej Tia (ten sam model) Ładnie zbierają z boków, unoszą i nadają mój ulubiony kształt. Ines (już m am trzeci egzemplarz) Freya: za kształt biustu i sam wygląd modelu (piękne kolory, wzorki) Odpowiedz Link
monika3411 Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 11.04.08, 08:10 Najlepszym jest zdecydowanie jedyny jaki mam (po przejrzeniu na oczy) Panache Harmony blue. Najlepszy, bo nie bolą mnie ramiona, biust się ładnie układa. I ten kolor... :-))) Byłby również moim ulubionym, gdyby nie te okropne fiszbiny, które tak bardzo mi przeszkadzają... No ale już w środę jadę do Peach Field, więc mam nadzieję, że mój stan posiadania oraz lubienia się zmieni :-) Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 11.04.08, 08:16 Pół nocy mnie gryzło jak się tamten temat nazywał, kto go założył, albo jak go znaleźć nie pamiętając tych dwóch rzeczy, ani kiedy był aktualny ;). Ale wreszcie mam! Tutaj jest już trochę o naszych ulubionych stanikach :). Odpowiedz Link
yaga7 Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 11.04.08, 10:51 O właśnie, wiedziałam, że już był taki wątek :) Przeczytała swój poprzedni wpis i w sumie nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link
szamsun.ka Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 11.04.08, 13:54 wybaczcie- ale szukałam w wyszukiwarce pod różnymi hasłami, nie wpadłam na to, żeby wpisać 'sonda' :)), przyznacie, że był dość zakamuflowany :p Odpowiedz Link
besame.mucho Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 12.04.08, 10:43 Mocno zakamuflowany, znalazłam tylko dlatego, że się uparłam, za bardzo mnie gryzło gdzie też ten temat może być, żeby sobie odpuścić ;). Odpowiedz Link
lirio panache tango plunge apricot 11.04.08, 08:16 Na razie, bo się dopiero rozwijam w temacie ;))) Odpowiedz Link
antyka Kitty - Avocado 11.04.08, 08:18 zbiera cudownie i jk podnosi! Kreska jest obledna :) ale po przymierzeniu masquerade zaczynam miec innego faworyta, dlaczego oni nie robia GG??? :((( Odpowiedz Link
kruszyzna Melissa 246 :) 11.04.08, 10:02 Robi z biustu cudne dwie kule. Śliczny i niesamowicie wygodny. Odpowiedz Link
irjakrk Arabella 11.04.08, 10:10 Nie wiem tylko czy ostryga czy czarna. Mimo wszystko to je zakładam z największą radością. Chociaż chłop to lubi Frilly Intimates Mitzi plandżowe, które chamsko mi zaczyna bułkować :/ Odpowiedz Link
luliluli Re: Arabella 11.04.08, 12:37 podczepiam się, posiadana przez mnie od wczoraj czarna arabella rozkochała mnie w sobie niesamowicie:) Odpowiedz Link
adomix Re: Wasz najlepszy/ulubiony biustonosz 11.04.08, 10:23 Harmony blue 65F.Kupiłam go w Peachfieldzie 1 kwietnia (tak,tak,w prima aprilis)i od początku jestem z niego bardzo zadowolona.Jest wygodny,ładnie kształtuje biust i jest śliczny.Niestety,dzisiaj rano stwierdziłam,że chyba już trochę zaczyna bułkować.Tak szybko? Zaledwie po 11 dniach? A przecież nie nosiłam go codziennie bo trzeba było go prać. Mam też Felinę Conturelle 70F.Jest wygodna i piękna ale,jak na mój gust,biust jest w nim trochę za bardzo rozstawiony na boki.Innymi słowy mówiąc za mało zbiera piersi do środka.Nie jest jednak tragicznie i nie mogę powiedzieć że go nie lubię. Odpowiedz Link
wild_orchid Freya Pollyanna Caramel 11.04.08, 10:42 Wygodna od pierwszego zalozenia-az chcialam w niej ze sklepu wyjsc oderwawszy metki. Caly dzien wyglada nienagannie, ladnie zaokragla piersi. Az ciezko sie z nia rozstawac wieczorem.To moj nawygodniejszy stanik, jaki mialam w zyciu, Odpowiedz Link
thorrey Willow Fantasie 11.04.08, 12:02 Póki co, niec lepszego nie kupiłam. Mnie nie robi "kaczych dziobów" jak niektówym forumkom (widocznie podpasował mi pod kształt biustu), jest delikatny, wygodny a jednocześnie fantastycznie podtrzymuje, fiszbiny nigdzie się nie wbijają (tak jak w Rio i Elizie), nie bułkuje i jest koronkowo-kwiatkowy. No ale zobaczymy, bo dalsze zakupy w drodze. Odpowiedz Link
ganbaja Freya Arabela i Rio. 11.04.08, 12:44 Miałam już: Allesy dwa siakies modele KrisLine Marakesh Melissa 131 orz 254 Avocado Lucy Arabelkę czarną Rio czarne Bezkonkurencyjnie wygrywa Arabela i Rio. Odpowiedz Link
stokrottka2 Arabella 11.04.08, 13:20 Ja mam na razie 2 biustonosze we właściwym rozmiarze - Freyę Retro i Arabelkę ostrygową i z tych dwóch Arabelka jest moja ulubiona - ładna i wygodna. Odpowiedz Link
nchyb Rio i TangoII 11.04.08, 15:24 uzasadnienienie - hm, wygodne, dobrze trzymają, biust w nich ładnie wygląda, w dodatku nie defasnują się w praniu... Odpowiedz Link
klymenystra panache inferno 11.04.08, 22:08 mimo szerokasnych fiszbin. kocham dekolty i kocham inferno, poluje teraz na ebayu na czarne :) Odpowiedz Link
olusimama Arabella 12.04.08, 10:45 bo jest piękna, w każdej wersji kolorystycznej (miałam czarną i oyster, teraz nosze sorbetową) bo robi mi z piersi jabłuszka bo jak wystaje z dekoltu to się ciesze a nie wstydzę ;-) Odpowiedz Link
ptysiowa_7 Arabella 12.04.08, 11:56 Mam Back i Sorbet. Nawet w porównaniu do Masquerade uważam te staniki za najpiękniejsze na świecie, poza tym wygodne, mięciutkie, dają ładny kształt, są wystarczająco wycięte. Najbardziej lubię Sorbet, chociaż na początku na zdjęciach nie podobał mi się, ale jak zobaczyłam go na żywo w Avocado, to zakochałam się w nim:) Nawet chwalona Pollyanna przegrywa z Arabellą - za grube ramiączka. Odpowiedz Link
ciri1971 Re: Arabella 12.04.08, 14:04 Nie będę oryginalna- Arabella. Mam czarną i nutmeg i sama nie wiem, która jest "bardziej ulubiona". Jak założę czarną, to myślę, że czarna, a jak założę nutmeg, no to...itd. Biust wygląda super, a na początku, oglądając tylko zdjęcia, trochę nie wierzyłam, że tak będzie. Odpowiedz Link