Dodaj do ulubionych

kostium kąpielowy dla puszystej

13.04.08, 13:55
Niestety, mam cialka trochę za dużo, ale pomimo tego chciałabym na plaży
ładnie wyglądać. Zależałoby mi na czymś co zakryje brzuch. Znacie jakieś fajne
modele?
Obserwuj wątek
    • bathilda Re: kostium kąpielowy dla puszystej 13.04.08, 13:57
      Może tankini? Dużo zależy od rozmiaru. W rozmiarowym byłaś? Wątek o kostiumach
      czytałaś?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=62804225
      • turzyca Re: kostium kąpielowy dla puszystej 13.04.08, 14:00
        Watek rozmiarowy smak jablka ma juz zaliczony, :) wiec pozostaje podrzucic watek
        kostiumowy:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=62804225
        a tu bravissimowe propozycje na 75G
        www.bravissimo.com/products/swimwear?back=34&cup=g&page=2 (choc mozliwe,
        ze z niektorych powinnas brac 80F czy FF, zeby dol byl nie byl za waski.)
        • smakjablka Re: kostium kąpielowy dla puszystej 14.04.08, 22:47
          Dziekuję, na pewno wezmę to pod uwagę :) Kurcze, ładne te stroje:) Skąd wziać
          tyle kasy? ;) Apetyt mam na trzy, ale cóż, kupię jeden :)
    • baryszka Re: kostium kąpielowy dla puszystej 13.04.08, 17:04
      A ja pare lat temu kupiłam sobie kostium dla...ciężarnych ;) Tylko dlatego, że
      jako jedyny nie miał ani miseczek, ani "łyso", tylko taki pasek podtrzymujący na
      biust, do tej pory nieźle się sprawdza.
      Ma też marszczenia na brzuchu, żeby brzuch mógł rosnąć. A że ja mam trochę
      tłuszczyku, to te marszczenia dla przyszłych mam nieźle maskują wystający tłusty
      brzuch :)
      • smakjablka Re: kostium kąpielowy dla puszystej 14.04.08, 22:49
        Mam jeden strój dla cięzarnej (z okresu, kiedy byłam w ciąży) i rzeczywiście
        jest ok :) Ale na urlop jadę z bardzo szczupłą koleżanką (no brzucha trochę ma,
        ale do tego długie nogi i waskie biodra) i ona ma identyczny kostium i zamierza
        się w nim opalać. No to ja przy niej w takim samym kostiumie jak beczulka będę
        wygladać, nie dość, że niższa to okragła.
    • maith Upoluj sobie ten kostium 13.04.08, 17:40
      Ma specjalne spłaszczenie na brzuchu
      www.bravissimo.com/products/swimwear/swimsuits/panache/control-swimsuits/ps18-details.aspx?colour=Azure
      Bo samo zasłonięcie brzucha wiele nie daje, jak jest wystający. A takie
      usztywnienie może pomóc.
      • besame.mucho Re: Upoluj sobie ten kostium 13.04.08, 17:56
        A do tego jest teraz przeceniony na Brastopie :).
        W 34G tylko niebieski, w 36F poza niebieskim też brązowy, a w 36FF niebieski, brązowy i czerwony
        • besame.mucho Panache Illusion (OT) 13.04.08, 17:58
          Btw, tylko mnie bawi, że zdjęcia tego kostiumu w trzech kolorach to jedno i to samo zdjęcie, na które ktoś nałożył kolor fotoszopem ;) ?
      • magdalaena1977 Re: Upoluj sobie ten kostium 13.04.08, 23:06
        Jeśli to Pananche Illusions to ja z tym samym rozmiarem bardzo go polecam.
        Zwykle noszę 34G a tu najlepsze było 36FF (miski są maławe). Wyglądam w nim jak
        duża kobieta w kostiumie a nie jak góra sadła.
        • smakjablka Re: Upoluj sobie ten kostium 14.04.08, 22:51
          Przekonałaś mnie w 100% do zakupu :)
          • molowiak Re: Upoluj sobie ten kostium 14.04.08, 23:21
            potwierdzam - miałam go na sobie i wyglądałam super (tylko w biuśie był za mały
            wiec odesłałam buuu)
            niebieski ma taki piękny, mocno turkusowy kolor - subtelniejszy niż na zdjęciach
            brastopowych
          • magdalaena1977 Re: Upoluj sobie ten kostium 15.04.08, 00:19
            smakjablka napisała:

> Przekonałaś mnie w 100% do zakupu :)
            Mam nadzieję, że u Ciebie też się sprawdzi.
            Co do kolorów, to ja mam różowy (zanzibar), taki naprawdę ostro różowy.
            Widziałam też moccha , który okazał się być burobrązowy a nie czekoladowo -
            kawowy i wobec swojej nijakości zwracał uwagę na moją tuszę. A w zanzibarze
            obserwator najpierw myśli "o jaki różowy !" a dopiero potem "o jaki duży !".
          • estrella78 Ilussion - dobra cena na e-bayu 23.04.08, 14:17

Znalazłam ten kostium w rozmiarze 75G na e-bay-u. Cena atrakcyjna -
            tylko 15 funtów + 3,25 za przesyłkę:
            www.tinyurl.pl/?rUhMmWkd
        • smakjablka Pomocy 17.05.08, 22:38
          Zamówiłam sobie Panache Illusion jdnocześciowy w rozmiarze 36FF i niestety jest
          trochę za ciasny i tak jakby za krótki :( Chociaż ja nie jestem specjalnie wysoka.
          Próbować 38 albo 40?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka