Dodaj do ulubionych

Biuściaste znowu w TOK FM!

05.06.08, 15:47
Dziewczyny! Biuściasta delegacja została zaproszona przez panią Ewę Podolską (tę samą, u której gościłyśmy w marcu) do sobotniej audycji Tok, tok, na wysokich obcasach. Tym razem mamy mówić o bolączkach związanych z dobraniem dobrego kostiumu kąpielowego. Audycja ma towarzyszyć weekendowemu artykułowi o kostiumach w Wysokich Obcasach.

Na razie wiadomo, że do audycji idzie Sylwiastka i ja. Reszta zaproszonych dziewczyn niestety nie może.

Dlatego apel: niechże znajdzie się wśród Was jeszcze jedna dobra dusza obcykana w kostiumach! Audycja jest w Warszawie, w tę sobotę o 15. Jeśli chcecie, aby Lobby było reprezentowane w mediach przez kompetentne członkinie (ja się nie czuję zbyt kompetentna w kwestii dobierania kostiumów, miałam w życiu tylko jeden dobry:/), to po prostu MUSICIE kogoś jeszcze wystawić:)
Obserwuj wątek
    • lukrecjabo A Maith?Butters?Besame?Maheda?Zazul la? 05.06.08, 16:16
      Ja jeszcze dobrze nie rozróżniam wszystkich Dziewczyn, jestem tu za krótko. Poza
      tym zawsze lepiej zapamiętuje się dany nick, jak się daną osobę poznało "w
      realu", tak, jak niektóre z Was poznały się na różnych biuściastych imprezach:)

P.S. Przepraszam, jeśli pominęłam wybitną ekspertkę stanikologii, o specjalności
      kostium kąpielowy:)))
      • butters77 Butters bardzo by chciała... 05.06.08, 16:29
        ...ale jeszcze nie wie, czy da radę:(

lukrecjabo napisała:
        > P.S. Przepraszam, jeśli pominęłam wybitną ekspertkę stanikologii, o specjalności
        > kostium kąpielowy:)))

;)))
        • mauzonka A kiedy będzie wiedzieć?:) 05.06.08, 16:30
          Bo jak będzie, to niech da znać, co?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka