zwiatrem pytanie techniczne 07.07.08, 11:39 ja z pytaniem technicznym, jak sie juz spotkamy (wciaz nie jestem pewna czy bede) to nie bedzie juz u Maji nieporozumien? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: pytanie techniczne 07.07.08, 11:51 To raczej pytanie do wróżki. ;) A i ona zapewne nie będzie w stanie udzielić preceyzyjnej odpowiedzi. Odpowiedz Link
zwiatrem Re: pytanie techniczne 07.07.08, 12:14 to nie jest pytanie do wrozki, lecz do osob, ktore beda goscmi honorowymi Maji, czyli do wszystkich zaproszonych, zapytalam bowiem przez chwile cos sie niemilo zrobilo w tym watku, natomiast zwyklam unikac nieprozumien i nietaktownych szarpanin, Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: pytanie techniczne 07.07.08, 12:19 Mam listę osób, większość z imionami. Jak będzie cała, mogę tu wrzucić. zwiatrem, niemiło to mogło się zrobić mi Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Songor 07.07.08, 12:22 To jeśli chciałabyś się pobawić, wyślę listę Tobie, ok? Odpowiedz Link
songor Re: Songor 07.07.08, 16:46 okej to wyslij na tlenowa poczte postaram sie do sordy wszytsko zorbic Odpowiedz Link
songor identyfikatory 07.07.08, 12:00 dziewczyny a kto robi identyfikatory? nie wiem jak wy ale ja mam strasznie slaba pamiec do imion i moze zeby uniknac cuaglego pytania "to jak ty sie nazywalas" itp przydałyby sie iden. jak na reszcie zlotów? Jakby co to moge sie pobawić tylko potrzebna byłaby lista forumek - imie + nazwa z forum :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: identyfikatory 07.07.08, 12:03 Pomysł dobry:) Moje imię nietrudno chyba odgadnąć. Przez dwa "n":) Odpowiedz Link
maja_sara Re: identyfikatory 07.07.08, 12:06 O! Dobra myśl-identyfikator ;-) A nie możemy same zrobić sobie naklejek/broszek/znaczków z własnym imieniem i nickiem? I już z tym przyjść na spotkanie. Odpowiedz Link
maja_sara Re: identyfikatory 07.07.08, 12:10 A jak nie same, to ja Wam mogę zrobić naklejki, mam dużo kolorowego papieru samoprzylepnego, więc i problemu by nie było żadnego i żadnych dodatkowych wydatków. Co Wy na to?? Odpowiedz Link
nikagda Re: identyfikatory 07.07.08, 12:12 Monika jestem :) Mogę zrobić słone ciasteczka serowe - takie na dwa kęsy, zamiast chipsów. Staników zbyt wiele nie posiadam niestety, bo jestem w trakcie dobierania. Samochodem też nie dysponuję, więc będę rozpracowywała transport komunikacją miejską. Odpowiedz Link
zwiatrem Ewuniu 07.07.08, 12:19 chcialam zapytac tak szczerze dosc, bowiem w tym tygodniu wlasnie mnie nie bedzie stac na ewentualny zakup bielizny dla mnie, czy wymiary moglabys pobrac na spotkaniu? Na zakup bede mogla sobie pozwolic za dwa tygodnie. Odpowiedz Link
daslicht A kto jedzie wahadłowcem o 11.37? 07.07.08, 12:56 Czyli pkpowym autobusem szynowym (z kolegami nazywamy ten pojazd wahadłowcem) z Gdyni Głównej o 11.37, na miejscu 20 minut później? Kogo spotkam? Nie gryzę :) A na spotkanie mogę zrobić dietetyczno-wegańskie ciasteczka wg przepisu własnego z płatków owsianych i różnych bakalii - mnóstwo błonnika i witamin, głównie B, a także cynku i innych fajnych rzeczy :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: A kto jedzie wahadłowcem o 11.37? 07.07.08, 13:05 To chyba uśmiechnę się o ten przepis, bo ciasteczka owsiane nigdy mi się nie udały. Odpowiedz Link
osobliwosc pociąg do Kościerzyny 07.07.08, 17:33 będzie zawierał też mnie :-) To jak, piersiówka w garści? Ciasteczka brzmią obłędnie, czy w pociągu będzie można próbować? ;-) (To teraz tam jeździ tylko autobus szynowy? Parę lat temu to były SU-45, czasem SM-42, jeden jedyny raz trafiła mi się SU-46) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: pociąg do Kościerzyny 07.07.08, 17:49 To może umówcie się np. w pierwszym przedziale? I zostawcie dla nas kilka ciasteczek. ;) Odpowiedz Link
daslicht Re: pociąg do Kościerzyny 07.07.08, 17:50 Wszystko można byle z ostrożna :) a mnie i bez Piersiówki pewnie poznasz! No według strony PKP teraz jeździ tylko wahadłowiec, czasem się zdarza SM-42 i SU-45 w relacji na Hel, choć i tam coraz więcej wahadłowców, chyba taniej wychodzą. Jeśli chcesz pooglądać sporą ilość SU-46, to zapraszam na trasę Szczecin-Białystok, na odcinku Korsze-Ełk często zmieniają lokomotywę właśnie na taką :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Do u-lotki, azareth, winter76, daslicht i dziuuni 07.07.08, 17:58 Dziewczyny, bardzo proszę żebyście w miarę możliwości podały swoje imiona. Songor zaproponowała zrobienie identyfikatorów, a Waszych imion niestety jeszcze nie znam. A i od razu wytłumaczę zbiorowo, bo sieję zamęt - ja mam na imię Joanna, ale znajomi i przyjaciele mówią Jo albo Jośka i tak mi to w krew weszło, że się tak podpisuję. Odpowiedz Link
daslicht Re: Do u-lotki, azareth, winter76, daslicht i dzi 07.07.08, 18:21 Kasia jestem :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Do u-lotki, azareth, winter76, daslicht i dzi 07.07.08, 18:26 Fajnie. :) To na chwilę obecną mamy trzy Kasie (wychodzi na to, że obok Agnieszek to najbardziej popularne imię). Odpowiedz Link
winter76 Re: Do u-lotki, azareth, winter76, daslicht i dzi 07.07.08, 19:10 Dołączam do Agnieszek-jesteśmy górą? :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Do u-lotki, azareth, winter76, daslicht i dzi 07.07.08, 19:24 :D Jeszcze nie. Po równo Kasiek i Agnieszek. Odpowiedz Link
katarzyna_eu Gdańsk Główny 07.07.08, 13:06 ja niezmotoryzowana, dlatego będę jechać kolejką, jedzie któraś jeszcze w ten sposób? Jak pojadę sama to tradycyjnie napewno się zgubię :D Odpowiedz Link
zwiatrem katarzyna_eu 07.07.08, 13:33 Kasiu, a moze z wrzeszcza podjedz do de la salle i ja Cie zabiore? jesli by Ci to odpowidala daj znac na gazetowa, ewentualnie moglabym tez ewentualnie zjechac do stacji Wrzeszczowej gdyby ktos jeszcze w ten sposob chcial jechac i umowic sie przy sklepie rowerowym z Wami, ktory jest na wprost wyjscia ze stacji Odpowiedz Link
s4r4hk4ne dariamax może zabrać 2 osoby z Gdańska Głównego 07.07.08, 14:04 Dario, dopisałam Cię do listy zgodnie ze zgłoszeniem. I przekazuję informację, że możesz zabrać 2 osoby. Odpowiedz Link
vishnja Wysłałam zgłoszenie na @ s4r4hk4ne 07.07.08, 14:44 Wysłałam zgłoszenie i swoje wymiary. Czy mogę się jeszcze dołączyć, czy już limit osób przekroczony. Mogę przynieść parę Frej w na 73/92-93 i mogę zabrać kogoś autem ( wstępnie ) z okolic Orunii górnej czy Ujeściska. Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Wysłałam zgłoszenie na @ s4r4hk4ne 07.07.08, 14:55 Mieścisz się, tylko popraw mailowo wymiary, bo wyszło na to, że masz tyle samo w biuście i pod biustem. :D Odpowiedz Link
vishnja Re: Wysłałam zgłoszenie na @ s4r4hk4ne 07.07.08, 21:45 Ooops :) Poprawię tutaj, bo poczta gazetowa jak zwykle wariuje :/ 73/92-93 Odpowiedz Link
boziaj Re: Wysłałam zgłoszenie na @ s4r4hk4ne 07.07.08, 15:11 fajnie ja mam troche mniej w biuście, ale to ten rejon ;) też przyniose kilka sztuk Odpowiedz Link
krowka_niebianska Re: Wysłałam zgłoszenie na @ s4r4hk4ne 07.07.08, 17:55 Ja jestem z Ujeściska i chętnie bym się z Tobą zabrała. Co prawda jestem kierowcą, ale BARDZO świeżym i nie mam odwagi jechać na obwodnicę. Odpowiedz Link
ansil aaaa... 07.07.08, 15:06 ja Wam tylko chcialam powiedziec, ze Wam nieziemsko zazdroszcze i Was wszystkich nienawidze, bo spotykacie sie w mojej rodzinnej dzielnicy, a mnie tam nie bedzie! a tak bym chciala na taki zlot.. i stanik od efuniak tez! zrobcie jeszcze jeden na poczatku sierpnia, co? ;) Odpowiedz Link
idid Transport 07.07.08, 16:40 Ja z Karwin :) Mogę wziąć max 3 osoby, bo jeden fotelik łatwo zdemontuję, ale drugi jest upierdliwy i nie chcę go ruszać - także dwie na śledzia do tyłu i jedna z przodu. U-lotka - Tobie R jak znalazł - przystanek Myśliwska. Odpowiedz Link
u-lotka Re: Transport 07.07.08, 17:12 Super, trasę Rakiety to znam aż do Kaczych Buków. <-; Odpowiedz Link
boziaj idid 07.07.08, 19:23 zgłaszam siebie i Songor wstępnie w czwartek bede wiedziala, czy jednak mam auto i ew. zwolnie miejsca dla kogoś innego, ok? Odpowiedz Link
idid Staniki - rozmiarówka 07.07.08, 18:10 Czy któraś z Was nosi 65E, F, FF? Mam kilka sztuk Freyi na stanie do zwrotu i chciałam już je odsyłać, ale w sumie mogą poczekać jeżeli mają dla kogo. Jest też kilka 70E - Fayreform i Elle. No i jeszcze 75DD - ale ten ja wystawiam na allegro. Odpiszcie proszę, bo w sumie im szybciej odeślę tym szybciej dostanę wymianę ;-) Odpowiedz Link
u-lotka Re: Staniki - rozmiarówka 07.07.08, 18:38 Ja noszę 65E, ale z tego co widziałam w galerii to wszystko na mnie raczej za duże będzie. Jestem bardziej małobiuściasta po prostu <-; Odpowiedz Link
songor Re: Staniki - rozmiarówka 07.07.08, 22:14 ja nosze 65F i chetnie przymierze FF bo chyba wyrastam :) wiec bierz :D:D Odpowiedz Link
agastrusia Wrzeszcz - czy któraś jedzie? 07.07.08, 18:26 bo mimo iż nie mam nic przeciwko transportowi miejskiemu to jednak w miłym gronie i na samo miejsce lepiej ;-P Odpowiedz Link
maja_sara Re: agastrusia 07.07.08, 18:33 Agastrusia, jeśli chcesz się z kimś zabrać z Wrzeszcza, to zwiatrem proponowała podwózkę-albo spod ronda de la salle/niedzwiednik/, albo spod dworca PKP Wrzeszcz. Skontaktuj się, szkoda zeby jej sie miejsce w samochodzie "zmarnowało" ;-)) Odpowiedz Link
nicandra Re: Wrzeszcz - czy któraś jedzie? 07.07.08, 18:35 Kurcze właśnie dotarła do mnie fantasie 32GG i potrzebuję, żeby ktoś mnie obejrzał. Zgłaszam więc chęć uczestnictwa. Zaraz się wyślę do Jo na maila i zgłaszam chęć zabrania się z Oruni Górnej. Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Nicandra 07.07.08, 18:43 No jednak. :) Odnośnie zabrania się z kimś - piszcie bezpośrednio do osoby, która proponuje podwiezienie. Odpowiedz Link
nicandra vishnja i imię 07.07.08, 18:46 Ja poproszę z Oruni Górnej. Bo tak to muszę wykorzystac... Imię - Barbara Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Wrzeszcz - czy któraś jedzie? 07.07.08, 18:47 Aga, u nas raczej nie będzie miejsca, ale jeżeli coś się zmieni i nie znajdziesz kogoś innego, to będę mieć Cię na uwadze. Odpowiedz Link
maja_sara Re: boziaj 07.07.08, 19:40 Bożena?? jak ja lubię to imię ;-))Znałam kiedyś taką śliczną, sympatyczną Bożenę i sentyment do tego imienia mi pozostał;-) Słyszę "Bożena" i zaraz widzę fajną dziewczynę :-) Odpowiedz Link
boziaj Re: boziaj 07.07.08, 20:17 :) bardzo mi miło śliczna to może niezbyt, ale mam nadzieje okazac się przynajmniej sympatyczna ;) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: boziaj 07.07.08, 20:28 :D Sympatyczna to jesteś na pewno, nie mam co do tego najmniejszych wątpliwości po przeczytaniu Twoich postów. Odpowiedz Link
aadrianka Prywata do Effuniak 07.07.08, 20:00 Effuniu, czy Tobie się zdarzyło już popełnić jakiś strój kąpielowy? A konkretnie tankini? Bo ja bikini nosić nie mogę, jednoczęściowców mam serdecznie dość, po 3 tygodniach oczekiwania dotarło tankini That Riviera Feeling Kaylani i miski w 30G są za małe:( 30GG już wyprzedane, i nigdzie poza Bravissimo tego nie ma, i nigdzie w ogóle nie ma ładnych wąskofiszbinowych tankini w moim rozmiarze i... i... i idę się rozpłakać do wątku rozpaczliwego:( Odpowiedz Link
winter76 Re: Prywata do Effuniak 07.07.08, 20:09 aadrianko,z ust a raczej z biustu mi to wyjęłaś-też marzę o tankini...;) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Prywata do Effuniak 07.07.08, 20:33 To ja będę oryginalna. ;) Marzę o porządnym straplessie z niskimi bokami, a na coś takiego jeszcze nie trafiłam i sznurowanym gorsecie. Generalnie od zawsze mam problem ze stanikami z przepinanymi ramiączkami, a wszelkie próby przeróbek nie kończyły się spektakularnymi efektami jakich oczekiwałam. Żałuję, że wywaliłam biustonosz szyty przez gorseciarkę - padłybyście ze śmiechu na jego widok. Odpowiedz Link
s4r4hk4ne zwiatrem - pilne 07.07.08, 21:24 Czy Ty przysłałaś zgłoszenie do mnie na maila? Bo nie widzę Twojego zgłoszenia, a widzę, że piszesz, że wybierasz się na spotkanie. Jeśli faktycznie zamierzasz się pojawić, proszę o przesłanie maila. Odpowiedz Link
katarzyna_eu Odnośnie konsumpcji 07.07.08, 22:06 to ja przyniose jakieś owocki. Vishnja wysłałam Ci gazetowego :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Ostateczna lista 07.07.08, 22:14 Jest po 22, więc zgodnie z planem podaję ostateczną listę zgłoszonych osób: effuniak (Ewa) songor (Kasia) u-lotka (Klaudia) osobliwość (Ewa) greylin (Agnieszka) azareth (?) boziaj (Bożena) katarzyna_eu (Kasia) nikagda (Magda) maja_sara (Maja) idid (Diana) aadrianka (Adrianna) znajoma greylin (Ola) thorrey (Monika) winter76 (Agnieszka) daslicht (Kasia) krowka_niebianska (Beata) agastrusia (Aga) siostra s4r4hk4ne (Jolka) dziuunia (?) s4r4hk4ne (Joaśka) Dodane dziś osoby: vishnja (Marina) nicandra (Barbara) dariamax (Daria) Karolina (ale nie na 100%) zwiatrem (?) nie przysłała maila zgłoszeniowego, ale wnioskując z jej wpisów zamierza być Proszę o sprawdzenie imion (i podanie jeśli ich brak na liście), żeby Songor mogła przygotować wizytówki. Odpowiedz Link
u-lotka Re: Ostateczna lista 07.07.08, 22:32 A może by tak dopisać nasze rozmiary na identyfikatorach? Byłoby tak... stanikowo. <-; Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Ostateczna lista 07.07.08, 22:37 Pomysł wart przemyślenia. :) Co Wy na to? Chcecie rozmiary na identyfikatorach? Jeśli tak, to proszę o ich dopisanie, żebym mogła uzupełnić listę dla Songor. Aaa, lista z wymiarami została wysłana do Effuniak. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Ostateczna lista - poprawki 07.07.08, 22:45 Dziekuję za listę, wyślę maile do wszystkich z dokładnymi danymi - adres i telefon. Drobne korekty - nikagda ma na imię Monika, zaś zwiatrem to Danuta, ona też będzie na spotkaniu, poproszę o zrobienie wizytówki także dla niej;-) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Ostateczna lista - poprawki 07.07.08, 22:48 Może wyślij jednak dane do mnie, bo część z dziewczyn podała inne maile do kontaktu niż poczta gazetowa i mam już gotowego maila do wszystkich. Odpowiedz Link
nicandra Przegapiłam czy jeszcze nie wiadomo? 07.07.08, 22:51 Gdzie się spotykamy? Wiem u kogo:) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Przegapiłam czy jeszcze nie wiadomo? 07.07.08, 22:53 Nicandra, dostaniesz maila z informacją. Generalnie stanęło na Osowej. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Ostateczna lista - poprawki 07.07.08, 23:39 Nic nie widzę, mam puste pole w miejscu, w którym powinien być tekst. To chyba jakiś błąd, bo tego co sama napisałam i wysłałam jako post, też nie widzę... Poczekam jakiś czas i przyjdę tu jeszcze raz ;-) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Kto mi teraz przysłał maila? 08.07.08, 00:01 Ktoś przed 8 minutami przysłał maila, że przeprasza, że tak późno, ale chce być. Pojęcia nie mam kto to, bo nie ma maila zwrotnego. Odpowiedz Link
nariel8 A to ja! 08.07.08, 01:16 Jak zwykle spóźniona odpowiedz. Co za gapa ze mnie, jak by wszystko się sprzysięgło abym nie pojechała na to spotkanie. Mój adres to nariel83@o2.pl Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: A to ja! - A kuku nariel. :D 08.07.08, 09:10 Jak mawiał mój ulubiony nauczyciel: "W drodze absolutnego wyjątku", uwzględniając zakrzywienie czasoprzestrzeni oraz mając na uwadze czas północnotransylwański, dopisuję Twoje zgłoszenia jako przysłane "w terminie". ;) Doślij tylko proszę informację jak masz na imię. Odpowiedz Link
nariel8 Dziękuję badzo :) 08.07.08, 10:20 Wielcem żem wdzieczna za ten wyjątak :) Swoją droga fajnego musiałaś mieć nauczyciela. Odpowiedz Link
agastrusia Re: Ostateczna lista 08.07.08, 21:30 Zwatrem jedzie bo podwozi mnie i nikagda ;-) Odpowiedz Link
dziuunia Mnie można skreślić :( 08.07.08, 23:33 Już wysłałam maile do SarahKane i Maji ale jeszcze tu napiszę, że niestety dziś okazało się, że nie mogę przyjechać w sobotę :( Bardzo przepraszam za zamieszanie ale pewne rzeczy są niezależne ode mnie :/ Życzę Wam miłego spotkania i pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link
maja_sara Re: Odnośnie konsumpcji 08.07.08, 17:58 Świetnie, owocki to bardzo dobry pomysł! Odpowiedz Link
mamusia_synusia Witam :) 08.07.08, 09:25 Cześć Dziewczyny, czy jeszcze można byłoby się podłączyć? Chętnie pooglądałabym piękne biustonosze :). Pozdrawiam! Odpowiedz Link
maja_sara Re: mama_synusia 08.07.08, 17:27 Nie mam nic przeciwko Twojej obecności. Termin i zgłoszenia z wymiarami ustalone zostaly po to, aby Ewa miała czas na przygotowanie bielizny dla każdej z dziewczyn. Zrozum to. Ale jeśli przebolejesz brak bielizny uszytej dla Ciebie, z braku własnego spóźnialstwa ;-)jeŚli zależy Ci na spotkaniu z nami, chcesz nas poznać, to zapraszam ;-)Po to się spotykamy, a by być tego dnia razem;-) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: 08.07.08, 20:08 Hmmm, a skąd taka informacja, że Ewa będzie miała bieliznę uszytą dla każdej z nas? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Effuniak 08.07.08, 20:12 Ewo, jeśli tu zajrzysz - wysłałam Ci maile. Sprawdź proszę czy doszły, jeśli nie, wyślę ponownie. Odpowiedz Link
effuniak Re: Effuniak 08.07.08, 20:17 Doszły , doszły Ale muszę Was zmartwi, bo nie będę miała bielizny dla każdej z Was :((( I co, nadal mnie chcecie ? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Effuniak 08.07.08, 20:19 Oczywiście. Nie wiem skąd Maja wzięła informację, że będziesz miała dla każdej. Zaproszenie jest aktualne, pokój wyszykowany, czekamy. :) Odpowiedz Link
aadrianka Re: Effuniak 08.07.08, 20:27 effuniak napisała: > Doszły , doszły > Ale muszę Was zmartwi, bo nie będę miała bielizny dla każdej z Was > :((( > I co, nadal mnie chcecie ? Siur, że ofkoz:) Nie wiem, skąd pomysł, że miałabyś mieć bieliznę dla każdej z nas i wcale tego nie oczekiwałam. Wystarczy pomacanie i przymierzenie tego, co będziesz miała, no i pogawędka o przyszłości Saloniku Próżności:) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Effuniak 08.07.08, 20:32 Mi osobiście wystarczy obejrzenie prototypów "na żywo" (żeby wiedzieć co będę chciała w przyszłości mieć :D) i pogadanie czy da się zrobić pewne rzeczy czy nie np. czy realne jest uszycie straplessa z niskimi bokami (i jakie najniższe da się zrobić) i do tego w większych rozmiarach, itp. Odpowiedz Link
boziaj Re: Effuniak 08.07.08, 20:33 na aż takie szczęście nie liczyłam, ale jesli masz aktualnie jakiś egzeplarz modelu Agrafka, to błagam nie zapomnij zabrać ze sobą ;) czerwony przezroczysty halfcup, czerwony przezroczysty halfcup, czerwony przezroczysty halfcup, czerwony przezroczysty halfcup, czerwony przezroczysty halfcup, czerwony przezroczysty halfcup... mniam mniam Odpowiedz Link
maja_sara Re: Effuniak..... 08.07.08, 20:41 Buuuu, buuuu , buuuu ...nie będzie bielizny dla każdej z nas??? Ja się tak zagalopowałam z marzeniami...;-) Prrrrr...;P Ale to nie zmniejsza mojego entuzjazmu co do soboty ;-)) A mamusia_synusia w takim razie tym bardziej nie musi się martwić i niech przyjeżdża ;-)) Odpowiedz Link
u-lotka Re: Effuniak..... 08.07.08, 22:16 No ja też się zagalopowałam. Już mi się śniły po nocach te cuda... Szkooooda. To kiedy otwierasz ten sklep internetowy? ^^ Odpowiedz Link
maja_sara Re: Effuniak..... 08.07.08, 23:18 Hehehe, myślę, że nie my jedne ;-) Ale ja już mam sprytny plan przyjazdu do Łodzi w sierpniu, specjalnie do saloniku Ewy. Pofolguję tam sobie stanikowo. Ewa! Ale Ty nam stworzyłaś raj, dziewczyno;-) Czy Ty masz tego świadomość? Odpowiedz Link
maja_sara Re: 08.07.08, 20:42 hehe wysnułam ją li i jedynie ze swoich marzeń i zachwytów nad bielizną Effuniak ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
mamusia_synusia Re: mama_synusia 08.07.08, 21:24 Czyli nie poszczujecie mnie psem? ;) Przywiozę zimne napitki. Odpowiedz Link
nariel8 Info co do mojej osoby na spotkanie 08.07.08, 10:22 Moje imię Ania Na spotkanie upiekę ciasto (może być) Wymiary 75/94 to będzie chyba 65G lub 70F Mieszkam na Przymorzu i na chwile obecną wybiorę się komunikacją miejską. Piechotą do Oliwy, potem autobusem do Osowy i spacerkiem do miejsca spotkania. Odpowiedz Link
maja_sara poszły maile do Was wszystkich 08.07.08, 14:13 Wysłałam przed godziną maile do Was wszystkich z dokładnym adresem miejsca spotkania i moim telefonem. Odbierzecie pocztę. Zapraszam i czekam na Was z niecierpliwoscią do soboty ;-)) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: poszły maile do Was wszystkich 08.07.08, 14:22 Osoby, które podały inne maile niż gazetowe dostały maila ode mnie na podane adresy. Odpowiedz Link
zwiatrem Maju: 08.07.08, 15:06 wezme po drodze Dziewczyny (dwie osoby sie zglosily ale jeszcze jedno miejsce jest wolne) i bede Maju u Ciebie tak jak nam wyjdzie, mam nadzieje, ze sie nie obrazisz gdy nad wyjdzie za szybko lub za pozno kilka chwil, powiedz mi na gg czy cos brakuje na stol do podania? Moze uda mi sie cos smacznego zrobic :D. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Maju - i tak ogólnie organizacja 08.07.08, 17:56 Ja będę tam już wcześniej, dużo wcześniej, więc ktokolwiek zląduję w Osowej wcześniej niż ustalone południe, niech wali jak w dym ;-) Toż ja tam na Was własnie czekac bedę, a jakbym była jeszcze "niewyrobiona", to pomożecie choc troszkę ;-) Czy czegoś brakuje na stół? Część dziewczyn juz się wypowiedziała - przyniosą ze sobą ciasto, ciasteczka, owoce. Pisałam wcześniej, że picie typu kawa, herbata - jest zawsze w moim domu, więc o to się nie martwcie. Może jakieś soki, lub coś gazowanego-chodzi mi o zimne napoje, bo jak jest ciepło, to gorąca kawa nie zawsze jest tym, o czym się marzy. Ja już wczesniej zrobię lód, jeśli któraś zamarzy sobie mrożoną kawę, to robię niczego sobie ;-)I zimne piwo też gwarantuję, dla tych co lubią. Może macie ochotę na coś "konkretniejszego"? Sałatki, jajka faszerowane, koreczki serowe-coś małego na ząb? No nie wiem. Decyzja należy do Was. Talerze, sztućce, kubki, serwetki to gwarantuję. A! I ciagle pozostaje problem lustra/jest w jedno w łazience, ale nie widać w nim całej sylwetki i jedno w przedpokoju; przydałoby się więc takie duże wolnostjące/ Znalazłam w domu jedno lustro "luzem" więc mogłabym je wziąć ze sobą do Osowy, ale ono nie pokazuje całej sylwetki-uprzedzam. Odpowiedz Link
boziaj Re: Maju - ADRES !! 08.07.08, 18:08 Maju, wrzuciłam w zumi.pl podany adres i wychodzi mi, ze to jest w Gdańsku - Wrzeszczu :) czy on aby na pewno jest ok? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Maju - ADRES !! 08.07.08, 20:16 Może są dwie ulice o tej samej nazwie. Faktycznie jedna jest we Wrzeszczu i to na mur beton. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Maju - ADRES !! 08.07.08, 20:46 Dokładnie tak, ale Was nie interesuje ulica we Wrzeszczu. To nie jedyna ulica, która dubluje się w Gdańsku, niestety...Dlatego podawałam Wam dwukrotnie-i na forum i mailowo- dokładną instrukcję jak dojechać. Odpowiedz Link
boziaj Re: Maju - ADRES !! 08.07.08, 21:29 tak, juz wszystko jasne :)) instrukcja jest ok, to ja niestety na biegi na orientacje itp się nie nadaję :( a ta ulica we Wrzeszczu to już mnie po prostu dobiła ;) Odpowiedz Link
maja_sara Re: Maju - ADRES !! 08.07.08, 21:53 Niech Cię do soboty nic nie dobija ;-) Ulica we Wrzeszczu była pierwsza;-) Być może kiedyś zmienią nazwę mojej ulicy. W Gdańsku wiem, że są też dwie ulice Krasnoludków, jedna w sumie niedaleko mnie, a druga -też już od lat- w Oliwie, więc może tę koło mnie też zamienią kiedyś? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Maju - ADRES !! -> Boziaj 08.07.08, 20:18 www.trojmiasto.pl/mapa/index.phtml? wpisz sobie tu nazwę ulicy, wyskoczą Ci 2 w Gdańsku :) Odpowiedz Link
boziaj dzięki nt 08.07.08, 20:30 ja mam orientację jak kret na powierzchni w samo południe, wolę sie wcześniej przygotować strategicznie ;) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: dzięki nt 08.07.08, 20:33 Bożena :D To prawie taką jak ja, bo ja mam jeszcze problem ze stronami (muszę się zastanawiać, która prawa, która lewa) :D Odpowiedz Link
daslicht Re: Maju - i tak ogólnie organizacja 09.07.08, 03:19 Dużym lustrem dysponuję i to nieużywanym :) ale nie dam rady taszczyć tego pociągiem, bo potłukę zanim dojadę. Jakby się komuś chciało podjechać do Wejherowa (miejsce w centrum, łatwo dostępne, nie jakieś tam zaułki i do tego nie trzeba nosić po schodach) to mogę udostępnić, w końcu się do czegoś przyda :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Lustra 09.07.08, 07:19 Jak planowałyśmy na początku spotkanie, przyniosłam z piwnicy dwa stare wąskie długie lustra. Nie wiem jednak czy dam je radę przetransportować. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Lustra-s4r4hk4ne 09.07.08, 11:40 o! to ja bym mogła odebrać od Ciebie te lustra w czwartek po południu, jeśli można. Bo w czwartek bede jechala do Osowy i pod rodze zabrałabym lustra. Musiałabys mi tylko podac swoj a dres i najlepiej tel kontaktowy, żebym sie mogła umówic z Toba konkretnie. Ale to mailem raczej. I po zlocie, oczywiście tez bym je odwiozła do Ciebie. No chyba , że taki plan nie pasuje... Odpowiedz Link
maja_sara Re:daslicht-lustro 09.07.08, 11:43 Czyli lustra sa ;-) Napisałam już post pod wypowiedzią s4r4hk4ne, jesli przyjmie mój pomysł, to nie bedzie potrzeby organizowac transportu aż z Wejherowa. Ale wielkie dzieki za checi i pamięć. Odpowiedz Link
maja_sara Re: czy jest jeszcze ktos chetny na spotkanie? 09.07.08, 11:55 Dziewczyny, te które tylko podczytują i nie sa jeszcze na liście-a wiem, że są takowe-jeśli nadal macie ochotę na spotkanie z nami, to piszcie śmiało. Kilka miejsc jeszcze się bez problemu znajdzie. Odpowiedz Link
katarzyna_eu Effuniuuu! 09.07.08, 09:00 Czy będziesz tak dobra i spełnisz zyczenie małej zabki (czyli mnie :D) i zabierzesz ze sobą na zlot jakiegoś straplessa, lato słońce upał a ja nie mogę nosić moich bluzek bo nie mam pod nie stanika buu 72/85 :) Odpowiedz Link
katarzyna_eu Re: Effuniuuu! 09.07.08, 09:34 czy strapless to to samo co stanik z odpinanymi ramiączkami?? yhmm bo nie bardzo się orientuję, chyba się pomyliłam, bo zależy mi na takim co by mu można ramiączka odpinać ];> Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Effuniuuu! 09.07.08, 09:40 Hihi, strapless to biustonosz w którym istnije możliwość dopięcia ramiączek (czyli z odpinanymi). Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Off topic - odnośnie straplessa 09.07.08, 09:55 Przypomniało mi się właśnie jak poprosiłam kolegę jadącego do Londynu, żeby kupił mi Arabellkę w podanym rozmiarze. Kiedy chłopaki byli już na miejscu, stwierdziłam, ze wolałabym może jakiegoś straplessa, więc usiłowałam dodzwonić się do kolegi. Nie udawało mi się, więc zadzwoniłam do drugiego i poprosiłam, żeby przekazał temu pierwszemu, że zmieniłam zdanie i pałam chęcią posiadania straplessa. Po kilku godzinach oddzwonił pierwszy kolega i na wstępie stwierdził: Nie wiem czy Ty Jośka oszalałaś czy Marcin. Ja zdziwiona pytam: A o co chodzi? Na to mój ulubieniec: Marcin powiedział mi, że dzwoniłaś i zamiast tego pomarańczowojakiegoś stanika pałasz chęcią posiadania trapu w lesie. Skąd do cholery mam ci w Londynie wziąć trap w lesie i po co ci on? Zdjęcie chcesz czy co? To jakiś zabytek? Turlałam się ze śmiechu i słowa nie mogłam wydusić. Odpowiedz Link
zwiatrem podawanie rozmiarow .... 09.07.08, 11:20 mysle, ze podawanie rozmiarow moglo zmylic dosc powaznie i dlatego sadzilyscie, iz bedzie bielizna dla kazdego rozmiaru, nie wiem po co byly te informacje jaki kto ma biust ale nie martwcie sie, zlozymy zamowienia i Ewa bedzie miala doskonaly poczatek dla swojego sklepu identyfikator bede miala swoj :)) teraz zrobie transparent na samochod, zeby byl znaczny na tym dworcu Odpowiedz Link
maja_sara Re: biustonosze -rozmiary i sprzedaż 09.07.08, 12:08 Czy któraś z Was ma rozmiar taki, jak ja lub zbliżony? 30J /HH to jedynie arabelka/ Czy zobaczę coś "dla siebie" ale nie mojego? Zamierzam wziąć wszystkie staniki jakie posiadam, zdecydowana wiekszoścć to Freye, ale jest tez Panache Eliza czarna - odpancerniona i Avocado Kioto brązowy. A! I kostium kąpielowy jednoczęściowy Panache Grace czarny, ale też go brać? W sumie wiele miejsca nie zajmuje... Poza tym, pomyślałam sobie, że może macie takie biustonosze, które chciałybyście sprzedać. Można wtedy doczepić do takiego biustonosza/kostiumu/koszulki karteczkę z ceną-podobnie było na zlocie warszawskim, z tego co wyczytałam i pomysł się sprawdził. Będzie to jasna informacja, że daną rzecz można kupić od właścicielki. Może znajdą się chętne na kupno, prostsza i szybsza to forma niż za posrednictwem allegro, czy naszej giełdy. Karteczki oczywiście doczepiacie jeszcze w domu, same we własnym zakresie ;- ) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: podawanie rozmiarow .... 09.07.08, 12:29 O rozmiary poprosiła Ewa, bo znając rozmiary łatwiej jest zabrać coś, co może na kogoś pasować. Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Effuniak 09.07.08, 12:35 Ewa, wiem, że dostajesz maile stadami, ale jeden jest istotny. :D Napisz mi proszę kiedy dokładnie planujesz przyjechać i w jakim składzie osobowym, bo muszę najpóźniej jutro bossowi szepnąć słówko nt. opuszczenia jego osoby. :D Odpowiedz Link
winter76 Re: Prowiant c.d. 09.07.08, 18:43 a ja sama nie wiem co przywieźć.Owoce już ktoś zaklepał? Odpowiedz Link
thorrey Re: Prowiant c.d. (i nie tylko...) 09.07.08, 18:47 Ponoć w weekend ma być gorąco , to ja wezmę mapoje w małych butelkach (typu pepsi/sprite itp) oraz Karmi. I jeszcze jedno, przepraszam za prywatę- czy będa na zlocie jakiś małobiuściaste? Mam do oddania (powtarzam - do oddania, nie sprzedania) parę całkiem nowych 75C które wymagałyby oczywiście podszycia. Może któraś z Was by reflektowała? Marnują się w szafie a pociąć mi ich szkoda, bo nowe... Odpowiedz Link
winter76 Re: Prowiant c.d. (i nie tylko...) 09.07.08, 18:54 Hm..a może jakieś winko,ewentualnie np żubrówkę czy martini mam kupić? ;) Odpowiedz Link
thorrey Re: Prowiant c.d. (i nie tylko...) 09.07.08, 18:59 No taaak ;)..Bo Karmi bezalkoholowe. PS do winter - już wiem, gdzie mieszkasz, przejeżdałałm tamtędy w poniedziałek w drodze na Rębiechowo. Mapkę na Osowej TŻ też już wydrukował... Odpowiedz Link
maja_sara Re: Prowiant c.d. (i nie tylko...) 09.07.08, 19:02 Ja nie mam nic przeciwko. Wręcz przeciwnie;-) Ja bedę na pewno zaopatrzona w zimne piwo-jeśli chodzi o alkohole i narobię duuużo lodu więc do ewentualnych drinków byłby jak zalazł;-) Co do owoców, to ktoś się już zgłaszał, ale trudno żeby jedna osoba naniosła owoców dla 30 osób więc jeśli i Ty proponujesz owocki, to myslę, że jest to pomysł jak najbardziej OK. Odpowiedz Link
winter76 Re: Prowiant c.d. (i nie tylko...) 09.07.08, 19:09 thorrey,w piatek dryndnę do Ciebie :) Maja_sara-kupię żubrówkę,bo ją b.lubię :) Jak ktoś będzie kupował soki to jabłkowy koniecznie hi hi I winogronka wezmę. Odpowiedz Link
zwiatrem 75C 09.07.08, 21:13 odnosnie 75C nawet do podszycia dla mojej kolezanki moge przyjac, jej na zlocie nie bedzie - na pewno by sie ucieszyla Odpowiedz Link
boziaj 75C do thorrey 10.07.08, 17:36 thorrey, jesli masz jakiś jeden niespecjalnie wyuzdany ;) 75C (dla mojej siostrzenicy, nastolatka), to chetnie wezmę do podszycia, bo dziewczę rosnie jak na drożdzach Odpowiedz Link
thorrey Re: 75C do thorrey 11.07.08, 06:55 Dziewczyny, dzięki, będę miała i taki "wyuzdany" i taki "babciny" do oddania :) Odpowiedz Link
boziaj Re: Prowiant c.d. 09.07.08, 19:22 ja jeszcze nie wiem co, ale mogę Was uspokoić, że nic własnej roboty ;) coś kupię, może faktycznie owoce? Odpowiedz Link
maja_sara Re: Prowiant c.d. 09.07.08, 20:40 "...ale mogę Was uspokoić, że nic własnej roboty ;) ..." się uśmiałam;-) aż taki talent antykulinarny jesteś? nie może być ...;p Odpowiedz Link
fruuzia a fotki? 10.07.08, 09:52 dziewczyny jako, że podczytuję wszystko co ma związek z Effuniak ;) to oglądam ten wątek i jakoś nie doczytałam na razie, czy ustaliłyście już kwestię jaki i czym będzie robiona dokumentacja foto? mam nadzieję, że bierzecie to pod uwagę, bo się inaczej oba Lobby śmiertelnie obrażą :p Odpowiedz Link
greylin jeszcze w kwestii zdjęć 11.07.08, 10:25 Żeby było niedomówień: obiecuję nie robić zdjęć cycków/staników i innych negliżów bez ostrzeżenia. Natomiast nie będę miała żadnych skrupułów fotografować od szyi w górę czy ubrane babki ;) Odpowiedz Link
winter76 Re: jeszcze w kwestii zdjęć 11.07.08, 11:11 A mnie możecie fotografować hi hi Odpowiedz Link
effuniak Bardzo pilne!!!!! 11.07.08, 12:27 potrzebuję Wasze ROZMIARY na cito: greylin winter maja-sara daslicht agastrusia Odpowiedz Link
effuniak Re: Bardzo pilne!!!!! 11.07.08, 12:55 KOBIETKI CZEKAM I NIC W TYM CZASIE NIE ROBIĘ !!!!!!! Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Bardzo pilne!!!!! - aga_strusia i greylin 11.07.08, 13:51 aga_strusia i greylin Wasze rozmiary podesłałam Ewie smsem Odpowiedz Link
s4r4hk4ne daslicht - rozmiar znalazłam na forum 11.07.08, 14:03 daslicht, napisałąś tak: Brytyjskie 65JJ i w ogóle rozmiary powyżej G. Można także nazwać Aseksualnym Mutantem. Czyli to, co producenci oznaczają jako NieMa, albo JestAleBrzydkie* :) Mam nadzieję, że to jest TEN rozmiar, bo taki podałam Ewie Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: winter76 - rozmiar znalazłam na forum 11.07.08, 14:08 A Ty napisałs tak: [...]a mimo tego w ciągu paru tyg. z 83/105 zrobiło się 76/109 ! I noszę 32/J :) I ten rozmiar (32J) wysyłam Ewie, bo na maila podałaś takie wymiary. Odpowiedz Link
winter76 Re: winter76 - rozmiar znalazłam na forum 11.07.08, 16:49 Hej.Bylam poza domem,rozmiar 76/109 aktualny,no moze 110 jest ;-) Odpowiedz Link
winter76 Re: winter76 11.07.08, 16:58 Ze scisliwcow tak,ale na razie teoretycznie,bo ta cholerna poczta szwankuje i moje 3 zamowione staniki sa nie wiadomo gdzie! Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: winter76 11.07.08, 17:00 Ech, mi wcięło Fayreforma, a tak mi się podobał... Odpowiedz Link
winter76 Re: winter76 11.07.08, 17:17 A mnie na 100 procent elizke i szorty,na 50 procent tangoII,a margo wyslana tydz. temu MOZE jeszcze dojdzie.. Odpowiedz Link
daslicht Re: daslicht - rozmiar znalazłam na forum 11.07.08, 21:07 Zgadza się :) już nawet kiedyś pisałam wymiary - raz o wydłużonym gorsecie czy się da zrobić i wysyłałam Sarze jeszcze. 65JJ, 77/107 :) Odpowiedz Link
agastrusia Re: Bardzo pilne!!!!! - aga_strusia i greylin 11.07.08, 17:35 Dzięki bardzo. Dopiero po 16 w domu byłam więc nie mogłam wcześniej sie odezwać ;-) Odpowiedz Link
winter76 Re: Bardzo pilne!!!!! 11.07.08, 16:55 Effuniaczku kochany,jak bedziesz miala cos dla mnie to bede b.szczesliwa,bo mnie poczta okradla i nie mam normalnie w czym chodzic..:'( Odpowiedz Link
maja_sara Re: Ewa... 11.07.08, 13:27 wysłałam Ci sms z informacją o mnie i zwiatrem. Wymiarów reszty dziewczat nie znam, niestety:-( Odpowiedz Link
winter76 jestem nieszczęśliwa... 10.07.08, 17:04 Czekam na trzy nowe staniki,a tu cisza-pocztą priotytety idą już od 25 czerwca,a ja nie będę miała co przynieść w sobotę do mierzenia,bo wszystkie stare "pomigracyjne" poszły na giełdzie.Mam chyba pecha na nowym mieszkaniu,bo pod stary adres przyszły ostatnio majtki z Bellissimy już po kilku dniach. Wezmę więc tylko top z bravissimo i stringi Panache Daisy do sprzedania-mój udział będzie więc skromny... Odpowiedz Link
maja_sara Re: jestem nieszczęśliwa... 10.07.08, 21:42 Ty jesteś ważna na spotkaniu, a nie staniki ;-) Odpowiedz Link
winter76 Re: jestem nieszczęśliwa... 11.07.08, 10:59 Jutro się chyba upiję tą żubrówką,którą kupię-na 100% jedna przesyłka nie dojdzie,a 2 inne nadal nie doszły,więc chyba też je zwinęli :( Nigdy mi się to nie zdarzyło,więc muszę to opić :) Odpowiedz Link
boziaj STANIKI DO PRZYMIAREK 11.07.08, 08:54 tak się chciałam upewnić, czy zabieracie ze sobą staniki tylko nowe lub takie, które chcecie sprzedać, czy swoje własne (uzywane) też? bo ja mogę zabrać wszystkie (czyli kilka ;)) w celach oglądawczo- przymiarkowych, to bedzie ok? Odpowiedz Link
greylin Re: STANIKI DO PRZYMIAREK 11.07.08, 09:07 biorę wszystko jak leci :) nie mam tego 3 ton więc dam radę udźwignąć. nawet bioforma mogę wziąć. bo fiszbiny kuloodporne są warte obejrzenia jak ktoś nie miał styczności z takim cudem :D Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: STANIKI DO PRZYMIAREK 11.07.08, 09:16 W celach oglądawczo-przymiarkowych biorę to, co mam Greylin, tego osławionego Bioforma chętnie zobaczę. :D Odpowiedz Link
aadrianka Re: STANIKI DO PRZYMIAREK 11.07.08, 12:32 Ja też biorę co mam, tylko nie śmiejcie się z moich przywieszek, bo manualno-plastycznie uzdolniona jestem na poziomie przeciętnie rozwiniętego pięciolatka:) Odpowiedz Link
maja_sara Re: STANIKI DO PRZYMIAREK 11.07.08, 13:34 Ja biorę wszystkie, jakie mam + kostium kąpielowy jednoczęściowy. Wezmę też 2 pary fiszbin, bo mam wyjęte z 2 starych M&S /jeden komplet z rozmiaru 75G, zas drugi 80E/ może którejś się przyda do jakichś przeróbek. Ja mało uzdolniona karwiecko jestem i raczej ich nie użyję do przeróbek, bo prędzej coś spieprzę w staniku, niż ulepszę;-) Odpowiedz Link
vishnja Pytanie 11.07.08, 10:17 Dziewczyny, czy któraś ma może maskaradki - aragon i antoinette w rozmiarze 65 FF lub 70 E ( bo chyba takie powinnam brać na 73/92-3) i mogłaby je zabrać na zlot?? Odpowiedz Link
boziaj Re: Pytanie 11.07.08, 11:12 a przyniesiesz fayreforma? bo znalazlam, ze masz na zbyciu?? Odpowiedz Link
vishnja Re: Pytanie 11.07.08, 21:02 Przyniese :) Dziewczyny, które pisały do mnie w sprawie zabrania się ze mną z Orunii górnej, niestety nie będę jechała z domu. Przepraszam :/ Odpowiedz Link
nariel8 Ostatnie godziny przed :) 11.07.08, 21:33 Im bliżej tym większe napięcie. Ja niestety nie przyniosę ze sobą żadnego dobrego stanika nawet na sobie :( jestem uświadomiona od około 3 tygodni i jeszcze nie znalazłam nic na siebie. Proszę więc nie być zbyt krytycznym do tego co będę mieć na sobie. Mam nadzieję, ze chociaż będę mieć okazję aby coś odpowiedniego przymierzyć. Przyniosę za to ze sobą ciasto z wiśniami oraz dobry nastrój. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro :) Odpowiedz Link
daslicht Re: Ostatnie godziny przed :) 11.07.08, 23:32 No, pół godziny temu skończyłam z ciastkami (jakieś dziwne wyszły nieco, nie wystraszcie się!), teraz sprzątnąć bajzel, sprzątnąć SIĘ i do spania! Ych! Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Ostatnie godziny przed :) 12.07.08, 08:19 Ewa nie dostała się do nocnego pociągu i jedzie innym. W Gdańsku będzie dopiero o 13, więc nie dojedziemy na spotkanie na 12 tylko później. Odpowiedz Link
osobliwosc Re: Ostatnie godziny przed :) 12.07.08, 10:19 Spokojna głowa, będziemy czekać. :-))) Odpowiedz Link
u-lotka Zdjęcia, zdjęcia! 12.07.08, 19:09 Kiedy, kiedy? Tylko proszę nie być wrednym i nie wstawiać ich tylko do dużej galerii. Interesują mnie i towarzyskie i stanikowe. Odpowiedz Link
osobliwosc Re: Zdjęcia, zdjęcia! 12.07.08, 23:07 Posiadam całe dwa zdjęcia stanikowych stosów (tych na średniobiuściaste ;-) ). Dostępu do galerii nie mam, ale jeśli ktoś by chciał, to mogę wysłać na maila. Przy okazji: nie wiem, kto mnie sfotografował w czarnej Freyi Madison, ale bardzo, bardzo poprosiłabym to zdjęcie na maila gazetowego... (był na mnie o jakiś centymetr-dwa za duży, ale i tak generalnie leżał dużo lepiej niż te wszystkie powiewające ;-) ). Odpowiedz Link
thorrey Re: Zdjęcia, zdjęcia! 12.07.08, 23:23 osobliwosc napisała: > Przy okazji: nie wiem, kto mnie sfotografował w czarnej Freyi Madison, ale > bardzo, bardzo poprosiłabym to zdjęcie na maila gazetowego... (był na mnie o > jakiś centymetr-dwa za duży, ale i tak generalnie leżał dużo lepiej niż te > wszystkie powiewające ;-) ). Nic się nie martw, to byłam ja i już cię zidentyfikowałam i wysyłam. Odpowiedz Link