mary_lu Dżizys... 12.07.08, 12:51 Nie ma jak to siedzieć w domu i hodować obcego w brzuchu... Wszystko mnie ominie - sto lat nie miałam czasu porzadnie czytać Lobby. Znów zostałam szewcem bez butów - od kilku dni nie mam ani jednego dobrego stanika i tak głupio straciłam okazję na coś nowego... W dodatku widzę, że mój nowy adres to jakieś zagłębie forumkowe :) Połowa z nas mieszka przy skrzyżowaniu Hallera z Kościuszki... To może jakieś spotkanie na ławce pod moim blokiem za kilka dni? Tylko bez jedzenia :) Odpowiedz Link
agastrusia Re: Dżizys... 12.07.08, 19:10 a pod którym blokiem proponujesz? ;-) Mój jest pierwszy na Baczyńskiego ;-P Odpowiedz Link
mary_lu Re: Dżizys... 12.07.08, 20:12 No jeśli w tym właśnie ocieplanym, to może spotkanko w windzie? :D Odpowiedz Link
agastrusia Re: Dżizys... 12.07.08, 20:18 No pięknie ;-D Właśnie dokładnie w tym ocieplanym ;-) Na którym piętrze mieszkasz? Bo ja na czwartym. Odpowiedz Link
mary_lu Re: Dżizys... 13.07.08, 12:21 E, i tak wychodziłam do samochodu i jechałam do kina :) No to możliwe, że jeszcze nigdy się nie spotkałyśmy, ja teraz wychodzę głównie wieczorami, przez resztę dnia mój żołądek trzyma mnie w domu... Odpowiedz Link
winter76 I po spotkaniu...:) 12.07.08, 22:22 Jestem troszkę padnięta,więc dzisiaj napiszę tylko-kto nie był ten niech żałuję!!! Bardzo miło było Was poznać dziewczyny :) ps.thorrey,maja_sara,zwiatrem-buziaki :-* Odpowiedz Link
maja_sara Re: dziewczynki... 12.07.08, 22:32 Cieszę się, że Was poznałam;-) I że wszystkie trafiłyście. Nie taka Osowa straszna jednak ...;p Porobiłam Wam trochę fot-takich towarzyskich głównie. Zdjęcia bedę słać na maila, ale na pewno nie dziś. Dziś już jestem wymęczona troszkę. Odpowiedz Link
maja_sara Re: Zgubiono-Znaleziono na zlocie! 13.07.08, 00:28 Po spotkaniu zostały u mnie w domu: *okulary słoneczne - czarne oprawki w białe kropki, *notes - różówy z Betty Boop, *jedna fiszbina, musiała którejś z Was wypaść z biustonosza w trakcie szału mierzenia Odpowiedz Link
u-lotka Re: Zgubiono-Znaleziono na zlocie! 13.07.08, 14:14 Osobliwości zapisywała w notesie jak na niej leżą poszczególne staniki. Pewnie to ona go zapodziała. Odpowiedz Link
osobliwosc Re: Zgubiono-Znaleziono na zlocie! 13.07.08, 19:40 To nie mój notesik - ja swój zabrałam. Odpowiedz Link
agastrusia Re: I po spotkaniu...:) 13.07.08, 09:36 ja tez się bardzo cieszę że mogłam sie z Wami zobaczyć ;-) Podziękowania dla miłej gospodyni i dla mojej kierowczyni ;-) no i oczywiście dla effuniak - piękne staniczki. Mam kilka fotek nierozbieranych - czy mogę je wrzucić tutaj bo niestety nie pamiętam wszystkich nicków i w związku z tym nie potrafię przyporządkować ich do odpowiednich osób i rozesłać na skrzynkę. Odpowiedz Link
songor Re: I po spotkaniu...:) 13.07.08, 10:57 wyslałam na gazetowego liste osób które były na zlocie, mysle ze bezpieczneij bedzie porozszylac zdjecia do wszytskicj co byuli niz umieszczac tutaj. ja sie na umieszczeniu tu nie zgadzam :) Odpowiedz Link
winter76 Re: I po spotkaniu...:) 13.07.08, 11:00 No właśnie,jak masz listę osób to może napisz ją tutaj i dziewczyny które robiły zdjęcia wyślą je wszystkim.I wtedy spokojnie bez photoshopu można :) Odpowiedz Link
songor LISTA DO WYSYŁANIA ZDJĘĆ 13.07.08, 11:04 effuniak songor osobliwość greylin boziaj katarzyna_eu nikagda maja_sara idid aadrianka thorrey winter76 daslicht krowka_niebianska agastrusia siostra s4r4hk4ne s4r4hk4ne vishnja nicandra dariamax zwiatrem nariel8 mamusia_synusia u-lotka Odpowiedz Link
thorrey Re: LISTA DO WYSYŁANIA ZDJĘĆ 13.07.08, 15:11 Dziewczyny, Wszystkie z listy powyżej powinny dostać ode mnie maila ze zdjęciami. Z jakich powodów odrzuciło mi wiadomość do nariel8 i to dwa razy, proszę o kontakt, może źle piszę adres. Jesli kogoś pominęłam i przypadkiem maila nie dostał, też proszę o kontakt. Odpowiedz Link
thorrey Re: I po spotkaniu...:) 13.07.08, 11:26 Ja też bym prosiła, żeby fotek nie umieszczać w publicznie dostępnym miejscu w necie. Zrobione przeze mnie zdjęcia rozsyłam tylko zidentyfikoanym forumkom, bo takie przeważnie robiłam. Odpowiedz Link
nariel8 Fantastycznie było się spotkać i Was poznać. 14.07.08, 22:06 Cudnie było zobaczyć i po przymierzać tyle staników z obwodami poniżej 75 a miseczkami powyżej D. Wszystkie jesteście przesympatyczne choć nie ze wszystkimi było mi dane zamienić słowo. Długo by wpisywać coś o każdej z forumowiczek dlatego ograniczę się do kilku, które najbardziej zapadły mi w pamięć: - maja_sara wielkie dziękuje za udostępnienie domu na spotkanie mam nadzieję, że nie było dużo do sprzątania po nas - s4r4hk4ne i jej siostra wspaniale się z wami rozmawiało na sam koniec i jeszcze raz dzięki za odwiezienie - boziaj, u-lotka, sangor miło było porozmawiać o stanikach i uzyskać kilka rad co do noszenie czy przerabiania oraz dowartościować się z powodu moich włosów i piegów :) - thorrey ale z Ciebie żywe srebro byłaś iskierką spotkania wszędzie było Cię pełno - daslicht stanik który przyniosłaś uszyty przez gorseciarkę pozostanie w mojej głowie na długo. Jego "fantastyczny" krój i innowacyjne rozwiązania w nim zastosowane już zostały opowiedziane kobietkom w mojej rodzinie. Ten wytwór nadaje się na miejską legendę, z tym że to niestety prawda. Na koniec co nie oznacza, że najmniej ważna podziękowania dla: - effuniak, że taszczyła się dla nas pociągiem i cierpliwe mierzyła, poprawiała i radziła. Szkoda, że nic z Twoich pięknych wyrobów na mnie nie pasowało ale tak jak maja_sara schudnę i się zmieszczę. Liczę, że za jakiś czas znowu uda nam się spotkać, porozmawiać o nowinkach i po przymierzać nowe modele. Serdecznie pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
thorrey Wrażenia + zdjęcia 12.07.08, 23:00 Przede wszystkim - ogromne podziękowania dla Gospodyni czyli Mai_sary za fantastyczne i ciepłe przyjęcie takiej ilości gości i staników :)Dziewczyno, jesteś wspaniała! Przepraszam, że nie mogłam zostać na posprzątanie, ale nie miałam serca dłużej trzymać TŻ w samochodzie pod domem. Winter, miałam nadzieję, że dotrzesz do domu bezpiecznię, no i widzę, że już jesteś :) Podziękowania też dla wszystkich uczestniczek, bo naprzymierzałam się za wszystkie czasy różnych kolorowych staniczków, (a nawet wyszałm z jednym :) i nagadałam za wszsytkie czasy też. Teraz zdjęcia. Tu mam trochę problem, bo w szale przymierzania staników Effuniak nie zaznaczyłam, która dziewczyna jest właścicielką którego ślicznego i cudownie ubranego w koronkowe cudeńka biustu, a twarzy nie robiłam. Kogo rozpoznam (przeważnie po łańcuszkach na szyi) to roześlę do tych dziewczyn jutro na gazetowego. Ale niestety jest kilka zdjęć których modelek nie mogę zidentyfikować: -Pięknie leżąca Sienna koral - Capri Masquerade - Effuniak, biały z miętowym i różowym, na podwójnych ramiączkach - Effuniak, Strapless, niebieski (ten mniejszy) - Effuniak Lawendowo -biały plunge (z przedłużką) - Effuniak beżowo-złota balkonetka - Effuniak, "zebra z wisienkami" Jeśli ktoś pamięta że robiłam te zdjęcia i chciałby mieć swoje, to proszę prośby kierować na gazetowego. Odpowiedz Link
idid Re: Wrażenia + zdjęciam 12.07.08, 23:21 I ja chciałabym bardzo podziękować, poznałam moją bliźniaczkę biustową ;-) która sądząc po samych wymiarach bliźniaczką by nie była - no i mieszka koło mnie :D No i schudłam w obwodzie o 4 cm :D Od razu jakoś mi lepiej :D Maja_sara - bardzo z Ciebie sympatyczna i śliczna dziewczyna. Miło mi było Was wszystkie poznać!!! Odpowiedz Link
songor Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 00:11 sienna to ja :) i połowa effuniaków chyba tez :) wiec poprosze :D Odpowiedz Link
thorrey Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 00:22 Dobra, wyszło mi że mam Cię na 9 zdjęciach, sama jestem ciekawa, czy prawidłowo rozpoznałam Cię po biuście :). Wysyłam A swoją drogą (tu trochę pomarudzę) to niesprawiedliwe że na CIebie pasowało tyle Effuniaków a na mnie żaden, buuuu :( Odpowiedz Link
maja_sara Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 00:24 Tak, Thorrey-rozumiem Twój ból w sprawie Effuniaków, bo ja cierpię tak samo jak Ty;-) Odpowiedz Link
songor Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 00:33 taak wiem wiem połowa z was mnie nienawidzi :) Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 02:43 My (Jolka i ja) też dziękujemy za spotkanie, za fajne pogaduchy nie tylko o stanikach i za możliwość obejrzenia, "pomacania" i poprzymierzania biustonoszy. Spodobały mi się dwa modele, które w katologu nie podobały mi się ani trochę. Miło było Was poznać, chociaż nie z każdym udało się zamienić kilka słów, ale to zapewne da się nadrobić w przyszłości. Ewa wsadzona do pociągu i wraca już do siebie. Odpowiedz Link
aadrianka Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 10:03 Songor - moja nienawiść opiera się wyłącznie na dzikiej zawiści:) Za taką piękną figurę, biust i buzię jak Twoje większość dziewczyn byłaby zdolna popełnić morderstwo:) Odpowiedz Link
songor Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 11:05 i mówi to osoba która sama ma piekna figure, biust i buzie :) wiec prosze bez zawisci :) ale za komplement dziekuje ;) Odpowiedz Link
u-lotka Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 14:15 Że tak się upewnię: dostałyście już te zdjęcia? [w domyśle: ja nie i siedzę jak na szpilkach :-> ] Odpowiedz Link
greylin kocham Was dziewczyny :) 13.07.08, 14:29 Chciałam tylko powiedzieć, że już jestem w domu i zaraz zabiorę się za zdjęcia. Proponuję takie spotkania robić częściej, bo mi się baaaaardzo podobało. A takiej ilości staników to naraz nie widziałam jeszcze :). Naliczyłam 110 sztuk luzem plus te które były na właścicielkach, a potem przyjechały jeszcze dziewczyn z effuniak i jeszcze kolejną partią bielizny :D Odpowiedz Link
maja_sara Re:Greylin i wszystkie dziewczyny 13.07.08, 15:25 Chcecie częściej takie spotkania? Za miesiąc będzie mój M i będzie mógł robić za kierowcę w jedną i drugą stronę/ ja, niestety, nie mam prawa jazdy/. To nam znacznie ułatwi spotkanie;-) Zapraszam za miesiąc ponownie. Nie mam nic przeciwko-wręcz przeciwnie ;-)) Odpowiedz Link
greylin Re:Greylin i wszystkie dziewczyny 14.07.08, 08:26 > Chcecie częściej takie spotkania? > Za miesiąc będzie mój M i będzie mógł robić za kierowcę w jedną i > drugą stronę/ ja, niestety, nie mam prawa jazdy/. To nam znacznie > ułatwi spotkanie;-) > Zapraszam za miesiąc ponownie. Nie mam nic przeciwko-wręcz > przeciwnie ;-)) Pewnie. marzy mi się Piżama Party ;) ale chłop mnie pewnie nie puści (i tak twierdzi, że jestem nienormalna ;) ) Odpowiedz Link
u-lotka Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 19:08 Te nabiustne też dotarły? Bo te 'zwykłe' już dostałam od Thorrey i Maja_sara. Odpowiedz Link
greylin Re: Wrażenia + zdjęcia 13.07.08, 19:36 wysłałam swoją część :) (nienawidzę poczty na gazecie. czemu tego cholerstwa nie można do outlooka podłączyć?) jakbym kogoś niechcący pominęła to krzyczeć :) Odpowiedz Link
osobliwosc gazetowa poczta a outlook [OT] 13.07.08, 19:56 > (nienawidzę poczty na gazecie. czemu tego cholerstwa nie > można do outlooka podłączyć?) Tam trzeba ręcznie zaznaczyć, żeby poczta była dostępna przez POP3, moze to o to chodzi? Tzn.: Ustawienia -> zakładka "Przekazywanie i POP/IMAP" -> "Pobieranie przez POP". Odpowiedz Link
greylin Re: gazetowa poczta a outlook [OT] 13.07.08, 20:45 zaznaczyłam. stanęłam na głowie nawet. i wysłałam z wirtualnej ;) Odpowiedz Link
maja_sara Re:THORREY-prośba 13.07.08, 15:47 Słuchaj, te fotki staników Ewy zrobione luzem, tzn nie na biustach, możesz umieścić tu na forum. Wszystkie inne dziewczyny, które nie były na spotkaniu mogłyby wtedy obejrzeć cuda Ewy. Co Ty na to?? Wrzuć to na jakiś fotosik lub coś podobnego. Niech i inne forumki skorzystają. Odpowiedz Link
thorrey Re:THORREY-prośba 13.07.08, 21:12 Życzeniu Mai to ja nie mogę odmówić :) Prosze bardzo: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ab470837c59baffe.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/efe57ecc016c6d9d.html Brakuje mi Babyjagi (ale ten chyba wszyscy widzieli) i biało- niebieskiego straplessa. Aha, i ten co wygląda na czarno-granatowy, to jest naprawdę czarno-fioletowy. Odpowiedz Link
boziaj Re:THORREY-prośba 13.07.08, 21:23 piękne ale na modelkach jeszcze piekniejsze były :P Odpowiedz Link
aeyola Brak słów ..po prostu cudeńka! 29.08.08, 12:17 Jak ja bym chciała być posiadaczką choć jednego takiego staniczka! Po tym, jak zobaczyłam dzieła Effuniaka, to jak szalona przeglądam forum w poszukiwaniu odpowiedzi: co mogę zrobić, aby zamówić i dla siebie choć jedno jej dzieło. A do Łodzi mam daleko i nie mam pojęcia, czy w ogóle istnieje możliwość zamówienia u Ewy biustonosza na odległość. Ja już nawet wpadłam na pomysł, aby sobie odlewy gipsowe torsu zrobić i Ewie wysłać. Odpowiedz Link
aeyola Hmm.. no ja faktycznie zauroczona... 29.08.08, 12:19 ...zapomniałam, że najlepiej to Effuniaka osobiście zapytać :-) Nie ma to jak wówczas, gdy krew do głowy uderzy z wrażenia no i głupieję ;-) Odpowiedz Link
aadrianka Po spotkaniu 13.07.08, 09:59 Maju - jeszcze raz dziękuję za miłą gościnę (przy okazji prywata - zapomniałam u Ciebie swojego identyfikatora, chętnie przy następnym spotkaniu odbiorę:)). A w ogóle to masz przepiękne włosy:) Wszystkim dziewczynom dziękuję za fajną atmosferę i miłe pogawędki. Oraz oczywiście specjalne podziękowania dla Ewy, za przybycie, cierpliwość, mile spędzony wspólny czas i rozbudzenie szalonych nadziei stanikowych:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
maja_sara Re: Po spotkaniu 13.07.08, 15:16 :-)) Tak, Twój identyfikator jest u mnie. Leży sobie spokojnie na kominku i czeka na Ciebie na następny zlot ;-) Odpowiedz Link
maja_sara Re: Ale jedno zdjęcie zamieszczam na forum! 13.07.08, 15:20 Dla oczu wszystkich zainteresowanych :-) Raj dla stanikoholiczek... www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=af989bbbf5ec7602 Odpowiedz Link
ja_joanna Re: Ale jedno zdjęcie zamieszczam na forum! 13.07.08, 18:44 Ach, czemu mnie tam nie mogło być! Ale może jak przyjadę pod koniec sierpnia/na początku września do Trójmiasta to ktoś będzie chciał się ze mną spotkać... :-) Odpowiedz Link
mamusia_synusia Re: Po spotkaniu 13.07.08, 15:49 Ja też dziękuję za spotkanie, było super :). Tylko żaden Efuniak na mnie nie pasował buuuuuu :(. Ale o jednego będę się napewno upominać ;). Czarny koronkowy z czerwonym haftem, był w rozmiarze 70E. Muszę go mieć!!!! :D Odpowiedz Link
nikagda Re: Po spotkaniu 13.07.08, 15:58 Ja również chciałam podziękować Mai za gościnę i wspaniałą organizację oraz za zaproszenie :) Bardzo żałuję, że nie doczekałam przyjazdu Effuniak - jeden z jej staników na zdjęciach wywołał u mnie wręcz zaślinienie z pożądania, a pewnie na żywo jeszcze kilka by mnie skusiło. Zwiatrem - dziękuję za transport :) Mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś spotkamy. Odpowiedz Link
boziaj Re: Po spotkaniu 13.07.08, 19:36 było swietnie :) Maja_sara udostepniła nam superlokal na sabat i okazała sie superbabką :D Osowa wcale niestraszna, a wręcz sielska - anielska atmosfera była niesamowita, a ilość staników po prostu niewiarygodna, no normalnie Bravissimo w 3-miescie Dzieczyny baaardzo baaardzo sie cieszę, ze miałam okazje poznać tyle fajnych biuściastych P.S.specjalne pozdrowienia dla Idid :* P.S.2 Nie Songor, wcale Cie nie nienawidzę, za 2 lata noszenia dobrych i staników i 10 lat temu bedę wygladać równie odjazdowo i te wszystkie Effuniakowwe cudeńka beda na mnie pasować ;) Odpowiedz Link
maja_sara Re: boziaj 13.07.08, 20:26 Nie kumam ;p Czemu za 10 lat dopiero? Teraz też wyglądasz odjazdowo;-) Odpowiedz Link
boziaj Re: boziaj 13.07.08, 21:10 pewnie ze fajne a Ty miałaś superbiuściasta bluzeczkę zapomniałam podpytać gdzie takie dają? Odpowiedz Link
boziaj winter 13.07.08, 21:18 taka czekoladowa w prążki... eee chyba nicków nie pomyliłam? Odpowiedz Link
winter76 Re: winter 13.07.08, 21:23 Z dekoltem w serek?Nie pomyliłaś nicka,myślałam że pytasz maje_sarę. Najpierw odpowiem jak typowa kobieta:e tam fajna,jakąś starą wyciągnęłam z szafy :) A teraz odpowiem w swoim stylu:miło, że sie podoba,kupiłam ją jesienią w H@M w Galerii Bałtyckiej. Odpowiedz Link
winter76 Re: winter 13.07.08, 21:30 H@M,camaieu,orsay-to sklepy do których zaglądam,jak mam kasę na zbyciu,albo czegoś potrzebuję.Zawsze tam coś sobie znajdę i na biust i na nogi :) Odpowiedz Link
boziaj Re: winter 13.07.08, 21:36 ja tez bardzo lubie orsay ale co do H&M ilość ciuchów i ludzi (+ czesto wszystko poprzemieszane) przeraża mnie i po panicznym spojrzeniu na całość nie znajdując nic dla siebie uciekam ;) Odpowiedz Link
winter76 Re: winter 13.07.08, 21:56 Boziaj-z tego co pamietam to poszłam tam po piżamę,a wyszłam z tą bluzką:)Bałagan tam rzeczywiście mają,ale większy jest w h@m-ie w Alfie. Nicandra-mój mąż na widok żubrówki,którą brałam(i sama prawie całą wypiłam) to stwierdził,że musi mnie wyrwać z tej sekty :) Nigdy nas nie zrozumie ten,kto nie nosi staników i tyle ;) Odpowiedz Link
boziaj Re: boziaj 13.07.08, 21:09 nie za 10 lat, 10 lat temu :P Songor jest ode mnie o tyle młodsza, eh Odpowiedz Link
katarzyna_eu ochhy i achhy 13.07.08, 21:31 Dziewczyny, spędziłam z Wami przemiłą sobotą, było to dla mnie niezwykle ciekawe doświadczenie. Zwiatrem, jeszcze raz dziękuję za transport, współ-pasażerkom też. Miło mi było Was wszystkie poznać dziołchy :) Grrrr ja też chce mieć takie jabłuszka we fioletowym Effuniak jak u- lotka. Żałuję, że nic na mnie nie pasowało, ale co się napatrzyłam to moje sesese. Mogę prości o zdjęcia na adres zabka.zielona@interia.pl bo gazetowego u mnie niet :) Odpowiedz Link
nicandra Re: Po spotkaniu 13.07.08, 21:40 Ja doczekałam Effuniak, ale po przymierzeniu jednego cudeńka musiałam zmykać... Maja_Sara, prawda włosy masz super, ale Mariana też ;) W ogóle było miło, chociaż mój P po moim wyjściu z sabatu powiedział: Ty chyba nie jesteś normalna - 3 godziny o stanikach gadać!!!! ;) Odpowiedz Link
songor Re: Po spotkaniu 14.07.08, 12:42 ja mysle ze niezaleznie od wieku za 2 lata i po kilku migracjach bedzie super :) Odpowiedz Link
amoureuse Re: Po spotkaniu 13.07.08, 23:34 Ech, Dziewczęta, czytam komentarze "PO" i aż mnie skręca, że nie mogłam przyjechać. A później jeszcze katujecie zdjęciami tych cudeniek :( to kiedy nowy zlot??? Odpowiedz Link
s4r4hk4ne Re: Po spotkaniu 14.07.08, 08:20 Po spotkaniu, w składzie 4-osobowym, byłyśmy jeszcze w Fashion House Outlet (zafascynowane bluzką Aadrianki postanowiłyśmy sprawdzić czy jeszcze można takie bluzeczki nabyć), w którym Ewa siała popłoch w różnistych sklepach pytając o 65G :D i w którym dziewczyny odstawiły w sklepie Queen teatrzyk pt. w tunice w rozmiarze XL jest mniej miejsca na biust niż w rozmiarze L - paranoja. A około pierwszej w nocy na Mariackiej niespodziewanie odbył się, podczas oglądania jak pan tworzy różne śliczne rzeczy ze szkła, wykład ;) (z małą prezentacją :D) na temat doboru biustonoszy - powinny przybyć nam nowe forumowiczki, bo panie poprosiły o adres. Jeden pan był żywotnie zainteresowany odpowiedzią na jakże "błyskotliwe" pytanie "jaki to będzie rozmiar na biust typu naleśniki?" Dostał prztyczka w nos - nie umiał odpowiedzieć czy go przypadkiem coś nie ciśnie, że takie pytania zadaje, bo może trzeba poluzować. ;) Odpowiedz Link
agastrusia Kto robił zdjęcia w effuniakach? 15.07.08, 16:44 Bo ja sie dałam obfocić a zdjęć brak ;/ Odpowiedz Link
idid Re: Kto robił zdjęcia w effuniakach? 15.07.08, 17:59 Graylin szalała :) Może jesteś w niezidentyfikowanych biustach? Odpowiedz Link
thorrey Re: Kto robił zdjęcia w effuniakach? 15.07.08, 18:53 No ja robiłam... Co udało mi się zidentyfikować, to rozesłałam i pisałam, że mam niezidentyfikowane biusty. Obecnie są to: Strapless, niebieski (ten mniejszy) Beżowo-złota balkonetka Fioletowa łaczka Babajaga Podaj jakieś znaki szczególne na gazetowego, to może Cię rozpoznam. Odpowiedz Link
idid Re: Kto robił zdjęcia w effuniakach? 15.07.08, 20:27 Kajam się, kajam... Pomyliłam nicki...Thorrey miało być!!! Odpowiedz Link
thorrey Re: Kto robił zdjęcia w effuniakach? 15.07.08, 20:57 Greylin też robiła zdjęcia :))) Ale już wszystko w porządku, kolejny biust zidentyfikowany :))) Odpowiedz Link
katarzyna_eu właśnie:) ja też nie dostałam 16.07.08, 08:34 thorrey, robiłaś mi zdjęcie we fioletowym effuniaku, był na mnie nieco przyduży ..grrr.., znaki szczególne to może celtycki krzyżyk na szyi :) za pozostałe fotki gorąco Wam dziewczyny dziękuję Odpowiedz Link
thorrey Re: właśnie:) ja też nie dostałam 16.07.08, 17:01 Już, już. Proszę nie marudzić, fotki wysłane. Wierzcie mi, dziewczyny, rozpoznawanie biustów o mniej więcej takiej samej objętości w tym samym staniku osób które widziałam po raz pierwszy w życiu (i mam nadzieję że nie ostatni) to naprawdę sztuka :)))) Ale dumna jestem z siebie, bo wygląda na to, że już prawie wszystkie mam identyfikowane i żadnej nie pomyliłam :))))) Odpowiedz Link
zwiatrem smak na szafa party 15.07.08, 21:21 Dziewczyny, bodaj po takim spotkaniu nabywa sie smaku na szafa party, mam nadzieje, ze do tego dojdzie, kazdy juz zna dojazd i z tym nie bedzie klopotow, a poza tym, musimy teraz zrobic spotkanie na ostro i tresciwie, czyli salatki, pychotki nieslodki - osobiscie bardzo dziekuje Ewie za podejscie indywidualne i zrozumienie czlowieka, Maja Tobie za goscine dla mła i moich Ksiezycow, "moim" pasazerkom za bycie na umowionym miejscu (nikogo nie musialam szukac, wydzwaniac, czekac...) i wszystkim innym za sedno sprawy :))). D. Odpowiedz Link
zwiatrem weszlam na gazetowa poczte- dziekuje wszystkim 15.07.08, 21:37 dziekuje wszystkim za zdjecia Odpowiedz Link
fruuzia no a fotki??? 16.07.08, 11:47 wszystko fajnie, ale czy w ogóle przewidujecie wstawienie tych fot do galerii?? obu oczywiście, bo ja małobiuściasta jestem? :D oczywiście najbardziej interesujące są effuniaki, u-lotka dwa na sobie pokazała, ale to mało jest. Dziewczyny nie bądźcie wredne, dajcie innym popatrzeć no :p Odpowiedz Link