kieprze_paczynskich 12.05.10, 16:16 Bez żony Bez męża Bez bez dzieci Bez wnuków Bez Prawa jazdy Bez grosza na koncie Bez barabara.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makova_panenka Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:17 Jak to bez barabara. Mózgi to on potrafi yebać całkiem nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ten kieprz,wyżej,tak cięPOtafił,że na mózg cipaDuo 12.05.10, 16:46 makova_panenka napisała: Jak to bez barabara. Mózgi to on potrafi yebać całkiem nieźle. ---> Makówkę to ty masz nie od parady ... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos I od tego Jaruś już piENkny, niezguło? 12.05.10, 17:13 normalnyczlowiek1 napisał: > (...) > ---> Makówkę to ty masz nie od parady ... > No to mu dowaliłeś. PiSdacka logika: "O, jeszcze większy kretyn od Jarusia, czyli Jaruś najwspanialszy kandydat na prezia!". Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Ależ wszystko to napisałeś zgodnie ze swoją logiką 12.05.10, 17:28 ukos napisał: I od tego Jaruś już piENkny, niezguło? No to mu dowaliłeś. PiSdacka logika: "O, jeszcze większy kretyn od Jarusia, czyli Jaruś najwspanialszy kandydat na prezia!". ---> Wszystko sam wymyśliłeś - tylko po co usiłujesz autorstwo przypisywać komuś innemu? Jeszcze raz przeczytaj i oceń, takzgłowy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:17 i bez karty żeglarza heheheheeh jak Ryj hhehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:23 co to jest karta żeglarza heheheheeh? Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:25 a o kim mowa jak mozna???:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:30 > a o kim mowa jak mozna???:)))))))))))) Tak ogólnie zastanawiam się nad losem kloszardów, no bo- Bez żony Bez męża Bez bez dzieci Bez wnuków Bez Prawa jazdy Bez grosza na koncie Bez barabara.... bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:41 kieprze_paczynskich napisał: > > a o kim mowa jak mozna???:)))))))))))) > Tak ogólnie zastanawiam się nad losem kloszardów, no bo- > Bez żony Bez męża Bez bez dzieci Bez wnuków Bez Prawa jazdy Bez grosza na konci > e > Bez barabara.... bez sensu aha, i do jakiego wniosku doszedles????:D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:33 Przecież wyraźnie skonkludował: bez sensu... Trzeba cóś więcej?? Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:53 kieprze_paczynskich napisał: > > Bez barabara.... bez sensu kieprze_paczynskich napisał: > Bez barabara.... bez sensu o Commoro, nie wierzysz chyba że on jeszcze z sexem ma coś wspólnego? www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:55 liberation1 napisał: > kieprze_paczynskich napisał: > > > > > Bez barabara.... bez sensu > > kieprze_paczynskich napisał: > > Bez barabara.... bez sensu > > o Commoro, nie wierzysz chyba że on jeszcze z sexem ma coś wspólnego? > ja to juz w nic nie wierze, ale jak by bylo tak jak mowisz, to nie wiem czy dalby rade lazic, o makowce nie wspomne:))) Ps. byc moze jest to terapia zastepcza:))) > www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html > Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 terapia zastępcza na Trybunę Ludu!!! 12.05.10, 17:08 ferro2 napisała: > liberation1 napisał: > > o Commoro, nie wierzysz chyba że on jeszcze z sexem ma coś wspólnego? > > > ja to juz w nic nie wierze, ale jak by bylo tak jak mowisz, to nie > wiem czy dalby rade lazic, o makowce nie wspomne:))) > Ps. byc moze jest to terapia zastepcza:))) > > www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu,63113,1.html > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: terapia zastępcza na Trybunę Ludu!!! 12.05.10, 17:17 liberation1 napisał: > ferro2 napisała: > > > liberation1 napisał: > > > o Commoro, nie wierzysz chyba że on jeszcze z sexem ma coś wspólneg > o? > > > > > ja to juz w nic nie wierze, ale jak by bylo tak jak mowisz, to nie > > wiem czy dalby rade lazic, o makowce nie wspomne:))) > > Ps. byc moze jest to terapia zastepcza:))) > > > www.fakt.pl/Ktora-z-nich-bedzie-nasza-First-Lady-,galeria-artykulu, > 63113,1.html > > > > > no, niczego sobie damy nadajace sie na Pierwsze Damy:)))))juz nie wiem jak pisac damy czy Damy, pokrecilo mi sie lekko z wrazenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nata777 Re: terapia zastępcza na Trybunę Ludu!!! 12.05.10, 17:41 ferro2 napisała: > no, niczego sobie damy nadajace sie na Pierwsze Damy:)))))juz nie >wiem jak pisac damy czy Damy, pokrecilo mi sie lekko z wrazenia:))) ja do tego ręki nie przyłożę! wiadomosci.wp.pl/gid,11965849,title,Ktora-z-pan-zastapi-Marie-Kaczynska---zdjecia-,gpage,2,img,11965963,galeria.html teczusia Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:25 kieprze_paczynskich napisał: > co to jest karta żeglarza heheheheeh? ryja się spytaj on ma wszystko nawet rentę hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:49 Pewnie jełopowi chodziło o patent żeglarski. Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:31 kieprze_paczynskich napisał: > Bez żony > Bez męża > Bez bez dzieci > Bez wnuków > Bez Prawa jazdy > Bez grosza na koncie > Bez barabara.... dlatego tak pasuje kieckowym, jest jednym z nich tylko świecki... PS Nie wierze, by normalny facet bez barabara przeżył 60 lat... To tylko kwestia jak i z kim Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:42 wan4 napisał: > kieprze_paczynskich napisał: > > Bez żony > > Bez męża > > Bez bez dzieci > > Bez wnuków > > Bez Prawa jazdy > > Bez grosza na koncie > > Bez barabara.... > > dlatego tak pasuje kieckowym, jest jednym z nich tylko świecki... > PS > Nie wierze, by normalny facet bez barabara przeżył 60 lat... To tylko kwestia > jak i z kim > e tam, barabara na pewno bylo, tylko pytanie z kim:))) a to juz tajemnica:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:44 wan4 napisał: > kieprze_paczynskich napisał: > > Bez żony > > Bez męża > > Bez bez dzieci > > Bez wnuków > > Bez Prawa jazdy > > Bez grosza na koncie > > Bez barabara.... > > dlatego tak pasuje kieckowym, jest jednym z nich tylko świecki... No może z wyjątkiem np. tego prawa jazdy. W końcu dobry samochód trzeba czasem prowadzić, a szofera to mają chyba tylko od biskupa w górę... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:35 > > dlatego tak pasuje kieckowym, jest jednym z nich tylko świecki... > PS > Nie wierze, by normalny facet bez barabara przeżył 60 lat... To tylko kwestia > jak i z kim kiecowi bzykaja, czasem nawet dzieci. On pewnie nikogo nie bzykał, bo złosliwiec jest. Zreszta, kto by go chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:32 kieprze_paczynskich napisał: > Bez żony > Bez męża > Bez bez dzieci > Bez wnuków > Bez Prawa jazdy > Bez grosza na koncie > Bez barabara.... On by chciał, aby wszyscy tak mieli. S. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:43 Niech założy partię BEZ Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:45 Zapytaj informatyków z PO... Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:48 w czym rzecz? U mnie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:51 Kubala, link ci się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:53 U mnie smiga.... wiadomosci.onet.pl/2168821,11,komorowski_w_sieci_nie_odnaleziono_serwera,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:55 no więc o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 16:58 Link smiga, bezrozumny czytaczu. Serwery w czasie prezentacji Bronkowej strony odmówiły posłuszeństwa, PiSdzielce jedne te serwery...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:07 Jak to co, spytaj ich "Jak to jest nic nie potrafic"...:D Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:03 taka sytuacja występuje przy obciążeniu serwera ( informacja dla elektoratu pis-28% wykształcenie podstawowe- wielu wejściach na stronę jednocześnie) Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:06 To takie słabe serwery sobie zapewnili? Nie przewidzieli, ze miliony elektoratu będa chciały wejsc na stronę Bronisława? Miliony wchodza na strone gazeta.pl i co? Serwer działa płynnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Bronek zazdrości Jarkowi 12.05.10, 16:56 kieprze_paczynskich napisał: Bez barabara.... ---> A Jarek wysłał wyrazy współczucia... Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Bronek zazdrości Jarkowi 12.05.10, 17:01 > ---> A Jarek wysłał wyrazy współczucia... znalazł w końcu jakiegoś miłego chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Aż do takiej desperacji Bronek się doprowadził? 12.05.10, 17:21 kieprze_paczynskich napisał: znalazł w końcu jakiegoś miłego chłopca? Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:00 Uważam, 100.000 zł w walucie polskiej których posiadanie deklarował w ub. Kaczyński to w miarę przyzwoity wynik. Masz więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:04 przy takich dochodach żaden wyczyn dla starego kawalera mającego jedynie kota na utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:20 Wcale nie piszę o wyczynie. Komorowski miał per saldo mniej oszczędności (po odjęciu zadłużenia) a zapomniał wpisać dług z funduszu socjalnego sejmu. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: Jak to jest nic nie potafić 12.05.10, 17:05 > Uważam, 100.000 zł w walucie polskiej których posiadanie deklarował w >ub.> Kaczyński to w miarę przyzwoity wynik. Masz więcej? Wielokrotnie więcej. A mam na utrzymaniu i żonę i dzieci, i samochód, i dwa duże psy, a nie jednego małego kota, a i mamusia rentą mnie nie wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Kaczyńskiego mamusia wspiera rentą? 12.05.10, 17:19 to ile ona moze miec renty???? taka tez moze byc po znajomosci??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
goldennwomenn10 można też i tak NIC nie robić :P 12.05.10, 17:30 koliber.net/index/index.php?action=show&object=article&id=3780 Odpowiedz Link Zgłoś
goldennwomenn10 Re: można też i tak NIC nie robić :P 12.05.10, 17:31 goldennwomenn10 napisała: >www.pardon.pl/artykul/6663/tusk_spi_na_obradach_w_pekinie_zobacz Odpowiedz Link Zgłoś