Dodaj do ulubionych

galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t

22.07.08, 00:16

Obserwuj wątek
    • turzyca Re: galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t 22.07.08, 02:31
      Moja prywatna prosba - podpisz nastepnym razem zdjecia, chocby oznaczajac je
      cyframi 1, 2, 3, bo wtedy latwiej powiazac tekst opisu z wlasciwym zdjeciem.
      Czy w tym niebieskim moglabys skrocic jeszcze ramiaczka? Bo cos jest nie tak,
      ale nie wiem, czy to wina niedbalego zalozenia, czy rozmiaru stanika.
      • armyofme Re: galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t 22.07.08, 18:35
        Ok będę podpisywać na przyszłość :) Co do ramiączek to są skrócone maksymalnie,
        ewentualnie przerobienie ale też wydaje mi się że są za długie.
        • armyofme Re: galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t 25.07.08, 23:10
          Podciągam i dalej proszę o komentarze :) Faktycznie wydaje się że te wałeczki są
          efektem zbyt szerokiego obwodu, również gniecenie fiszbin w pachy. Zmierzyłam
          się dziś powtórnie (ostatnio ciągle to robię) i wyszło mi w 80-81/100-101. Wtedy
          faktycznie łapałabym się na obwód 32. Tylko czy staniki w 32 będą bardziej
          wycięte niż w 34 czy po prostu taka moja uroda i szukać raczej half cupów?
          • anna-pia Re: galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t 25.07.08, 23:49
            Tego ci nikt nie powie :) Musisz zmierzyć.
            • armyofme Re: galeryjki - komentarze dla Armyofme n/t 26.07.08, 00:20
              Będę działać we wtorek :) Mierzyłam że we wszystkich stanikach, zapiętych na
              ostatnią haftkę jestem w stanie odciągnąć od pleców zapięcie na około 6 cm. To
              chyba zbyt dużo.
    • yaga7 wałeczki 22.07.08, 07:02
      Ja wałeczki na plecach / bokach posiadam i się nie przejmuję - też się nie przejmuj.

Nie robię zdjęć od tyłu, bo jak raz zrobiłam, to się przeraziłam ;)
      • armyofme Re: wałeczki 23.07.08, 00:41
        Czyli generalnie tak powinno być czy jest to efekt źle dobranego stanika?

Poza tym up :D

--
        Pozdrawiam
        armyofme
        • yaga7 Re: wałeczki 23.07.08, 12:36
          Ja na pewno mam dobrze dobrany stanik, a wałeczki mam.

Wałeczki wynikają z wielu spraw - u niektórych znikają po dobraniu dobrego
          stanika, u niektórych nie. Niektóre z nas mają więcej tłuszczyku, niektóre
          mniej. Itp, itd.

Nie ma jednej odpowiedzi dla wszystkich ;)

• armyofme Re: wałeczki 23.07.08, 14:06
            Uff to połowa problemu za mną :D A co myślisz z wysokim zabudowaniem przy
            pachach? Z tego co mierzyłam to chyba tylko half cupy nie są tak zabudowane :(
            Teoretycznie Panache Tango II balconette jest half cupem (mierzyłam,leżał
            świetnie) ale mimo to był dość zabudowany przy pachach.
            • anna-pia Re: wałeczki 23.07.08, 22:05
              Wydaje mi się, że problem może leżeć w położeniu biustu - jest chyba dość
              wysoko? Weź może jednak obwód 32, FF powinno byc dobre, to cały czas mniej niż
              G, paski powinny być węższe.
              No nie wiem, co jeszcze...
              • armyofme Re: wałeczki 23.07.08, 22:23
                32? Tyle że w 34 już mam ciasnawo :( Biust mam wysoko, to fakt.
                Spróbuję pomierzyć 32. Ciekawa jestem.
                • kasica_k Re: wałeczki 26.07.08, 00:07
                  Przymierzyć zawsze warto, i porównać. Ja z 80 pod noszę 34 i nic nie wskazuje na
                  to, żeby miało się to zmienić :) Ale różnie bywa u różnych osób, dla niektórych
                  nawet zaniżyć o 10 cm to mało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka