Dodaj do ulubionych

pomoc dla myszamt n/t

01.08.08, 23:08

Obserwuj wątek
    • anna-pia Re: pomoc dla myszamt n/t 01.08.08, 23:10
      Fiszbiny masz jakieś półtora centymetra poniżej linii biustu, one muszą okalać
      biust; poza tym są rzeczywiście za szerokie, stanik ląduje ci na szyi. Poszukaj
      raczej Freyi (wąskie fiszbiny ma też Avocado i Melissa, przy czym u nich są one
      też krótkie).
      • mauzonka Do tego chyba za duży:( 02.08.08, 00:16
        Wydaje mi się, że niestety, on jest nie tylko niekompatybilny, co za duży w miskach. Czy 70E nie byłoby lepsze na luzy u góry? Miałoby też prawdopodobnie węższe fiszbiny, ale sądząc po zdjęciach, Tobie lepiej pasowałyby fiszbiny Freyi czy Fantasie czy Avocado (jak pisze zresztą Anna-Pia).
        • lawendowata Re: Do tego chyba za duży:( 02.08.08, 00:34
          Mauzonko, chyba miałaś na myśli 65E :)
        • kasica_k Za duży! 02.08.08, 00:45
          Za duży w miseczkach zdecydowanie. Być może także niekompatybilny, ale trudno to
          stwierdzić na sto procent, gdy rozmiar nie ten. Mniejsze miseczki będą też
          węższe. Czy wystarczająco węższe, najlepiej stwierdzić eksperymentalnie.
          • ananke666 Re: Za duży! 02.08.08, 15:34
            Popieram, ewidentnie za duży.
            Przy tym radzę definitywnie rozstać się z tym modelem, bo nawet mniejszy chyba będzie miał za długie fiszbiny. Niedawno nabyłam Flamenco, rozmiar ok, a długość fiszbin taka, że mnie niemal w pachę dziobały. Przypuszczam, że tu byłoby tak samo - nie pasujecie do siebie.
            • kaana1 Re: Za duży! 02.08.08, 16:07
              Tak, stanik jest zdecydowanie za duży. Też kupiłam sobie Sambę i
              moim zdaniem ona nie ma wcale tak szerokich fiszbin. Ma za to
              fiszbiny stosunkowo wysokie. Faktycznie nie zbiera do środka jakos
              rewelacyjnie, ale jest bardzo ładny.
    • agastrusia Re: pomoc dla myszamt n/t 02.08.08, 16:42
      Jak dla mnie to on wygląda na za luźny pod i zbył płytki w miskach. Przy 73 cm
      pod 30 raczej nie ma prawa dobrze trzymać niezależnie od tego czy stanik jest
      kompatybilny czy nie.
      • agastrusia Przepraszam.... 02.08.08, 16:49
        ...pokiciały mi się rozmiary ;-) Obwód jest właściwy tylko te miski jakieś nie
        takie ;-)
    • joankb Re: pomoc dla myszamt n/t 02.08.08, 19:21
      Za duży. I nie dziwota, Samba trzyma rozmiarówkę, powinnaś mieć 30E, szytą na 89
      w biuście. Migracja ma szansę jeżeli stanik dobrze trzyma, jest kompatybilny z
      biustem i lekko!! luźny w miskach. Spróbuj czegoś o węższych fiszbinach, w
      rozmiarze mniejszym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka