Dodaj do ulubionych

Nowy sklep w Łodzi!

• shalom_20 Re: Nowy sklep w Łodzi! 25.06.09, 19:50
      Byłam dzisiaj i powiem, że PEŁEN PROFESJONALIZM!!! Jestem zachwycona obsługą - właścicielka jest przemiła, różnorodnością i fachowością-właścicielka naprawdę się na tym zna!!! Wreszcie mam dobry piękny stanik;-) i ku mojemu zdziwieniu okazało się że nie mam 75E tylko 60FF. Kiedyś chciałam mieć mniejszy biust a teraz uważam że jest idealny:-P Dojazd naprawdę nie jest trudny, więc nie ma na co narzekać, chociaż i tak szczerze kibicuje Pani ze sklepu w otwarciu typowo bieliźniarskiego sklepu w Łodzi, przecież zrobi furore, każda kobieta marzy o takiej bieliźnie i pomocy w jej zakupie i każda na to zasługuje. Pierwszy raz w zyciu miałam tyle staników do wyboru(i wszystkich pasujących:-P) i gdyby tylko było mnie stać to wzięłabym wszystkie:-P Ale i tak będę stałą klientką i na pewno wrócę tam nie raz, oby jak najszybciej:-) Acha, i na moim mężczyźnie też zrobiła wrażenie ta bielizna:-P Serdecznie pozdrawiam właścicielkę i trzymam kciuki za dalsze rozkręcanie interesu:-) Już nie mogę doczekać się kolejnych zakupów:-)
      • avantura10 Re: Nowy sklep w Łodzi! 27.06.09, 23:40
        Ja byłam przedwczoraj,rzeczywiście właścicielka bardzo miła ale,czy
        profesjonalna nie wiem namówiła mnie na rozmiar 70 G ,nosiłam do tej pory 85
        D,nie byłam pewna,ale teraz już wiem stanik jest żle dobrany i nie wygodny
        ciągle mi coś wyłazi a,fiszbiny i wszystko upija nigdy więcej nie będę klientką
        tego sklepu
        • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 28.06.09, 12:13
          Witam.Bardzo dziękuję za wpis.Potwierdza on jak poważny problemz
          doborem dobrego biustonosza mają kobiety.Podaje Pani,iż do tej pory
          nosiła rozmiar 85D co świadczy,że obwody w Pani stanikach były
          luźne.Dobranie odpowiedniego obwodu spowodowało,że jest Pani
          początkowo ciasno i niewygodnie.Doświadcza tego większość Pań przy
          zmianie biustonoszy na dobrze dobrane.Jedne znoszą to łatwiej i
          szybciej,inne dłużej i gorzej.Jeżeli doszła Pani w domu do
          wniosku ,że biustonosz jest nieodpowiedni należało przyjechać lub
          zadzwonić.Współnie znalazłybyśmy rozwiązanie tego problemu.
          Ponadto chciałam podkreślić,że NIGDY NIKOGO NIE "NAMAWIAM" DO KUPNA
          BIUSTONOSZA.Każda klientka w moim sklepie spędza w przymierzalni
          tyle czasu ile potrzebuje i ma do wyboru wiele modeli i rozmiarów.
          Każda klientka podejmuje decyzję sama bez mich sugestii który model
          ma kupić.Sama decyduje o modelu i rozmiarze jaki jej
          odpowiada .Wsytuacji kiedy sygnalizuje ,że jest jej ciasno przynoszę
          większy obwód. Pozdrawiam Mirosława Roszkowska

Krytykować czyjś profesjonalizm powinny osoby ,które znają się na
          bra-fittingu
        • kwiatek04 Re: Nowy sklep w Łodzi! 28.06.09, 13:00
          Proponuje zaopatrzyc sie w przedluzke :) Powinno na ta ciasnote pomoc :) Po
          pewnym czasie moze sie okazac, ze przedluzka nie bedzie juz potrzebna :)
          • amiszom Re: Nowy sklep w Łodzi! 09.07.09, 22:01
            mam pytanie. czy dysponuje pani stanikami z odpinanymi ramiaczkami?
            • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 10.07.09, 08:40
              Witam,z odpinanymi ramiączkami posiadam
              modele :HESTIA,PORCELANKA,CONFETTI,VENUS,INFERNO I SP OCC
              BASQUE/GORSET/.
              Jeżeli będzie Pani sobie życzyła to pomogę dobrać rozmiar.Zapraszam.
              • ewa-404 Re: Nowy sklep w Łodzi! 21.07.09, 10:18
                Wiele przeżyłam niedogodności ze swoim dorodnym biustem, w końcu zdecydowałam
                się wczoraj odwiedzić sklep Marcado i...rany julek! To jakaś pomyłka żeby TAKA
                oferta dla biuściastych nie była w centrum! Na przymierzałam się cudeniek bez
                liku, a finanse niestety ograniczone i jak tu się zdecydować? :( W końcu mąż
                pomógł ( z tej maciupkiej przymierzalni nie wychodził nawet na pół stopy) Dwa
                piękne Panache - Venus 3410 (przyznam po cichu, że mężowi do wieczora oczki się
                uśmiechały) i Tango Pure 3710 oraz jedna zagrabiona błękitna gumka do włosów (
                przepraszam p. Mirko) w sumie 300 pln, ale w tamtym roku wydałam dokładnie tyle
                samo w Galerii za jeden, który dziś jakoś marnie wygląda przy tych dwóch. Jaka
                jest różnica pomiędzy zwykłym sprzedawcą chcącym tylko zarobić, a sprzedawcą z
                duszą i dobrą radą? Odpowiedzią niech będzie tylko jedno zdanie. Wyszłam ze
                sklepu Marcado o 18:10 chociaż sklep powinien być otwarty do 17.
                Moje piersi zyskały wiele, a sklep ma stałą i wdzięczną klientkę. Nikt moich
                piersi tak profesjonalnie nie obsłużył w całym moim 47 letnim życiu.
                Wydawało mi się, że mam 80 E, F, od wczoraj wiem, że mam 75 G
                Biust wygląda teraz niesamowicie pięknie i jędrnie.
                Dziękuję p. Mirko.
                • jenefer-lodz Re: Nowy sklep w Łodzi! 23.07.09, 22:09
                  Oj tak dziewzyny wspanaiała obsługa :) nawet moje piersi ubrane
                  zostaly w super karmnik :) i tak przy okazji Pani Mirusiu czy juz
                  moge sie zglosic po stanik nie karmnikowy. Dzis mija 9 tydzien jak
                  karmie ale nie jestem pewna czy moje piersi sie zmienia jak
                  przestane kamic córeczke... ale juz mi sie marzy super fajny stanik
                  do mojego 75J(tak wyszlo przy karmniku przy czym zdecydowalismy sie
                  na J bo nie bylo juz wiekszych miseczek>pozdrawiam cieplo JOanna
                  • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 24.07.09, 08:45
                    Witam Pani Joanno.Ciesze się ,że karmnik się dobrze nosi.Serdecznie
                    zapraszam .Jesteśmy po nowych dostawach,również z rozmiarami powyżej
                    J.Ofertę mamy rozszerzoną o Curvy Kate i Showgirl,więc na pewno coś
                    ładnego dobierzemy.Serdecznie pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
                • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 24.07.09, 08:17
                  Witam Pani Ewo.Bardzo się cieszę,że jest Pani zadowolona z
                  zakupu.Dziękuję za wpis, po przeczytaniu którego ,widzę że moja
                  praca ma sens .Starm się zawsze,żeby klientki były właściwie
                  obsłużone.
                  Chciałam przy okazji podziękować wszystkim klientkom które
                  wypowiadają się na lobby,gdyż ich wypowiedzi mają wpływ na
                  kształtowanie sklepu,dobór odpowiedniego towaru oraz motywują do
                  podnoszenia moich kwalifikacji.Dzięki wpisom na lobby mam lepsze
                  rozeznanie które modele cieszą się zainteresowaniem i bez obaw
                  rozszerzam asortyment sklepu.
                  JESZCZE RAZ BARDZO DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM LOBBYSTKOM ZA CIEPŁE SŁOWA.
                  Przy okazji chciałam się pochwalić,że zostałam Babcią z czego
                  jestem bardzo dumna.Moja córka Julia ,która zainteresowała mnie
                  problemem wielu kobiet czyli "biuściastym" urodziła śliczną córeczkę.
                  Została karmiącą mamą i myślę ,że teraz priorytetem dla mnie będą
                  biustonosze dla mam karmiących.
                  Pani Ewo gumka na szczęście.
                  • matrioszka175 Re: Nowy sklep w Łodzi! 05.08.09, 21:26
                    Witam serdecznie
                    Mam pytanie : jakie są modele w rozmiarze 65H??
                    Pozdrawiam
                    • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 06.08.09, 08:42
                      Witam.W odpowiedzi na Pani pytanie podaję modele jakie aktualnie
                      posiadam w rozmiarze 65H :
                      PANACHE:Ariza,Scarlett,Daisy,Harmony,Verona,Tango,
                      CLEO:George
                      FREYA :Polyanna,Eleanor,
                      CURVY KATE:Portia
                      SHOWGIRL:Tease Me

W dniu dzisiejszym oczekuję dostawy firmy Panache więc oferta
                      zapewne będzie większa.Zapraszam.
                      Pozdrawiam Mirosława Roszkowska
    • mercado-bielizna DOSTAWY KOLEKCJI JESIEŃ-ZIMA 07.08.09, 21:41
      Witam.Z przyjemnością informuję, iż zaczęły się pierwsze dostawy
      kolekcji jesień- zima .Pierwsza dotarła do mnie ARIZA w pięknym
      kolorze Teal/GOLD {butelkowa zieleń }.Serdecznie zapraszam wszystkie
      swoje klientki i nie tylko...!sklep MERCADO ul.Rokicińska 367
      tel.697 603 364. Mirosława Roszkowska
      • micka72 Re: DOSTAWY KOLEKCJI JESIEŃ-ZIMA 08.08.09, 16:54
        Czy dostane u Pani staniki w rozmiarze 65 E w kolorze czarnym i białym?
        Pozdrawiam serdecznie!
        • mercado-bielizna Re: DOSTAWY KOLEKCJI JESIEŃ-ZIMA 08.08.09, 20:34
          Witam.W tym rozmiarze posiadam klasyczne białe,czarne,cieliste i
          kolorowe.Posiadam również wybór większych i mniejszych rozmiarów
          gdyby się okazało,że to nie jest 65E.Zapraszam i pozdrawiam
          Mirosława Roszkowska
          • ivonako ZWROT 15.08.09, 21:36
            Witam. Wczoraj kupowałam strój kąpielowy w Mercado, całkowicie polegając na
            profesjonalizmie Pani sprzedawczyni. Obwód pod biustem na wydechu 69cm w biuście
            na mocnym wdechu 87cm. Jak widać wychodzi na jakieś 28F. Pani powiedziała, że
            strój który mi daje jest w moim rozmiarze. Dostałam 30E. Przyjechałam do domu i
            pokazałam go koleżance, która jest stanikomaniaczką jak wiele tu z Was. Wyśmiała
            mnie i pokazała wszystkie błędy w doborze tego kostiumu. I ma rację. Kostium tzn
            góra jest o duuuuużo za duża. Oczywiście powiecie, że mogłam go nie kupować.
            Mówiłam sprzedawczyni, że się na tym nie znam i że pierwszy raz kupić chce
            właściwy rozmiar. Może wiecie, czy można tam zwrócić towar?
            • anka-ania Re: ZWROT 15.08.09, 22:18
              Co jest za duże? Obwód czy miseczki?
              IMO obwód 65 przy 69cm pod biustem przy stroju kąpielowym jest wystarczająco zaniżony. Wiele dziewczyn wzięłoby nawet 70 (szczególnie w kostiumach Freya - niektóre są bardzo ścisłe), aby pas obwodu za bardzo się nie wcinał i dobrze wyglądał. Powiem ci jeszcze, że sama noszę obwody 65 przy 68cm pod biustem i po jednym doświadczeniu z Eleanor mam dość sześćdziesiątek (za wysoko dla mnie zabudowana, obwód zostawił przebarwienia, model podobno rozciągliwy, ale ja się tego rozciągnięcia nie doczekałam).
              Poza tym dostałaś odpowiednio przeliczoną miseczkę, więc jeśli 28F jest na ciebie dobre, to teoretycznie 30E też powinno. I jeszcze jedno: większość firm szyje stroje od obwodu 65 wzwyż, więc na 60 masz nikłe szanse.

Ustawa gwarantuje klientowi zwrot w ciągu 10 dni, ale tylko w przypadku zakupów internetowych i wysyłkowych. W sklepie stacjonarnym jest to tylko dobra wola sprzedawcy. Może on się na to zgodzić, ale nie musi.
              • ivonako Re: ZWROT 16.08.09, 14:23
                Jest za duży i pod biustem i w biuście
                Przy 30 powinnam mieć co najwyżej DD a nie E, choć myślę, że przy tym fasonie to
                jednak D
                Do miski spokojnie jeszcze pół mojej piersi wejdzie
                W obwodzie włożę dwie moje pięści a i trzecia by weszła, gdybym miała. Stanik
                spokojnie mogę bez rozpinania przez głowę zdjąć.
                To kostium panache, nie freya.
                • anka-ania Re: ZWROT 16.08.09, 19:23
                  ivonako napisała:

> Jest za duży i pod biustem i w biuście
                  > Przy 30 powinnam mieć co najwyżej DD a nie E, choć myślę, że przy tym fasonie t
                  > o
                  > jednak D
                  > Do miski spokojnie jeszcze pół mojej piersi wejdzie

Pokazałaś się sprzedawczyni w tym kostiumie i doradziła ci taki rozmiar wziąć?

> W obwodzie włożę dwie moje pięści a i trzecia by weszła, gdybym miała. Stanik
                  > spokojnie mogę bez rozpinania przez głowę zdjąć.
                  > To kostium panache, nie freya.

Panache nie szyje w kostiumach obwodu 60 (chyba że coś przegapiłam). Nie chodzi o to, ile pięści zmieści ci się pod obwodem, grunt, aby trzymał i nie jeździł po plecach. Jeśli szukasz ciaśniejszego, przymierz Freyę.

A co do zwrotu zrób tak, jak ci Madzioreck radzi. Jeśli zwrot nie wchodzi w grę, to może właścicielka zgodzi się choć na wymianę. Powodzenia! :-)
                • violesia Re: ZWROT 19.08.09, 11:46
                  Najlepiej zadzwoń do Mercado i zapytaj, czy możesz go wymienić na inny
                  mniejszy. A tak na marginesie, to nie zauważyłaś podczas przymiarek, że
                  kostium jest za duży, a w domu tak? Opisujesz, ze jest przeolbrzymi,
                  nie sposób tego nie zauważyć podczas przymiarek. Czy może sugestia
                  koleżanki wpłynęła na twoją ocenę zakupu?
            • madzioreck Re: ZWROT 16.08.09, 17:01
              Myślę, że o możliwość zwrotu powinnaś po prostu zapytać p. Mirosławę.
              A tak na przyszłość - nie mierzymy się w biuście na mocnym wdechu - mierzymy się
              normalnie, nie ściskając miarki. Robiąc mocny wdech dodajemy sobie ładnych kilka
              centymetrów, a rozmiary miseczek brytyjskich rosną co 2,5 cm.
    • mercado-bielizna Prezentacja kolekcji Panache wiosna-lato 2010 !!! 20.08.09, 12:49
      Serdecznie zapraszam wszystkie chętne do obejrzenia i wyrażenia
      opinii nt. pokazowych modeli z najnowszej kolekcji Panache wiosna-
      lato 2010 (pojawią się w sprzedaży w marcu przyszłego roku), które
      dostałam dzisiaj do obejrzenia. Z uwagi na to, że modele muszą
      wrócić do producenta w poniedziałek, zapraszam dzisiaj, jutro i w
      sobotę. Mirosława Roszkowska
    • caroline.1 Re: Nowy sklep w Łodzi! 28.08.09, 14:46
      Piszę w imieniu biuściastej siostry, która była dzisiaj w Mercado i wróciła z CK
      Portia Ribbon i Panache Cleo Brook Pink, oba 30G ;) (podaję te szczegóły, bo
      może Pani Mirosława będzie pamiętać, o kogo chodziło). Siostra jest ciągle na
      etapie niedowierzania i "lekkiej szydery" z dobrze_dobranych_biustonoszy.
      Oczywiście, przyjechała pokazać swoje zakupy i podzielić się wrażeniami. Byłam
      zachwycona, jak pięknie wygląda w nowych zakupach! Oczywiście, ma wałki na
      plecach, bo to typ sylwetki "jabłko na szczupłych nóżkach", ale teraz wygląda o
      niebo lepiej, niż w haemowskich 75C. Siostra mówiła, że w sklepie profesjonalnie
      ją wymierzono i że zmierzyła chyba setkę biustonoszy ;) Jak znam życie, to
      pewnie niedługo tam wróci...
      • brightwitch Re: Nowy sklep w Łodzi! 03.09.09, 20:12
        Ja wrócę na pewno, bo moje dwa, kupione prawie przed miesiącem, staniki już mi
        się znudziły :P A tak naprawdę - można wpaść w szał zakupów, biustonosze fajne,
        pani przemiła, bardzo miło wspominam zakupy. Już planuję następny wypad, tylko
        odłożę troszkę pieniędzy :-)
    • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 04.09.09, 20:17
      Witam serdecznie.Dzisiaj otrzymałam nową dostawę z kolekcji
      jesień/zima firmy Panache ,kochane i oczekiwane przez wszystkie
      klientki masquerade :
      MAIA -plum /przepiękna /
      ANTOINETTE- teal/black

W ofercie również : ARIZA -teal/gold
      TANGO TWO TONE- teal/mint
      Oprócz PANACH ,FREYA ,CURVY KATE I SHOWGIRL- w dużym wyborze modeli
      i rozmiarów.
      w przyszłym tygodniu CLEO.
      W najbliższym czasie rozszerzenie oferty sklepu o następne firmy
      brytyjskie.

Zapraszam jeszcze na ul. Rokicińską 367 ,ale w najbliższym czasie
      przenoszę się do centrum .Będzie to lokal do którego można
      dojechać tramwajem ,autobusem i zaparkować wygodnie pod sklepem
      samochód/ szczególnie ważne dla klientek z małymi dzięćmi w
      nosidełkach/.
      Dokładny adres i termin otwarcia podam w najbliższym czasie.
      Pozdrawiam wszystkie klientki a szczególnie lobbystki. Mirosława
      Roszkowska.
      • brightwitch Re: Nowy sklep w Łodzi! 05.09.09, 16:27
        Dwie świetne wiadomości (dostawa i planowana przeprowadzka) i aż mnie skręca w
        środku z żalu, że fundusze takie marne :-( Pozbieram kasę po rodzinie, może się
        zrzucą na stanik dla biednej bezrobotnej pani mgr ;-)
        • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 05.09.09, 20:29
          Witam.Stałe klientki mają rabat na zakupy,a Pani taką już
          jest.Zapraszam do sklepu dopóki jest jeszcze wybór rozmiarów.Gdy
          zdecyduje się Pani na jakiś biustonosz ,to odłożę go dla Pani tak
          długo jak będzie trzeba.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska
          • brightwitch Re: Nowy sklep w Łodzi! 06.09.09, 17:31
            Dziękuję bardzo, to miła propozycja :-) Spróbuję się wybrać na Rokicińską w
            najbliższym czasie :-)

• sihaja Re: Nowy sklep w Łodzi! 04.09.09, 21:01
      Byłam w sklepie! moim zdaniem extra, sklep może nie wygląda za specjalnie, ale
      właścicielka jest cudowna, wcisnęła mnie w 75 HH, na początku byłam przerażona,
      ale już podczas mierzenia zauważyłam, że wcale nie jest za ciasno i że cycki
      wyglądają o niebo lepiej!!!!

Wcale nie chciałam nic kupowac, miałam tylko sprawdzic, czy znajdę coś do mojej
      ślubnej sukienki na październik.

Ale kpiłam :) Tłumacząc sobie dodatkowy wydatek faktem, iż muszę przywyknąc do
      ciaśnieszego obwodu :)

Pochwaliłam się nowym nabytkiem przed koleżankami (obie biuściaste) pierwsza
      reakcja była..."ale ja mam też dobrze dobrany stanik", po głebszych
      przemyśleniach w domu i przymiarkach wszystkich "dobrze dobranych" staników
      usłyszałam "to kiedy jedziemy?"

Zresztą kilku chłopaków z mojej firmy, słysząc nasze zachwyty i dyskusje,
      również pytało, gdzie się kupuje takie cuda "bo żona na TVNStyle taki program
      oglądała....." hahahah

Napędzam klientów :) Może szybciej sklep się przeniesie do centrum :)

Zdecydowanie Mercado powinno miec większą reklamę, lepsze pozycjonowanie strony!

POLECAM SERDECZNIE

Aha, i czekam na mój ślubny staniczek :)

Ola
      • sihaja Re: Nowy sklep w Łodzi! 04.09.09, 21:08
        Dziewczyny, mam jeszcze pytanko, schudłam bardzo ale pod biustem mam jeszcze
        brzuszek, taki "luźny", żeby dobrze wyglądac w sukni potrzebuję kupic półgorset,
        ale taki klasyczny co to się kolanem kolezanki go zapina :) nie wiecie może
        gdzie w łodzi kupic coś takiego?
    • mercado-bielizna BIUSTONOSZE SPORTOWE JUŻ SĄ 07.09.09, 21:27
      Dzisiaj doterły tak długo oczekiwane biustonosze sportowe FREYA
      ACTIVE SPORTS I wiele innych modeli firmy FREYA. Zapraszam.
      • anettagaj Re: BIUSTONOSZE SPORTOWE JUŻ SĄ 12.09.09, 16:37
        Byłam dziś w slepie. Nowy zakup jak narazie "ciasny":-) Potwierdzam
        zaangażowanie i pełen profesjonalizm Pani Mirosławy, a także
        przyjazną atmosferę przy przymierzaniu. Jeszcze raz dziękuję!
        Anetta.
        • violesia Pytanie do Pani Mirosławy 12.09.09, 21:49
          Byłam u Pani 4 września i złozyłam zamówienie, czy może coś dotarło?
          Dla przypomnieniam dodam, że noszę rozmiar 60F. Gdyby cos się pojawiło,
          to bardzo proszę dać mi znać (w zeszycie zapisała pani modele - ja
          pamiętam tylko arabellę :-)i stringi, reszta mi umknęła ).
          Pozdrawiam i równiez polecam pełen profesjonalizm właścicielki sklepu
          :-)
          • mercado-bielizna Re: Pytanie do Pani Mirosławy 13.09.09, 21:55
            Witam.Mam zapisane Pani zamówienie.Na dostawy angielskich
            producentów czeka się ok.trzy tygodnie.Jak tylko dostawa dotrze
            zaraz Panią powiadomię.Dziękuję za słowa uznania.Bardzo motywują do
            dalszej pracy i podnoszenia swoich kwalifikacji.Pozdrawiam Mirosława
            Roszkowska.
            • talarcia Pytanie do Pani Mirosławy 24.09.09, 11:21
              Witam
              Czy już wiadomo kiedy będzie przeniesiony sklep do centrum łodzi,bo nie wiem czy
              czekać czy brać wolne w pracy i jechać do pani na Rokicińska?Pozdarwiam
              • brightwitch Re: Pytanie do Pani Mirosławy 24.09.09, 18:48
                Właśnie, właśnie, to dobre pytanie, bo wybranie się na Rokicińską to prawie jak
                wycieczka ;-)

• mercado-bielizna Re: Pytanie do Pani Mirosławy 24.09.09, 18:55
                Witam.Cieszę się,że chce Pani odwiedzić mój sklep i serdecznie
                zapraszam.W centrum otworzę sklep na początku pażdziernika ,
                najprawdopodobniej od 3.10./zależy to jak szybko skończę
                remont/ .Do tego czasu będę na Rokicińskiej.Dokładny adres i
                godziny otwarcia podam na forum w najbliższą sobotę.Pozdrawiam
                Mirosława Roszkowska.
                • mercado-bielizna Re: Pytanie do Pani Mirosławy 24.09.09, 20:14
                  Pozdrawiam obie Panie i zapraszam.Roszkowska
                  • talarcia stanikomania :)))) 25.09.09, 13:29
                    Super ,ze już niedługo otwarcie,będę po wypłacie :))))A mam zamiar kupić
                    dwa.Wsiadam i ruszam na podbój staników!!!Pozdrawiam
                • brightwitch Re: Pytanie do Pani Mirosławy 25.09.09, 13:13
                  > najprawdopodobniej od 3.10.

Super :-) Już się nie mogę doczekać :-)
        • mercado-bielizna ODPOWIEDŹ DLA PANI ANETTY 13.09.09, 21:47
          Witam.Cieszę się ,że jest Pani zadowolona z wizyty w sklepie.Jeżeli
          jest Pani bardzo niewygodnie w pierwszych dniach to proszę zakładać
          przedłużkę.W razie wątpliwości proszę o kontakt ,to postaram się
          Pani pomóc.Mirosława Roszkowska.
    • mercado-bielizna NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 26.09.09, 17:50
      Witam.Zgodnie z zapowiedzią podaję nowy adres sklepu "Mercado"-
      ul.Tuwima 6. Zopowiadałam przeniesienie sklepu z Rokicińskiej do
      centrum ŁODZI już od lutego,ale chciałam ,żeby lokalizacja spałniała
      pewne warunki:dojazd dla wszystkich klientek łatwy każdym środkiem
      lokomocji i możliwość zaparkowania samochodu przed
      sklepem.Szczególnie ważne dla mam które muszą nosić swoje pociechy w
      nosidełkach.Dlatego zmiana lokalizacji trwała tak długo.
      Planowane otwarcie sklepu w sobotę 3.10.2009.Dalsze informacje
      przekażę w ciągu tygodnia.Do piątku sklep funkcjonuje tak jak
      dotychczas na Rokicińskiej 367.
      Zapraszam wszystkie klientki stałe i nowe, które będą miały ochotę
      zapoznać się z ofertą sklepu. Mirosława Roszkowska
      • kotbert Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 26.09.09, 21:17
        Doskonale :)

Zatem w sobotę na pewno do Pani zajdziemy z siostrą, proszę jeszcze tylko powiedzieć, w jakich godzinach.
        • mercado-bielizna Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 28.09.09, 20:44
          Witam.Zapraszam w sobotę w godź.11-15.
          Sklep będzie czynny w godź:
          Pn-pt 11-18
          Sob 11-15
          i tak jak było to w zwyczaju do tej pory, mogę się umawiać z
          klientkami indywidualnie wcześniej lub zostawać dłużej.

• maariposa NOWE MODELE FREYA I FANTASIE 30.10.09, 18:53
            Witam!

Z przyjemnością informuję, że dzisiaj dotarła dostawa z nowymi
            modelami Freya i Fantasie oraz uzupełnienie brakujących rozmiarów
            Panache z kolekcji jesień-zima. Serdecznie zapraszam, Mirosława
            Roszkowska
      • karolgaw Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 28.09.09, 19:23
        To ja też mam pytanie: czy ma Pani stanik gładki, najchętniej cały usztywniany, w kolorze cielistym - taki pod obcisłe białe koszulki? Rozmiar 75E (jak sądzę). Nie wiem, czy jest sens, żebym jechała na drugi koniec Łodzi, a do soboty nie mogę czekać. Będę wdzięczna za odpowiedź.

• mercado-bielizna Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 28.09.09, 20:23
          Witam.Ponieważ nie jest Pani pewna swojego rozmiaru, proszę ciasno
          zmierzyć się na wydechu pod biustem i w miękkim staniku luźno w
          biuście.Proszę podać mi te wymiary .Posiadam duży wybór modeli i
          rozmiarów i z pewnością coś dla Pani dobiorę.Jeżeli jest problem z
          przyjazdem na ROKICIŃSKĄ to mieszkam w centrum i mogę się z Panią
          umówić w domu/ po pracy/ jak robię to z wieloma klientkami.Jeżeli
          Pani to odpowiada to proszę o tel. 697 603 364 lub
          mercado@poczta.onet.pl Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
          • cindra Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 02.10.09, 16:23
            Witam, mam do Pani pilną sprawę, otóż chciałabym wybrać się do Pani jutro, jednak nie mieszkam w Łodzi i mojej mamie trochę nie pasują wczesne godziny. Pisze Pani jednak, że nie stanowi dla Pani problemu umawianie się z klientami po godzinach, więc czy byłaby Pani dostępna tak o jakiejś 18? Z góry dziękuję za odpowiedź.
            • mercado-bielizna Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 02.10.09, 19:57
              Oczywiscie, nie ma problemu. Prosze tylko o kontakt telefoniczny aby
              omowic szczegoly. Pozdrawiam, Miroslawa Roszkowska
              • cindra Re: NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 02.10.09, 20:32
                Dziękuję, w takim razie jutro do południa zadzwoni do Pani moja mama, bo to ona wszystkim "zarządza" :]
                • talarcia NOWY ADRES MERCADO W CENTRUM 07.10.09, 14:38
                  witam
                  ..jak sobie obiecałam już 3 października jeszcze przed czasem pojawiłam jest w
                  sklepie Mercado w centrum.Pani mnie bardzo milo przyjęła i profesjonalnie
                  obsłużyła,nawet pokazała mi pewne sztuczki jak zlikwidować fałdki pod pachami
                  :)Pani Mirosławo tak wzięłam sobie to do serca ze codziennie 2 razy dziwnie
                  poprawiam biust w biustonoszu na który się nie mogę na patrzeć jak pięknie
                  wygląda.Nic mi się nie wylewa trzyma się na miejscu a miałam 75 F teraz 30
                  HH(brytyjska rozmiarowka).Trochę przeraziły mnie te cyfry.A jakie zaskoczenie,ze
                  teraz nosze pod biustem 65 a nie 75.A wiem ze im mniejszy obwód tym większa
                  miseczka .Dziewczyny wszystkim polecam ten cudowny sklep,który ratuje nasze
                  biusty.Pozdrawiam
      • mercado-bielizna Dostawa jesiennych Maskaradek 09.10.09, 11:42
        Szanowne Panie,

wlasnie otrzymalam kolejna dostawe jesiennych Maskaradek: Evie black
        oraz ivory, Georgiana teal/black. Poza tym dlugo oczekiwane
        przepiekne Tango Purple! Serdecznie zapraszam na ul. Tuwima 6.

Miroslawa Roszkowska
      • mercado-bielizna CLEO George z jesiennej kolekcji już dotarło! 24.10.09, 13:06
        Witam,
        wczoraj dotarło do mnie nowe Cleo George turquoise z jesiennej
        kolekcji! Poza tym uzupełnienie kolekcji Curvy Kate oraz Panache,
        m.in. czarno - złote Confetti. Serdecznie zapraszam do salonu :)
        Mirosława Roszkowska
      • mercado-bielizna TIFFANY, COURTESAN - nowa dostawa Maskaradek 25.11.09, 09:44
        Z przyjemnoscią informuję, że dotarła nowa dostawa dostawa
        jesiennych Maskaradek: oczekiwane Tiffany oraz Courtesan. Serdecznie
        zapraszam do sklepu. Przypominam o nowym adresie: Łódź, ul. Tuwima 6
        Pozdrawiam, Mirosława Roszkowska
      • mercado-bielizna Sklep Mercado czynny w niedzielę, 20 grudnia 14.12.09, 16:52
        W związku ze zbliżającymi się świętami i okresem wzmożonych zakupów,
        sklep Mercado będzie czynny również w niedzielę, 20 grudnia w godz.
        11-14. Serdecznie zapraszam. Mirosława Roszkowska
        • carla10 Re: Sklep Mercado czynny w niedzielę, 20 grudnia 01.01.10, 21:49
          Witam serdecznie
          czy aktualnie jest dostępny Tiffany baneau i Antoinette w rozmiarze 30F lub 32E? Chętnie jutro podeszłabym przymierzyć. Pozdrawiam Karolina
      • mercado-bielizna Kostiumy Kąpielowe - najnowsza kolekcja 15.02.10, 13:38
        Szanowne panie, właśnie dotarła nowa dostawa z kostiumami
        kąpielowymi Panache z najnowszej kolekcji wiosna-lato 2010 w pełnej
        rozmiarówce. Szczególnie polecam tankini Geneva :) Serdecznie
        zapraszam, Mirosława Roszkowska
        • mercado-bielizna MAIA,ESTEPONA,TANGO SPIRIT-NOWA KOLEKCJA 21.02.10, 09:58
          Witam.Dotarła dostawa z nową kolekcją :MAIA turkusowa,ESTEPONA,TANGO
          SPIRIT oraz nowe kolekcje KEIA PINK.Zapraszam Mirosława Roszkowska.
    • mercado-bielizna PROMOCJA Z OKAZJI OTWARCIA MERCADO W CENTRUM !!! 29.09.09, 13:34
      Szanowne Panie,

z przyjemnością informuję, że z okazji przeniesienia sklepu na ulicę
      Tuwima 6 wszystkie klientki, które dokonają zakupu w pierwszym
      tygodniu, tj. od 03.10 do 10.10.2009 otrzymają talon zniżkowy na
      kolejne zakupy. Promocja jest niezależna od rabatu, który posiadają
      stałe klientki. Serdecznie zapraszam! Mirosława Roszkowska
      • karolgaw Re: PROMOCJA Z OKAZJI OTWARCIA MERCADO W CENTRUM 01.10.09, 14:21
        To ja już jednak do nowego sklepu przyjdę. Zwłaszcza, że to ok. 100 m od mojego domu:) Pozdrawiam serdecznie.
    • mercado-bielizna KEIA PINK -PIERWSZA DOSTAWA 20.10.09, 20:35
      Dotarła do mnie pierwsza sondażowa partia z firmy KEIA
      PINK.Zapraszam wszystkie Panie ,które mają ochotę na wspólne
      przymierzanie i wyrażenie swoich opinii.Serdecznie zapraszam
      Mirosława Roszkowska.
    • violesia Pytanie do Mercado 20.10.09, 21:07
      Czy w nowej dostawie Keia i/lub innych firm dostanę stanik czarny 60F
      ewentualnie 65 E?
      • mercado-bielizna Re: Pytanie do Mercado 21.10.09, 10:13
        Witam.Wczoraj miałam dostawę i odłożyłam biustonosz w pani rozmiarze
        zgodnie z wcześniejszą umową.Dzisiaj spodziewam się dostaw z CURVY
        KATE i z PANACHE z biustonoszami w Pani rozmiarze/jak tylko dotrą
        dam znać/.Zapraszam i przypominam o zmianie adresu :ul.TUWIMA
        6.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska
        • violesia Re: Pytanie do Mercado 21.10.09, 12:35
          Super! Zatem czekam na wieści czy coś przybyło w nowej dostawie i
          podjadę albo w sobotę, albo na początku tygodnia. Pozdrawiam serdecznie
          i dziękuje za informację.
          • violesia Re: Pytanie do Mercado 28.10.09, 16:24
            Czy bezpośrednio przed sklepem jest parking, czy muszę zaparkować przy
            Urzędzie Miasta? Pozdrawiam!
            • mercado-bielizna Re: Pytanie do Mercado 29.10.09, 19:56
              Witam.Jadąc samochodem od ul.Sienkiewicza można zaparkować po lewej
              stronie ul.Tuwima ,również na wprost sklepu.W soboty parkowanie jest
              bezpłatne.Gdyby były problemy z zaparkowaniem to proszę o telefon i
              wjedzie Pani na parking wewnątrz posesji,żeby nie parkować pod
              Urzędem Miasta.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
    • stary_dywanik Strone 02.11.09, 15:18
      Biustonosz Tease Me jest błędnie podpisany jako TeasTe Me.
      Napis welome to the frontpage, też należałoby zastąpić.
      • mercado-bielizna Re: Strone 02.11.09, 20:05
        Witam.Dziękuję bardzo za zwrócenie uwagi.Strona jest dopiero w
        przygotowaniu i są tam jeszcze inne błędy ,które zostaną wkrótce
        poprawione.Proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.Pozdrawiam Mirosława
        Roszkowska.
    • mercado-bielizna MADISON- PANACHE 06.11.09, 21:41
      Witam.Dzisiaj dotarła dostawa z MADISON black/ivory i
      fuchsia/blk.Zapraszam.
      • violesia Pytanie do Pani Mirosławy 07.11.09, 20:31
        Pani Mirosławo, zgodnie z umową piszę z pytaniem, czy dotarła bielizna wyszczuplająca - chodzi mi o majtki z podwyższonym stanem. Byłam
        tydzień temu w sobotę i nie było rozmiaru (ani koloru). Dla
        przypomnienia napiszę, ze chciałabym kupić kolor czarny rozmiar s. Proszę o informację, podjadę jeśli juz sa. Pozdrawiam!
        • mercado-bielizna Re: Pytanie do Pani Mirosławy 09.11.09, 09:19
          Witam.Spodziewam się dostawy w połowie tygodnia.Będzie to bielizna
          wyszczuplająca,bardzo dobrej jakości i przystępnej cenie, znanej
          amerykańskiej firmy.Serdecznie zapraszam.Pozdrawiam.
        • mercado-bielizna Bielizna wyszczuplająca 12.11.09, 14:52
          Witam serdecznie. Z przyjemnością informuję, że właśnie dostałam
          zamówioną bieliznę wyszczuplającą, w tym majtki z podwyższonym
          stanem w kolorze czarnym rozmiar S. Zapraszam do sklepu, Mirosława
          Roszkowska
          • violesia Pytanie do Mercado 14.11.09, 16:55
            Super! Wstawię się w przyszłym tygodniu, proszę mi tylko napisać czy
            mogę zapłacić u Państwa kartą?
            Pozdrawiam serdecznie!
            • mercado-bielizna Re: Pytanie do Mercado 15.11.09, 10:40
              Witam.Mam dla Pani odłożone czarne w rozmiarze S. Zapraszam
              przymierzyć.Można płacić kartą.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
              • violesia Re: Pytanie do Mercado 16.11.09, 12:18
                Postaram się podjechać w środę. Pozdrawiam serdecznie!
    • mercado-bielizna BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 100% BAWEŁNA 16.11.09, 21:21
      Witam.Zapraszam MAMY karmiące i przyszłe MAMY.Dotarła do nas dostawa
      biustonoszy do karmienia 100%bawełna z fiszbinami i bez .Pozdrawiam
      Mirosława Roszkowska.
    • madzioreck Re: Nowy sklep w Łodzi! 22.11.09, 13:12
      Zdarzyło się i w łódzkim Mercado, posłałam tam koleżankę, ponieważ to miał być
      już trzeci jej "uświadomiony" stanik. Poza tym wydawało mi się, ze już wie, o co
      kaman. Kupiła stanik z za małymi miseczkami. Twierdzi, że nie upierała się
      akurat przy tym rozmiarze, zresztą nie protestowała też przy przejściu z 80C na
      60G. W każdym razie stanik ma za małe miski :(
      • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 22.11.09, 18:15
        Witam Pani Magdo,
        pióro jest lekkie ale konsekwencje pisania bywają różne. Zamiast
        wyjaśnić sytuację z koleżanką, tak jak Pani zapowiadała, po raz
        kolejny ocenia Pani całość, nie znając wszystkich aspektów.
        Pani koleżanka dzwoniła do mnie w sobotę rano z pytaniem, czy
        posiadam w ofercie konkretny model w konkretnym rozmiarze (Confetti
        black/gold rozmiar 30G) i poprosiła o odłożenie go. Poinformowała
        mnie, że ma już biustonosz Confetti w tym rozmiarze w kolorze ivory
        i jest b. zadowolona zarówno z rozmiaru miseczki jak i obwodu;
        dobierała go z Pani pomocą w innym sklepie. Nie prosiła mnie o pomoc
        w doborze rozmiaru, gdyż była przeświadczona że właśnie ten rozmiar
        chce kupić. Być może nie wygarnęła dokładnie biustu do miseczki i
        dlatego w domu miseczki zaczęły bułkować.
        Z każdą klientką spędzam w przymierzalni tyle czasu ile tego wymaga
        sytuacja, dając wszystko co w mam w danej chwili do dyspozycji w jej
        rozmiarze oraz, dla pewności, w rozmiarach sąsiadujących (często
        jest to nawet 20 modeli). Pani koleżanka widziała, że mam pełną
        rozmiarówkę w tym modelu i jeśli uznała po przyjściu do domu, że coś
        jest nie tak, wystarczył jeden telefon i mogłybyśmy problem
        rozwiązać – zawsze idę klientkom na rękę. Takie zachowanie jednak
        wymaga odrobiny przyzwoitości a nie chowania się za koleżanką i
        publicznego oczerniania mnie. Na przyszłość, proszę się upewnić że
        zna Pani wszystkie aspekty sprawy, zanim kogoś Pani zaatakuje
        personalnie.

Co do zarzutów o zbyt ciasne obwody, to najwyraźniej zaszło jakieś
        nieporozumienie. NIGDY nie namawiam na siłę na niewygodny
        biustonosz. Zawsze dopytuję czy klientce jest wygodnie i czy nic jej
        nie uwiera. Mam na tyle duży wybór modeli i rozmiarów, że dla każdej
        klientki znajdę coś odpowiedniego. Nigdy nie zaryzykowałabym dobrej
        opinii o moim sklepie, celowo wciskając klientkom biustonosze, które
        źle na nich leżą, zbyt dużo serca i wysiłku w to włożyłam. Jeżeli
        klientka nie powie wyraźnie, że jest jej niewygodnie, to ja nie
        wyczytam tego z sufitu. Często klientki, przeczytawszy porady dot.
        doboru biustonosza, same domagają się ciaśniejszych obwodów,
        przekonane że musi być ciasno, po czym okazuję się że biustonosz
        uwiera i winą obarcza się sklep. Czasem jest też tak, że dziewczyna
        kupuje biustonosz, po czym w domu okazuje się że dany model jest dla
        niej po prostu nieodpowiedni. W sklepie, mimo wielokrotnego
        mierzenia i porównywania, nie zawsze jest szansa te niuanse
        wychwycić. Dobór biustonosza jest sprawą bardzo indywidualną, wiele
        aspektów na to wpływa, co zostało już z resztą zauważone w tej
        dyskusji. Dlatego proszę nie oceniać pochopnie czyichś intencji i
        proszę zwracać większą uwagę na porozumienie z brafitterką, Z
        pewnością pomoże to uniknąć nieporozumień w przyszłości. Pozdrawiam,
        Mirosława Roszkowska
    • mercado-bielizna ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! 15.12.09, 13:43
      W okresie przedświątecznym wybrane modele w bardzo atrakcyjnych cenach!
      Szczegóły w sklepie. Serdecznie zapraszam. Mirosława Roszkowska
      • erbus Re: ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! 21.12.09, 21:21
        Czy mając najlepiej wyposażony sklep w łodzi ma Pani również coś dla prawie
        płaskich? Mam 65 pod biustem i 75 w biuście ( szumnie to nazwijmy...)
        • mercado-bielizna Re: ŚWIĄTECZNA PROMOCJA! 22.12.09, 16:10
          Witam,

zapraszam do sklepu, z pewnością dobiorę odpowiedni biustonosz w Pani rozmiarze.
          Pozdrawiam, Mirosława Roszkowska
          • carla10 Tiffany i Antośka dotępne? 01.01.10, 21:50
            Witam serdecznie
            czy aktualnie jest dostępny Tiffany baneau i Antoinette w rozmiarze 30F lub 32E? Chętnie jutro podeszłabym przymierzyć. Pozdrawiam Karolina
            • mercado-bielizna Re: Tiffany i Antośka dotępne? 05.01.10, 20:14
              Witam.Odpisuję dopiero dzisiaj ,gdyż sklep był nieczynny w okresie
              Noworocznym.Zapraszam do przymierzenia Tiffany plunge i
              Antoinette.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
    • mercado-bielizna B i u B i u w Mercado 14.01.10, 16:28
      Z przyjemnością informuję wszystkie Panie,iż w dniu dzisiejszym dotarła pierwsza
      dostawa doskonałej odzieży z firmy "BiuBiu",a w niej :
      Szara Eminencja,Kocio Kocio ,Kusicielka ,Bluzka Koszulowa/biała i kolorowa/
      ,Bluzka do Dżinów, Fru Fru.Serdecznie zapraszam Mirosława Roszkowska.
      • madzioreck Re: B i u B i u w Mercado 17.01.10, 12:29
        Ooo, Biubiu stacjonarnie, super :)
        Czy dostępny jest pełen zakres rozmiarów?
        • mercado-bielizna Re: B i u B i u w Mercado 17.01.10, 17:26
          Oczywiście w momencie zatowarowania sklepu przez BiuBiu miałam wszystkie
          rozmiary.W tej chwili już niektóre się sprzedały ale będę je uzupełniała
          .Zapraszam do przymierzania i za wszystkie opinie i sugestie będę bardzo
          wdzięczna.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
          • paskudek1 Re: B i u B i u w Mercado 22.04.10, 12:18
            no i coraz więcej argumentów pojawia się za tym, żebym się udała do
            Łodzi:) powinnam też mamusię zabrać. CO prawda stanika sobie nie kupi
            ale mam zakusy na biubiu dla mamy.
    • mercado-bielizna MISS MANDALAY - JUŻ OD PONIEDZIAŁKU 17.01.10, 11:38
      Witam.Z przyjemnością informuję wszystkie klientki,iż od
      poniedziałku w sklepie Mercado będzie dostępna bielizna firmy Miss
      Mandalay.Serdecznie zapraszam Mirosława Roszkowska
    • mercado-bielizna MISS MANDALAY - NAJNOWSZA KOLEKCJA 20.01.10, 08:05
      Witam.Otrzymałam biustonosze Miss Mandalay z najnowszej kolekcji:PAIGE Limeade,
      PARIS Ultra-Blue, PARIS Azalea.Zapraszam wszystkie zainteresowane
      Panie.Mirosława Roszkowska
    • mercado-bielizna WALENTYNKOWE PROMOCJE 31.01.10, 17:49
      Witam.Zapraszam na WALENTYNKOWE zakupy premiowane promocjami.Polecam bony dla
      zakochanych Panów,którzy chcą zrobić niespodziankę swojej ukochanej.Mirosława
      Roszkowska
      • violesia Pytanie do Marcado 14.02.10, 22:16
        Witam,
        Czy posiada Pani w ofercie biustonosze 75 G-H (i w jakich przedziałach
        cenowych)- chciałabym przywieźć mamę.
        Czy dostanę u Pani stanik sportowy 65 E (chodzi mi o typowy stanik, a
        nie coś w stylu króciutkiego body).
        Pozdrawiam serdecznie!
        • mercado-bielizna Re: Pytanie do Marcado 15.02.10, 00:43
          Witam,
          oczywiście w podanym przez Panią rozmiarze mam duży wybór modeli w
          cenach ok. 120 - 180 zł. Niektóre modele występują w promocyjnych
          cenach - szczegóły w sklepie. Poza tym, zawsze obowiązuje zniżka dla
          stałych klientek :)
          W ofercie posiadam również biustonosze sportowe ale dostępność
          konkretnego rozmiaru muszę sprawdzić w sklepie. Pozdrawiam i
          zapraszam, Mirosława Roszkowska
          • violesia Re: Pytanie do Marcado 15.02.10, 22:28
            Przyjedziemy w środę. Sklep otwarty jest od 11-tej? Czy jeśli nie
            będziemy miały gdzie zaparkować, to mogę wjechać w bramę. Będę z
            dzieckiem i parking daleko od sklepu nie wchodzi w grę.
            Pozdrawiam :-)
            • mercado-bielizna Re: Pytanie do Marcado 16.02.10, 10:22
              Witam, sklep jest czynny od 11:00. Oczywiście, jeśli będzie problem
              z miejscem do parkowania, proszę zadzwonić to otworzymy bramę i
              wjedzie Pani na podwórko. Serdecznie zapraszam, Mirosława Roszkowska
              • edyta.1978 Pytanie do Marcado 18.02.10, 11:21
                Witam.
                Mieszkam bardzo daleko od Łodzi. W moim mieście i okolicy nie ma dobrego sklepu
                ze stanikami. Biore więc zazwyczaj 70A, 70B. W życiu jeszcze nie miałam dobrze
                dobranego stanika a mam 30 lat:) Zawsze lewa pierś wyskakuje ze stanika (ale to
                na marginesie)
                Czy jak już będę w Pani mieście to będzie możliwość dobrania stanika? Chodzi mi
                o to by ktoś kto się naprawdę na tym zna sprawdził moje wymiary i dobrał stanik.
                Dość mam ciągłego poprawiania piersi.
                • mercado-bielizna Re: Pytanie do Marcado 19.02.10, 08:28
                  Witam.Zapraszam do sklepu , pomogę Pani dobrać odpowiedni
                  biustonosz.Sklep mieści się przy ul.Tuwima 6 i jest czynny :
                  Pn-Pt :11-18 Sob:10-14. Gdyby Pani nie odpowiadały godziny to
                  proszę o kontakt telefoniczny i umówimy się indywidualnie.
                  tel.697 603 364. Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
                  • ewnia6 Re: Pytanie do Marcado 23.02.10, 17:31
                    Witam.Wczoraj po przejrzeniu kilku stron w internecie doszłam do
                    wniosku,że mam źle dobrany stanik.I tak od słowa do słowa odnalazłam
                    Pani sklep w Łodzi(pochodzę z okolic Łodzi).Nie mogłam sie nadziwić
                    jakie miłe słowa piszą tutaj kobiety o Pani.Postanowiłam,że musze
                    wybrać się do Pani sklepu, stąd też moje pytanie w jakich
                    przedziałach cenowych(tak orientacyjnie)otrzymam u Pani staniki???
                    Czy znajdzie sie też cos na moją studencką kieszeń??Pozdrawiam
                    serdecznie:)
                    • mercado-bielizna Re: Pytanie do Marcado 24.02.10, 08:22
                      Witam.Dziękuję bardzo za miłe słowa.Cieszę się ,że moje starania są
                      doceniane przez klientki. W sklepie posiadam biustonosze wielu
                      brytyjskich firm.Ceny zaczynają się od 120 zł do 260,ale są też
                      okresowe promocje na określone modele.Serdecznie zapraszam, z takiej
                      różnorodności modeli jakie posiadam z pewnością coś Pani dla siebie
                      wybierze.Pozdrawiam Mirosława Roszkowska.
                      • mercado-bielizna NOWE STROJE KĄPIELOWE 06.03.10, 08:47
                        Witam wczoraj dotarły do sklepu prześliczne kostiumy Monroe
                        +Tankini.Serdecznie zapraszam.
                        • mercado-bielizna NOWE MASKARADKI I CLEO 28.03.10, 09:00
                          Witam.Dotarły do sklepu maskaradki i cleo z nowej kolekcji:GEORGIANA
                          BURNT ORANGE, INCA BISCUIT PRNT,SHANGHAI CORAL;/CHOC i CLEO JO
                          FLORAL PRINT.Zapraszam.
    • eloquor Re: Nowy sklep w Łodzi! 14.03.10, 19:54
      Wybieram się do Pani w tym tygodniu w celu osobistego zapoznania się z ubraniami
      BiuBiu:) Podejrzewam, że potrzebuję 46BBB (tak przynajmniej wychodzi z tabeli na
      stronie) - czy aktualnie posiada Pani jakieś modele w tym rozmiarze?
      • mercado-bielizna Re: Nowy sklep w Łodzi! 15.03.10, 15:42
        Witam.W pełnej gamie rozmiarów /również 46 /posiadam :SZARĄ
        EMINENCJĘ,KOCIO-KOCIO,KUSICIELKĘ,DO DŻINÓW,FRU-FRU,BLUZKI KOSZULOWE BIAŁE I
        BORDO.Serdecznie zapraszam do sklepu.Mirosława Roszkowska
        • eloquor Re: Nowy sklep w Łodzi! 15.03.10, 16:01
          Dziękuję. Zjawię się we środę:)
    • mercado-bielizna CLEO -GEORGE I NOWE KOSTIUMY KĄPIELOWE 20.04.10, 13:08
      Witam.
      Już dotarł z nowej kolekcji GEORGE/yellow-blue/ oraz następne stroje
      kąpielowe.Zapraszam Mirosława Roszkowska
      • mercado-bielizna BIUSTONOSZE SPORTOWE SHOCK ABSORBER 06.05.10, 09:17
        Witam. Zapraszam wszystkie Panie , a szczególnie uprawiające sport ,gdyż dotarła
        pierwsza dostawa biustonoszy sportowych firmy Shock Absorber.Doskonałe
        biustonosze sportowe.Dla każdej dyscypliny inny model .
        Zapraszam Mirosława Roszkowska.
    • hazzel POLECAM!!! 15.05.10, 15:56
      Byłam już po raz kolejny w sklepie na Tuwima. Pani Mirosława ma profesjonalne podejście do klienta, doradzi, podpowie i przynosi do przymierzalni kolejne staniki z uśmiechem na twarzy. W sklepie jest bardzo duży wybór. Dziś wyszłam z Maskaradkową Antośką na którą chorowałam już długo;) Polecam gorąco Mercado, ja z pewnością tam wrócę;)
      • olinkaw pytanie o biustonosze dla mam karmiących 16.05.10, 22:36
        Witam, mam pytanie czy w ofercie ma Pani również biustonosze dla kobiet
        karmiących? Interesują mnie rozmiary 65I lub 65J, czy znajdę coś dla siebie?
        Dziękuję za odpowiedź
        • mercado-bielizna Re: pytanie o biustonosze dla mam karmiących 17.05.10, 20:15
          Witam.
          W tej chwili mam biustonosze dla mam karmiących w obwodach od 70.Zapraszam do
          sklepu poprzymierzać.Gdy nic nie dobierzemy to mogę dla Pani zamówić odpowiedni
          rozmiar.
    • mercado-bielizna SEXY MAMA WG PANACHE do 26 maja w Mercado 24.05.10, 16:04
      Witam!
      W związku z ogromnym zainteresowaniem i licznymi pytaniami dot. akcji SEXY MAMA
      WG PANACHE przypominam, że akcja trwa do 26 maja włącznie. Klientki, które
      dokonają zakupów w naszym sklepie w tych dniach otrzymują 10% rabatu na bieliznę
      Panache oraz biorą udział w losowaniu kompletu bielizny. Serdecznie zapraszam na
      Tuwima 6 :)
      Mirosława Roszkowska
      • micka72 4.06 - czy sklep będzie otwarty? 02.06.10, 10:07
        Witam, czy sklep będzie otwarty w piątek? Mam akurat wolne i chętnie
        podjechałabym na zakupy. Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam!
        • mercado-bielizna Re: 4.06 - czy sklep będzie otwarty? 02.06.10, 13:57
          Witam.
          04.06 sklep będzie czynny w godź.11-18. Zapraszam.
          Mirosława Roszkowska.
    • marikooo sukieniki Biu Biu 03.06.10, 08:10
      Witam, kiedy będzie się można spodziewać martini, sangrii albo frezji 38-40
      B/BB? Zapowiada się jakaś dostawa może?
      • mercado-bielizna Re: sukieniki Biu Biu 05.06.10, 12:54
        Witam,
        dzisiaj otrzymałam potwierdzenie, że dostawy Biu Biu z najnowszą kolekcją mogę
        się spodziewać w najbliższy poniedziałek. Serdecznie zapraszam :)
      • mercado-bielizna Re: sukieniki Biu Biu 07.06.10, 17:01
        Witam.
        Dzisiaj otrzymałam dostawę nowej kolekcji sukienek i bluzek Biu Biu,również
        sukienki o które Pani pyta.
        Zapraszam i pozdrawiam.Mirosława Roszkowska.
        • lvi Re: sukieniki Biu Biu 19.06.10, 17:35
          Chciałabym się dowiedzieć w jakim przedziale cenowym można u Pani
          zakupić stroje kąpielowe.
          • mercado-bielizna Re: sukieniki Biu Biu 24.06.10, 09:44
            Witam, w tegorocznej kolekcji ceny biustonoszy w strojach kąpielowych kształtują
            się od 130 do 215 zł, doły od 70 do 110 zł w zależności od modelu. Są jeszcze w
            wyprzedaży poszczególne egzemplarze z zeszłorocznej kolekcji.
            Zapraszam, Mirosława Roszkowska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka