korallina 01.12.08, 19:38 dziewczyny, masakra. Aż mnie zatkało - dlatego pozwalam sobie założyć nowy wątek zamiast dopisać się w karmnikach. Ale naprawdę masakra. www.bebefield.pl/Bravado/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zmijunia.lbn Re: masakra! 01.12.08, 19:42 http://www.bebefield.pl/Bravado/R5/images/glowny1600.jpg O ty w życiu, CO TO JEST!? o_O' Odpowiedz Link
turzyca Re: masakra! 01.12.08, 19:45 To jest wariant tego, co mauzonka na balkonetce pokazywala jako klasyczny przyklad jednopiersi. :) Odpowiedz Link
dziudziulek Re: masakra! 01.12.08, 20:52 dziewczyny bądźcie trochę sprawiedliwe. Pierś pod pachą jej nie wychodzi. Na noc takim karmnikiem bym nie pogardziła. Odpowiedz Link
klymenystra Re: masakra! 02.12.08, 18:43 Co z tego, ze nie wychodzi bokiem, skoro pragnie sie ta piers udreczona gora wydostac? Odpowiedz Link
paskud_agg Re: masakra! 02.12.08, 14:55 No przecież taki dobry stanik do karmienia <lol> - nie ma fiszbin, więc nie gniecie, trzyma ogromny wypełniony mlekiem biust, a wszystko dzięki zabudowanym miseczkom i szerokim ramiączkom. Ponadto zbiera ładnie i modeluje biust - to zasługa klipsa łączącego miseczki :D Hehehe, nie mogę z niego. Trzeba być w desperacji żeby coś takiego nałożyć. Paskudztwo straszliwe. Odpowiedz Link
malagracja Na ulicy czasami widze 01.12.08, 21:30 jeszcze gorzej ostanikowane mamy, niestety... Odpowiedz Link
nelyen narzekacie;P 02.12.08, 15:18 co się czepiacie, przecież oni nawet szeroooką rozmiarówkę mają do HA! a w innych modelach do E! strrrrasznie to wygląda, biedne modelki, że je w coś takiego wciskają, uśmiech musi być fotomontażem;-) Odpowiedz Link
daslicht Re: narzekacie;P 02.12.08, 15:25 A myślisz, że one na co dzień w lepszych chodzą? ^^ Odpowiedz Link
nelyen Re: narzekacie;P 02.12.08, 18:20 kto je tam wie, ich prywatna sprawa, żyjemy w wolnym kraju, jak ktoś chce mieć monolit zamiast biustu - jego sprawa;] ale nie zmienia to faktu, że wyglądają dziiiiiwnie Odpowiedz Link
lawendowata Re: masakra! 02.12.08, 16:04 Dla mnie "Biustonosz ORGINAL" to jakaś masakra także ortograficzna :D www.bebefield.pl/Bravado/index.php?width=1280&height=800 Odpowiedz Link
lawendowata Re: masakra! 02.12.08, 16:05 oj, link do głównej podałam. Ale na głównej też widać ORGINALA ;) Odpowiedz Link
kochanica-francuza a propos karmiące - założyłybyście 02.12.08, 17:57 karmnik używany? bo takowy widziałam na allegro. ciekawa jestem opinii. Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: a propos karmiące - założyłybyście 02.12.08, 18:34 jakies dwa lata temu nosilam cos rownie obrzydliwego :( sriumfy do karmienia :((( w ciązy nie przytyłam jakoś monstrualnie (15 na plusie, 58 - przed ciążą), a po poprodzie nosiłam - uwaga! - 90 (!!!) C (mąż mi kupował, jak leżałam w szpitalu i skoro miseczki były małe, to pani kazała mu wziąc większy (o ile!!!) obwód rzecz jasna) Odpowiedz Link
paskud_agg Re: a propos karmiące - założyłybyście 02.12.08, 20:24 Ja to mam wrażenie, że producenci karmników zakładają, że KAŻDA kobieta tyje w ciąży do rozmiarów płetwala błękitnego i obwodów węższych niż 75 po prostu nie należy szyć, bo wieloryb się nie zmieści. Co do miseczek, to pewnie myślą, że G to już mleczarnia na całą gminę, więc zróbmy michy maksymalnie do H, czyli na megamleczarnię dla połowy powiatu. Dla normalnych kobiet, które nie urodziły pięcioraczków ani żarłaczy wystarczy D. Odpowiedz Link
bathilda Re: a propos karmiące - założyłybyście 03.12.08, 19:55 Ja sprzedawałam używane karmniki. Czyściutkie, wyprane. Nie widzę różnicy między używanym stanikiem cywilnym i karmnikiem. Inna sprawa, że ja bym zasadniczo używanego nie kupiła, ani karmnika ani cywilnego. Ciuchów używanych zresztą też nie. Ale ja mam fobię zarazkową. Odpowiedz Link
kochanica-francuza Re: a propos karmiące - założyłybyście 03.12.08, 20:33 bathilda napisała: > Ja sprzedawałam używane karmniki. Czyściutkie, wyprane. Nie widzę różnicy międz > y używanym stanikiem cywilnym i karmnikiem. Do karmnika ci mleko leci, nie? Ale jako użytkowniczka cywilnych też preferuję nowe. Najbardziej mnie wkurza jedna allegrowiczka, co to "staniki wyprane z domu, w którym się nie pali". Kurde, a u mnie się pali 10 dobrych papierosów typu light dziennie i ciągle wietrzy, nie istotniejszy jest sam fakt przepocenia cycnika? Odpowiedz Link
baryszka co do palenia 08.12.08, 14:28 Sczerze? Dla mnie to jest cholernie ważna informacja, bo juz z dwóch domów, gdzie się paliło, dostałam smierdziuchy. i co z tego, że były w idealnym stanie, skoro waliły tak, że 3 razy musialam prac??? Nie ma czegoś takiego jak "dobre" papierosy i nie ma znaczenia czy są light czy nie - i tak to gówno tak samo śmierdzi i ZDECYDOWANIE będzie to wyczuwalne dla osoby niepalącej - niezależnie od intensywności wietrzenia :] Odpowiedz Link
daslicht Re: co do palenia 08.12.08, 14:38 Zgadzam się całkowicie! Dla mnie również jest to bardzo przydatna i zachęcająca do zakupu informacja. Gdybym miała nosić cuchnący stanik cały dzień, chyba bym zwróciła kilka razy :/ Odpowiedz Link
paskud_agg Re: masakra! 07.12.08, 15:09 Zabiło mnie to zdjęcie: bellissima.com.pl/strona.php?site=wyswietlanie_szczegol&id_inne=1849&kategoria=ar#powiekszenie Taki zwisik... Uojej... Btw, dziewczyny, jak się wstawia aktywne linki? Ja nie umim :( Odpowiedz Link
daslicht Re: masakra! 08.12.08, 14:46 "Jeśli stawiasz na optymalną wygodę i podtrzymanie to Iris jest tym czego szukasz." No widać właśnie "Przy wyborze rozmiaru prosimy sugerować się polską rozmiarówką, a nie brytyjską." I wybór do J czyli brytyjskiego G. Boję się być w ciąży, bo chyba czeka mnie noszenie plastikowych wiaderek na gumce (AAAA!). Oglądałam kiedyś katalog Bravissimo, staniki dla karmiących mają niższa rozmiarówkę niż zwykłe. Hmmm... czy kobiety z większą literką nie mogą mieć dzieci? Odpowiedz Link
semele2 Re: masakra! 07.12.08, 15:54 Staniki jak staniki. Ale otwórzcie sobie podstronę z tym podawanym w wątku ORGINALEM i zobaczcie rozmiarówkę... Odpowiedz Link
akubaga tak... romiarówka aż do XL++ ! 07.12.08, 16:10 rozmiarówka rewelacyjna, to fakt ;) a jakie ceny za te karmniki - od 139 do 199 zł :o Odpowiedz Link
akubaga i tabela rozmiarów z rysunkami modeli 07.12.08, 16:13 www.bebefield.pl/Bravado/R1/table2.html szerooooooki wybór rozmiarów ;) Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: i tabela rozmiarów z rysunkami modeli 07.12.08, 18:15 bez ciąży w żaden się w misce nie zmieszczę :D jak zajdę i będę mieć w cyckach 120-130cm, to chyba się obmierzę i im wyślę :D:D:D razem z fotami i instrukcja obsługi biustu :D:D:D:D Odpowiedz Link