zenobia27 Aragon Masquerade nowy 30dd na 30d 30.08.09, 12:27 Zamienię nowego Aragona (z metkami) kolor teal 30dd na takiego samego w rozmiarze 30d Odpowiedz Link
zebra51 Freya Arabella nutmeg 30E na 30D 31.08.09, 08:50 Idealna, raz założona. Zamienię na mniejszą Freykę. Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: ZAMIENIĘ STANIK 31.08.09, 09:54 Zamienię Masquerade Coquette 32FF na 32F. Proszę o kontakt na topstick@o2.pl Odpowiedz Link
izapyza85 Re: ZAMIENIĘ STANIK 02.09.09, 16:02 Zamienię Effuniaka 70FF na coś 65GG niekoniecznie Effuniak Odpowiedz Link
justyna-8 Freya Jolie czarna 32GG na 30GG 03.09.09, 11:31 proszę o kontakt: kocwa@wp.pl Odpowiedz Link
gabrielafrancuz La Senza 75 E na LS 80 E lub M&S 75 E 03.09.09, 12:12 Wymienię, ewentualnie odsprzedam jasnobłękitny (prawie biały) stanik La Senza (rozmiar z metki 75 E, noszę zwykle ten rozmiar, ale rozmiarówka wydaje mi się zaniżona) na La Senzę 80 E lub Marks & Spencer 75 E. Stanik ładnie zaokrągla biust, wiem że obwód ma być ciasny, ale ja się w nim wręcz duszę ;-) Biustonosz jest świeżo wyprany, przybył do mnie z Allegro, przymierzyłam go tylko raz. Piszcie na maila gazetowego. Odpowiedz Link
blondie-b1 Zamienię Arabellę nutmeg 32G na coś 30HH/32H 04.09.09, 12:28 Arabelka kupiona kiedys tam, założona parę razy z powodu małych misek. Stan bardzo dobry. Zamienię na cokolwiek w prawidłowym rozmiarze, bo zmienia mi się waga i nie mam co nosić :( Odpowiedz Link
yasmin79 Karmelową Polyannę 65 F na 65 FF 06.09.09, 09:59 Jak w tytule. Polcia kupiona przez Allegro jako używana w idealnym stanie, przeze mnie nie noszona, bo przecina mi piersi w pół ;). Zamienię na 65 FF w dowolnym kolorze lub na jakiś inny 65F. Odpowiedz Link
helejabea Re: Karmelową Polyannę 65 F na 65 FF 11.09.09, 16:55 Byłabym zainteresowana. Proszę o kontakt na gazetowego. Odpowiedz Link
sbarazzina Zamienię Effuniaka plunge 06.09.09, 12:30 Zamienię Effuniaka plunge lodowego 65FF na Effuniaka 70E lub 75DD. Najlepiej beż, biały lub błękitna kratka. Odpowiedz Link
czerwona_pomadka szarą Polkę 30F na Polkę inny kolor też 30F 06.09.09, 21:59 chciałabym zamienić swoją Polkę 30F również na Polkę w tym samym rozmiarze, ale jakims innym kolorze :) może byc czarna,brązowa albo błękitna. moja jest używana, ale w stanie bardzo dobrym. kontakt: czerwona_pomadka@buziaczek.pl Odpowiedz Link
miesiakk EFFNIAK 75D na 75DD 08.09.09, 13:08 czerwony w białe kropki, najchętniej na taki sam lub w krowy, ale może być też inny effuniak Odpowiedz Link
agusiazabrze Re: ZAMIENIĘ STANIK 08.09.09, 14:54 fantasie cally bialy 30 gg na cokolwiek 28 gg najlepiej tez biale Odpowiedz Link
agusiazabrze fantasie cally 65 gg i panache aqua 60 j na 60 gg 08.09.09, 15:29 lub na 65 g najlepiej cos biale i cos czarne, ale wszystkie propozycje mile widziane :) aqua jest nowa, nienoszona, cally stan bardzo dobry Odpowiedz Link
izuu7 Panache Fiesta Aqua 75G/H na coś 70H 08.09.09, 16:15 Kupiłam na allegro używany Panache Fiesta Aqua 75 G jak napisała sprzedająca, ale nie wiem czy miseczka nie jest ciut wieksza, bo np.z Dalii mam 75 G i jest wyraznie mniejsza miseczka,moze ta firma ma inną rozmiarówke? metka obcięta, mogę zdjęcia wysłać na maila. z chęcią wymienią go na inny staniczek z w rozm. 70H,lub ew.75G Odpowiedz Link
izuu7 Gorsenia Agnes 70J nowy- na 70H 08.09.09, 16:35 chętnie odsprzedam taniej lub zamienię na coś 70H, staniczek nowy tylko przymierzony w sklepie i w domu,ale niepotrzebnie oderwałam metkę odrazu, w domu dopiero zobaczylam że jest dla mnie troche za duzy ,inaczej sie uklada niż lubię i fiszbiny za szerokie az za pachami:) Pani sklepie upierała sie ze jest dobry,/ nie miała mniejszego/ i kupilam, zaplacone 99zl, zamienie na inny 70H, HH lub za polowe odsprzedam.... ehh www.allegro.pl/item723139251_gorsenia_35058_agnes_biustonosz_70h.html Odpowiedz Link
elodia Re: Biały 75E na 70E 08.09.09, 18:07 Postanowiłam poświęcić dwa swoje najmniej używane biustonosze dla świeżo ostanikowanej kuzynki:) Zamienię na 70E w rozm. bryt. jakiejś firmy, której kuzynka jeszcze nie ma. A ma do tej pory figleaves, Curvy Kate, Gaię i jeszcze kilka firm polskich (się dopytam, bom zapomniała). Pierwszy: 75E (brytyjskie) Biustonosz ten dostałam w prezencie - nie było przy nim metki, a do biustonosza też żadna nie przyszyta:/ Wiem tylko, że został kupiony w Hiszpanii. Stan bardzo dobry, na fiszbinach od wewnątrz zmechacone trochę Miseczki: mięciutkie, tiulowe na fiszbinie, w górnej połowie ozdobione delikatnym różowym wzorem, dolna ich połowa podszyta bawełną, górna przejrzysta. Zapięcie: trzystopniowe na trzy haftki. Ramiączka: regulowane, szerokie - 2cm! Obwód: bez rozciągania: 70cm po maksymalnym (mąż się przyłożył:P)rozciągnięciu: 90 cm Full cup. Mogę wysłać zdjęcie, ale zrobione komórką, więc jakoś nie oddaje dobrze ani wzoru, a koloru w ogóle - wychodzi albo żółty albo szary:>! Aaaa właśnie, kolor - mnie się wydaje śnieżnobiały, zaś moja kuzynka twierdzi, że jak był nowy, był bielszy, a miałam go na sobie zaledwie trzy razy i tyle razy był prany! Odpowiedz Link
elodia Re: Czarny Lovable 70F na 70E 08.09.09, 18:17 Drugi to: Czarny Lovable 70F (rozm bryt.) Stan bardzo dobry. Miseczki: mięciutkie na fiszbinie, w górnej połowie koronka o pięknym wzorze, a dolna część miseczki podszyta materiałem (ale bez usztywniaczy!)- przez to nieprzejrzysta Zapięcie: trzystopniowe na dwie haftki. Ramiączka: regulowane, na dole szersze - 3,5 cm, zwężają się do 1,5 cm Full cup. Obwód: bez rozciągania: 65cm po maksymalnym rozciągnięciu: 80 cm Odpowiedz Link
kozunia91 Re: Panache Fiesta Aqua 75G/H na coś 70H 08.09.09, 20:06 Panache to rozmiarowka angielska. Dalia-polska. Roznica bodaj jakis 2 rozmiarow. Odpowiedz Link
izuu7 Re: Panache Fiesta Aqua 75G/H na coś 70H 08.09.09, 21:46 taak tak już wiem...zapomnialam o tym.. :((( stąd mój błąd,musze uważniej kupować:) Odpowiedz Link
slotna Curvy Kate Emily cream/blue 30J, szorty 12 - metki 12.09.09, 11:58 Komplet Curvy Kate Emily cream/blue w rozmiarze 30J do tego szorty rozmiar 12. Mierzylam kilkakrotnie, nic z tego, kompletnie nie trafiony. Nie chodzilam w nim nawet po domu celem "ulozenia", bo nie dalo sie. A teraz zmienily mi sie wymiary i nie ma co liczyc na to, ze zsylka na dno szuflady go przekona, zeby sie do mnie dopasowal :) Stanik posiada jedna wade: dwie kropeczki (obok siebie) chyba od markera? na lewej misce, nie wiem, czy sie spiora, taki juz do mnie przyszedl z brastopu (wygralam komplet w konkursie balkonetki), w kazdym razie nie sa bardzo widoczne. Zamienie caly komplet (majtki jak komus nie pasuja moze puscic na allegro ;)) na biustonosz. Preferencje: - Arabella 30H badz 30 GG - Eleanor 30H - plunge Panache (moze byc Tango) 30H lub 30GG lub 32G - dowolny inny stanik wedle wzoru: rozciagliwy jak Arabella z obwodem 30; scisly 32; rozmiar od 30H do 32GG Pasuja mi bardzo rozne rozmiary, staniki o elastycznej i bardziej poziomej gornej linii miseczki (bez wzynajacych sie tasiemek itp) nawet wole nieco za male; mniej wiecej pamietam co mierzylam i jak to wygladalo, ale sama stanikow mam za malo, zeby strzelac z innymi propozycjami :) Na pewno odpadaja wszelkie fullcupy, t-shirt bras i usztywniane plunge - zupelnie nie pasuja, zadne. Aha, wazna informacja: jestem w Irlandii, wiec przesylka bedzie stad i tutaj (chyba, ze komus bardzo nie pasuje, mozemy sie umowic jakos inaczej, np. wysle do mnie moja przyjaciolka). Odpowiedz Link
slotna Freya Rio Scarlet 30H i 30G 12.09.09, 12:02 Oba uzywane zamienie jak w poscie powyzej. 30G jest za male w misce, 30H duzo za scisle w obwodzie (w przeciwienstwie do 30G zapinane na 3 haftki). Oba noszone jakies 10 razy (dokladnie nie liczylam, ale na pewno nie wiecej), prane wylacznie recznie. Widocznych wad brak, obwody nierozciagniete (30H nosilam wylacznie na przedluzce, czego nie znosze), ot, troche sprane metki i generalne male zuzycie. Odpowiedz Link
agusiazabrze Re: Curvy Kate Emily cream/blue 30J, szorty 12 - 28.09.09, 12:48 pasuje mi scisle rio, mam na wymiane fantasie cally 65 gg biala Odpowiedz Link
slotna Re: Curvy Kate Emily cream/blue 30J, szorty 12 - 28.09.09, 13:21 A cally to nie full micha czasem? Odpowiedz Link
avienae Freya Pollyanna 30F na 30E 14.09.09, 14:25 Zamienię białą, kupioną na allegro jako krótko używaną w stanie idealnym. Potwierdzam, brak śladów użytkowania. Na mnie niestety okazała się za wielka, chętnie wymienię się z kimś na mniejszą w podobnym stanie. Wszelki kontakt na gazetowego. Odpowiedz Link
lillyannee Effuniaka halfcup 70dd (jak plunge 65dd) na ... 14.09.09, 16:30 zamienię Effuniaka halfcupa białego z pomarańczowymi motywem jego rozmiar to 70dd (kupiony na zlocie), ale rozmiarem odpowiada on obecnym Effuniakom plunge 65dd, może z minimalnie większą miską (ale na pewno nie 65E, tylko znacznie mniejsza miska) oto jego zdjęcia: nieroztropna.fotosik.pl/albumy/685505.html był używany, ale niewiele. założony i wyprany ręcznie kilka (max. 8) razy. zamienię go na Effuniaka plunge beżowego/białego w rozmiarze 65dd lub Elle Macpherson Notorious/Notoriety 65e, ewentualnie na jakas Freye w rozmiarze ok. 60f. rozwaze tez inne ew. oferty;) rowniez sprzedazy. proszę o kontakt na alicja186@o2.pl Odpowiedz Link
nocarka Coquette 30FF 15.09.09, 14:55 Zamienię Kokietkę - założona ok 10-15 razy, niekompatybilna ze mną, na cokolwiek w rozmiarze 30F (najlepiej bakonetka jasna), na jeden, jeśli nieznoszony, na dwa jeśli sporo używane. Odpowiedz Link
nocarka Re: Coquette 30FF na 65F zamienię 18.09.09, 18:30 Jeśli hulfcup to 65F jeśli pełna miseczka to jednak 65FF Odpowiedz Link
wiosenka23 Re: Coquette 30FF na cokolwiek 65F zamienię 06.03.10, 22:45 Czy zamiana na Freya Cassie i Freya Pollyanna cieszyłaby Panią? Obie w romiarze 65F Odpowiedz Link
annmarie Re: ZAMIENIĘ STANIK 15.09.09, 17:19 Dawno mnie tu nie było... Ale do rzeczy :) Zamienię: - Panache Inferno Midnight 85F -założony raz na ok. 5 godzin, uprany. Niestety, ale moje piersi uparcie wychodzą z niego do przodu... - Gaia Anastasia (barokowy róż) 85F - w praktyce jest to E - na moje standardowe raczej F (w większości biustonoszy nie mam problemów z tą miseczką) nie chce się pomieścić; nowiutka, nienoszona, jeszcze w pudełku (to ten www.e-lady.pl/produkty/gaia_anastasia, ale od razu uprzedzam, że miseczki są całe przejrzyste, acz na zdjęciu takowe nie są). Na co się zamienię... Bardzo chętnie na Severine Gai (www.gaia.com.pl/?action=intimo-produkt&produkt_id=2027&SID=d7886feac7f6ecb3d28ece5f455cb32f) 85F, a oprócz tego na różne 85F, byle nie cieliste/beżowe (chyba, że zdecydowany kolor) i nie plunge. Odpowiedz Link
annmarie Re: Panache Inferno 85F, Gaia Anastasia 85F 15.09.09, 17:21 Inteligentnie nie napisałam w tytule co zamienię - już naprawiam :) Odpowiedz Link
jehanette PANACHE CLEO ROBYN 30FF na 30F lub 30E /uzywany/ 19.09.09, 19:28 Jak w tytule. Stanik nie jest nowy, kupiłam go pod koniec czerwca, początkowo nosiłam dość intensywnie, ale jak zaczął się robić za duży intensywność zmalała. Prany ręcznie. Wewnątrz na miseczce mała plamka, nie wiem od czego. jeśli ktoś jest chętny, proszę o post tutaj i maila. wyślę zdjęcia przed podjęciem decyzji o wymianie, ze względu na używanie i plamkę. Odpowiedz Link
i-w-ona 30G Thrill Me navy/lime na 30FF (ew. inny model) 19.09.09, 20:20 Założony kilka razy, przepłukany 2 razy w płynie, bez żadnych śladów użytkowania. Niestety, okazał się za duży i nijak nie dam rady go nosić. Zdecydowanie rozmiarówka jest zawyżona (co najmniej tak jak w Rio), więc biustonosz nadaje się raczej na biust 30GG. Miękki i wygodny, raczej rozciągliwy, zapinany na 3 haftki z 3-stopniową regulacją. Najbardziej chciałabym w zamian ten sam model w rozm. 30FF lub nawet 30F (w zależności od różnicy w stanie - może być za dopłatą którejś ze stron, ze swej strony chętnie dopłacę za nowy). Ewentualnie może być inny model w pasującym rozmiarze (do uzgodnienia). Odpowiedz Link
kasikk68 Panache Cleo GEORGE coral 65H na 70FF lub 65GG 25.09.09, 13:16 także w kolorze coral. mój george jest nowy z metkami.(możliwa zamiana na używany z dopłatą) Odpowiedz Link
malgos_j freye eleanor olive 60G na 60ff 26.09.09, 14:32 Używana ale absolutnie nie zniszczona ponieważ cały czas za duza. Na oliwkową albo risine 60ff, na kazda opócz białej, bo biała mam. Odpowiedz Link
jako.tako Re: Freya Mimi różowa 65ff na 65G 28.09.09, 22:24 Mam czarną, ale 70F - chętnie zamienię, ale nie wiem, czy ten rozmiar wchodzi w grę :) Odpowiedz Link
mika_p Cleo Brooke Hot Pink 65G na FF 06.10.09, 23:46 Kupiłam ostatnio na wyprzedaży w Dopasowanej, okazał się za duży nieco w miskach. Chętnie wymieniłabym na mniejszy, ale w sklepie już nie ma. No więc na razie nie odsyłam i czaję się. Mam jeszcze kilkanaście dni. Gdyby ktoś miał 65FF z tego koloru Brooke i czaił się na 65G, to proszę o kontakt, bo inaczej będziemy się czaić we dwie i zostaniemy, jedna ciut za dużym, jedna z ciut za małym :) Odpowiedz Link