kontodopisanianaforum Re: DOPASOWANA - 2 09.02.10, 13:35 Tym razem dzięki Paniom z Dopasowanej udało mi się uświadomić i ostanikować koleżankę, a i dla siebie coś też ładnego wybrałam. Po raz kolejny miła i cierpliwa obsługa i bardzo udane zakupy - i to z rabatem :) Odpowiedz Link
donerkasia Re: DOPASOWANA - 2 09.02.10, 14:08 ostatnio przymierzałam effuniakowe 65H, miseczka była ciut przymała i obwód ciasnawy - myślę że oscyluję w okolicach 70H, bądź 65H - te nowe modele podobno mają głębsze miseczki... Odpowiedz Link
psuj-ka Cena Effuniaków 14.02.10, 10:22 Czy wszystkie effuniaki będą droższe od tych w sklepie Ewy o 20zł? Odpowiedz Link
agn44 Re: Cena Effuniaków 14.02.10, 10:35 też to zauważyłam i zastanawiam się ile osób będzie chętnych. no chyba, że Pani Ewa zamknie swój sklep. swoją drogą to te effuniaki powoli stają się bardzo drogie (przynajmniej dla mnie) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Cena Effuniaków 14.02.10, 12:41 Witam, to ja pozwolę dodać od siebie kilka słow. Po pierwsze Pani Ewa sklepu nie zamknie :) Ceny u nas zostały ustalone głownie pod sprzedaż w sklepie stacjonarnym. Chcemy uniknąć różnicy na stronie i w sklepie, stąd wyższa cena na stronie. Nasze stałe klientki mogą liczyć na rabaty, które razem z możliwością zakupów stacjonarnych bez konieczności wymiany sprawiają, że cena staje się nawet niższa :) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
bobeka005 Re: DOPASOWANA - 2 14.02.10, 14:23 Ciekawa jestem czy w przyszłości w dopasowanej zagości więcej Effuniaków.. Np plisowany karmin :) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: DOPASOWANA - 2 14.02.10, 14:38 będzie więcej będzie :) I będzie cielaczek i będą half cupy ;)karmon myślę, że tez się pojawi, ale można zawsze po prostu zamówić i wtedy będzie na pewno. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Nowości w Dopasowanej. 19.02.10, 19:03 W tym tygodniu dotarły do nas: 2 modele z Mileny Tiramisu oraz Chocolate (ten drugi ma piękny kolor na żywo). Showgirl Thrill me czarno kremowa oraz Tease me czarno koralowa. Curvy Kate Princess w kolorze cielistym. Pojawił się u nas również pierwszy strój kąpielowy Monroe Bandeau. W atrakcyjnych cenach można u nas zakupić również jesienne modele Keia Pink Serdecznie zapraszamy. Odpowiedz Link
moopie23 Problem z blogiem 20.02.10, 01:09 Chciałam zobaczyć zapowiedzi effuniak, ale przy próbie wejścia na blog dopasowana.blox.pl i zalogowaniu się na konto gazetowe pojawia mi się następujący kominikat: "Dostęp do tego blogu został zastrzeżony przez jego właściciela. Jako użytkownik moopie23 nie masz do niego dostępu.". O co chodzi i czy da się z tym coś zrobić? :( Odpowiedz Link
justinehh Re: Problem z blogiem 20.02.10, 01:12 może właścicielka coś wrzuca i chce to wyszlifować albo się rąbnęła Odpowiedz Link
ally123 Re: Problem z blogiem 20.02.10, 07:11 wystarczy kliknąć na kopię strony i zdjęcia można oglądać :) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Problem z blogiem 20.02.10, 08:28 Witam, nasz blog jak na razie funkcjonuje pod zupełnie innym adresem. To co jednej z dziewczyn udało się znaleźć to była testowa notka i została już zablokowana. Po weekendzie podam nasz oficjalny adres :) Pozdrawiam Monika Jaworska Odpowiedz Link
kasi-kasz Re: dziś zrobiłam pierwszy raz zakup w Dopasowanej 20.02.10, 22:30 Witam od niedawna czytam to forum i postanowiłam że muszę odwiedzić Dopasowaną :) przebyłam prawie 100 km , ale było warto :) Miła i cierpliwa obsługa , bardzo fachowo udzieliła mi rady który pasuje najlepiej . Zakupiłam biustonosz Effuniaka bakłażan i leży znakomicie :) pani brunetka (przepraszam bo nie zna imienia) wykazała się znakomicie . Jestem co prawda w szoku bo do tej pory kupowałam 75C , a mój rozmiar okazał się 75F . Ale tak to jest jak się kupuje na bazarkach . No cóż ale się rozpisałam ;) Jeszcze raz dziękuję za dobór odpowiedniego biustonosza , na pewno odwiedzę Was jeszcze nie raz :D Odpowiedz Link
monika_dopasowana Nowości w Dopasowanej. 02.03.10, 15:12 Witam, poniżej podaję informacje o nowościach jakie pojawiły się w sklepie: Tiffany orchid 30-38 D-G Estepona 30-38 D-G Maia 30-38 D-G. Tango classic plunge nude 28F-H 30E-H 32G-H 34G-H Toni Cleo 28-38 D-G Do kompletu figi bądź stringi. Dotarła również niewielka dostawa effuniaków - kolejna w przeciągu 2 tygodni. Wszystkie brakujące rozmiary będą na bieżąco uzupełniane. Pozdrawiam serdecznie Monika Jaworska Odpowiedz Link
anna-na pytanie 11.03.10, 18:57 Moniko, czy zostały dowiezione nowe modele Effuniaków, czy tylko uzupełnione rozmiary tych, które były już w lutym (Chilli, plisowane, jeansowy)? Odpowiedz Link
moopie23 Re: DOPASOWANA - 2 11.03.10, 12:17 czy są już gdzieś zamieszczone wyniki konkursu, bo w regulaminie jest napisane "Informacje o wynikach konkursu w poszczególnych edycjach będą umieszczane na stronie www.dopasowana.pl do 10 dnia każdego miesiąca.", a ja na stronie nic nie widzę... Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl Re: DOPASOWANA - 2 12.03.10, 10:52 Tak, już wszystko jest jasne. Wynik był już znany 10 marca i nasza zwyciężczyni również dowiedziała się o nagrodzie w terminie, jednakże rzeczywiście w natłoku dostaw i innych spraw nie zdążyłyśmy na czas poinformować wszystkich zainteresowanych za co przepraszamy. A więc: Z przyjemnością informujemy, że bon o wartości 150 zł na zakupy w sklepie Dopasowana.pl za wystawienie opinii w lutowej edycji konkursu "Napisz opinię" trafił do Pani Hanny z Puław. Serdecznie gratujulemy! Odpowiedz Link
indigo-rose blog 12.03.10, 17:24 Dowiemy się, kiedy będzie już oficjalnie otwarty, prawda? :) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Nowości w Dopasowanej. 12.03.10, 18:43 Jak tylko blog ruszy damy o tym znać, prace nad nim baaardzo się wydłużyły niestety. A teraz trochę dobrych wiadomości :) Od wczoraj w Dopasowanej dostępne są dwa modele biustonoszy do karmienia firmy Royce (gdyby jakiś rozmiar był niedostępny oczywiście jest możliwość domówienia). W dziale ze strojami kąpielowymi pojawiły się nowości więc zachęcamy do zaglądania (pojawiło się kilka modeli z poprzednich kolekcji więc ceny są dość atrakcyjne). Od tygodnia w swojej ofercie mamy również polską firmę Dalia (bardotka Ivette oraz czarny Kaszmir jest dostępny od ręki). W poniedziałek 15.03.2010 niestety nasz sklep stacjonarny będzie nieczynnny ze względu na konieczną inwetaryzację. Sklep internetowy będzie działał bez zakłoceń. Życzę udanego weekendu Monika www.dopasowana.pl Odpowiedz Link
iwona922 Maia 30G 13.03.10, 13:40 Czy Maia 30G została wykupiona, czy też w ogóle nie było jej w sklepie? Zawsze Panache kupuję w Dopasowanej i nie chciałabym tego zmieniać, ale spieszy mi się do Majki:( Jak i do Inki i Georgiany ale widzę, że czas oczekiwania 60dni? Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Maia 30G 13.03.10, 16:41 Maia była, ale wyprzedała się - czekamy na kolejną dostawę. Georgiana oraz Inca pojawia się w marcu. Proszę o maila to zrobimy rezerwację z rabatem dla stałej klientki :) Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
martulka_s Re: DOPASOWANA - 2 13.03.10, 14:22 Kolejne zakupy w sklepie internetowym i jak zawsze obsługa na wysokim poziome. Przesyłka błyskawiczna i cena bezkonkurencyjna. Bardzo lubię kupować w Dopasowanej. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Przywitaj wiosnę z Dopasowaną! 19.03.10, 18:57 Tylko 21 marca w pierwszy dzień wiosny można skorzystać u nas ze specjalnej promocji! Na hasło wiosna wszystkie nieprzecenione produkty będą tańsze o 12%! Zapraszamy szczególnie gorąco do naszego sklepu stacjonarnego jutro, tylko tego dnia na żywo będzie można zobaczyć jesienną kolekcję wszystkich linii Panache. Serdecznie zapraszamy! Przy okazji chciałabym poinformować, że uzupełniliśmy rozmiarówkę Evie kremowej - idealnej pod suknie ślubną. Pozdrawiam, Monika Jaworska Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl Re: DOPASOWANA - 2 25.03.10, 13:11 Z przyjemnością ogłaszam, że od najbliższej soboty tj. 27 marca 2010, sklep stacjonarny Dopasowana w Warszawie na Al. Waszyngtona 122 czynny będzie w godzinach 11:00-17:00. Wydłużamy więc czas pracy w sobotę o dwie godziny :) Równocześnie pragnę poinformować, że w Wielką Sobotę (3.04.2010) sklep będzie nieczynny. Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl najnowsze dostawy 25.03.10, 18:00 Dotarła do nas dostawa z Curvy Kate - jako nowości pojawiła się czarna Princess oraz błękitna Princess w rozmiarach 30-34 F-H, 36-38 G-HH. Uzupełniona została również rozmiarówka cielistej Princess. Jutro spodziewamy się dostawy wiosenno-letnich maskaradek - Inca, Georgiana burnt red oraz Shanghai w pełnej rozmiarówce. Zapraszamy na zakupy! Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl Najnowsze dostawy - sprostowanie! 26.03.10, 15:31 Przepraszam za błąd - przyszła do nas oczywiście czarna Emily a nie Princess. Odpowiedz Link
irenka65f nowe maskaradki 28.03.10, 11:38 No i pojawiły się. I co z tego :-(( Chciałam Incę i czerwoną georgianę, ale 65FF ani 65G nie ma z tych modeli. Kiedy będą? A może jak ta georgiana ciasna to 70 mogę próbować? Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: nowe maskaradki 28.03.10, 14:53 Witam, były, ale już zniknęły. Pojawią się jeszcze w dwóch dostawach. Proszę o maila do nas to postaramy się zarezerwować. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl Godziny otwarcia w sobotę 17 kwietnia 2010 14.04.10, 17:47 Informujemy, że w najbliższą sobotę, 17 kwietnia 2010, sklep stacjonarny Dopasowana na al. Waszyngtona 122 w Warszawie otwarty będzie wyjątkowo w godzinach 10:00-15:00. Za wszelkie utrudnienia przepraszamy. Odpowiedz Link
monika_dopasowana porcja nowości oraz promocji z Dopasowanej 22.05.10, 09:08 Witam, z okazji nadchodzącego Święta wszystkim Paniom składającym u nas zamówienia oferujemy 10% rabat na marki Panache (Cleo, Masquarade,Superbra,Atalntis). Podczas składania zamówienia proszę wpisać kod rabatowy: sexy mama. Pragnę również poinformować, że w naszym sklepie pojawiła się dostawa Tanga w kolorze soft magenta (plunge oraz balkonik), pojawił się również Saffron, strój jednoczęściowy Monroe. Od tygodnia mamy uzupełnioną rozmiarówkę następujących modeli: Maia, Inca, Georgiana, Tiffany orchid oraz black. Pojawiła się u nas nowość z Miss Mandalay uroczy model Katie. W tej chwili oferujemy darmową wysyłkę Pocztą Polską przy przedpłacie na konto bez względu na kwotę zamówienia. Zachęcamy również do zajrzenia na nasze aukcje internetowe Allegro gdzie można znaleźć wiele ciekawych ofert (w tym jesienna kolekcja Cleo już od 49 zł!) allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10707058&order=t&nolimit=1&p=1&p=0 Serdecznie zapraszamy. Monika www.dopasowana.pl Odpowiedz Link
wwwwiedzma Re: porcja nowości oraz promocji z Dopasowanej 22.05.10, 14:27 Mam pytanie, czy ta promocja łączy się z indywidualnymi zniżkami klientów? Czyli czy od ceny uwzględniającej już moją zniżkę mam odliczyć 10 %? Odpowiedz Link
teresa104 Pytanie o sexy mamę - dołączam się 26.05.10, 10:37 Czy rabat mamoświąteczny na panasze znosi rabat indywidualny? Wpisuję, wpisuję i nic się nie zmienia (a na przykład w Bradei rabaty się sumują, o!). Proszę o rychłą odpowiedź, bo kosz zakupowy mi się przelewa od staników;) Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Pytanie o sexy mamę - dołączam się 26.05.10, 13:13 Rabaty się nie sumują u nas. Zawsze jest uwzględniany ten wyższy. Chyba, że w konkretnej sytuacji - przypadku piszemy, że jest inaczej. Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
hania_dopasowana.pl 29.05.2010 - Dzień bra fittingu w Dopasowanej! 26.05.10, 10:15 29 maja br. (sobota) Salon Bielizny Dopasowana.pl przy Al. Waszyngtona 122 w Warszawie przygotował specjalne atrakcje dla wszystkich kobiet. Jak co dzień, każda kobieta będzie mogła otrzymać od nas pomoc w dopasowaniu rozmiaru biustonosza zgodnie ze sztuką profesjonalnego bra fittingu. Wszystkie Panie wezmą również udział w losowaniu bonu na zakupy w Dopasowanej o wartości 150 zł. Proponujemy również 10% rabat (obejmuje on wszystkie bieżące nie przecenione kolekcje). Dodatkowo gościem specjalnym tego dnia będzie Maria Dastych - najsłynniejsza bra fitterka w Polsce, która służyć będzie pomocą w dopasowaniu biustonoszy. Ponadto wszystkie Panie będą mogły zasięgnąć porady na temat profesjonalnego wizażu i wyjść z Dopasowanej nie tylko z bielizną idealnie dopasowaną do sylwetki, ale również z pięknym makijażem. Serdecznie zapraszamy w godzinach 10:00 - 18:00 , 29 maja br. w sobotę. Jeżeli, któraś z Pań ma ochotę umówić się na konkretną godzinę, aby ominąć standardowe kolejki zachęcamy do kontaktu z nami pod adresem sklep@dopasowana.pl Od tego jaką bieliznę kobieta na siebie zakłada zależy nie tylko to jak się czuje, ale też to jak wygląda wszystko, każde ubranie, które zakłada na nią. Dlatego odpowiednio dopasowana bielizna ma tak ogromne znaczenie. Serdecznie Zapraszamy! Odpowiedz Link
beata-1978 effuniak pudrowy kropek 11.06.10, 19:06 Pojawił się w Dopasowanej dostępny w 24h. Jest dużo rozmiarów, w tym moje 70HH, a ja zamówiłam już u Ewy i będę jeszcze długo czekać. Zła jestem jak nie powiem co :/ Odpowiedz Link
niebieskookie Re: effuniak pudrowy kropek 25.06.10, 14:40 Czy pojawią się w sklepie dodatkowe rozmiary pudrowego kropka? Interesują mnie szczególnie okolice 75F. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Akcja "Lepszy model" z Dopasowaną! 25.06.10, 16:36 Nietrafione stanikowe zakupy , które zalegają w Twojej szufladzie? Mamy na to sposób! Zapraszamy serdecznie do nas! Pomożemy Wam opróżnić najgłębsze zakamarki szaf. Przy okazji imprezy możecie liczyć na 15 % rabat przy zakupach u nas na asortyment nieprzeceniony! Część bielizny w naszym sklepie jest przeceniona o 50% rozmiary mocno przebrane, ale może trafisz coś dla siebie?! Salon Bielizny Dopasowana Al.Waszyngtona 122. Warszawa 02.07.2010 (piątek) w godzinach 15.00-21.00 Zasady : 1. Przyniesiona odzież/bielizna zostanie specjalnie oznaczona papierową metką wpiętą w materiał, co zapobiegnie mieszaniu się z asortymentem sklepowym oraz towarem należącym do innych sprzedających. Wymagamy więc zgody na ometkowanie wszystkich wystawionych na sprzedaż rzeczy. 2. Przed dostarczeniem odzieży/bielizny należy wysłać e-mail na adres sklep@dopasowana.pl z dokładną listą wystawionych na sprzedaż produktów wraz z ich cenami/rozmiarami oraz z informacją o dniu, w którym sprzedający chce wziąć udział w akcji. 3. Do akcji dopuszczamy wyłącznie rzeczy nowe z metkami lub nie noszące śladów użytkowania. 4. Nie pobieramy prowizji od sprzedaży; udział w akcji jest całkowicie bezpłatny, a cały zysk ze sprzedaży pozostaje w rękach sprzedającego. 5. Nie ponosimy odpowiedzialności za zaginione przedmioty. Sprzedający opuszczając salon pozostawia je na własną odpowiedzialność. 6. Właściciele niesprzedanych rzeczy mają obowiązek odebrać je tuż po zakończonej akcji. W przypadku nie odebrania wystawionej do sprzedaży bielizny/odzieży należy skontaktować się z obsługą sklepu w celu ustalenia terminu odbioru. Rzeczy pozostawione będą przechowywane do czasu pojawienia się właściciela, jednakże nie będą w międzyczasie wystawiane w kolejnych akcjach. Masz pytanie? Pisz do nas sklep@dopasowana.pl Pozdrawiam Monika! Zapraszamy do dopisywania się na wydarzenie na fejsbuku ;) www.facebook.com/event.php?eid=128163030557049 Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Akcja "Lepszy model" z Dopasowaną! 30.06.10, 13:41 W informacji o akcji pojawił się mały błąd sugerujący, że akcja trwa dłużej niż jeden dzień za co najmocniej przepraszamy. Akcja będzie miała miejsce wyłącznie w najbliższy piątek być może będziemy ją powtarzać wszystko zależy od zainteresowania :) Pozdrawiam Monika. Odpowiedz Link
akubaga idealna obsługa 29.06.10, 00:12 po raz drugi miałam okazję przekonać się, że zakupy w Dopasowanej, to czysta przyjemność :) miło, szybko i na dodatek 15% taniej (promocja) Odpowiedz Link
magdalaena1977 Re: DOPASOWANA - 2 30.06.10, 19:45 Szczególne pochwały dla dopasowanej, która wprowadziła możliwość oddawania nienoszonej bielizny kupowanej stacjonarnie. W końcu zaakceptowałyśmy już, że nasze majtki i staniki mogły być wcześniej w ramach sprzedaży internetowej w domu u innej klientki. Mój kostium (tankini i majtki) kosztował prawie 300 zł i łatwiej było mi wydać te pieniądze od razu, jeśli miałam świadomość, że w domu będę mogła zamierzyć go jeszcze raz na spokojnie. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Cleo promocja - 15% 05.07.10, 14:28 minus 15% na najnowszą kolekcje Cleo tylko do czwartku 8 lipca! Serdecznie zapraszamy do Salonu Al.Waszyngtona 122, Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
viv78 Rabat za Opineo? 08.07.10, 09:15 Czy wystawienie recenzji na Opineo nadal jest nagradzane rabatem 10% na najbliższe zakupy? Odpowiedz Link
monika_dopasowana Drugie urodziny Dopasowanej! 23.07.10, 09:51 Czy wiecie, że mijają właśnie dwa lata od kiedy powstała Dopasowana? Z tej okazji możecie skorzystać z 25% rabatu na cały nasz asortyment! Do tego wysyłka przy przedpłacie gratis! Po prostu tylko zamawiać :))) kod rabatowy: urodziny2 Promocje trwa od dzisiaj do niedzieli! Stacjonarnie na hasło 2 urodziny rabat również działa! Pozdrawiam Monika! Odpowiedz Link
wwwwiedzma Re: Drugie urodziny Dopasowanej! 23.07.10, 16:19 Jak miło :) Życzę najlepszego z okazji urodzin :) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Drugie urodziny Dopasowanej 24.07.10, 11:04 Złożyłam wczoraj zamówienie, wpisałam kod promocyjny, jednak system policzył mi mniejszą zniżkę, niż 25%. Czekam teraz na wyjaśnienia ze sklepu. Odpowiedz Link
klamerka_01 Re: Drugie urodziny Dopasowanej 25.07.10, 23:50 Miałam ten sam problem ale zadzwoniłam do sklepu i pani mi wyjaśniła, że to błąd systemu i po złożeniu zamówienia skorygowała mi ten rabat. System naliczył mi ok 16 % rabatu zamiast 25% co w moim wypadku robiło różnice 12zł. Ktoś powie, że to mało, ale 12 zł piechotą nie chodzi ;) Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Drugie urodziny Dopasowanej 26.07.10, 11:15 Szkoda ze newsletter przyszedł do mnie w niedziele o 18.15:( Nie załapałam się na obnizkę a ostrzyłam sobie pazurki na Frances Cleo. No trudno Wszystkiego naj dla Dopasowanej. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Drugie urodziny Dopasowanej 26.07.10, 11:50 rudaa26 jeżeli Twoj rozmiar jest dostępny to złoż zamówienie i w uwagach wpisz urodziny2 (naliczymy rabat), Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
rudaa26 Re: Drugie urodziny Dopasowanej 26.07.10, 14:20 Dziękuję p. Moniko. Zamówienie złożyłam przed sekundką choć kod nie działa wyjasnie to mam nadzieje na gadu gadu. Bedzie to dla mnie równiez wspaniały imieninowy prezent:-) Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Drugie urodziny Dopasowanej 01.08.10, 00:30 Sprawa została oczywiście pozytywnie wyjaśniona przez Panią Monikę i moje zamówienie z rabatem jedzie do mnie:) Odpowiedz Link
sybilla777 Nowa Panache Sienna 26.07.10, 16:20 Czy nowa Sienna ma identyczną konstrukcję jak poprzednie modele Sienny Panache. Ten model jest piękny i robi cudne jabłuszka, ale fiszbiny były zdecydowanie za wysokie i masakrowały pachy, stąd moje pytanie. Odpowiedz Link
monika_dopasowana Re: Nowa Panache Sienna 27.07.10, 19:35 Nie jestem pewna, ale chyba są długie. Jutro porównam ze swoją starą sienną (morską), ale nie jestem zbyt dobrej myśli :( Odpowiedz Link
monika_dopasowana Oferta dnia! 27.07.10, 19:36 Jutro przez cały dzień możecie zakupić Toniego z 30% rabatem! Wysyłka oczywiście GRATIS :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
klamerka_01 Re: Oferta dnia! 27.07.10, 22:23 Czy Oferty dnia zagoszczą na dłużej na dopasowanej czy to akcja jednorazowa ? Odpowiedz Link