czerwona_pomadka Czy będzie dostawa błękitnej Polki? 29.06.09, 11:45 Jeśli tak, to kiedy można się spodziewać? Odpowiedz Link
czerwona_pomadka Re: Czy będzie dostawa błękitnej Polki? 29.06.09, 13:16 interesuje mnie rozmiar 65F Odpowiedz Link
katarzynkos Panache Sorrento Balconette lub Triangle 29.06.09, 22:46 wersja Triangle ma niezwykle korzystną cenę;) ale poluję na kolor jade, czy taki kolor jest może planowny? Odpowiedz Link
katarzynkos Re: Panache Sorrento Balconette lub Triangle 01.07.09, 11:26 ja nie wiem czy to przypadek ;) ale w poprzednim poście pisałam o kolorze jade do soreento i dzisiaj sie pojawił akurat w moim rozmiarze?? i to w balconette którą bym wolała;))(a o tym nie pisałam;) dobre duchy czy dopasowna?, nie ma odpowiedzi na mój post więc zgłupłam.. ale oczywiście nie omieszkałam zamówić Jeżeli pani Monika czyta to dziękuję i mam prośbę o przeczytanie uwag w drugim zamówieniu, bo z wrażenia nie zauważyłam że do góry są już dostępne doły i mam 2 zamówienia zamiast jednego;) Odpowiedz Link
katarzynkos Re: Panache Sorrento Balconette lub Triangle 01.07.09, 11:59 widzę, że w emocjach człowiek bzdurki pisze;) w wersji plunge;) miało być;) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Panache Sorrento Balconette lub Triangle 01.07.09, 13:20 Pani post pokrył się ze zwrotem u nas nie zdążyłam odpisać/sprawdzić ale cieszę się, że wszystko się wyjaśniło zaraz spr. czy koleżanka połączyła zamówienia i dam znać mailowo :) Odpowiedz Link
katarzynkos Re: Panache Sorrento Balconette lub Triangle 01.07.09, 22:42 Bardzo dziękuję za współpracę;) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: DOPASOWANA - 2 09.07.09, 12:36 kolejna dostawa Cleo w Dopasowanej www.dopasowana.pl/search.php?firm=1224769112&lang=pol&counter=all oraz dostawy z bazowej oferty Panache, w przyszłym tygodniu spodziewamy się dostawy z Curvy Kate. Zapraszamy! Odpowiedz Link
77anulka Re: DOPASOWANA - 2 09.07.09, 15:24 Współpraca z dopasowaną to czysta przyjemność!!! Zamówienia realizowane szybko i bez problemów. W ofercie nie było mojego rozmairu tankini, w dodatku umyśliłam sobie czarne :) ale przyszło!!! zamówiłam 2 sąsiednie rozmiary - jeden idealny, drugi- odesłany :) Teraz czekam na dół- może uda się że będzie mój rozmiar:) Dziewczyny z dopasowanej brawo dla Was za rady!!! Ach, i ta różowa bibułka...w którą są zawinięte staniki.... sklep polecam każdej niezdecydowanej! A tak na marginesie- to z niecierpliwością czekam na pojawienie się modelu Tempt Me z CK Show Girl. Odpowiedz Link
kasikk68 Re: DOPASOWANA - 2 17.08.09, 21:21 mam pytanie donoście nowych rabatów. Kiedy będą juz działać? :) Odpowiedz Link
skrzydlasta Polecam! 09.07.09, 21:49 Po raz drugi skorzystałam z tego sklepu i drugi raz jestem zadowolona. Wszystko poszło szybko, sprawnie, bez najmniejszego problemu. Odpowiedz Link
normalna_ja także polecam! 10.07.09, 17:18 szybka wysyłka, wszystko bez problemów, ceny 'przyjemne' i promocje mają :) polecam, bardzo lubię ten sklep :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl nowa dostawa 15.07.09, 12:06 kolejna dostawa produktów z poprzednich kolekcji Masquerade i Panache oraz aktualne modele z Curvy Kate. www.dopasowana.pl/news.php?id=1247651866 -- Monika Jaworska www.dopasowana.pl monika.jaworska@dopasowana.pl Odpowiedz Link
ko_kartka Re: DOPASOWANA - 2 16.07.09, 17:34 Jestem szalenie zadowolona ze współpracy z "Dopadowaną". Przejrzysta wyszukiwarka, doskonale obfotografowany towar, szybka przesyłka - i bezproblemowa wymiana towaru, bez dopłacania za drugą wysyłkę (co mnie przyjemnie zaskoczyło). No i kontakt mejlowy - mejl z każdego etapu realizacji zamówienia, błyskawiczna odpowiedź na wątpliwości. Dla mnie to na razie sklep-ideał, a korzystałam na razie z trzech. Odpowiedz Link
malinowapestka Re: DOPASOWANA - 2 16.07.09, 18:50 już od paru dni jestem ślepo zakochana w miętowym george'u od cleo panache :) niestety nigdzie już nie ma w moim rozmiarze.. :( koralowego zresztą też nigdzie nie mogłam znaleźć, ale! :) w dopasowanej.pl był :) kilka dni się przymierzałam, żeby go przymierzyć :) umówiłam się dziś z panią moniką. okazało się, że pani monika mi go odłożyła i mogłam mierzyć :) leżał w towarzystwie portii od curvy kate, bo też chciałam przymierzyć. pierwszy poszedł george - i tak było mi w nim dobrze.. :) potem chciałam sobie zobaczyć, jak, to jest w curvy kate ;) jednak strasznie rozstawia piersi na boki, a to mi się strasznie nie podoba. zobaczyłam jeszcze, że wisi różowa brooke, która nie jest najgorsza ;) jednak najlepiej leżał george, no i z jakim postanowieniem przyszłam, z takim wyszłam ;) (razem z georgem ;)). pani monika bardzo miła, nie pogania, poprosiła tylko, aby jakby była potrzebna, to, żeby zawołać, oczywiście poprosiłam o jej fachową pomoc ;) i już niestety na koniec mojej wizyty zobaczyłam kocurka ślicznego :) wygrzewał się na słoneczku :) dopasowaną.pl, jak i panią monikę, bardzo polecam! :) Odpowiedz Link
caitlin82 Polecam! 16.07.09, 19:36 Zakupy w Dopasowanej robiłam dwa razy. Pierwsze zakupy połączone były z mierzeniem. Przymierzyłam chyba wszystkie staniki, jakie mieli w moim rozmiarze. Spędziłam wtedy w sklepie dobrą godzinę. Kilka staników pasowało, ale żaden nie odpowiadał mi jednocześnie pod względem cenowym i estetycznym i ostatecznie nic nie kupiłam. Mimo to pani Monika złego słowa mi nie powiedziała, przeciwnie wręcz - stwierdziła, że nie ma sensu kupować czegoś, do czego nie jest się przekonanym. Za drugim razem kupiłam jeden z wcześniej mierzonych staników, który szczęśliwie został objęty promocją :) Realizacja zamówienia szybka, świetny kontakt mailowy. Jedyną niedogodnością jest fakt, że na odbiór osobisty trzeba się umówić na konkretną godzinę, a nie można po prostu wpaść kiedyś przy okazji, będąc akurat w okolicy. Ale o ile wiem w planach jest otwarcie sklepu stacjonarnego, więc ta niedogodność w jakimś stopniu zniknie. Odpowiedz Link
malinowapestka Re: Polecam! 16.07.09, 20:05 o! ja już po pierwszych zakupach postanowiłam być stałą klientką, a co dopiero jak będzie sklep stacjonarny! :) chociaż opcja przymierzenia u pani moniki też mi bardzo odpowiada :) dobrze, że mam blisko ;) Odpowiedz Link
19rosa kolejne zakupy 22.07.09, 22:10 To już drugie moje zakupy w dopasowanej i tym razem również jestem bardzo zadowolona :) Zamówienie w niedzielę wieczorem w środę rano stanik jest już u mnie. Dziękuje bardzo. Miałam jednak drobny problem techniczny ze złożeniem zamówienia :( Pomimo, że mam "swoje" konto w dopasowanej nie mogłam za jego pośrednictwem złożyć zamówienia :( O ile udało się zalogować i wybrać stanik to nie mogłam kontynuować zakupów bo wyskakiwał komunikat o niepoprawnej formie wysyłki i wszystko się wieszało i nic już nie mogłam dalej zrobić :( Obeszłam to składając zamówienie jako nowa klientka. Czy spotkał się ktoś z takim problemem? Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: kolejne zakupy 22.07.09, 23:18 Witam, problem nie powinien mieć miejsca więc zgłoszę to naszym informatykom. W razie podobnych problemów śmiało proszę pisać maila będziemy wspomagać składanie zamówienia :) Przepraszam za kłopot. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Stroje kąpielowe do 50% taniej! 30.07.09, 10:57 Zapraszam do naszego sklepu, dotarła do nas dostawa strojów kąpielowych w bardzo atrakcyjnych cenach! www.dopasowana.pl/firm-pol-1240220616-Panache-Swimwear.html Pojawiła się również portia z żółtą wstążeczką oraz wiele innych produktów. Na wszystkie produkty oczywiście obowiązuje lobbowa zniżka :) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: Stroje kąpielowe do 50% taniej! 30.07.09, 11:27 uwielbiam dopasowaną na te promocje! (mój mąż, który musi otwierać portfel chyba mniej ;) ) Teraz czekam na szorty :) polecac tego sklepu chyba nikomu juz nie trzeba, ale... moja ostatnia przesyłka dotarła oczywiście błyskawicznie Wszystko w najlepszym porządku, do dwóch przecudnej urody maskaradek zapakowanych jak zwykle w różowy papier i kartonik dołaczono próbkę perełek zapachowych... Miło i pachnąco :) Odpowiedz Link
beata-1978 Re: DOPASOWANA - 2 30.07.09, 15:11 Jestem jak najbardziej na "tak" jeśli chodzi o Dopasowaną. Bardzo dobry kontakt - uzyskiwałam odpowiedzi na wszystkie pytania, maile z informacji o przyjęciu zamówienia, wysyłce. Jeśli chodzi o zwrot niepasującego biustonosza i wymianę na inny, to też wszystko przebiegało bezproblemowo. Zwrot pieniędzy na konto pezyszedł w przeciągu kilku dni od mojej wysyłki. Polecam! Odpowiedz Link
dopasowana_pl Nowości w Dopasowanej :) 01.08.09, 12:27 Ariza teal/gold, tango plunge teal/mint, tango classic plunge oraz wiele nowych promocji. Zapraszamy! Odpowiedz Link
dopasowana_pl Kolejne nowości w Dopasowanej :) 04.08.09, 15:36 pojawiła się u nas Zara w kolorze czerwonego wina w liczbie bardzo ograniczonej :) Można u nas również zakupuć Pandorę turkusową w rozmiarze 30D,G w atrakcyjnej cenie. Kolejne nowości pojawią się w ciągu kilku dni. Zapraszamy! Odpowiedz Link
schaetzchen Re: Kolejne nowości w Dopasowanej :) 05.08.09, 16:42 Byłam dziś po raz pierwszy w dopasowanej - bardzo polecam :) Zamówienie zrealizowane błyskawicznie (a byłoby pewnie jeszcze błyskawiczniej, gdybym nie wykazała się gapowatością i od razu je potwierdziła. Ale dostałam 2 maile - w jednym prośba o potwierdzenie, w drugim - informacja o realizacji zamówienia. No i zgłupiałam :). Wielkie dzięki za możliwość kupna rzeczy, których nie zamówiło się internetowo - dzieki temu wzbogaciłam się o stanik i majtki. No i świetnie, że można płacić kartą. Kot piękny :) - ale wyglądał tak dostojnie, że nie śmiałam go choćby pogłaskać :) Odpowiedz Link
plecionka Moje wrazenia:) 10.08.09, 13:03 Zakupy w Dopasowanej byly moimi pierwszymi zakupami biezliznianymi w internecie (oprocz allegro i ebaya) i powiem szczerze, ze troche sie obawialam jak to wszystko wyjdzie. Okazalo sie, ze zupelnie niepotrzebnie. Przesylka doszla bardzo szybko, staniki byly zapakowane owiniete czerwona bibulka i zapakowane w pudelko. Przy wymianie wszystko tez sprawnie przebieglo i nawet nie musialam doplacac (wymienialam Cleo Brook na Cleo Bobbie i ten drugi byl o 4 zl drozszy), tak jak sie spodziewalam i na co bylam przygotowana. Wymieniony stanik tez dotarl bardzo szybko, w ciagu 3 dni od zamowienia. Tym razem byl juz w zwyklej kopercie z babelkami, nie w pudeleczku, ale temu sie nie dziwie. W przypadku miekkiego stanika koperta w zupelnosci wystarcza:) Jedyne zastrzezenie mam do kontaktu przez gadu-gadu. Przed wymiana zadalam w ten sposob pytanie dotyczace stanika, na ktory chcialam wymienic niepasujaca Brook, ale nikt mi nien odpowiedzial, mimo, ze "sloneczko" bylo zolte i poczatkowo ktos z oblugi sie odezwal. W sumie moje wrazenia z zakupow w Dopasowanej sa jak najbarzdiej pozytywne:) Na przyszlsc bede po prostu wiedziala, zeby nie zadawac pytan przez GG tylko zadzwonic lub napisac meila. Odpowiedz Link
imp18 Rabat 5% ? 13.08.09, 11:43 Zawsze jak logowałam się na konto miałam 5% rabat, teraz zniknął - to już tak na stałe? Odpowiedz Link
blondie-b1 Re: Rabat 5% ? 13.08.09, 12:43 Ja też akurat chciałam zrobić zamówienie i dostałam informację, że zmieniany jest akurat sysytem rabatowy i na kilka godzin wszystkie rabaty zostały wykasowane. jak chcesz coś kupić to napisz w uwagach, że masz taki próg rabatowy i Ci go podliczą przy realizacji. :) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: Rabat 5% ? 13.08.09, 13:06 witam, wprowadzamy zmiany. poniewaz na czesc produktow bedzie poprzedni rabat na czesc wiekszy. mysle ze zmiany beda na plus :) mam liste poprzednich rabatow wiec prosze wpisywac w uwagach bedziemy uwzgledniac :) Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: DOPASOWANA - 2 14.08.09, 00:05 a kiedy wroci strona? bo na razie NIC mi sie nie wyswietla Odpowiedz Link
dopasowana_pl brak strony 14.08.09, 07:57 w tej chwili jest już ok. Niestety w nocy były jakieś problemy techniczne o ktorcyh prawdopodobienstwu nic nie wiedzialam. Firma od oprogramowania.... Przepraszam za kłopot. Odpowiedz Link
dopasowana_pl Ankieta :) 17.08.09, 17:53 Witam, gorąca prośba do Was o wypełnienie ankiety :) webankieta.pl/ankieta/w1hptxm1ngtu/p Ankieta dotyczy wiosennej kolekcji Superbra (niedługo będą dwie nastepne dotyczące Cleo i Masquerade). Wieksze zdjęcia poszczególnych modeli można zobaczyć na naszej stronie. www.dopasowana.pl/cat-pol-1235731685-Zapowiedzi-Panache-Superbra.html Odpowiedz Link
jelonek_k Re: Ankieta :) 17.08.09, 20:33 Kolekcja wiosenna Superbra nie jest podczepiona pod zapowiedzi. W zapowiedziach Superbra widać tylko kolekcję jesienną. Odpowiedz Link
dopasowana_pl kolejne ankiety 19.08.09, 12:18 Tym razem ankiety dotyczące Cleo, Masquerade oraz strojów kąpielowych. www.dopasowana.pl/news.php?id=1250670714 Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: kolejne ankiety 19.08.09, 13:39 Ankiety wypelnilam :) Przy pierwszym pytaniu powinna byc rowniez opcja "zaden". Cleo mi sie w ogole nie podobaja, wiec tej ankiety nie wypelnilam. Przy okazji obejrzlam sobie zapowiedzi strojow kapielowych i musze przyznac, ze jestem nia mile zaskoczona. Kazdy model jest dostepny w kilku wersjach: plunge, balkonetka, halterneck, jednoczesciowy i tankini :) Odpowiedz Link
psuj-ka Re: kolejne ankiety 19.08.09, 13:41 Właśnie, ja też przy Panaszkach zaznaczyłabym "żaden" ;) a propozycje strojów kąpielowych w ogóle mi nie podchodzą... Odpowiedz Link
skrzydlasta kolejne ankiety - u mnie nie działają 19.08.09, 22:23 Udało mi się wypełnić tylko pierwszą, przy kolejnych po zakończeniu pojawia się komunikat: ankieta nie została odnaleziona. Odpowiedz Link
kasikk68 nowe rabaty 17.08.09, 21:22 chciałabym się dowiedzieć kiedy będą działały nowe rabaty w sklepie?:) Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: nowe rabaty 17.08.09, 21:35 proszę pisać do mnie bezposrednio będę sprawdzać na jakim etapie jest Pani rabat. Odpowiedz Link
nowokaina123 polecam po raz setny :) 18.08.09, 10:45 Pisalam juz wiele razy, ale gdyby wszyscy sprzadawcy byli tak rzetelni, uczciwi i kompetentni, jak w dopasowanej to zycie byloby piękne :) Polecam, polecam, polecam! Wczoraj odebralam przesylke ze strojami kapielowymi. Sa piękne :). Odpowiedz Link
psuj-ka kod rabatowy 18.08.09, 13:13 Czy w związku z nowym systemem rabatów kod dla lobbystek już nie działa? Przy kodzie "forum" wyskakuje, że nie ma takiego, a "lobby" wchodzi, ale nie zmienia wartości zamówienia. Przy okazji bardzo rozbawiło mnie "do darmowej wysyłki brakuje -55zł" ;) Odpowiedz Link
imp18 Re: kod rabatowy 18.08.09, 13:59 z tego co wiem to ten lobby nie działa na wszystkie kolekcje ... ale nie pamiętam dokładnie jak to było :P Odpowiedz Link
psuj-ka Re: kod rabatowy 19.08.09, 00:03 hmmm, gdy go wpisywałam miałam w koszyku Maskaradkę Minervę i Tease Me, o ile odnośnie Tease Me mogę zrozumieć, że to nowa kolekcja, to Minerva to staroć ;) Odpowiedz Link
mam_to_w_nosie Re: kod rabatowy 19.08.09, 07:33 Ja ostatnio używałam kodu "lobby" a nie "forum", może ten nie działa? Odpowiedz Link
velika mój ulubiony sklep 18.08.09, 15:31 Robiłam 6 zamówień(zaraz będzie siódme...) i wszystko bez zarzutu i te rabaty:) Nic tylko kupować. Bardzo polecam. Odpowiedz Link
kryklu Re: mój ulubiony sklep 19.08.09, 10:03 Mój też :) Miałam tu kupić tylko jeden stanik, ale tak tu miło, że kupiłam kilka rzeczy i będę tu wracać. Odpowiedz Link
mentha Polecam Dopasowaną :) 19.08.09, 13:53 Nie chwaliłam jeszcze Dopasowanej - a jest to naprawdę sklep godny polecenia. Błyskawiczna przesyłka tego samego dnia, w którym złożyłam zamówienie, powiadomienia mailowe o wszystkich etapach realizacji, dla mnie liczy się też możliwość płatności kartą. Do tej pory składałam jedno zamówienie, ale na pewno będę wracać :) Odpowiedz Link
k_linka A ja mialam pecha... 19.08.09, 23:13 Same pochwaly w watku dopasowanej... A ja mam uraz po pierwszych zakupach w ubieglym miesiacu. Zamowilam wymarzonego George'a, od razu przelalam pieniadze i zaczelo sie oczekiwanie - a poniewaz dzialo sie to krotko przed wyjazdem wakacyjnym, to mialam cicha nadzieje ze stanik dostane blyskawicznie. Niesety przed wyjazdem nie pojawil sie listonosz z przesylka, po kilkudniowym wyjezdzie tez nie zastalam awiza w skrzynce i mocno sie zdenerwowalam. Wina nie lezala jednak po stronie poczty - okazalo sie ze pani ksiegujaca nie zauwazyla mojej wplaty... Sprawe udalo sie pomyslnie wyjasnic, za to ja utwierdzilam sie w przekonaniu ze przesladuje mnie pech stanikowy i chyba bede sie ograniczac do zakupow stacjonarnych... Odpowiedz Link
dopasowana_pl Re: A ja mialam pecha... 20.08.09, 07:44 wpłaty sa coraz częściej spr. przez dwie osoby więc takie pomyłki to naprawdę rzadkość no, ale przykro mi, że trafiło na Panią. Może jakimś rabacikiem zachęcę Panią jednak do zakupów ;) Odpowiedz Link
panistrusia Re: A ja mialam pecha... 20.08.09, 13:13 A nie prościej, zamiast wyczekiwać na listonosza, sprawdzić na stronie sklepu 'stan zamówienia'? Jeśli wiesz, że wpłaciłaś, a widnieje status 'niezaksięgowana', to możesz od razu u źródła wyjaśnić problem. Odpowiedz Link
k_linka Re: A ja mialam pecha... 20.08.09, 23:25 panistrusia napisała: > A nie prościej, zamiast wyczekiwać na listonosza, sprawdzić na stronie > sklepu 'stan zamówienia'? Jeśli wiesz, że wpłaciłaś, a widnieje status > 'niezaksięgowana', to możesz od razu u źródła wyjaśnić problem. Niewatpliwie prosciej. Teraz juz wiem jak dziala takie zamowienie internetowe - jakos nie przyszlo mi do glowy ze potwierdzaniem wplat zajmuje sie "czynnik ludzki", a nie odbywa sie to automatycznie :) Do Dopasowanej zapewne jeszcze wroce, nie da sie bowiem ukryc ze asortyment jest tu najszerszy. Odpowiedz Link
nowokaina123 Re: DOPASOWANA - 2 20.08.09, 11:13 ja juz kilka razy chwalilam dopasowaną, bo to naprawde moj ulubiony sklep, ktory "zdradzam" tylko w wyjątkowych sytuacjach. Ale musze dodac jeszcze, ze bardzo, ale to bardzo podoba mi się KLASA, z jaką załatwiane są najdrobniejsze nawet pomylki Brawo! Odpowiedz Link
dopasowana_pl ankieta Miss Mandalay wiosna 2010 21.08.09, 12:16 webankieta.pl/ankieta/w1hptxw1fbbm/p Odpowiedz Link
jolina3 Re: DOPASOWANA - 2 25.08.09, 15:45 Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie o sklepie. Kupowałam już 3 razy, wszystko szybko, sprawnie i miło. No i te kuleczki zapachowe...... :)) Drobiazg a jak miło. Zwrot pieniędzy w określonym terminie, wszystko bezproblemowo, miły i szybki kontakt mailowy. Będę wracać! :) Odpowiedz Link
athena1983 Re: DOPASOWANA - 2 26.08.09, 13:51 Już kilka razy korzystałam z usług tego sklepu i zawsze jestem mega zadowolona. ?Największe atuty to Spore rabaty no i mozliwość płatności.pl dzieki której mogę błyskawicznie przekazac pienniądze do sklepu, dla mnie to idealne rozwiązanie. Obsługa sklepu jest rewelacyjna. Zwroty, wymiany odbywają się błyskawicznie i bezproblemowo. Dziś właśnie dostałam kolejna ekspresową przesyłkę z nową kolekcją. Odpowiedz Link