ksiezna_pani 16.04.09, 18:52 Właśnie przypadkiem trafiłam na ich stronę, ceny przystępne, rozmiarówka do H, nie wiem tylko, czy warto? Czytałam wątki archiwalne, przeciętnie z 2007 r. i opinie są bardzo różne. Będę wdzięczna za radę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psuj-ka Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:14 Ja ostatni raz miałam kontakt z ich stanikami koło roku temu, mam do dziś kilka... przede wszystkim paskudne rozciągliwce, pani w sklepie firmowym w Wągrowcu nie ma pojęcia o temacie, proponuje obwód 75 na 72 pod biustem. Mieli takie ładne modele chyba miękkie z wiązaniem AŻ do F wtedy, ale jakoś nie leżały za dobrze. Odpowiedz Link
ania.kar Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:23 Zajrzałam z ciekawości na ich stronę, bo nigdy wcześniej nie spotkałam się z tą nazwą. Chyba gorszych zdjęć nie widziałam w żadnym sklepie z bielizną! Jak one mają zachęcić do kupna? www.sklep.malinez.com/product-pol-191-Stanik-Nathalie-H-bialy.html www.sklep.malinez.com/cat-pol-1225036481-Bielizna-Damska-Biustonosze-Staniki-miekkie.html www.sklep.malinez.com/product-pol-167-Stanik-Julia-czerwony.html www.sklep.malinez.com/product-pol-170-Stanik-Julia-bialy.html Reszty oferty nie mam ochoty już przeglądać... Odpowiedz Link
klaviel Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:50 nosiłam je przed właściwym rozmiarem. Są to koszmarne rozciągliwce,brzydkie, szycie i materiały z których sa uszyte nędzne.Dawno wszystkie wyrzuciłam. wtedy mieli tylko typowe rozmiary i miseczki A B C D. Jakoś trudno mi uwierzyć ,że mają coś np. 65F ... Odpowiedz Link
turku.turku Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:50 Zdjęcia rzeczywiście baaardzo zachęcające... A zwróciłyście uwagę, że zamiast push-upów, mają staniki Puch Up? Czyli z puchem, jak poduszki? A poza tym to proponują zakupić stanik na wy_S_przedaży. "Cycki opadają" na taki profesjonalizm. Odpowiedz Link
dwa_przecinki Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 11:21 nie testowałam, nigdy o nich nie słyszałam. "puch up" i "wsprzedaż" ahahaha!! :D ale widziałyście ich wyszukiwarkę: www.sklep.malinez.com/searching.php ? Nie ma możliwości szukania konkretnego rozmiaru, za to można ustalić fakturę materiału (np matowy lekko wypukły wzorek wafli) Mistrzowie :D Odpowiedz Link
elodia Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 12:05 Miałam jeden. I nigdy więcej - leżał świetnie do pierwszego prania:/ Odpowiedz Link
daisy0811 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:58 Ja też zajrzałam z ciekawości i rzeczywiście te zdjęcia nie zachęcają do kupna... Odpowiedz Link
anna-pia to nie są zdjęcia 16.04.09, 22:46 to są photoshopowane obrazki, w dodatku spod myszy kiepskiego grafika Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 13:06 ee tam, gorsze ma Esotiq:) na tych przynajmniej bieliznę widać, na tamtych mało co poaza modelka w kuszącej pozie leżącej np. na brzichu w celu pokazania stanika:))) Odpowiedz Link
thinkyb Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 06.05.10, 11:25 Stary wątek, ale dopiero dziś znalazłam. Chciałam dorzucić swoje trzy grosze. Miałam chyba dwa czy trzy staniki Malinez, model Nicole, i tak, rozciągają się (ale cena jest niska więc można częściej kupić nowy), a moim zdaniem ładnie podnoszą biust, biust ładnie w nim wygląda przez bluzkę a stanik jako taki dobrze się nosi i jest miły w dotyku. Teraz zamówiłam właśnie 75G, bo znalazłam sprzedawcę na allegro i zobaczymy. Odpowiedz Link
bebak21 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 13:13 Ja jeszcze przed uświadomieniem kupiłam sobie ten stanik w krakowskiej Donnie: www.sklep.malinez.com/product-pol-4- Biustonosz-Nicole-bialy.html . Wizualnie nie jest zły, taki zwykły codzienny biustonosz, ale rozciągliwiec z niego straszny i raczej niewiele trzymał, choć robił ładny dekolt. Miałam go (a właściwie mam, bo nosiłam go może ze 3 razy i nadal leży w szufladzie...) w rozm. 75F, który wydawał mi się dobry, a był makabrycznie za mały w miseczce, przy wymiarach 72/102. Teraz mam jakieś 96-97 cm w biuście i miseczka jest w sam raz, za to obwodem mogłabym się 2 razy okręcić. Odpowiedz Link
roza_am Starsze wątki - dla zainteresowanych 19.06.09, 21:20 Gdyby ktoś chciał poznać starsze opinie o marce. Wszystkie wątki są archiwalne - tylko do odczytu: forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=31095248&a=31095248 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=50277719&a=50277719 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=62561904&a=62561904 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=62779053&a=62779053 Odpowiedz Link
pchla20 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 28.06.09, 01:29 zanim "odkryłam" panache nosiłam staniki z tej firmy i nie było aż tak źle :) rozmiar 70G, tyle że z własnoręcznie przerobionym obwodem na coś między 60 a 65 ;)najbardziej lubiłam w nich ten mięciutki materiał którego nie ma żaden stanik z panache ;) Odpowiedz Link
aguslawa Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 04.08.19, 19:32 Recenzja stanika Malinez MagicUp: miskidwie.pl/malinez-magicup-65h/ Odpowiedz Link