Dodaj do ulubionych

Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez???

16.04.09, 18:52
Właśnie przypadkiem trafiłam na ich stronę, ceny przystępne, rozmiarówka do H,
nie wiem tylko, czy warto? Czytałam wątki archiwalne, przeciętnie z 2007 r. i
opinie są bardzo różne. Będę wdzięczna za radę.
Obserwuj wątek
    • psuj-ka Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:14
      Ja ostatni raz miałam kontakt z ich stanikami koło roku temu, mam do dziś kilka... przede wszystkim paskudne rozciągliwce, pani w sklepie firmowym w Wągrowcu nie ma pojęcia o temacie, proponuje obwód 75 na 72 pod biustem. Mieli takie ładne modele chyba miękkie z wiązaniem AŻ do F wtedy, ale jakoś nie leżały za dobrze.
    • ania.kar Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:23
      Zajrzałam z ciekawości na ich stronę, bo nigdy wcześniej nie spotkałam się z tą
      nazwą. Chyba gorszych zdjęć nie widziałam w żadnym sklepie z bielizną! Jak one
      mają zachęcić do kupna?
      www.sklep.malinez.com/product-pol-191-Stanik-Nathalie-H-bialy.html
      www.sklep.malinez.com/cat-pol-1225036481-Bielizna-Damska-Biustonosze-Staniki-miekkie.html
      www.sklep.malinez.com/product-pol-167-Stanik-Julia-czerwony.html
      www.sklep.malinez.com/product-pol-170-Stanik-Julia-bialy.html
      Reszty oferty nie mam ochoty już przeglądać...
      • klaviel Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:50
        nosiłam je przed właściwym rozmiarem. Są to koszmarne rozciągliwce,brzydkie,
        szycie i materiały z których sa uszyte nędzne.Dawno wszystkie wyrzuciłam. wtedy
        mieli tylko typowe rozmiary i miseczki A B C D. Jakoś trudno mi uwierzyć ,że
        mają coś np. 65F ...
      • turku.turku Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:50
        Zdjęcia rzeczywiście baaardzo zachęcające... A zwróciłyście uwagę, że zamiast
        push-upów, mają staniki Puch Up? Czyli z puchem, jak poduszki? A poza tym to
        proponują zakupić stanik na wy_S_przedaży. "Cycki opadają" na taki profesjonalizm.
        • dwa_przecinki Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 11:21
          nie testowałam, nigdy o nich nie słyszałam.

"puch up" i "wsprzedaż" ahahaha!! :D

ale widziałyście ich wyszukiwarkę:
          www.sklep.malinez.com/searching.php ?
          Nie ma możliwości szukania konkretnego rozmiaru, za to można ustalić fakturę
          materiału (np matowy lekko wypukły wzorek wafli) Mistrzowie :D
          • elodia Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 12:05
            Miałam jeden. I nigdy więcej - leżał świetnie do pierwszego prania:/
      • daisy0811 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 16.04.09, 19:58
        Ja też zajrzałam z ciekawości i rzeczywiście te zdjęcia nie
        zachęcają do kupna...
        • anna-pia to nie są zdjęcia 16.04.09, 22:46
          to są photoshopowane obrazki, w dodatku spod myszy kiepskiego grafika
      • paskudek1 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 13:06
        ee tam, gorsze ma Esotiq:) na tych przynajmniej bieliznę widać, na tamtych mało co poaza modelka w kuszącej pozie leżącej np. na brzichu w celu pokazania stanika:)))
      • thinkyb Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 06.05.10, 11:25
        Stary wątek, ale dopiero dziś znalazłam.
        Chciałam dorzucić swoje trzy grosze. Miałam chyba dwa czy trzy staniki Malinez,
        model Nicole, i tak, rozciągają się (ale cena jest niska więc można częściej
        kupić nowy), a moim zdaniem ładnie podnoszą biust, biust ładnie w nim wygląda
        przez bluzkę a stanik jako taki dobrze się nosi i jest miły w dotyku.
        Teraz zamówiłam właśnie 75G, bo znalazłam sprzedawcę na allegro i zobaczymy.
    • bebak21 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 17.04.09, 13:13
      Ja jeszcze przed uświadomieniem kupiłam sobie ten stanik w
      krakowskiej Donnie: www.sklep.malinez.com/product-pol-4-
      Biustonosz-Nicole-bialy.html . Wizualnie nie jest zły, taki zwykły
      codzienny biustonosz, ale rozciągliwiec z niego straszny i raczej
      niewiele trzymał, choć robił ładny dekolt. Miałam go (a właściwie
      mam, bo nosiłam go może ze 3 razy i nadal leży w szufladzie...) w
      rozm. 75F, który wydawał mi się dobry, a był makabrycznie za mały w
      miseczce, przy wymiarach 72/102. Teraz mam jakieś 96-97 cm w biuście
      i miseczka jest w sam raz, za to obwodem mogłabym się 2 razy okręcić.
    • roza_am Starsze wątki - dla zainteresowanych 19.06.09, 21:20
      Gdyby ktoś chciał poznać starsze opinie o marce. Wszystkie wątki są archiwalne - tylko do odczytu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=31095248&a=31095248
      forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=50277719&a=50277719
      forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=62561904&a=62561904
      forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=32203&w=62779053&a=62779053
    • pchla20 Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 28.06.09, 01:29
      zanim "odkryłam" panache nosiłam staniki z tej firmy i nie było aż tak źle :)
      rozmiar 70G, tyle że z własnoręcznie przerobionym obwodem na coś między 60 a 65
      ;)najbardziej lubiłam w nich ten mięciutki materiał którego nie ma żaden stanik
      z panache ;)
    • aguslawa Re: Czy ktoś testował ostatnio staniki Malinez??? 04.08.19, 19:32
      Recenzja stanika Malinez MagicUp:

miskidwie.pl/malinez-magicup-65h/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka