zazulla 11.05.09, 11:09 Poprzedni watek zarchiwizowal sie, link do niego ponizej: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=67602395&a=67602395 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zazulla ALLES Medibra 11.05.09, 11:10 W koncu ruszyl sklep netowy a wraz z nim sprzedaz biustonoszy dla Amazonek. Niestety, wiekszosc do miseczki C-D, dwa modele sa do E i to te brzydsze :( alles.pl/sklep//produkty/medibrabyalles/index.php?cid=101&mid=174 Odpowiedz Link
anna75e kostiumy kąpielowe 23.07.09, 13:26 Czy może któraś z Was natknęła się w necie na jakieś ładne kostiumy dla amazonek? Niestety stacjonarnie dostępna jest tylko oferta Amoeny i to nie cała, jaka jest prezentowana na ich oficjalnej stronie. Już myślałam o ubraniu mamy w Panache Sorrento jednoczęściowy bo z tego co widzę na zdjęciu dekolt jest w linii prostej i można regulować ramiączka. Ale zawsze istnieje problem jak umieścić protezę w zwykłym wewnętrznym staniku. Chyba trzeba zrezygnować z poszukiwań staników w odpowiednich rozmiarach dla Amazonek, taki jest mój wniosek po wczorajszej wizycie w sklepach. Żadna z pań nie mogła uwierzyć, że mama nosi 75FF... Mama nosi teraz np Panache Venus z odpinanymi ramiączkami, które jest mocno zabudowane. I chyba poprzestaniemy na "zwykłych" biustonoszach. Odpowiedz Link
luincir Re: ALLES Medibra - jak najgorsze wrażenia :( 28.07.09, 11:45 Związane głównie z obsługą sklepu, ale o tym napiszę, jak znajdę odpowiedni wątek i jak mi przejdzie złość, bo chwilowo nie mam już siły do tej firmy. Biustonosz Nasturcja był całkiem przyzwoicie wykonany, wyjątkowo ścisły, ale miseczki bardzo małe, rozpychał biust na boki. Jeśli ktoś się mieści w rozmiarówce, może spróbować, ale byłabym bardzo ostrożna z zakupami internatowymi. Mojej mamie pozostaje Melissa, która przynajmniej przysłała to, co zamawiałyśmy, dołączyła wszelkie paragony i nawet gotowy formularz zwrotu/wymiany. Odpowiedz Link