kwiatek04 Re: www.biubiu.pl 30.09.09, 21:06 Kiedy bedzie dostepna sukienka z zapowiedzi? Odpowiedz Link
kjustynak Re: www.biubiu.pl 01.10.09, 15:59 Czy na stronie jest dostępny jakiś formularz wymiany (nie widzę!)? Czy poprostu odsyłam z dowodem sprzedaży i notką na co chcę wymienic? Będę wdzięczna za wskazówkę :) Odpowiedz Link
akna Re: www.biubiu.pl 01.10.09, 16:13 Najlepiej napisz do Kingi maila, żeby wiedziała co Ci zarezerwować. A resztę odsyłasz wraz z dowodem sprzedaży. Odpowiedz Link
margo13ak Dlaczego Kinga nie odpowiada na maile? buuu... :-( 02.10.09, 11:41 Nie wiem, czy moje maile przypadkiem nie lądują w spamie - od ponad tygodnia próbuję się dowiedzieć, jakie są dalsze losy reszty mojego zamówienia z 13 sierpnia (ostatnia wiadomość od Kingi - 16 wrzesień) i nie mogę się z Nią w żaden sposób skontaktować... Wysyłałam maile na każdy znany mi adres - a odpowiedzi nie ma (spam sprawdzałam)... Chyba mam pecha :-( Przepraszam za zaśmiecanie wątku ciągłymi prośbami o kontakt, ale trochę się martwię i brak mi cierpliwości do dalszego czekania... a nie wiem, czy to problem BiuBiu, czy poczta zjadła moją przesyłkę i należałoby nimi potrząsnąć :-/ Drogie BiuBiu, Kingo, wiem, że macie duuużo na głowie, ale PROSZĘ O KONTAKT! Nie mam gazetowej poczty, mail do mnie powinna mieć Kinga... Pozdrawiam Margo13ak Odpowiedz Link
akna Re: Dlaczego Kinga nie odpowiada na maile? buuu.. 02.10.09, 11:55 Kinga dziś i jutro w rozjazdach pomiędzy Wawą a Łodzią- jak wróci to się odezwie. Odpowiedz Link
akna Szara eminencja 17.10.09, 16:11 www.biubiu.pl/product.php?id_product=73 Pierwsze egzemplarze można już zamawiać. Rozmiarówka będzie uzupełniana na bieżąco (niektóre rozmiary jeszcze się szyją) Pamiętajcie, aby dobrze sprawdzić swoje wymiary z tabelką. Odpowiedz Link
winter76 Re: Szara eminencja 17.10.09, 16:33 Piękna sukienka,szkoda,że to nie mój kolor ;) Odpowiedz Link
anka_z_lasu Re: Szara eminencja 17.10.09, 16:35 Czy szara eminencja jest na podszewce? Jak gruba jest tkanina, z tych cieńszych, czy z tych grubszych? ;) Odpowiedz Link
genepi Re: Szara eminencja 17.10.09, 17:52 Nie jest na podszewce. Jest tkaniną cieńszą, sprawia wrażenie na zdjęciu tweedowej ale jest płaska, cienka, z dodatkiem elastycznego czegoś (lycry?) więc sie naciąga ładnie i dopasowuje naprawdę świetnie. Można pod nią śmiało zmieścić koszulę nawet gdy sama sukienka na biuście przylegała. W zestawie jest satynowa wstążka czarna jak na drugim zdjęciu. Odpowiedz Link
akna Re: Szara eminencja 17.10.09, 18:17 To jest jakby cienki dżins z dodatkiem lycry. Podszewki brak. Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Szara eminencja 17.10.09, 18:27 Czy moznaby podac wymiary w talii i biodrach? Mnie interesuje rozm. 44bb :) Odpowiedz Link
akna Re: Szara eminencja 18.10.09, 22:56 Orientacyjne wymiary po zmierzeniu na "leżąco" szerokość bioder 38 - 98 40-100 42-105 44-110 Ja z moimi ponad 116 albo i więcej w 44 wlazłam, ale się dość opinało. W pasie była ok, a mam 84. Ewik w 40 a ma 100 parę w biodrach. Nie da się ukryć- ta kiecka musi być jak druga skóra, inaczej nie będzie efektu. Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Szara eminencja 18.10.09, 23:17 Ech, chyba moge w takim razie o niej zapomniec :( Szkoda, bo w kroju olowkowym jest mi berdzo dobrze, ale potrzebowalabym jednak rozm. 46 :( Mam nadzieje, ze pojawi sie jakas sukienka w tym rozmiarze Odpowiedz Link
caitlin82 Re: Szara eminencja 19.10.09, 21:22 No to właściwie mogę o niej zapomnieć z moimi 93 cm w biodrach i resztą bynajmniej nie w rozmiarze 36 :( Odpowiedz Link
bajka60 Re: Szara eminencja 20.10.09, 12:08 caitlin82 napisała: > No to właściwie mogę o niej zapomnieć z moimi 93 cm w biodrach i resztą bynajmn > iej nie w rozmiarze 36 :( A ja bym na Twoim miejscu spróbowała, bo ta sukienka musi być dopasowana ale nie opięta. Najlepiej wygląda, jak jest dopasowana w talii a biodra są luźne ( oczywiście bez przesady ). Ja jestem tą eminencją zauroczona - nawet samej sobie się w niej podobam a jestem bardzo ostrym krytykiem własnego wyglądu. Zamierzam się w nią wystroić w Wigilię - z białą lub czerwoną bluzką. Odpowiedz Link
caitlin82 Re: Szara eminencja 20.10.09, 16:12 Spróbować to pewnie w końcu spróbuję, ale bez wielkiej nadziei na sukces. Potrzebuję co najmniej rozmiaru 40, co oznacza 7-8 cm luzu w biodrach, a to już sporo. W wolnej chwili i tak się przejadę do Margot, tylko teraz nie będę tej wolnej chwili szukać tak intensywnie, jak jeszcze 2 dni temu :) Odpowiedz Link
bajka60 Re: Szara eminencja 20.10.09, 16:22 Caitlin - przy Twoich 93 cm w biodrach rozmiar 38 jest idealny - a luzu będzie 4 - 5 cm, czyli tyle ile trzeba. Odpowiedz Link
caitlin82 Re: Szara eminencja 20.10.09, 23:47 Problem w tym, że 38 będzie za małe w talii, i to sporo za małe. Nie jestem pewna, czy nawet ta 40 będzie dobra. Po prostu mnie wszystkie kilogramy idą w brzuch, a nie w biodra. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Szara eminencja 20.10.09, 12:28 Czy ona ma jakieś rozcięcie z tyłu / boku czy nie? I jak jest szyta? W sensie ma zamek z tyłu / boku na całej długości, na kawałku? Odpowiedz Link
akna Re: Szara eminencja 20.10.09, 12:59 Zameczek z tyłu, na dole oczywiście rozcięcie na około 25cm Odpowiedz Link
zazulla Re: Szara eminencja 20.10.09, 13:03 Zamek kryty wzdluz kregoslupa, konczy sie nad posladkami. Jest rozciecie z tylu (w linii zamka), na jakies 20 cm (moze wiecej). Odpowiedz Link
marciasek Re: Szara eminencja - a długość? 21.10.09, 01:09 Jaką ma długość w rozmiarze 44? Odpowiedz Link
charissa Re: Szara eminencja 23.10.09, 10:45 a są gdzieś zdjęcia tej sukienki na kobiecie na nie na wieszaku? podoba mi się krój, marzę o sukience. jednak wieszak to co innego, a człowiek (najlepiej w rozmiarze 40+) to co innego Odpowiedz Link
ewik-mysza Re: Szara eminencja 26.10.09, 21:31 poglądowe, na żywo lepiej - to jest ze złej perspektywy zrobione niestety:( img269.imageshack.us/i/clipboard01bi.jpg/ Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Szara eminencja 26.10.09, 21:48 wyglądasz super,nawet przy tej perspektywie;) Odpowiedz Link
charissa Re: Szara eminencja 27.10.09, 08:43 super ! właśnie o to mi chodziło jak się układa na ciele, pod biustem, na brzuchu. Pomyślę, czy się nie skusić :D Odpowiedz Link
inez69 Re: Szara eminencja 24.10.09, 15:06 No no no, jestem pod wrażeniem tej kiecki. Czy rozmiar 40BB będzie odpowiedni na wymiary: 100/70/100?, stanik 30GG? (po 10 cm mniej w każdym miejscu i mogłabym byc idelaną sexbombą:D) To na pewno jest ołówek? Bo na mnie tylko ołówki ładnie leżą. Odpowiedz Link
akna Re: Szara eminencja 27.10.09, 15:53 Ołówek. Ciężko jednoznacznie powiedzieć. Albo 38 albo 40BB Odpowiedz Link
inez69 Re: Szara eminencja 27.10.09, 16:44 Po krótkiej naradzie z Kingą zamówiłam 38BB, relacja i fotki będa za 2 tygodnie (jak dojdę do domku:)) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 16.11.09, 15:44 Pytanie do dziewczyn 170 cm i wyżej. Mierzyłyście tę sukienkę? Jeżeli tak, jak na Was leży? Bo się zastanawiam, czy ja mam tak długi i nieforemny tułów, czy ona po prostu jest szyta na niższe osoby albo na osoby inaczej zbudowane. W każdym razie to miejsce, gdzie jest wstążka, u mnie wypada poniżej biustu, w chyba najszerszym miejscu żeber, absolutnie nie w talii. W związku z tym mam linię empire, poniżej w talii mi powiewa, na biodrach się opina i wygląda źle. Gdyby ta wstążka u mnie wypadała w talii, sukienka leżałaby super, bo śliczna jest. A taką miałam ochotę na normalną sukienkę. Buuu. Odpowiedz Link
wolffie Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 16.11.09, 18:34 Eminencja jest chyba jest na niższe osoby, albo raczej średnio-niższe. Ja mam 168 i 44B kończy mi się w połowie kolana, co niezbyt mnie zachwyca, ale wszystko inne -biust,talia, biodra - pasuje doskonale. Żeby mi się kończyła ładnie za kolanem, musiłabym być ciut niższa. Tak 164 i byłoby idealnie. Btw piękna sukienka i świetnie uszyta. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 16.11.09, 18:46 Dzięki za info. Mnie nawet nie chodzi o dlugość całkowitą, bo i przed kolano by mi pasiła. Mnie chodzi o to, że ta szarfa jest 10 cm nad moją talią :( Ja mam chyba jakiś mega długi tułów :( Jest to pierwszy taki przypadek, że talia ciucha wypada w tak drastycznie innym miejscu niż moja rzeczywista talia :( Odpowiedz Link
swierszczowa1 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 19.11.09, 18:59 Mnie szarfa wypada tuż pod biustem (jak u Yagi z 10cm nad talią). Zaraz pod szarfą zaczyna się rozszerzać, więc w talii mam miejsce na biodra , a w biodrach znowu jest opięta. Miejsce na biust również wydaje mi się za wysoko. U góry sukienki odstaje natomiast na samym biuście się ciągnie. Generalnie mam ostatnio ten problem z biubiu ubraniami że nie leża na mnie chyba z powodu wzrostu czy też długosci tułowia , natomiast te kupione a początku działania sklepu (kocio kocio, maczek, śliwkowa tunika), leżą idealnie. I tak bardzo bardzo marzy mi się biubiu sukienka. Mam 1.7m wzrostu i chyba zaje.. długi tułów. Sukienkę miałam w rozmiarze 38b. Spora różnica między talią a biodrami (30cm) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 19.11.09, 20:06 Siostro!! Już myślałam, że jestem jedyna z tym dziwnym problemem. Ja w sumie nie mam takiej różnicy talia-biodra, ale wzrost ten sam, objawy podobne. W sumie od zawsze wiedziałam, że mam długi tułów - to po mamusi :) No to chyba nie dla nas biubiowe sukienki, niestety. Ciekawa jestem, jak będzie z koszulą. Czy też będzie krótka i talię będę mieć pod biustem... Odpowiedz Link
kasiamat00 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 22.11.09, 17:25 Ta sukienka jest niestety na ok. 25 cm różnicy talia - biodra. Ja mam jakieś 27 cm różnicy i do wyboru miałam bardzo wąskie w biodrach 38 i totalnie za luźne w talii 40. W dwojga złego zdecydowałam się na 38, mam motywację do pozbycia się 2 cm z bioder ;) Odpowiedz Link
berkano8 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 23.11.09, 10:10 Jestem zachwycona tą sukienką.Pierwszy raz w życiu dobrze leży na biuście i biodrach, i widać talię! W biodrach mam ładnych kilka cm mniej niż w biuście,rozmiar stanika oscyluje wokół 75GG, kupiłam rozmiar 44BB.Biodra-jest luz,może ciut większy niż potrzeba.Biust wygląda ok.Może lepiej byłoby mi w 44BBB, ale uznaję,że jest ok, bo właśnie się odchudzam i biust straci napewno kilka cm. U mnie sięga tuż nad kolano,ale to miejsce jest 'pokazywalne', więc wygląda to dobrze.Mam 175 cm wzrostu i raczej długie nogi,kokarda w moim przypadku trafia idealnie w okolice mojej wątpliwej talii-słowo daję, wygląda, jakbym ją naprawdę miała;) Odpowiedz Link
genepi Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 17.11.09, 17:40 Ja mam 175 i raczej krótki tułów i u mnie szarfa wychodzi nad talią, nie w samej talii. Ale tak być powinno. Ponieważ mam wąskie biodra to mi od talii lekko powiewa i spływa, nie opina się. A długość kończy sie wraz z końcem kolana. Odpowiedz Link
helejabea Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 18.11.09, 22:36 U mnie też bardzo podobnie, tzn. podobna budowa (wąskie biodra i krótki tułów), 173 wzrostu, szarfa leciutko (1cm) nad talią, długość kończy się w 2/3 kolana. Rozmiar sukienki 38B. Sukienka boska, polecam. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Szara eminencja a wzrost + recenzja 19.11.09, 20:02 No powoli zacznę wpadać w kompleksy długiego tułowia i krótkich nóg :P Ale tłumaczę sobie, że ja mam normalne nogi, a Wy takie dłuuuugie. Lol. :) Odpowiedz Link
rennya siedzę trochę zdrażniona, bardziej z winy poczty 20.10.09, 13:06 bo w sierpniu zamówiłam tulipana z nadzieją, że dojdzie na 1 września - a nie doszedł... wiem, ze reklamacja złożona, że przedłużono czas rozstrzygania reklamacji - ale co dalej - nie wiem :( Odpowiedz Link
inez69 Re: siedzę trochę zdrażniona, bardziej z winy poc 24.10.09, 15:27 Ja miałam tak samo, Kinga bez problemu oddała mi kasę. Nie martw się, odzyskasz albo bluzkę albo pieniądze, ale najgorzej jak coś potrzebujemy na już:/ Dotąd byłam zadowolona z PP, ale teraz już przeginają na maksa. Odpowiedz Link
rennya Re: siedzę trochę zdrażniona, bardziej z winy poc 24.10.09, 18:28 nie martwię się o los pieniędzy - tylko o to, że już druga okazja przeszła mi koło nosa a bluzki nie mam:( najpierw zgubią przesyłkę a potem odwlekają w nieskończoność reklamację:( Odpowiedz Link
akna Rozmiarówka sukienek i bluzek- uwaga techniczna 20.10.09, 14:03 Dziewczyny dobrze przemyślcie i dobierzcie rozmiar przed zamówieniem. Rozmiar bbb jest dla Tych, co to noszą j, jj, k, jeśli macie gg,h,hh - to raczej bb. Nie zawyżajcie rozmiarów, bo BiuBiu jest dla kobiet, nie dla wieszaków i jest tak skrojone, żeby ładnie wszędzie leżało, bez zawyżania i zaniżania. Odpowiedz Link
marciasek Re: Rozmiarówka sukienek i bluzek- uwaga technicz 22.10.09, 00:28 aha, czyli jak mam pojedyncze G - to brać B? Heh, trudno się przeprogramować na wybieranie najmniejszego dostępnego rozmiaru mając przecież "taaaaaki" biust :) Odpowiedz Link
akna Kusicielka śliwkowa 23.10.09, 15:43 Już dostępna www.biubiu.pl/product.php?id_product=66 na razie w 40-46 BB/BBB . Reszta rozmiarówki powinna pojawić się po weekendzie. Odpowiedz Link
anuula12 Re: www.biubiu.pl 24.10.09, 12:20 A będzie może coś czarnego i niezbyt eleganckiego? I najlepiej - cieplejszego? Nie w stylu cienkiej bluzeczki...;) Taki, naprzykład, sweter...? Odpowiedz Link
akna Śliwkowe kocio kocio z długim rękawem juz dostępne 02.11.09, 10:01 Na razie 38, 42, 46 B/BB. Pozostałe rozmiary oraz zdjęcia będą na dniach. Odpowiedz Link
la_parisiene wieszaczki :( 04.11.09, 14:16 Drogie klientki - ponieważ sukienki i bluzki z tkaniny wysyłam na wieszaczku i w pudełeczku, a wszystkie, które wracają do wymiany/zwrotu są połamane, mam pytanie oraz prośbę. Zacznę od pytania : Czy wieszaki docierają do Was całe, czy już połamane? Pytam, bo nie wiem czy pudełka mam grubsze zamówić, czy zrezygnować z wieszaków? Prośba- jeśli odsyłacie coś na wieszaczku- zróbcie to w tym samym pudełku - jest większa szansa na to , że dotrze niepołamany - no chyba, że połamał się już w drodze do Was :( Odpowiedz Link
kasienka.b Re: wieszaczki :( 04.11.09, 14:41 Kingo, ja zamawiałam już jakiś czas temu kopertową bluzkę i wieszaczek przyszedł niestety złamany, nad czym bardzo ubolewam, bo to bardzo fajny pomysł :( Odpowiedz Link
la_parisiene Re: wieszaczki :( 04.11.09, 14:58 yhhh, czyli to wina pudełek za słabych pewnie :/ buuuuuu Odpowiedz Link
boziaj Re: wieszaczki :( 04.11.09, 15:03 do mnie wieszaczek dotarł niepołamany, ale ocalał chyba cudem, bo pudełko było w opłakanym stanie, z kilkoma przedarciami i na pewno nie nadawało sie do powtórnego uzycia Odpowiedz Link
kasienka.b Re: wieszaczki :( 04.11.09, 17:34 możliwe też, że wieszaczki pękają od wstrząsów - na poczcie zapewne rzucają tymi pudełkami :/ Odpowiedz Link
nomina Re: wieszaczki :( 04.11.09, 18:12 To jest bardzo prawdopodobne. Moja siostra dostała kiedyś trójkątny trójkowy kubek, który - mimo wyjątkowo starannego opatulenia w różne warstwy - przyszedł stłuczony. Konkretnie: stłuczony w drzazgi był jeden bok, drugi cały. Ewidentnie ktoś w to miejsce przywalił. Po oględzinach okazało się, że właśnie w tym miejscu na opakowaniu pracownica poczty przybiła okazały stempel z napisem "Ostrożnie". Odpowiedz Link
inez69 Re: wieszaczki :( 04.11.09, 16:46 Ja swojego zakupu jeszcze nie widziałam na oczy, ale siostra zdała mi relację z rozpakowania: pudełko w dobrym stanie, wieszak w całości:) Odpowiedz Link
iq133 Re: wieszaczki :( 05.11.09, 22:41 Do mnie jak dotychczas wszystkie docierały w całości, a próby w drodze powrotnej nie przejdą, bo ubrania, którym towarzyszyły, leżą doskonale. Odpowiedz Link
anna-pia IMO mogłabyś zrezygnować z wieszaczków 06.11.09, 10:06 Jeśli się łamią, to szkoda pieniędzy, mi się zdarzało połamać wieszaczki przy wyjmowaniu ubrania z torby spakowanej w sklepie. Może lepszy byłby kartonik w kształcie wieszaczka lub podobnym? Odpowiedz Link
hke Re: wieszaczki :( 11.11.09, 07:15 Ja uprzejmie donoszę, że wieszaczki sztuk dwie dotarły całe i zdrowe ;) Też uważam, że ich dodawanie to bardzo miły dodatek. Prób odsyłania jednak nie zamierzam podejmować :) Odpowiedz Link
akna 5% rabatu na hasło LOBBY 09.11.09, 16:44 Po kliknięciu na przycisk Koszyk (w którym są zamawiane towary) i Za pojawia się strona "Podsumowanie zakupów" i tam na dole tuż ponad przyciskami "Kontynuuj zakupy" i "Dalej" jest pole nazwane "bon rabatowy" i miejsce na wpisanie kodu z przyciskiem "Dodaj" Jeśli klikniecie od razu zamówienie, to należy się wrócić na ekran podsumowanie i tam wpisać kod rabatowy. Odpowiedz Link
anna-pia Re: 5% rabatu na hasło LOBBY 10.11.09, 13:12 zmobilizowałaś mnie do zamówienia w końcu dwóch bluzek :) Odpowiedz Link
sinha Re: www.biubiu.pl 11.11.09, 20:26 Czy z nowych śliwkowych bluzeczek pojawią się kiedykolwiek mniejsze rozmiary: np 36 B/BB lub 36 BB/BBB, ewentualnie 34 BB/BBB? Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 11:38 Jak w temacie. Też bardzo chciałabym Szarą Eminencję w rozmiarze 36BB, bo mierzyłam w Secret Hills rozmiar 38 i zwyczajnie był na mnie za duży na tyle, że swobodnie zdjęłam z siebie sukienkę bez jej rozpinania. Równie mocno potrzebuję koszuli i żakietu w rozmiarze 36BB. Wiem, że ani jedno, ani drugie nie są jeszcze dostępne w sprzedaży, ale chciałam się dowiedzieć, czy nie będzie tu tak jak z jesiennymi bluzeczkami, tj. czy nie pojawią się rozmiary tylko 38 i powyżej. A z nowych bluzeczek, np. Kocia turkusowego czy kusicielki, potrzebowałabym nawet 34B/BB. Czy jest szansa, ze mniejsze rozmiary się pojawią, czy też Kinga przestaje szyć ubrania na szczupłe średniobiuściaste? Wiem, że muszę być cierpliwa, ale tak się napaliłam na sukienkę, żakiet i koszulę, że chciałabym wiedzieć, czy będę miała co założyć do pracy. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 11:57 Szyłam tej jesieni od 36 :) z wyjątkiem śliwki. Widząc nikłe zainteresowanie tym rozmiarem - nie uszyłam, bo po co ma leżeć? Chętnych nie ma zbyt wiele, wszystkie inne rozmiary były doszywane, 36 leży... 34 leży od zeszłego sezonu. Szare sukienki 36 będą jeszcze doszywane. Żakiety - jeśli jesteś niewysoka (buzię znam, ale nie pamiętam wzrostu) - są dostępne u Margot, czarne. Będą też na większy wzrost - wkrótce i na zlocie. Koszule tez będą od 36 :) To mówiłem ja - Jarząbek ;) Odpowiedz Link
nomina Są żakiety??? 12.11.09, 13:28 Kingo kochana, uszyłaś żakiety i nie ma ich w sklepie? Ja na żakiet ślinię się od kwietniowego zlotu! Powiedz coś więcej, proszę, o żakietach. Odpowiedz Link
bajka60 Re: Są żakiety??? 12.11.09, 14:06 Zapraszam do Margot - żakiety na dzień dzisiejszy są od roz. 36 do 40. Odpowiedz Link
genepi Re: Są żakiety??? 12.11.09, 14:16 A w jakiej cenie? Jaki krój? Ciepłe? Z podszewką? Jest 40BBB? Odpowiedz Link
anna-pia A kiedy będą w rozmiarze 44? 12.11.09, 23:05 Gdyby były, to przemogę niechęć do kupowania stacjonarnie i pojadę przez pół Warszawy :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Są żakiety??? 12.11.09, 18:22 Nomino, tak są, gdybyś przybyła na zlot we Wrocku - dopasowałybyśmy coś z pewnością :) Na razie są 36-40 nie wystawiam do sklepu, póki nie będą wszystkie gotowe. Odpowiedz Link
nomina Re: Są żakiety??? 12.11.09, 20:51 No tak, jak człowiek raz nie może się pojawić na zlocie, to omijają go najciekawsze okazje :D. A czy jest możliwość obejrzenia zdjęć, choćby roboczych? Za zaproszenie do Margot serdecznie dziękuję, ale jestem niemobilna i podróż do Warszawy nieco mnie przerasta. Jeśli jednak uda mi się nawiedzić stolicę, nie omieszkam odwiedzić sklepu :). Odpowiedz Link
anna-pia Kingo, czy to znaczy, że żakiety będą u ciebie 12.11.09, 23:07 w sklepie netowym? Pi razy oko kiedy? BTW, jak będziesz miała chwilę, to odpisz mi na maile, dobrze? Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Kingo, czy to znaczy, że żakiety będą u ciebi 12.11.09, 23:30 Aniu, znowu mam jakieś zaległości w korespondencji? Hmmm, zaraz pobiegnę przekopać skrzynkę :) Żakiety będą w sklepie, oczywiście, że tak !!! Ale dopiero kiedy będą gotowe w pełnej rozmiarówce. Podobno wybierasz się na zlot? Odpowiedz Link
anna-pia Re: Kingo, czy to znaczy, że żakiety będą u ciebi 12.11.09, 23:46 la_parisiene napisała: > Podobno wybierasz się na zlot? Tak, warszawski, a ty będziesz? Bo nie widziałam ostatecznej odpowiedzi... Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 17:44 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź :) Czuję się uspokojona :) Czekam z niecierpliwością na zlot, bo do Margot mi nie po drodze :( A to już pewne, że pojawicie się na zlocie? Cieszę się bardzo :) (i pewnie nie tylko ja ;) ) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 18:26 Mirko, sama będę - szukam chętnych formułek do pomocy :) Odpowiedz Link
agafka88 Re: Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 18:35 Jedna forumka już się zgłosiła, potrzebna jest jeszcze conajmniej jedna. Odpowiedz Link
beniutka_bo Re: Dołączam się do pytania :) 12.11.09, 18:39 No to i ja wspomogę,a co mi tam :D Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Ja też chętnie pomogę :) 12.11.09, 19:25 Kingo, niniejszym, również zgłaszam swoją chęć do pomocy :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Ja też chętnie pomogę :) 12.11.09, 22:02 No,no, to same piękne i sympatyczne kobiety będą mi pomagały :) [O.T. - Mirko-zdzirko , ilekroć czytam Twój nick pieję ze śmiechu :D Ciekawa czy jest tu jakaś kobietka, która pamięta Alkę-spiralkę :D ] Odpowiedz Link
mirka.zdzirka Re: Ja też chętnie pomogę :) 12.11.09, 23:39 Kingo, cała przyjemność po naszej stronie :) A co do mojego nicka - cieszę się, bo wybierając go chciałam, by wywoływał takie właśnie reakcje ;) Odpowiedz Link
lukrecjabo Paryżanko 13.11.09, 13:25 Czy dostałaś ode mnie wiadomość na gg? Nie wiem, czy doszła, czy też gg szwankuje (jak mu się często zdarza). Pozdrawiam Odpowiedz Link
lukrecjabo Dzięki za odpowiedź 16.11.09, 07:20 czekałam już kilka dni zanim tutaj napisałam:) Odpowiedz Link
yaga7 Fioletowa kusicielka i kocio 16.11.09, 16:02 Kocio jest strzałem w dziesiatkę, świetnie leży, brak zastrzeżeń. Natomiast coś mi nie pasi w Kusicielce. Po pierwsze w końcówkach rękawów nie ma gumki. A w mojej bordowej kusicielce gumka w rękawach jest. W związku z brakiem gumki ledwo przepycham łapki przez rękawki. Po drugie mam wrażenie, że jest ciut inaczej szyta niż bordowa. Fioletowa jest ciut krótsza (i w sumie za krótka) i jakby lekko się rozszerza ku dołowi. W związku z czym w biuście ładnie przylega, a dołem robi brzuszek ciążowy. Aha, bordową mam z serii dla wysokich, ta jest z serii z normalnej. No szkoda :( Odpowiedz Link
ganbaja Do dżinów i Kocio-kocio 16.11.09, 17:50 Do dżinów wzięłam 46B/BB i było jak trzeba, Nie opięte, nie za duże. Ale Kocio-kocio, śliwkowa w rozmiarze 46B/BB jest trochę za duża. Tzn. do noszenia się nadaje, ale wg mnie lepsza byłaby mniejsza. Następne kupię 4B/BB Piszę tak poglądowo bo może ktoś ma podobne wymiary i się zastanawia? Moje wymiary to 108/90/108 Staniki 34GG/32H Odpowiedz Link
effka454 Pani Kingo 20.11.09, 20:27 Ponieważ nie mogę dopytać się mail-owo, to pozwalam sobie tutaj zadać pytanie, a nawet kilka: 1. Kiedy będą bluzki koszulowe - fioletowe, w rozmiarze 46BB/BBB? 2. Czy będą jeszcze śliwkowe kusicielki w rozmiarze 46BB/BBB? - wahałam się jak prawdziwa Waga i teraz gryzę pazury, bo już nie ma tego rozmiaru? 3. Czy będą jeszcze filetowe kocio 46BB/BBB? - bo jak wyżej :( Pomyłuj hospody... pomyłuj... Niech będą, niech się "zmaterializują", najlepiej na początku grudnia ;) bardzo proszę [pada na kolana i bije pokłony] Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Pani Kingo 20.11.09, 23:40 Pani Ewo :) Wszystkie bluzki i sukienki z tej kolekcji będą regularnie doszywane. Kusicielki i kocio-kocio będą po niedzieli. Bluzki koszulowe już niedługo. Odpowiedz Link
effka454 Re: Pani Kingo 21.11.09, 18:01 O, to już jestem szczęśliwa... tylko jeszcze muszę się zdecydować czy kocio czy kusicielka, bo koszulowa na pewno :) Odpowiedz Link
inez69 Kolejne pytanie z cyklu "a kiedy...?" 21.11.09, 20:13 Kiedy będę bluzki w stylu imprezowym, sylwestrowym itp.? Tzn. wiem, że jeszcze sporo czasu zostało, ale bardzo chcę obejrzeć zapowiedź. Ciekawa jestem, spragniona i zniecierpliwiona:) Odpowiedz Link
bathilda Sukienka - Szara Eminencja 22.11.09, 17:02 Po prostu się zakochałam. Sukienka jest ładnie uszyta, z miłego w dotyku, eleganckiego (choć dość cienkiego) materiału. Będzie moim zdaniem pasować i do biura i na rodzinną uroczystość, a z wypasiastymi rajstopami we wzorek i fantazyjnym szalem nada się też na imprezę. Wygląda tak - zdjecie robione wczoraj na zlocie: fotoforum.gazeta.pl/photo/3/qd/pa/sk4u/YXRcKESfXVbwqL4CWX.jpg Choć w praktyce zdjęcie nie oddaje w pełni tego jak fajnie się układa w biuście i w talii (ręką zasłaniam sobie pół pupy ;)). Dla kupujących przez internet, w kwestii rozmiaru to wzięłam 38BB przy wymiarach 96/74/96, staniki mam 30GG. Odpowiedz Link
sybilla777 Szara Eminencja - kiedy rozm.36? 23.11.09, 12:05 Balthido wyglądasz super. Szarą eminencję mierzyłam w Secret Hills i jest boska, świetny krój i układa się doskonale, ale 38 było na mnie sporo za duże w biodrach i w pupie przy wymiarach 91/69/103, więc z niecierpliwością czekam na rozmiar 36 - korzystając z okazji przekazuję pytanko do Kingi, kiedy jest szansa na 36? Odpowiedz Link
akna BiuBiu- nowy dział - Promocje 03.12.09, 15:47 www.biubiu.pl/category.php?id_category=12 a w nim końcówki kolekcji w atrakcyjnych cenach. Odpowiedz Link
akna Żakiety loBBy już dostępne 04.12.09, 14:42 Żakiet będący elementem bazowej kolekcji BiuBiu www.biubiu.pl/product.php?id_product=79 tej chwili dostępne rozmiary: 36 BB - 40 BB oraz 36 BBB - 40 BBB Następne rozmiary będą sukcesywnie doszywane. Odpowiedz Link
kwiatek04 Re: Żakiety loBBy już dostępne 09.12.09, 16:43 A czy do tego cudnego zakietu beda szyte tez spodnice? Odpowiedz Link
charissa Re: Żakiety loBBy już dostępne 14.12.09, 10:36 O matulu ją są :) jezu szczęśliwa jestem i nieszczęśliwa zarazem .... dopiero w nowym roku będę mogła nabyć (stacjonarnie też będą dostępne mam nadzieję) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: www.biubiu.pl 09.12.09, 09:50 Nie wiem, czy jest sens pisac o obsludze, bo nic nowego nie powiem ;) Kontakt z p. Kinga bardzo przyjemny, szybki i spersonalizowany, jakosc obslugi - wzorowa. Nawet na przesylke nie czekalam dlugo (choc to akurat od biubiu nie zalezy :p). Ach, gdyby tak tylko byl rozmiar 48... ;) Odpowiedz Link
akna Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 20:21 www.biubiu.pl/product.php?id_product=80 Czarna bluzeczka, odcięta pod biustem satynową wstążką, dekolt i rękawki wykończone organdynową kryzką. Krój na bazie 'do dżinów' vel pierwotniaków Odpowiedz Link
alitea Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 20:44 Ale ładna :) Szkoda, że czarna... Będzie ta bluzka w jakimś weselszym kolorze (czerwony, różowy, pomarańczowy, koralowy niebieski, turkusowy)? I jaki to materiał? Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 20:50 Heh, ja się właśnie cieszę, że czarna :D Odpowiedz Link
alitea Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 21:02 Zazdroszczę :P Ja się nie maluję i do tego dosyć blada jestem, więc wyglądałabym w tej bluzce jak dama cmentarna (za gotykiem też nie przepadam). No a bluzka ma świetny krój ładnie podkreślający figurę, wiem to, bo mierzyłam pierwotniaki na zlocie i właśnie tak czekam, aż się pojawią inne wersje kolorystyczne. Mam nadzieje, że nie będę musiała długo czekać :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 21:16 Jasne, rozumiem, co kto lubi :) Myślę, że w miarę rozwoju firmy będzie więcej fasonów i kolorów, aby każda z nas była zadowolona :D Odpowiedz Link
akna Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 21:09 Długość: około 68cm Długość rękawa: około 66cm + 4cm kryzka z organdyny Skład : 96% wiskoza 4% elastan. Na razie będzie w wersji czarnej. Zresztą czarny zdecydowanie prowadzi w ankiecie na stronie sklepu. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 09.12.09, 21:14 ooo, i długość fajna :) Już nie mogę się doczekać ;) Odpowiedz Link
anka-ania Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 10:41 akna napisała: > Długość: około 68cm Długość rękawa: około 66cm + 4cm kryzka z organdyny Skład : > 96% wiskoza 4% elastan. A jest szansa na krótsze rękawy lub skrócenie ich na specjalną prośbę (nawet z ew. dopłatą)? Już przy pierwotniakach miałam problem i tu pomogła mama, ale kolejny raz się skracania nie podejmie (nie ma odpowiedniej maszyny). ;( Odpowiedz Link
sybilla777 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 10:46 A czy bluzka ta będzie dostępna w Secret Hills w Warszawie, bo b.mi się podoba, ale wolałabym przymierzyć stacjonarnie. Odpowiedz Link
akna Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 11:59 Jest taka możliwość. Jeśli ktoś chce skrócone rękawy lub całą bluzkę - niech poda uwagach do zamówienia jaka ma być długość. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 09:52 Czy ktos wie, jak wyglada ta bluzka na wiekszych i bardzo biusciastych babkach, w dodatku dosc szerokich w barach (tzn, czy nie poszerza optycznie gory, czyli ramion i biustu)? Bluzka jest bardzo ladna, ale nie chce wygladac ja zenska wersja czolgu-Pudziana :/ Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 10:26 Jak dojdzie to mnie 42b/bb, to Ci powiem, jak wygląda w takim rozmiarze, zwłaszcza, że bary posiadam. Ale nie sądzę, żeby podkreślała bardziej niż inne bluzki, w końcu poduszek ani nic takiego nie ma. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 10:33 Hm, 42 to ja bym chciala miec.. ;) Ale nie sądzę, żeby podkreślała bardziej niż inne bluzki, w końcu poduszek ani > nic takiego nie ma Modele z dekoltem w szpic fajnie wyciagaja, natomiast z wycieciem bardizej prostokatnym niekoniecznie, choc tu, jak widze, wyciecie jest szersz przy biuscie i zweza sie w strone szyi (?). Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 10:38 No dobra, ja wiem, że to średni rozmiar patrząc w górę, ale porównując z takim 34... ;)) W każdym razie ja - mając te bary ;) (a w ogóle jak się mierzy bary i kiedy one są szerokie? ;)) - bardzo lubię bluzki z kwadratowymi, półokrągłymi dekoltami. Fakt, może i poszerzają, ale z drugiej strony robią talię - trochę na zasadzie kontrastu. Dekolty w szpic zaczęłam dopiero nosić, jak powstało BiuBiu, wcześniej na takie bluzki w ogóle nie zwracałam uwagi ;) Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 11:08 A sruuu, kupie, najwyzej odesle jak bedzie zle lezec :) Bary mirzy sie na oko, czyli (wg moich osobistych uprzedzen :p) nie moga byc szersze wizualnie niz biodra, do chol..., u kobiet oczywiscie. Dodaj do tego wielki cyc z przodu i wychodzi sylwetka kuturysty, przynajmniej z obrysu... Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 11:22 Dokładnie, kupuj, kupuj, nie ma to jak sprawdzić na sobie :) Aż sobie sprawdziłam ;) W samym biuście mam 107, natomiast jak się przepaszę cm powyżej biustu, na około ramion, wychodzi 112, czyli więcej niż mam w biodrach ;) Odpowiedz Link
akna Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 11:59 Mogę wysłać, jak wygląda na mnie 44BB/BBB. Jak coś to proszę o info na priv. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 12:12 jesli moge unizenie prosic, to na gaazetowego, albo na bebe.lapin[@]yahoo.fr Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 12:33 Bebe, mam pierwowzór, czyli pierwotniaki i ta bluzka jest luźniejsza niż kocio. Jak kocio byłoby lepsze 48 na plecach, to czarną biorę 46, bo pierwotniaki dolegają do ciała, ale nie obciskają jak kocio (chociaż początkowo miałam wątpliwości, bo to inny krój jest i nie maskuje brzucha, ale się już ze swoim brzuchem w tej bluzce polubiłam). Nie wiem jak z tym dekoltem będzie, ale myślę, że fajnie, mam jedną z podobnym kształtem i właśnie odwraca uwagę od innych części ciała niż delolt:) I jeszcze ta kryza:) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 12:39 To myślisz, że skoro Kocio 42 jest dobre, powinnam wziąć czarną 40?? Hmmm. Odpowiedz Link
bebe.lapin Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 12:51 Grr, czyli mam zmienic zamowienie? bo juz sie rzucilam na te najwieksza.. Odpowiedz Link
kasiadj07 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 13:22 Nie chcę Wam źle doradzić, to moje subiektywne odczucie:) Kocio i pierwotniaki mam w rozmiarze 46BB/BBB: kocio jest za bardzo dopasowane na plecach, przez co podkreśla fałdki, ale leży dobrze na brzuchu - wolałabym większe, ale nie ma. Pierwotniaki dobrze leżą na plecach, są luźniejsze, ale za to podkreślają bardziej fałdki na brzuchu - tutaj nie był mi potrzebny luźniejszy fason, tylko akceptacja tego, że brzuch mi odstaje nad pępkiem:) A i biust wyraźnie większy by się zmieścił. Więc rozmiar więcej spowodowałby, że bluzka wisiałaby na mnie jak worek, jak wszystkie bluzki z prostym fasonem za luźne w pasie. Odpowiedz Link
yaga7 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 13:45 Zaryzykowałam i domówiłam drugi rozmiar - porównam dwa i się okaże :) Odpowiedz Link
ganbaja Jak zmierzyć 10.12.09, 12:10 Jak prawidłowo się zmierzyć by podać długość jaką powinien mieć rękaw we FruFru? BO na pewno ten co jest będzie sporo za długi. Odpowiedz Link
akna Re: Jak zmierzyć 10.12.09, 13:07 Mierz od pachy po wew. stronie do końca pożądanej długości rękawa, łącznie z kryzką. Jeśli chodzi o długość bluzeczki - podawajcie długość po wewnętrznej stronie od pachy do dołu. Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Jak zmierzyć 10.12.09, 17:22 akna napisała: > > Jeśli chodzi o długość bluzeczki - podawajcie długość po wewnętrznej stronie od > pachy do dołu. A czy jest ewentualna możliwośc zamówienie odrobinę dłuższej bluzki? :) Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Jak zmierzyć 10.12.09, 20:27 Niestety nie- mogą tylko skrócić, przydługasić się nie da :( Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Jak zmierzyć 10.12.09, 21:35 szkoda ;) ale ja mam swoje sposoby na przedłużenie, jaki mi za krótko to mam głupi nawyk wyyyyciągania w dół bluzek ;) wiem, że dla bluzek to niedobrze, ale to silniejsze ode mnie... Odpowiedz Link
sylwia-osama Re: Jak zmierzyć 11.12.09, 07:58 akna napisała: > Ale FruFru jest dłuuuga Taką mam nadzieję, a przekonam się niebawem :) piękna jest ta fru fru i za każdym razem pisząc, bądź wymawiając nazwę tej bluzki mam :D na buzi ;))) Odpowiedz Link
akj77 Re: Nowość - FruFru w rozm. od 34 do 48 10.12.09, 12:51 Śliczności. Czy ta kryza nie drapie? Nie znam się na materiałach i nie wiem, co to jest organdyna, mam nadzieję, że nie takie sztywne drapiące coś, co mam na jednej bluzce i trochę mi przeszkadza. Odpowiedz Link
jelonek_k Bluzki koszulowe 10.12.09, 10:18 Kiedy można się spodziewać bluzek koszulowych? :) I w jakim kolorze będzie pierwsza partia? Odpowiedz Link
akna Re: Bluzki koszulowe 10.12.09, 11:58 białe, śliwkowe i stonowany amarant(fuksja?) bordo wszystkie cztery od razu powinny być za kilka dni. Na dzień dobry w BBB. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Bluzki koszulowe 10.12.09, 12:19 Amarant brzmi obiecująco :) Czy przed świętami będą inne rozmiary niż BBB? Odpowiedz Link
akna Re: Bluzki koszulowe 10.12.09, 13:04 Powinny być, ale na 100% jeszcze nie wiadomo. Odpowiedz Link
estreno Re: www.biubiu.pl 11.12.09, 20:54 Moj pierwszy zakup w sklepie. Jestem zadowolona z obslugi, przelew zrobilam w piatek wieczorem, na maila z pytaniem dotyczacym rozmiaru odpowiedz dostalam szybciutko, dzis przesylka dotarla :) Do Szarej Eminencji dolozony byl firmowy wieszaczek - mila niespodzianka :) Odpowiedz Link
bebe.lapin Bluzki koszulowe 14.12.09, 11:28 Beda dostepne przed swietami? i w jakiej rozmiarowce? Bo nie wiem, czy czekac z placeniem za frufru, czy nie. :) Odpowiedz Link
jelonek_k Re: Bluzki koszulowe 14.12.09, 18:38 10.12.2009 (kilka postów wyżej) Akna napisała (o bluzkach koszulowych) "białe, śliwkowe i stonowany amarant(fuksja?) bordo wszystkie cztery od razu powinny być za kilka dni. Na dzień dobry w BBB." Odpowiedz Link
beniutka_bo czarny motyl 14.12.09, 17:07 no i mamy kolejną zapowiedź www.biubiu.pl/product.php?id_product=82 doprawdy, zachęcające :D Odpowiedz Link
psuj-ka Re: czarny motyl 14.12.09, 17:25 Wspaniały, piękny, uwielbiam takie rękawy :) Tylko nie jestem przekonana do takiego marszczenia w biuście... Odpowiedz Link
kasienka.b Re: czarny motyl 14.12.09, 19:20 Ja za to nie przepadam za takimi rękawami, ale dla takiej kiecki chyba się przemogę ;) A rękawy najwyżej się przerobi :D Odpowiedz Link
genepi Antośka 14.12.09, 21:43 Jest i nowa bluzka świąteczno-sylwestrowa www.biubiu.pl/product.php?id_product=81 Idą jak burza. Może i dziś będzie dzień bluzek koszulowych, na które czekam cierpliwie. Odpowiedz Link
kasienka.b Re: Antośka 14.12.09, 21:52 bluzeczka bardzo ładna, ale poczekam na koszule. Za to za każdym razem nie mogę wyjść z podziwu dla świetnej figury modelki. Idealne proporcje :) Odpowiedz Link
yaga7 Re: Antośka 14.12.09, 22:09 Jest super, ale długość 55 cm to dla mnie stanowczo za mało. Czy jest szansa na dłuższe? Odpowiedz Link
genepi Re: Antośka juz w sprzedazy! 16.12.09, 14:16 Antośka tak, ale tu naród czeka na bluzki koszulowe. Oraz na czarnego motyla. Mając nadzieję że przed świętami... Odpowiedz Link
jelonek_k Antośka juz w sprzedazy-Super,ale co z koszulowymi 16.12.09, 17:16 kurcze, no! ja wiem, że sylwester więc pierw bluzki sylwestrowe, ale tym sposobem to koszulowych nigdy nie będzie. :( Czy ktoś może podać jakąś wiarygodną informację nt. bluzek koszulowych? Kiedy naprawdę będą? Odpowiedz Link
la_parisiene Re: Antośka juz w sprzedazy-Super,ale co z koszul 16.12.09, 18:30 Narodzie ;) wiem, wiem , wiem, szyją się, a ja nie mam wpływu na to, że w zółwim tempie :( miały być już w listopadzie, a jak będą przed Świętami, to pójdę na Jasną Górę podziękować. A tymczasem zapraszam szczuplaczki do sklepu - bo właśnie dołożyłam grafitowe sukienki w rozmiarach 36-38 oraz kocio-kocio śliwkowe, morskie. Uszyłam także kusicielki śliwkowe - 36 i 38 - lekko wydłużone, oraz inne rozmiary, których brakowało, od 40 są już lekko poszerzane dołem. Odpowiedz Link
estreno Re: czarny motyl 14.12.09, 18:54 Och, piekny ten motyl. Zachorowalam na motyla! :))) Odpowiedz Link