Dodaj do ulubionych

BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam :)

• kasienka.body KLINIKA STANIKA - już jutro w BODY 07.01.11, 15:22
      W dniu jutrzejszym będzie gościć w naszym salonie Klinika Stanika - projekt firmy So Chic - dystrybutora Panache. Zapraszamy na indywidualny brafitting, sprawdzenie swojego rozmiaru, rabaty na wszystkie modele Panache oraz loterię, w której do wygrania wybrany biustonosz Panache. Będzie można zobaczyć także nową wiosenną kolekcję bielizny oraz strojów kąpielowych. Startujemy od 10:00.

Zapraszamy!
      • anuula12 Re: KLINIKA STANIKA - już jutro w BODY 10.01.11, 20:47
        A ja tak zapytam trochę ni z gruszki ni z pietruszki - kiedy te wiosenne kolekcje kostiumów kąpielowych będą dostępne? Ostrzę sobie żeby na Annę jak królik na marchewkę odkąd ją tylko zobaczyłam :)
        • kasienka.body Re: KLINIKA STANIKA - już jutro w BODY 10.01.11, 21:32
          Z tego co pamiętam to Anna powinna być dostępna w lutym bądź marcu (dokładnie mogę sprawdzić jutro). Będzie u nas wersja malinowa w kroju bandeau, ale jeśli będzie potrzeba to zamówimy inną :)
          Natomiast wcześniej jeszcze powinien pojawić się dwuczęściowy Taylor :)
          • anuula12 Re: KLINIKA STANIKA - już jutro w BODY 10.01.11, 21:49
            No to w lutym/marcu wpadnę na zakupy Annowe :) akurat bandeau mi pasuje, super :*
    • kasienka.body Freya MONET - kolejne nowości wiosenne w BODY 14.01.11, 12:34
      Od dziś w sklepie Body dostępny jest kolejny wiosenny model Freyi - Monet w kolorze Fruits.

www.body.sklep.pl/product-pol-272-Freya-Monet-Fruits-Biustonosz-.html
      W przyszłym tygodniu zawita również cieliste Deco w wersji strapless.

Zapraszamy!
    • kasienka.body Freya DECO strapless - już dostępna! 17.01.11, 13:47
      Długo oczekiwana nowość - Freya Deco w wersji strapless już dostępna w sklepie Body.

www.body.sklep.pl/product-pol-271-Freya-Deco-Strapless-Nude-Biustonosz.html
      Uzupełniona została również rozmiarówka biustonosza Fantasie Smoothing w kolorze cielistym i czarnym.

Zapraszamy!

--------------------------------------
      Jesienne nowości już dostępne w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
      • zmijunia.lbn Re: Freya DECO strapless - już dostępna! 17.01.11, 20:12
        Hmmm to może wpadnę w tym tygodniu? :>
        A tak btw - nie myślałaś* o wprowadzeniu Effuniaków do oferty?

*bądź też "nie myślała Pani" - na forum mówię inaczej (wszyscy piszą na ty), na żywo inaczej i już w końcu nie wiem jak mam mówić xD
        • kasienka.body Re: Freya DECO strapless - już dostępna! 17.01.11, 20:35
          zmijunia - no jaka ja tam Pani ;P pewnie, ze na Ty :)
          Zapraszam na decowe przymiarki. A co do Effuniaków - myślałam i myślę ciągle intensywnie, bardzo możliwe, że na wiosnę się pojawią :)
    • kasienka.body Sezon kąpielowy czas zacząć - Panache Taylor 04.02.11, 15:21
      Zawitał do nas pierwszy kostium kąpielowy z nowej kolekcji - Panache Taylor w kolorze czarno kremowym. Bardzo przyjazny fason plunge, nisko zabudowane boczki, do kompletu klasyczne figi.

www.body.sklep.pl/product-pol-275-Panache-Swimwear-Taylor-Bikini-Black-Ivory-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Masquerade Rhea - już dostępna w BODY! 17.02.11, 15:10
      Pierwsza wiosenna Maskaradka Rhea w kolorze szampańskim jest już dostępna.
      Model ma dosyć ścisły obwód.

www.body.sklep.pl/product-pol-277-Panache-Masquerade-Rhea-Champagne-Pink.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Audelle Daisy już jest 21.02.11, 20:47
      Dziś dotarł do nas nowy wiosenny model Audelle Daisy - half cup w kolorze błękitnym, haftowany w piękne stokrotki.

www.body.sklep.pl/product-pol-291-Audelle-Daisy-Cornflower-Blue-Biustonosz.html
      Uzupełniona została też rozmiarówka modeli Constance white, black i purple oraz modelu Isabella.

www.body.sklep.pl/product-pol-267-Audelle-Isabella-Plunge-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • kasienka.body Wiosenne Cleo już w Body 01.03.11, 11:06
      Dotarły pierwsze wiosenne modele Panache Cleo - śnieżnobiała Lucy oraz cielisty Jude.

Zapraszamy!

www.body.sklep.pl/product-pol-285-Panache-Cleo-Lucy-White-Biustonosz.html
    • kasienka.body Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BODY 04.03.11, 12:51
      Serdecznie zapraszamy w sobotę, 12 marca na premierę nowej marki w sklepie Body - Effuniak. Obecna będzie konstruktorka i projektantka bielizny - pani Ewa Michalak wraz z nowymi modelami biustonoszy z własnej kolekcji.
      Zapraszamy od godziny 10 do 14.30.
      • ycik :D 04.03.11, 13:13
        Wiem, że piszę to częściej niż robię, ale tym razem na pewno odwiedzę Twój sklep Kasieńko :)
        • kasienka.body Re: :D 04.03.11, 14:13
          Yciku no ja myślę :D
          • ycik Re: :D 04.03.11, 18:52
            A jednak falstart, nie będę mogła w przyszły weekend :( Ale jak będą jakieś ciekawe Effuniaki to przyjdę innym razem :D
      • silv_via Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 04.03.11, 16:48
        Super, będę na pewno! :)
        Czy trzeba się umawiać na godzinę?

Sylwia
        • kasienka.body Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 04.03.11, 17:31
          > Czy trzeba się umawiać na godzinę?

Nie, nie trzeba :)
      • moniiiq Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 04.03.11, 17:17
        A CZY można się spodziewać też szerszych obwodów?
        • kasienka.body Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 04.03.11, 17:34
          póki co - do Effuniakowych 85tek, ale jak będzie potrzeba to zamówimy większe.

• moniiiq Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 05.03.11, 13:04
            super.. to się powinnam zmieścić... ostatnio mam effuniaki 85G. mam nadzieję, że nie zapomnę do przyszłej soboty i uda mi się wpaść ;)
      • bluemango Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 07.03.11, 11:50
        A ja zadam pytanie tutaj, bo wcześniejsze napisałam na lobby małobiuściastych, ale tam jakiś mały ruch. ;) Chciałam Kasienko zapytać w jakich cenach będą kształtować się effuniaki stacjonarnie - muszę wiedzieć na jaki koszt się przygotować. ;) I czy tego dnia co będzie Pani Ewa to będą może jakieś zniżki?

Pozdrawiam :)
        • kasienka.body Re: Zmierz się z Ewą Michalak - Dzień Kobiet w BO 07.03.11, 14:02
          Ceny w zależności od modelu będą oscylować w granicach 150-170 zł. Obniżki posezonowe są na niektóre modele z brytyjczyków, Effuniaki będą w cenach regularnych :)
    • kasienka.body Freza Naomi - wrzosowa balkonetka już dostępna 08.03.11, 09:49
      Do sklepu zawitała na Dzień Kobiet nowa Freya - Naomi w kolorze heather.
      Wykonana jest z bardzo miłego materiału, krój na bazie Estelle i Pollyanny.
      Do kompletu urocze figi z koronką.

www.body.sklep.pl/product-pol-293-Freya-Naomi-Heather-Biustonosz.html
      Zapraszamy!
    • anuula12 Effuniaki 10.03.11, 19:58
      Jakie są dostępne na chwilę obecną? :)
      • kasienka.body Re: Effuniaki 11.03.11, 08:11
        Dziś powinny przyjść HP Puder, Toffik, kilka sztuk gładkiego na bazie Chabra i dwa half cupy miękkie, Szarak i nowy half. A jutro będzie w sklepie pani Ewa :)
        • alexis-z Re: Effuniaki 11.03.11, 13:36
          A będą zdjęcia nowego halfa i kiedy bo nie wiem co robić kupić szaraka kicającego czy czekać na nowy model . A tak bardzo bym chciała dostać go przed piątkiem.
          • kasienka.body Re: Effuniaki 11.03.11, 14:51
            tak, pewnie w weekend wrzucę zdjęcia nowego halfa.
            Jest to granatowy miękki half cup z jasno fioletowym haftem i ozdobnym motylkiem :)
    • kasienka.body Ewa Michalak - już jutro 11.03.11, 17:10
      Przypominam, że już jutro w naszym salonie będzie gościć Ewa Michalak :)
      Zapraszamy!
      • monikate Re: Ewa Michalak - już jutro 12.03.11, 21:11
        Byłam, poznałam panią Ewę (przemiła i kompetentna osoba). Biust mi obmierzono i dobrano Effuniak 75F (a noszę teraz brytyjskie 32G). Oferta przebogata, pani Kasia baardzo sympatyczna i w ogóle :) Atmosfera super. Ja tam postuluję, żeby za jakiś czas poszerzyć to, co jest np. o salon kulturalny. Spotkania z ciekawymi ludźmi, niekoniecznie od biustów. Byłoby wspaniale.
    • kasienka.body Nowe stroje kąpielowe - już w sklepie 15.03.11, 21:50
      Przyjechały do nas nowe stroje kąpielowe Panache - piękna malinowa Anna bandeau, Elegancka Ava dwuczęściowa i jednoczęściowa (robi boski dekolt!), jest też Taylor.

www.body.sklep.pl/cat-pol-1214553894-Plazowe.html
      Zapraszamy!
      • monikate Kasiu :) 17.03.11, 18:10
        Ale tych niebieskich kostiumów jeszcze nie ma?
        • kasienka.body Re: Kasiu :) 17.03.11, 19:03
          Moniko niebieskie jeszcze nie dojechały, jeszcze jakieś dwa tygodnie i powinny być :)
    • zmijunia.lbn Jak będziesz czynna w okolicach świąt? ;) 14.04.11, 21:40
      Kasiu, na kiedy można sobie zaplanować wizytę? Chodzi mi przede wszystkim o wielki piątek, tydzień po świętach i ewentualnie 02.05.
      • kasienka.body Re: Jak będziesz czynna w okolicach świąt? ;) 15.04.11, 13:24
        W Wielki Piątek czynne normalnie, czyli od 10 do 18, w sobotę od 10-14, a po świętach we wtorek też normalnie :)
    • kasienka.body 23.04 - sobota - nieczynne 22.04.11, 16:05
      Zapraszamy od wtorku, 26. 04.
      • zmijunia.lbn a 02.05? 27.04.11, 18:05
        Przepraszam że tak męczę, ale czy Body będzie czynne w poniedziałek 02.05?
        • kasienka.body Re: a 02.05? 27.04.11, 21:28
          Drugiego niestety nie pracujemy :(
    • mania_aniam Effuniaki Plunge 07.05.11, 23:09
      Pani Kasiu, czy są u Pani w sklepie Effuniakowe Plunge w okolicach rozmiaru 80F?:)
      • kasienka.body Re: Effuniaki Plunge 08.05.11, 11:05
        niestety, plunge'y w tej chwili nie mamy.
      • silv_via Effuniaki nowe wzory 20.05.11, 10:59
        Dzień dobry Pani Kasiu,
        Czy będą u Pani nowe Effuniaki? Szczególnie zależy mi na Gardenie i Ptysiu. Rozmiar 70F.
        • kasienka.body Re: Effuniaki nowe wzory 20.05.11, 17:37
          Pani Sylwio może Pani napisać do mnie maila na adres sklepowy?
          Mogę sprowadzić Pani rozmiar z tych modeli.
          Pozdrawiam!
    • smallfemme Dziękuję! 26.07.11, 23:40
      Chcę gorąco podziękować za dzisiejszy, bardzo udany brafitting mojej mamy. Była bardzo zadowolona - bała się, że brafiterka będzie koniecznie macać, dźgać i dziubać ;) Pozdrowienia dla sympatycznego pana "brafittera" ;) Czyżby to Twój mąż, Kasiu? Akurat dziś mój tata orzekł, że chce zostać brafitterką i żałowałyśmy, że nie wzięłyśmy go ze sobą do sklepu ;)
      • kasienka.body Re: Dziękuję! 27.07.11, 09:55
        Bardzo się cieszę, że mama zadowolona :)
        Panu brafitterowi przekażę pozdrowienia, dziękuję :D Na szczęście mąż nie dobiera biustonoszy, no chyba, że na wyraźne życzenie klientki :D ;)
    • kasienka.body 31.10. 2011 - sklep nieczynny 28.10.11, 15:58
      31. 10 oraz 01. 11 sklep będzie nieczynny. Zapraszamy w środę, 02 listopada.
    • wariamiktoria Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 13.03.12, 11:56
      Byłam w dzień kobiet i byłam zachwycona. Kasia doradzała dyskretnie, spory wybór staników. Poszłam po sportowca ale dobrałam też codzienny. Nie było łatwo, w pewnym momencie wydawało się, że będzie super. Niestety mimo pięknego koloru i zdawałoby się świetnego dopasowania w pewnym momencie ostro odezwała się fiszbina. Skończyło się na tango, które różni się konstrukcyjnie od tego co oferowało kilka lat temu.
      Mam w czym chodzić na co dzień i w czym biegać oraz skontrolowałam rozmiar - jestem bardzo zadowolona.
    • kasienka.body BODY stacjonarnie - ZMIANA ADRESU 26.09.12, 13:52
      Od dziś sklep stacjonarny Body zmienia siedzibę. Przenosimy się na szczęście nie daleko, będziemy przy ul. Lubartowskiej 21 (jakieś 100 metrów w górę w kierunku Bramy Krakowskiej).

Dla Lobbystek z okazji naszych przenosin mamy zniżkę 10% na wszystkie produkty w sklepie - hasło Lobby :)

Zapraszamy!
      • kasienka.body zniżka 10% 26.09.12, 16:27
        Zniżka obowiązuje do końca tego miesiąca :)
    • kasienka.body ŚWIĄTECZNE GODZINY OTWARCIA 19.12.12, 15:15
      Sklep w okresie świątecznym będzie czynny w następujących godzinach:

24 - 26.12 (poniedziałek - środa) - NIECZYNNE
      27, 28. 12 (czwartek, piątek) - 10.00 - 18.00
      29.12 (sobota) - 10.00 - 14.00
      31.12 (poniedziałek) - 10.00 - 14.00
      01.01 (wtorek) - NIECZYNNE

-------------------------------------
      Zapraszamy na zimowe wyprzedaże w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
    • kasienka.body oferta pracy w Body 26.04.14, 21:57
      Poszukujemy do naszego sklepu w Lublinie osoby do pracy w charakterze brafitterki.

Wymagamy znajomości podstaw zasad dobierania biustonoszy, a także umiejętności obsługi komputera, cierpliwości i dobrej komunikacji z klientem (mile widziane doświadczenie w obsłudze klienta).
      Będziemy zwracać uwagę na znajomość języków (najlepiej angielski) przynajmniej w stopniu komunikatywnym.

Praca na pełny etat lub na kilkanaście godzin w tygodniu.

CV oraz kilka zdań o sobie prosimy przesyłać na adres: kontakt@body.sklep.pl z dopiskiem "rekrutacja".

-----------------------------------
      Zapraszamy na nowe kolekcje w sklepie BODY.
      www.body.sklep.pl
      kontakt@body.sklep.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka