Dodaj do ulubionych

BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam :)

• moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 15:17
      A są też większe obwody? 90 czy 85?
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 19:25
        A jaka miseczka potrzebna? 85tki mam, 90tki będą niebawem :)
        • moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 20:45
          Okolice F, ale dokładnie to nie jestem pewna. Elektroniczny brafiter mi tak
          wyliczył i dziewczyny na forum, ale kupiony biustonosz jest trochę w misce za
          duży (90F - Triumph, podobnie 90F M&S) więc nie wiem... Dlatego chętnie bym coś
          więcej przymierzyła, bo zamawianie z neta i odsyłanie jakoś mnie nie bawi.
          • pumeczka Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 21:58
            o to może jednak moja mama sie skusi nosi gdzieś triumphowe 85D, tylko jak jej
            wytłumaczyć że fiszbiny nie gryzą tylko ładnie unoszą biust, a nie taki wpół do
            pępka;)
            ogolnie to moja mama boi sie że w jakichś mniej zabudowanych niz pancerniki
            Triumphowe, to jej cyce wypłyną górą, dziwny ten tok myślenia ...
            podtykam jej juz pod oczy widoki full cup :harmony, tango
            mlska ale przekonania 100% nie widzę,
            chyba musimy sie wybrać obie do BODY :)
            • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 22:02
              przyprowadz mamę, ubierzemy ją w Tango :D Będzie miała i dobre podtrzymanie i
              małą "zbroję" ;)
          • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 01.06.09, 22:01
            w takim razie zapraszam do sklepu - mam sporo Maskaradek o obwodach 85 i
            miseczki do G, poza tym też inne modele się znajdą :)
            • moniiiq Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 02.06.09, 15:12
              Na pewno zajrzę w takim razie, ale nie wiem czy w tym tygodniu mi się uda...
              może wszystkiego nie wykupią :)
              • liluslilus Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 14:56
                Byłam i ja!!!:) nareszcie:) Myślałam, ze się rozpłacze kilka razy. Pierwszy
                raz(ze wzruszenia) dlatego, ze pierwszy sklep z takimi rozmiarami w Lublinie to
                nie mit i marzenie tylko, jak mówi moja babcia, najprawdzistowsza prawda;) drugi
                raz(z zachwytu) jak dotykałam wszystkich staników, które wczesniej oglądałam
                tylko na zdjęciach. Trzeci raz(ze zdumienia) kiedy mierząc tysiące staników
                okazało się, że niektóre modele, co do których byłam pewna, ze bedą leżeć
                idealnie okazały się zupełnie nie dla mnie.Kasia zrobiła na mnie jeszcze lepsze
                wrażenie niż na zlocie, towarzyszyła i komentowała każdy stanik jaki miąłam na
                sobie, wydaje mi się, ze do kazdej klientki podchodzi bardzo "personalnie",
                stara sie, zebyśmy zmierzyły wszystko co może być na nas dobre, zapina gorsety i
                na dodatek nie krzywi się na widok naszego tłuszczu, tzn mojego:P aaa jeszcze
                bym zapomniała pyta jakie mamy potrzeby i co byśmy chciały, zeby zamówiła...
                Anioł:) Uszczupliłam kolekcje gorsetów(Antośka...i to w promocyjnej cenie-po raz
                kolejny myślałam, ze sie rozpłacze na widok talii w tym cudzie:)i czekam na
                Verone i strój kąpielowy... jestem w niebie:) Wracając do domu nie ogłam się
                pozbyć błogiego uśmiechu i raźno majtałam piękną torebeczką z Antośką:)
                I teraz wszystcy razem :"Dziękujemy Ci Kasiu":)
                • monjan Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 15:22
                  boszzz boję się tam jechac po twoim opisie...
                  boję się, bo mój budżet moze tego nie udzwignać...
                • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 04.06.09, 20:19
                  Liluslilus Ty mi lepiej powiedz gdzie Ty ten tluszcz masz :D
                  Az sie zarumienilam od tych pochwal, dziekuje :)
    • angella456 Veni, vidi, zakupi ;) 02.06.09, 12:01
      Byłam dzisiaj. Nie spodziewałam się, że tak krótko po otwarciu będzie już tyle staników! A jest ich masa - prawie wszystkie maskaradki, mnóstwo panache i ck, freye przeoczyłam, ale to i lepiej dla mojego portfela. ;) Są też staniki z jesiennej kolekcji w cenach wyprzedażowych - ogromny plus! Przymierzalnie ogromne, lustra też.
      Właścicielka jest niesamowicie sympatyczna, uprzejma i pomocna.
      Podsumowując - rewelacja.
    • bez.papryki Gorsety? 02.06.09, 22:21
      Nieśmiałe pytanie: czy w ofercie sklepu są gorsety?
      • kasienka.b Re: Gorsety? 03.06.09, 20:41
        tak są - w tej chwili przecenione Antoinette czerwono czarne oraz jeszcze się
        ostały dwie Minervy plunge :)
        Na jesieni będzie nowa turkusowa Antoinette oraz Madison :)
        • monjan Re: Gorsety? 04.06.09, 09:23
          Kasiu w jakich rozmiarch(i cenach)są te wyprzedazowe gorsety i Minervy?
          • kasienka.b Re: Gorsety? 04.06.09, 20:17
            Moniko odpowiedzialam Ci smsem, dostalas? :)
            • monjan Re: Gorsety? 08.06.09, 09:15
              tak Kasiu, dzięki:)))
    • wolffie Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 03.06.09, 21:44
      Spędziłam dziś miłą godzinę w Kasi sklepie oglądając, mierząc i plotkując o
      stanikach.
      Sklep jest super, przestronny, duże przymierzalnie, poczekalnia, duży wybór
      staników w różnych cenach. Bardzo fajnie, że są zeszłosezonowe modele w cenach
      wyprzedażowych.
      Cieszę się, że w Lublinie jest już fajny sklep i będzie gdzie nowo oświecone
      zaciągnąć.
      Obawiam się, że będę go często nawiedzać.
      Ale fakt, od parkingu to trzeba się kawałek przelecieć.
    • ycik Byłam i ja :) 04.06.09, 20:49
      Jestem przezachwycona :)
      wystrój sklepu bardzo na plus- wieeele się tam zmieniło od czasu, gdy był tam zlot. Strasznie spodobała mi się wystawa w oknie- porozwieszane na sznurkach staniki i gorsety :) A w srodku mnóstwo staników do mierzenia :) Dostałam od Kasieńki do przymierzalni chyba wszystko co możliwe. Jest bardzo pomocna i doradza we wszystkim :)

Aż żal bierze, że nie mogłam kupić kilku staników. Upatrzyłam sobie Showgirlkę, ale będę czekać na nową dostawę i, za co bardzo dziękuję, Kasieńka obiecała od razu się ze mną skontaktować.

Jak na razie wyszłam ze sklepu z gatkami do Aragona za 35zł :):):)
      • rebellious0139 I ja, i ja! 06.06.09, 14:38
        Również jestem pod ogromnym wrażeniem.
        Wyszłam ze sklepu z czarną Curvy Kate Princess 60ff, leży przepięknie.
        Kasieńko dziękuję! :*
        Następnym razem wpadam z mamą i babcią. ;)
        • kasienka.b Re: I ja, i ja! 06.06.09, 16:51
          Zapraszam :D Koleżanka też wydawała się być pod wrażeniem nowego rozmiaru :D
          • rebellious0139 Re: I ja, i ja! 07.06.09, 23:34
            No jak przez całe liceum była święcie przekonana, że ma sporo mniejszy biust ode
            mnie, to się trochę zdziwiła :D
    • zmijunia.lbn Showgirl 06.06.09, 22:07
      Kasieńko, masz w tym momencie Showgirlki w okolicach 28G-H? Zwłaszcza Thrill Me
      mnie interesuje. No i majtki. :3
      • kasienka.b Re: Showgirl 07.06.09, 09:48
        żmijuniu mam Tease me 28GG i H a Thrill Me 28G i GG ;) w przyszłym tygodniu
        będzie nowa dostawa. Ale myślę, że Thrill Me możesz spokojnie próbować G i GG,
        bo są na prawdę spore :)
        • zmijunia.lbn Re: Showgirl 07.06.09, 18:57
          W takim razie nawiedzę Cię któregoś popołudnia w tym tygodniu. :D Z zapinaczem
          ewentualnych gorsetów. ;)
          • monikate Re: Showgirl 07.06.09, 19:59
            Byłam, kupiłam, Kasieńka wspaniale doradziła to i owo. Przyjdę jeszcze. Na razie
            namawiam koleżanki.
    • smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 07.06.09, 22:17
      Muszę wreszcie pojechać! Ale pewnie dopiero za dwa tygodnie, jak się
      umawiałyśmy... :) Showgirl piękne, ale czekam z niecierpliwością na polskie
      staniki.
      • smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 21:44
        Byłam dziś!
        Piękny wystrój :)
        Duża zmiana od czasu zlotu.
        Lily piękna, wreszcie zobaczyłam na żywo. Nie mogę się doczekać Dalii. Czy
        planowane są ciuszki? ;>
        I to co miałam powiedzieć już w sobotę, a zapomniałam i dziś-świetny kolor
        włosów! :)
        • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 22:10
          Dziękuję Natalio :) Mnie się kolor średnio podoba - trochę się "sprał" ;)
          Ciuszki jak najbardziej planowane, mam nadzieję, że juz na jesieni będą jakieś :)
          • smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 23:22
            Jest świetny! :) Naprawdę! :)

Umówimy się na zwrot tej Verony, ok? Jest tragicznie za luźna i za mała w misce :) Ale pierwszy komentarz był - "zobacz, ona jest na mnie za duża!" ;)
            • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 06:49
              Ok, nie ma problemu :)
        • zmijunia.lbn Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 22:46
          smallfemme napisała:

> I to co miałam powiedzieć już w sobotę, a zapomniałam i dziś-świetny kolor
          > włosów! :)

Aaaaaa, to dlatego nie byłam pewna czy Kasieńka to Kasieńka! :D
          Ej, trzeba było przyjść o tej samej godzinie co ja - może bym Ci coś
          zasznurowała? ^^
          • smallfemme Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 09.06.09, 23:23
            Pojawiłam się w Lublinie z nagła i mierzyłam tylko jedną Freykę ;) Ale kiedyś w przyszłości... Zwłaszcza, że niedługo pojawię się z gromadą ciekawych koleżanek ;)
    • maly_glodzik kasienka.b 09.06.09, 17:22
      Czy miałaś juz nową dostawę??
      Chodzi mi o showgirl 30h?
      Jeśli napiszesz na maila to poproze tu
      aga_177@wp.pl
      • kasienka.b Re: kasienka.b 09.06.09, 19:10
        Jeszcze niestety nie dotarły, ale powinny być jeszcze w tym tygodniu :) Dam znać
        jak przyjdą :)
    • derenka pytanie orientacyjne do kasienki.b :) 09.06.09, 17:42
      Czy są na stanie obecnie te staniki w rozmiarze 65G lub 65GG?
      www.dopasowana.pl/product-pol-691-Biustonosz-Tease-Me-Black-Pink-firmy-Curvy-Kate.html
      I jak u Ciebie stoją cenowo?Podobnie jak w dopasowanej?Czyli ok.130zl?Dzięki
      wielkie za odp.
      • kasienka.b Re: pytanie orientacyjne do kasienki.b :) 09.06.09, 19:13
        Ceny są bardzo podobne, jeśli chodzi o tease Me w 30G i 30GG to któryś z nich na
        pewno jest, tylko w tej chwili nie mam podglądu który :) W każdym razie w tym
        tygodniu powinna już dojść nowa dostawa i będzie znowu pełna rozmiarówka :)
        Dokładniej mogę napisać jutro jak sprawdzę w sklepie które rozmiary jeszcze są :)
    • zmijunia.lbn byłam :) 09.06.09, 19:48
      Sklep jest bardzo ładny, przymierzalnie gigantyczne, wieszaki ociekają bielizną. :)
      Dziękuję za cudowne Thrill Me i majtki z wystawy! ;)
      No i przepraszam, ze byłam taka samoobsługowa, ale jakoś nie lubię kiedy ktoś
      przy mnie skacze - wolę pozbierać wszystko do mierzenia, zmierzyć, kupić i wyjść. :P
      • kasienka.b Re: byłam :) 09.06.09, 20:27
        Ach, to Ty żmijunia, przepraszam, że po nicku nie pamiętam, ale moja pamięć jest
        niestety krótka :D
        A z tym mierzeniem - ja tez tak mam - wolę się "obsłużyć" sama ;)
        • smallfemme Strona 09.06.09, 21:49
          Kolorystka zapowiada coś baaardzo ciekawego ;>
    • chaje_shukarije Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:02
      witam,
      Czy w sklepie ktoś doradza i pomaga dopasować stanik? Chcę tam wysłać pół
      Włodawy, ale kobitki w ogóle nieuświadomione, więc nie będą wiedziały, że muszą
      poprosić o 32G czy 65FF.
      • ycik Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:09
        chaje_shukarije napisała:

> witam,
        > Czy w sklepie ktoś doradza i pomaga dopasować stanik?

Kasieńka od tego właśnie jest!!! :)
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 21:18
        Oczywiście pomagam dobrać odpowiedni rozmiar, zapraszam Włodawę ;)
        • chaje_shukarije Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 16:19
          no to puszczam adres sklepu w obieg po nadbużańskich łąkach, lasach i jeziorach :)
    • aga-pek Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 12:28
      Witam,

wybieram się dzisiaj z koleżanką :) Czy można płacić kartą, czy tylko gotówka?

Pozdrawiam,
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 10.06.09, 21:18
        Niestety jeszcze nie ma terminala, pracujemy nad tym ;)
    • anka_z_lasu 12 czerwca piątek - czy otwarte??? 10.06.09, 13:50
      Kasieńko, napisz proszę czy sklep będzie otwarty w piątek 12
      czerwca? Bardzo rzadko mam okazję być w Lublinie, mimo że z
      Lubelszczyzny pochodzę, a w piątek akurat będę. A Tease Me wabi ;)
      • kasienka.b Re: 12 czerwca piątek - czy otwarte??? 10.06.09, 21:19
        W piątek sklep będzie normalnie otwarty, zapraszam :)
        • agnesd Re: 12 czerwca, dołączam do grona zachwyconych:) 12.06.09, 17:20
          Pojechalam dzisiaj, sklep wprawdzie daleko od centrum, ale blisko mojej pracy.
          Nie mozna jeszcze placic karta, wiec od poczatku bylo jasne, ze dzis niczego nie
          kupie. Mimo tej zapowiedzi dostalam do mierzenia kilka stanikow, zostalam
          obsluzona bardzo milo, z poradami, pogadaniem, zaproszeniem na pozniej z mama i
          corka:)
          Wystroj, wystawa, kanapa, obszerne przymierzalnie, wszystko jak mowilyscie -
          zachwycajace.
          No i ta swiadomosc, ze w moim miescie jest naprawde sklep z pelna rozmiarowka,
          fachowa obsluga; tak jak w Londynie, tylko po polsku i rowerem po pracy 5 minut:)
          Wlasnie, parking samochodowy mnie nie interesuje, wiec nie jest wada jego brak.
          Za to nie ma zadnego klopotu z przypieciem roweru, a to wcale nieczeste.
          Kasienka.b jest bardzo mila, usmiechnieta, nie wymądrza sie, chociaz jej wiedza
          biusciasta jest oczywista od pierwszej chwili:)
          Kochana, zycze ci wytrwalosci i duzych obrotow.
          wroce na pewno i nie sama:)
          pozdrawiam serdecznie a.
          • kasienka.b Re: 12 czerwca, dołączam do grona zachwyconych:) 12.06.09, 19:54
            dziękuję ślicznie za tak miłe słowa :)
            • mamamisia74 czy mozna zamówić i dostać przesyłkę pocztą?? 26.06.09, 15:52
              • kasienka.b Re: czy mozna zamówić i dostać przesyłkę pocztą?? 27.06.09, 08:52
                Oczywiście, nie ma problemu :)
    • luizka_85 stroje kąpielowe 10.06.09, 19:44
      Kasieńko, 29.05 napisałaś, że za ok. 2 tygodnie spodziewasz się dostawy strojów
      kąpielowych Panache. Czy wiesz już kiedy będą dokładnie? Jak tylko przyjdą, to
      daj znać, bo muszę sobie koniecznie zakupić (byle tylko dobre były, bo ja noszę
      28G a strój będę musiała 30F/FF wziąć).
      • kasienka.b Re: stroje kąpielowe 10.06.09, 21:21
        Luizko w tej chwili mam Panache Brighton - 30F i 30FF jeszcze są :)
        Jest też Dalia. Pozostałe stroje mogą się niestety trochę opóźnić ze względu na
        remanent u dystrybutora :(
        • luizka_85 Re: stroje kąpielowe 10.06.09, 23:38
          Dziękuję za odpowiedź. Brighton bardzo mi się podoba. W pt i sb pracuję, więc
          nie dam rady przyjść. Postaram się w takim razie w poniedziałek zajrzeć.
        • luizka_85 strój kąpielowy Freya 15.06.09, 09:45
          kasienko.b, a czy zamawiałaś może też stroje kąpielowe Freyi? Konkretnie chodzi
          mi o model Bamboo Island (góra balkonetkowa w rozmiarze 30FF i dół szorty xs),
          napaliłam się na ten strój i nie chcę żadnego innego :)
          • kasienka.b Re: strój kąpielowy Freya 15.06.09, 20:08
            Z Freyi jeszcze nie mam, ale właśnie składam zamówienie :) Używasz poczty
            gazetowej? Piszę maila ;)
    • gramma5 Staniki sportowe 11.06.09, 18:38
      Kasieńko, a jak wygląda kwestia staników sportowych? Są u Ciebie
      dostępne i jeśli tak w jakiej cenie? Zależy mi konkretnie na Freyi
      Active 30G i okolice.
      • kasienka.b Re: Staniki sportowe 11.06.09, 20:12
        w tej chwili jeszcze nie mam, na pewno z czasem będą.
        Jeśli bardzo zależy Ci na czasie, to mogę bez problemu zamówić Freye Active :)
        Cena w granicach 160 zł.
        • gramma5 Re: Staniki sportowe 11.06.09, 22:26
          Aż tak bardzo mi nie zależy (tzn. mnie zależy, ale mojemu portfelowi
          już mniej). Wolałabym zmierzyć przed zakupem, stąd pomyślałam że
          może masz. Ale jak nie, to cierpliwie poczekam do tego "z czasem".
          Przyda się poćwiczyć silną wolę ;)
          • gramma5 Re: Staniki sportowe 26.06.09, 23:21
            Kasiu, nieśmiało pytam czy doszła już może Freya Active dla mnie?
            Jak będzie dobra to wezmę bez zastanowienia, bo coraz bardziej mam
            ochotę pobiegać :)
            • kasienka.b Re: Staniki sportowe 27.06.09, 08:53
              Niestety jeszcze nie, jak tylko dotrze to dam znać :)
    • anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 20:41
      Kasieńko, kiedy ruszy strona internetowa???
      • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 11.06.09, 21:23
        Mam nadzieję, że w ciągu najbliższych dwóch tygodni będzie już sklep internetowy
        "postawiony" :)

• anuula12 Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 12.06.09, 09:52
          Super, na pewno zajrzę!
    • bambinooo Sorrento i Showgirl? 14.06.09, 08:58
      Przepraszam, jeśli odpowiedź na moje pytanie już gdzieś tu padła - nie mam czasu
      na przeczytanie wszystkich odpowiedzi - czy znajdę w tym sklepie dół od Panache
      Sorrento i staniczki z Showgirl? Pytam bo mam szansę się zjawić w Lublinie we
      wtorek...
      • kasienka.b Re: Sorrento i Showgirl? 14.06.09, 11:04
        Showgirl owszem - są dostępne - w poniedziałek będzie kolejna dostawa, więc
        będzie pełna rozmiarówka :) Sorrento niestety nie mam.
        • alija_2 Rio? 14.06.09, 17:02
          Kasienko a masz w ofercie nieśmiertelnie Rio?
          • agafka88 Re: Rio? 14.06.09, 17:17
            alija_2 napisała:

> Kasienko a masz w ofercie nieśmiertelnie Rio?

Nie, nie ma.
          • kasienka.b Re: Rio? 15.06.09, 08:14
            Poki co nie ma, jest możliwość zamówienia :)
    • maly_glodzik Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 16.06.09, 15:31
      Dołączam do grona zadowolonych klientek :)
      normalnie człowiek to by wszystkie te cudeńka kupił :)

Bedę częściej wpadać :D
    • takie-sobie Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 16.06.09, 16:42
      Witam :) mam pytanie, czy już może doszły jakieś Dalie, albo coś w kolorze
      cielistym w rozmiarze 60 E?
      • sheena777 kasienko, czy nabędę w twoim sklepie CLEO? 16.06.09, 17:08
        CLEO w rozmiarze 70GG lub H. jest szansa?
        • kasienka.b Re: kasienko, czy nabędę w twoim sklepie CLEO? 16.06.09, 19:58
          Niestety wiosennej kolekcji Cleo nie mam :( Dopiero może na jesień się uda.
      • kasienka.b DALIA - nowa dostawa 16.06.09, 19:57
        Tak, doszła Dalia - model Loretta w rozmiarach 60E-L, model Orchidea w rozm.
        65D-H oraz model Diana w rozm. 65D-H. Z 60tek mam tez kremową Veronę plunge :)
    • kasienka.b BIUSTONOSZE DO KARMIENIA 18.06.09, 17:59
      Niestety nie mam jeszcze typowych biustonoszy do karmienia, ale mogę przerobić
      zwykłe na karmniki :)
    • moniiiq obwody 90? 19.06.09, 22:19
      Przejeżdżałam dzisiaj i wreszcie wyczaiłam gdzie to jest. Strasznie fajne
      obrazki na frontowej ścianie. Mam nadzieję, że wreszcie mi się uda wybrać. Czy
      dotarły może już jakieś 90? bo nie mam ochoty znowu wpaść do sklepu i żeby mi
      powiedziano, że na mnie to nic nie ma.
      A tak wogóle to gdzie najlepiej próbować zaparkować? Bo ja rzadko bywam w
      tamtych okolicach i nie bardzo mam pomysła.
      • kasienka.b Re: obwody 90? 20.06.09, 09:14
        90tki są juz w drodze, powinny niebawem być :) Póki co mam do 85tek.
        A jaki konkretnie rozmiar potrzebny?
        Zaparkować można na przeciwko sklepu - pod Zeto, albo pod sklepem ogrodniczym.
        Ewentualnie jeszcze na Zana :)
        • moniiiq Re: obwody 90? 20.06.09, 20:26
          Dzięki za wskazówki co do parkowania...
          Jeśli chodzi o rozmiar to wg porady mahedy powinnam próbować 90F, według
          kalkulatora było najpierw też 90F lub FF, a potem jak jakiś tydzień później
          wpisywałam te same wymiary to wyskoczyło mi 85G. Ale trochę wątpię w to 85... A
          tak naprawdę żadnego porządniejszego stanika nie mam żeby rozmiar porównać, Te
          które mam i w miarę leżą średnio na jeża ale ujdzie to są 90. Plus ostatnio
          upolowany Effuniak 95E. Dlatego wybieram się do ciebie na polowanie i dopytuję o
          te 90...
          • kasienka.b Re: obwody 90? 20.06.09, 23:16
            Zapraszam zatem, mam nadzieję, że niebawem dotrą 90tki, a tymczasem możemy
            popróować 85tki :)
    • anka_z_lasu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 20.06.09, 12:34
      Byłam, zakupiłam, polecam :) Kasieńka jest typem doradcy "nieingerującego" -
      doradza, ale nie namawia na siłę pozostawiając klientce decyzję (np. który
      rozmiar lepiej leży jeśli nie jest to oczywiste). A przymierzalnie są wieeelkie ;)
      • zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 01:39
        witam!
        Ja to zawsze mam takiego pecha, że o wszystkim dowiaduję się za późno:(
        Oczywiście przegapiłam akcje dopasowania w Babim Lecie:(
        Własciwie to ja nie jestem uświadomiona, coś mi się wydaje, ze powinnam mieć
        albo 70E albo 70F ale nie miałam czasu przebrnąć przez taki ogroooom informacji...

dlatego mam pytanie- czy w tym sklepie ktoś mi dopasuje rozmiar?
        Od dawna noszę się z zamiarem kupna przynajmniej jednego biustonosza który by na
        mnie pasował- ale do tej pory nic nie leży tak jak powinno:/
        • tuonetar Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 05:06
          Iiitam, takie "za późno" ;) Kasieńka.b codziennie czeka w sklepie z poradą :)
        • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 10:26
          dokładnie tak jak wyżej ;) Czekam w sklepie i z wielką przyjemnością pomogę
          dobrać właściwy rozmiar ;) Zapraszam.
          • monjan Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 14:50
            kasiu masz maila na gazetowym
            • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 15:42
              odpisałam ;)
        • adamantia Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 17:43
          zuu_zuu napisała:
          > Własciwie to ja nie jestem uświadomiona, coś mi się wydaje, ze powinnam mieć
          > albo 70E albo 70F ale nie miałam czasu przebrnąć przez taki ogroooom informacji

Na początek wpisz się po prostu do wątku rozmiarowego:
          forum.gazeta.pl/forum/w,32203,96407469,96407469,JAKI_POWINNAM_NOSIC_ROZMIAR_STANIKA_40.html
          • zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 20:31
            dziękuję:)
            Oczywiście już się wpisałam.
            i zmierzyłam (75/94)
            Wyciągnę przyjaciółkę w poniedziałek do sklepu (już od dawna się przymierzałam)

tylko przyjaciółka ma pytania
            - ten sklep jest tylko dla buściastych? czy znajdzie się też coś dla mniejszego
            kalibru?
            -Czy dopasowywanie nowych staników lepiej zrobić pod koniec cyklu (wiadomo, że
            wtedy są więęększee*_*) czy już po (jak już zmaleją :(((
            • kasienka.b Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 26.06.09, 20:53
              każda kobieta jest biuściasta bez względu na rozmiar biustu ;) Dla koleżanki też
              powinno się coś znaleźć :)
              Odnośnie mierzenia - myślę, że dzień cyklu nie ma aż takiego znaczenia - chyba,
              że piersi znacznie zmieniają rozmiar :)
            • tuonetar Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 27.06.09, 15:43
              Jak byłam u kasieńki, bardzo mnie rozczuliły właśnie takie słodkie małe misie
              wiszące na brzegu wielu "półek" :)

(To pisał G+)

• zuu_zuu Re: BODY - pierwszy sklep w LUBLINIE - zapraszam 29.06.09, 22:25
                byłam, kupiłam swój pierwszy stanik:)
                Na razie jestem zachwycona i jednoczenie przerażona...
                Czy będzie pasował, czy nie ma za małego obwodu i, że taaaki rozmiar 0____o'

Sklep jest super! Bardzo miła obsługa:-)I dużo naprawdę ślicznych modeli,
                pierwszy raz mi się chyba zdarzyło, żebym zachwycała się biustonoszami...

Na pewno wrócę po więcej... czekam na fajne czekoladki i ciekawe czernie...

• zmijunia.lbn stroje kąpielowe znów ;) 30.06.09, 19:16
      Kasiu, masz w tym momencie (albo będziesz mieć w weekend) stroje w okolicach 30G
      i 30F?
      • kasienka.b Re: stroje kąpielowe znów ;) 30.06.09, 19:20
        W tej chwili Panache Brighton i Dalia :)
        • monikate Re: stroje kąpielowe znów ;) 02.07.09, 20:17
          Kasieńko, wczoraj moja przyjaciółka wreszcie przyszła do Twojego sklepu. Nabyła
          Panache. Potem długo mi opowiadała, b. zadowolona, przez telefon o swoich
          wrażeniach. Ale na razie trochę ją nowy zakup gniecie :)
          • zuu_zuu Re: stroje kąpielowe znów ;) 02.07.09, 21:07
            Mnie też mój poniedziałkowy zakup na razie uciska tu i tam:/
            ale jestem dobrej myśli...
            Na pewno zgłoszę się jeszcze w najbliższym czasie po coś lżejszego na lato:)(do
            bardziej wykrojonych bluzek)
            Z niecierpliwością czekam na dostawę!
    • kasienka.b Panache Evie - strapless do kupienia w BODY 03.07.09, 16:32
      Właśnie doszły straplessy Panache Evie w kolorze ivory oraz czarnym - rozmiary
      30-38 GG/H. Zapraszam :)
    • anuula12 byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 07.07.09, 12:46
      Byłam, zaciągnęłam mamuśkę, która z kolei została profesjonalnie uświadomiona
      (moje osobiste próby wcześniej były po prostu olewane;)). Ja zaopatrzyłam się w
      śliczną oczorażącą portię, a rodzicielka - w stanikowy szał i postanowienie
      "teraz nigdzie indziej nie będę staników kupowała!"
      Cudownie. Kasieńko, gratulacje, oby sklep wciąż się rozwijał ;)
      • monikate Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 14:52
        Kasieńko, wczoraj moja kumpela powiedziała, że też już nigdzie indziej staników
        nie będzie kupować. A nabyła 3 :) Była zachwycona Twoim profesjonalizmem.
        Ja przy okazji mam pytanie: czy przymierzać się znowu do czegoś, czy czekać na
        migrację? Może ja źle wygarniam, bo migracji jakoś nie widzę, co skądinąd mi nie
        przeszkadza. Grunt, że buły siedzą w staniku.
        • monjan Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 15:00
          moja ciocia takze zadowolona
          wziela nr do ciebie i adres, chyba bedzie kolezanki z Lubartowa wysyłac:))
          moja mama tez ma się dobrze a w sobote przybędę z sis:)
        • kasienka.b Re: byłam i ja, sklep przefantastyczny ;) 09.07.09, 20:50
          Koleżankę pamiętam - była zachwycona Twoją turkusową portią :)
          Odnośnie migracji - można jeszcze troszkę poczekać, ale nie u wszystkich się ona
          objawia ;)
      • iolika the body shop > oh yeah! 23.07.09, 20:04
        Takiego ślicznego sklepu jak mieszkam 5 lat w Lublinie to jeszcze nie widziałam. Wystrój wnętrza przepiękny, naprawdę.
        100% profesjonalna i przemiła ekspedientka (czyli Kasieńka, tak?) same superlatywy, hehe ;)
        Biedne dziecko - nosiłam 75A, no a teraz mam 60F :D Taaa... i myślałam, że mam taka mała misczkę ;) Warto bylo wydać te 140zł :)
        polecam! bezdyskusynie
        Kasieńka, gratuluję świetnego pomysłu i mam nadzieję, że body shop będzie najbardziej znanym sklepem z bielizną w Lbn!

(chyba) > 67/85
        • iolika Re: the body shop > oh yeah! > znaczy BODY 23.07.09, 20:12
          Mialam na myśli sklep BODY w Lbn oczywiście ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka