czerwona_pomadka 06.08.09, 15:58 Pierwszy raz o niej słyszę, a właśnie znalazłam dwa ciekawe plunge tej firmy do GG tutaj : bradea.pl/ext/wyszukiwarka_bradea//10/// Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psuj-ka Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 06.08.09, 16:17 To jest nowa nazwa marki Ruby Pink :) Odpowiedz Link
bradea Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 07.08.09, 17:14 Keia Pink to nowa nazwa marki Ruby Pink. Firma postanowiła zmienić markę. Na niektórych produktach są już metki Keia Pink, a na innych jeszcze Ruby Pink. Keia Pink to: Karen Elis Intimate Apparel. Karen Elis to właścicielka tej firmy. Keia Pink to marka przejściowa, która ma łączyć Ruby Pink z zupełnie nową nazwą - KEIA. Zapraszam do odwiedzenia Bradea.pl, właśnie wprowadziliśmy do sprzedaży najnowsze dwa modele Keia Pink - Natalie oraz Ella. W ofercie znajduje się również starszy model Ruby Pink Fifi w promocyjnej cenie. Odpowiedz Link
bradea Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 07.08.09, 17:32 W poście wyżej zjadłam jedną literkę w nazwisku właścicielki Keia Pink. Nazywa się ona Karen Ellis. Ewa Smolińska Odpowiedz Link
luliluli Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.08.09, 11:55 a co można powiedzieć o ich stanikach - fiszbiny, rozciągliwość itd.? Wszystko jak Ruby Pink?:) Odpowiedz Link
bradea Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.08.09, 23:26 Tutaj podałam przykładową rozciągliwość nowych modeli: forum.gazeta.pl/forum/w,32203,97896599,98942629,Re_Nowy_sklep_Bradea_pl.html Jeśli chodzi o nowe plunge to nie przypominam sobie, żeby Ruby Pink robił wcześniej takie fasony, także trudno mi je porównywać. Mogę wymierzyć fiszbiny - który rozmiar by Cię interesował? Pozostałe staniki w ich aktualnej ofercie to modele Ruby Pink. Ewa Smolińska www.bradea.pl Odpowiedz Link
barb-arella Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 11.09.09, 17:58 Witam, Ostatnio kupiłam sobie nowy biustonosz marki, której do tej pory nie znałam Keia Pink. Biustonosz to ELLA czarny w białe grochy, jest prześliczny. Rozmiar 65G leży idealnie. To typowy Plunge podobny do Polki Panache. Największą zaleta jest to, że jest ciasny, i idealnie trzyma rozmiar. Na początku miałam opory przed przysiężeniem 65 bo zazwyczaj noszę 60 ale muszę przyznać, że leży doskonale. Ramiączka są szerokie ale super wykończone. Cena 170zł, czyli nie tak źle. Czekam na nowe wzory tej marki bo słyszałam, że ta marka wchodzi dopiero do Polski. Odpowiedz Link
joankb Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 11.09.09, 18:41 Keia Pink jest i w onlyher i w bradei. Ella w obu kosztuje kosztuje 149 zł - spora różnica Sprawdzaj te sklepy - zapowiedziały już nowe modele. Odpowiedz Link
joankb Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 11.09.09, 18:45 I świeża wiadomość - Keia Pink będzie też w Dopasowanej - stacjonarnie i internetowo. Odpowiedz Link
barb-arella Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 10:36 Dzięki za informacje...trochę przepłaciłam ale dostałam chociaż ładny drobiazg- apaszkę. Do Warszawy wybieram się dopiero w październiku, więc wtedy na pewno zajrzę do Dopasowanej a jak na razie muszę chyba zadowolić się tymi cenami bo nie widziałam innego sklepu we Wrocławiu , który miałby Keia a ta marka bardzo mi się podoba. Dobrze, że pojawiają się coraz to nowe marki bo przyznam, że Freya i Panache to trochę mało jak na Polske. Odpowiedz Link
joankb Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 11:11 Onlyher jest wrocławskie. Jeszcze do sklepu stacjonarnego troszeczkę brakuje, ale trzymamy kciuki :)). Na razie można się umówić z agugabi i poprzymierzać. A z innych firm - jest w Polsce Gossard, Miss Mandalay, Curvy Kate, Mimi Holliday. Jest coraz więcej polskich, szyjących różne rozmiary. Odpowiedz Link
marysia103 KEIA PINK w peachfield 12.09.09, 13:27 Zapraszam do Peachfield, w sklepie na Żeromskiego mamy trzymodele tej marki: Natalie (149 zł), Brigette(149 zł) i Georgie (139zł). Odpowiedz Link
catsumi Emilia - czy ktoś mierzył / ma? 21.10.09, 16:22 Bardzo spodobała mi się Emilia, jest na zamówienie w Dopasownej. Nigdy nie miałam nic ani Ruby Pink ani Keia Pink i jestem ciekawa czy warto zamówić? Jest napisane, że to full cup ale na zdjeciu na taki nie wygląda, ciekawa jestem czy faktycznie jest mocniej zabudowany no i jak wypada miseczka - mało czy dużo miseczkowy? Odpowiedz Link
barb-arella Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 17:22 Będę wdzięczna za jakiekolwiek opinie na temat tej marki, wybieram się na zakupy, na stronie wypatrzyłam sobie dwa modele Fifi i Emilia, czy koś ma jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link
kasica_k Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 17:27 Fifi i Emilia to są jeszcze Ruby Pink, a nie Keia Pink. Poszukaj, powinien gdzieś być wątek Ruby Pink, gdzie te modele były. Odpowiedz Link
joankb Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 17:54 A mnóstwo zdjęć i opinii jest też na balkonetce. Tu: balkonetka.pl/katalog/brand/Ruby%20Pink Odpowiedz Link
barb-arella Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 12.09.09, 17:58 Dzięki, od niedawna mam dobry rozmiar więc jestem chłonna na nowe marki i informacje. Odpowiedz Link
czikiratka Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 02.10.09, 16:15 Ja też się czaiłam na Fifi, ale jak teraz chciałam ją zakupić (na onlyher.pl), to okazało się, że mój rozmiar już się skończył :( po obejrzeniu na Balkonetce jakie on cuda robi z biustem, bardzo się nań napaliłam :( Odpowiedz Link
mambra Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 29.09.09, 10:38 Od dzisiaj Keia Pink także w MamBra. Można wybierać z 5 modeli: Ella, Emilia, Georgie, Natalie i Bridgette. Serdecznie zapraszamy! Odpowiedz Link
kozunia91 Re: KEIA PINK - kto zna tą markę? 30.09.09, 14:13 Same białe i czarne....jestem zawiedziona....cały jeden rozowy...zastepca Ferey to to nie jest :/ Odpowiedz Link
kasienka.b Fifi i Natalie dostępne w www.body.sklep.pl 02.10.09, 19:45 W sklepie Body dostępne są dwa modele tej firmy - Fifi oraz Natalie plunge. Odpowiedz Link
catsumi Emilia -czy ktoś mierzył / ma? 21.10.09, 16:24 Bardzo spodobała mi się Emilia, jest na zamówienie w Dopasownej. Nigdy nie miałam nic ani Ruby Pink ani Keia Pink i jestem ciekawa czy warto zamówić? Jest napisane, że to full cup ale na zdjeciu na taki nie wygląda, ciekawa jestem czy faktycznie jest mocniej zabudowany no i jak wypada miseczka - mało czy dużo miseczkowy? Odpowiedz Link
arwena-g Re: Emilia -czy ktoś mierzył / ma? 21.10.09, 18:05 Ja mam Emilię w kolorze Ivory z fioletowo-zielonymi haftami. Mam ją w rozmiarze 70F (a niektóre biustonosze noszę już 70FF), więc sadzę , że jest normalnomiskowa, na pewno nie małomiskowa. Obwód jest dość rozciągliwy, ale w ciągu roku, gdy ją noszę, przepięłam się na ściślejszą haftkę i trzyma dobrze. Z pewnością nie jest to fullcup, raczej wysoki plunge (w typie arabelli czy eleanor z frei). Tak więc w rozmiarze 70F ma niski mostek i niskie boki, jest nieziemsko wygodny i piękny,jedynie w piersi pełne u góry może wbijać się ta szeroka wstążka (mnie sie nic nie wbija). Bardzo lubię ten stanik, chociaż z boków nie zbiera jakoś rewelacyjnie i nie robi typowo plungowego efektu. Odpowiedz Link
abovolingerie Pokaz Keia Pink " żyj pełną piersią" 25.03.10, 17:07 Witam, Na prośbę Pań obecnych na pokazie umieszczamy relacje z pierwszej imprezy Keia Pink „Żyj pełną piersią”. Pokaz obejrzeć będzie można również w Polsat Cafe w programie „ Zoom na miasto”. Serdecznie dziękujemy wszystkim za pomoc w realizacji imprezy. lula.pl/lula/10,90107,7679556,Spotkanie_brafittingowe__Zyj_Pelna_Piersia_.html Pozdrawiamy AB OVO Lingerie Odpowiedz Link
beniutka_bo Mahedo... 25.03.10, 21:20 wyglądałaś rewelacyjnie- szkoda,ze nie umiem powiększyć :) Tylko szkoda,ze masz błąd w nicku na filmie ;) Odpowiedz Link
aankaa KEIA PINK RIVA 18.11.10, 18:13 błękitne cudo w białe kropeczki. Oryginalne guziczki na mostku. Mięciutkie wyściółki miseczek i ramiączek (te mają z wierzchu fikuśne pliski - wydaje mi się, że latem mogłyby nawet wystawać spod biubiu bluzki) Model plunge, świetny do koszuli (na dekolty póki co za zimno) niedopiętej pod szyję Na moje 85 pod biustem 75-tka jest wygodna, nie dusi Wygodniczek pierwszej klasy - po całym dniu człek ściąga biustonosz z żalem ;) Odpowiedz Link
super.anczysko Re: KEIA PINK RIVA 19.11.10, 08:30 a to racja. Najwygodniejszy stanik jaki do tej pory miałam po uświadomieniu. Wcale się go nie czuje, spałam w nim kilka razy. Używałam w podróży na siedząco (autobusem), gdzie nie miałam możlwości się przebrać przez ok 12 h. Inny by mnie już poobcierał i był niekomfortowy. Ale nie ten. Poza tym jest śliczny i bardzo kobiecy. Ramiączka the best - szerokie, podszyte czymś miękkim i ta pliska - super pomysł, pierwszy raz się z tym spotkałam. Odpowiedz Link
alex331 KEIA PINK Ava 32FF 26.01.11, 12:39 Keia Pink Ava 32FF na 76/100. Obwód w moim odczuciu z tych luźniejszych. Miseczki ciut mniejsze, myślę, że lepiej by na mnie wyglądało 32G. Obwód 63/81 cm U/UU 17/34 cm Głębokość miseczki ok. 26 cm Bardzo wygodny do noszenia stanik, miękki, nie czuje go w trakcie noszenia. Ramiączka regulowane do połowy. Miseczki w połowie usztywniane. Piękny, dopracowany w każdym calu. Figi w r.14 na moje 100 w biodrach za duże. Odpowiedz Link
paula.anna KEIA Isabella moulded t-shirt bra? 19.04.11, 18:53 znacie? rozważam zakup. brać standardowy rozmiar, czy trzeba kombinować? aha, chodzi mi o kolor czarny, jeśli to ma w tym przypadku znaczenie w wątku o bradei na razie nie znalazłam Odpowiedz Link
ania.biulandia Re: KEIA Isabella moulded t-shirt bra? 22.04.11, 18:07 Isabella jest ścisła. Najlepiej nie zaniżać jej sporo i wybrać większy obwód niż zwykle. Jest też dużomiskowa. Tak o miskę. Reasumując, jeśli nosisz 32E sugerowałabym 34D. A jaki rozmiar Cię interesuje? Powyżej miski FF nie zbiera fajnie. Mam Isabellę na stanie, jeśli masz jakieś pytania, z chęcią pomogę. Odpowiedz Link
paula.anna Re: KEIA Isabella moulded t-shirt bra? 11.05.11, 08:37 noszę 30G czyli celować 32F? kurcze, nie zauważyłam wcześniej odpowiedzi, a chcę w końcu kupić.... i na dodatek chcę jednak nude, a tej nie ma w tej chwili w innym niż mój standardowy rozmiarze.... jest 32F czarna może wezmę obie i lepszą zostawię ;) Odpowiedz Link