1-moni-bel 08.08.09, 00:30 Czy ktoras z was robila zakupy w tym sklepie ? Widze ze maja niezly wybor stanikow showgirl i zanim zamowie chcialabym poczytac o doswiadczeniach innych forumek a w spisie sklepow internetowych nic o nim nie znalazlam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolffie Re: lovebras.com 08.08.09, 01:34 Co prawda nie robiłam zakupów w tym sklepie, ale skoro link do tego sklepu jest na głównej stronie brastopu, to wydaje mi się, że jest on jakoś z brastopem powiązany. Nie robiliby chyba reklamy konkurencji??? A w związku z tym spokojnie bym tam zamawiała. Odpowiedz Link
joankb Re: lovebras.com 08.08.09, 09:05 Nawet modelki brastopowe. Myśę, że do się jakoś wiąże ze startem Showgirl w Anglii - w brastopie ich na razie nie ma. Może Showgirl nie powinna się kojarzyć z outletem? Odpowiedz Link
imp18 Re: lovebras.com 08.08.09, 07:36 możliwe, że to nowy sklep - trafiłam na niego przez stronę curvy kate pare dni temu to wtedy mieli tylko produkty curvy kate, pomimo, że na dole widniały loga innych marek ... wczoraj weszłam i już pojawiły się też jakieś inne :) Odpowiedz Link