Dodaj do ulubionych

P E A C H F I E L D Mokotów

• agata_peachfield Akcja Sexy Mama według Panache 20.05.10, 15:44
      Już od tej soboty rusza akcja Sexy Mama według Panache.
      W dniach w dniach od 22 (sobota) do 26 maja (środa) produkty marek Panache
      (Superbra, Swimwear, Masquerade, Cleo) objęte będą 10-procentowym rabatem.
      Dodatkowo każda klientka, która w tych dniach dokona zakupu bielizny marek
      Panache, będzie mogła wziąć udział w loterii. Spośród osób, które wypełnią
      ankiety w naszym sklepie, zostanie w drodze losowania wyłoniony zwycięzca, który
      otrzyma wybrany przez siebie biustonosz z oferty marek Panache. Zapraszamy:)
    • agata_peachfield Akcja "Mamy biust! Mama i córka razem" 28.05.10, 16:16
      W sobotę 29 maja serdecznie zapraszamy na wiosenną akcję brafittingową z Freyą
      "Mamy biust! Mama i córka razem". W programie brafitting oraz zniżka 10% na
      wszystkie nieprzecenione produkty marek Evedenu (Freya, Fantasie, Fauve, Elomi).
    • azymut17 3 czerwca czwartek nieczynne 01.06.10, 07:55
      W najbliższy czwartek, 3 czerwca, sklep będzie nieczynny. W dniach 4 i 5 bez zmian, zapraszamy między 11 a 19.
    • confused.girl Jestem zachwycona :) 02.06.10, 11:39
      To był pierwszy stacjonarny "uświadomiony" sklep, w którym zakupy były dla mnie
      czystą przyjemnością:) Ładny wystrój, podobało mi się, że na wieszakach było po
      jednym rozmiarze z danego modelu, dzięki czemu mogłam się mu lepiej przyjrzeć i
      nie musiałam się przekopywać przez całą stertę staników w poszukiwaniu mojego
      rozmiaru. No i wybór też mają przyzwoity. Ale największy plus należy się pani
      ekspedientce:) Bardzo sympatyczna i pomocna, nie czułam się jakbym zabierała jej
      cenny czas;), wyszukała mi rozmiary we wszystkich modelach, które mnie
      interesowały. I co najważniejsze - nie wtargnęła mi do przymierzalni;D A ja po
      prostu tego nie cierpię. W peachfield czułam, że to ode mnie zależy czy wpuszczę
      panią do przymierzalni i czy zapytam się o jej opinię. Nie czułam też presji na
      szybką decyzję z mojej strony co do zakupu - siedziałam w przymierzalni
      (niepoganiana i nienamawiana na zakup) tyle, ile potrzebowałam:) W efekcie
      wyszłam z Freyą Rio, która robi cudny kształt i z której jestem bardzo
      zadowolona (no może oprócz fiszbin, ale one mi przeszkadzają we wszystkich
      freyjkach). Cena, jak na polskie sklepy, również była przyzwoita:)
      Na pewno znowu się tam udam podczas następnego pobytu w Warszawie i mam
      nadzieję, że trafię na tę samą panią:)
    • agata_peachfield Kostiumy kąpielowe i Samanta 08.07.10, 14:29
      W sklepie pojawiła się nowa marka - Samanta (modele Roca half-cup czarny i Arika
      half-cup usztywniany kremowy w małych miseczkach).
      Poza tym pojawiły się kostiumy Freyi (Zodiac, Mystic, Supernova black) i
      Fantasie (Goa, Milan, Faro).
    • agata_peachfield przecena Maskaradek i Savannah latte 28.07.10, 16:04
      Dotarły do nas modele Fantasie Savannah latte plunge półusztywniany i miękki.
      Poza tym przeceniliśmy Maskaradki wiosenno-letnie do 123 zł za stanik i 62 zł za
      majtki.
    • agata_peachfield Miss Mandalay w Peachfield 29.07.10, 12:29
      Pojawił się pierwszy model nowej marki w naszym sklepie - Miss Mandalay - Gigi w
      kolorze flame red.
      Przeceniliśmy też model Freya Estelle red.
    • azymut17 nowości Freya, Fantasie, Fauve, Panache 03.08.10, 14:42
      W sklepie pojawiły się nowości:
      Freya Halle, Charlotte, Arabella granatowo-zielona i Leona
      Fantasie Evie padded plunge w kolorze różowym
      Fauve Alissa grafitowa
      Panache Sienna do miseczki J.

Ponadto uzupełniliśmy rozmiarówkę cielistego Deco.
    • adsa_21 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 04.08.10, 09:46
      Bylam wczoraj.Polecam:-)
      Sklep mam tuz obok pracy wiec na pewno bede czesciej zagladac:-)
      Panie sa bardzo pomocne,przymierzalnie duze i wygodne. Mokre chusteczki i woda
      termalna uratowaly mi zycie:-)
      Upolowalam sliczny komplet: przeceniona maskaradke Inca + figi.

• agata_peachfield Urodziny Peachfield 11.08.10, 11:35
      Jutro 12 sierpnia sklep Peachfield na Mokotowie obchodzi swoje pierwsze
      urodziny:) Z tej okazji na hasło URODZINY udzielamy 10% rabatu na wszystkie
      nieprzecenione produkty. Zapraszamy:)
    • azymut17 21.08 czynne krócej 16.08.10, 11:12
      W sobotę 21 sierpnia sklep będzie czynny w godzinach 11-15.
    • agata_peachfield Audelle w Peachfield 23.08.10, 17:56
      Pojawiła się nowa marka w Peachfield - Audelle. Dotarły do nas modele: Constance
      czarna, Fiore plunge biały i Athena cielista t-shirt bra.
    • azymut17 Nowe godziny otwarcia 30.08.10, 14:42
      Od września sklep będzie w soboty czynny w godzinach 11-15.
      Godziny otwarcia w dni powszednie bez zmian.
    • agata_peachfield Maia i Antoinette 30.08.10, 14:54
      Pojawiły się już u nas pierwsze maskaradki jesienne: Maia czekoladowa i
      Antoinette pistacjowa. Zapraszamy:)
    • agata_peachfield Jesienne promocje:) 08.09.10, 13:53
      Zapraszamy na jesienne obniżki - przeceniliśmy modele Summer half-cup i balkonetkę, Emmanuelle ametystową, Eleanor ruby, Mischę i Claudię.
      Poza tym pojawił się u nas model Deco czarny, a także miseczki JJ i K w Pollyannie. Uzupełniliśmy też rozmiarówkę popularnych modeli.
      • 5beatka cleo 10.09.10, 00:16
        a kiedy będzie lucy z panache cleo?
        • azymut17 Re: cleo 10.09.10, 11:07
          Koralowej Lucy spodziewamy się po 23 września.
        • 5beatka Re: cleo 27.09.10, 20:17
          a ja czekam niecierpliwie na tą lucy i czekam ;)
      • 5beatka frances 10.09.10, 11:50
        a jeszcze pytanko, w dopasowanej frances jest już przeceniona, u was też będzie?
        • azymut17 Re: frances 21.09.10, 17:57
          W naszym sklepie nie mamy modelu Frances, jest on w sklepie na Żeromskiego.
    • azymut17 Fantasie Evie antique rose 22.09.10, 18:54
      Sezonowy kolor balkonetki Evie - antique rose - jest już dostępny. Obwody 65-80, miseczki do GG.
    • agata_peachfield Tiffany ivory, Sophie, Antoinette 02.10.10, 13:04
      W sklepie pojawiły się modele: Masquerade Tiffany plunge ivory, Panache Sophie do karmienia w kolorze black/nude oraz obwody 60 z Masquerade Antoinette pistacja. Serdecznie zapraszamy:)
    • agata_peachfield Emily i Layla 13.10.10, 15:01
      Pojawiły się dwa nowe modele w kolorze jasnokremowym: Panache Emily ivory oraz Miss Mandalay Layla winter white. Zapraszamy:)
      • 5beatka cleo lucy 13.10.10, 19:06
        czekam i czekam.. kiedy w końcu pojawi się lucy?
        bardzo proszę o odpowiedź..
        • agata_peachfield Re: cleo lucy 14.10.10, 12:13
          Niestety otrzymaliśmy informację od dystrybutora, że Cleo Lucy nie zostanie do nas dostarczona. Jeśli jest Pani zainteresowana konkretnym rozmiarem, proszę o wiadomość na mail sklep@peachfield.pl, to dowiemy się, czy możemy go dla Pani sprowadzić.
    • agata_peachfield jesiennie Cleo, Savannah mulberry, Curvy Kate 15.10.10, 14:20
      W sklepie pojawiły się jesiennie modele Cleo: Lizzie i Sadie, a także Fantasie Savannah mulberry. Poza tym poszerzyliśmy ofertę o kolejną markę - Curvy Kate, dostępne są modele z kolekcji Showgirl: Tease me black/emerald oraz Thrill me black/ivory.
    • andziula_ania Re: P E A C H F I E L D Mokotów 19.10.10, 22:30
      Czy w obu sklepach jest taki sam asortyment? jesli któryś jest lepiej zaopatrzony to który i ile dostanę do przymierzenia modeli w rozmiarze 30g ?planuję sie wybrać
      • azymut17 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 19.10.10, 23:01
        andziula_ania napisała:

> Czy w obu sklepach jest taki sam asortyment?

Niektóre modele są dostępne w obydwu sklepach (głównie z bazówki, jak np. Pollyanna, Rio, Tango, Ariza itp.), sezonowe są podzielone, inne na Bruna, inne na Żeromskiego. Na stronie sklepu przy każdym takim modelu znajduje się adnotacja, w którym sklepie jest dostępny. Brak dopisku oznacza, że jest w obydwu sklepach.
        Ogólnie ujmując lepiej zaopatrzony jest sklep na Bruna, bo jest po prostu większy.

> ile dostanę do przymierzenia modeli w rozmiarze 30g?
        Wyszukiwarka pokazuje 60 modeli (do tego dochodzą wersje kolorystyczne, pewnie jest ich ponad 70), przypuszczam, że duża część jest na Bruna, ale dopiero jutro będę mogła podać konkretną liczbę.
        peachfield.pl/szukaj.html
        • azymut17 Re: P E A C H F I E L D Mokotów 20.10.10, 11:28
          Nie licząc staników do karmienia, kostiumów, modeli, które wypadają nietypowo rozmiarowo oraz poszczególnych wersji kolorystycznych mamy dzisiaj 30 modeli do zaproponowania w rozmiarze 30G.
          • andziula_ania Re: P E A C H F I E L D Mokotów 20.10.10, 14:24
            Świetnie w takim razie będziemy z pewnością. Wezmę ze sobą nieuświadomioną koleżankę która chce zacząć nosić bieliznę we właściwym rozmiarze. Czy jest szansa że zastanę tak chwaloną Panią Marysię ?
    • azymut17 rabat 10% 20.10.10, 14:30
      Do końca października na hasło "Lobby" oferujemy 10% rabatu na wszystkie nieprzecenione artykuły.
    • agata_peachfield Masquerade Angie 26.10.10, 14:50
      Pojawiła się u nas Angie z Maskaradek. Zapraszamy:)
    • azymut17 listopadowa promocja Lary pearl 05.11.10, 14:43
      Tylko w tym miesiącu model Lara od Elomi w kolorze perłowym można kupić w promocyjnej cenie 199 zł:
      www.peachfield.pl/model/224
      Zapraszamy :-)
    • agata_peachfield Wielka wyprzedaż majtek 08.11.10, 12:58
      Zapraszamy na wielką wyprzedaż fig, szortów i stringów - ceny wielu już przecenionych modeli obniżyliśmy do 15 i 29 zł. W ofercie między innymi doły do Georgiany burnt orange, Tiffany orchid, Arabelli purple haze, Arizy wildberry, Matisse, George'a green i wielu innych.
      • madzi1 Re: Wielka wyprzedaż majtek 08.11.10, 16:43
        A czy ta wyprzedaż obejmuje obydwa sklepy i internetowy też? Czy tylko stacjonarnie??
        • azymut17 Re: Wielka wyprzedaż majtek 08.11.10, 16:51
          Wyprzedawane modele są fizycznie na Bruna, ale można je kupić również poprzez sklep internetowy.
    • agata_peachfield WIELKA PROMOCJA -40% 10.11.10, 18:05
      W dniach 12 i 13 listopada (piątek i sobota) zapraszamy na wielką listopadową akcję promocyjną! Na hasło "PROMOCJA 40%" dajemy 40% rabatu na wszystkie nieprzecenione biustonosze (również góry od kostiumów kąpielowych).
      • azymut17 WIELKA PROMOCJA -40% - up n/t 12.11.10, 10:35
        • juz30 Re: WIELKA PROMOCJA -40% - up n/t 12.11.10, 13:05
          Polecam, ja juz skorzystałam, a kto wie, może jeszcze jutro się wybiorę :)
      • aankaa Re: WIELKA PROMOCJA -40% 12.11.10, 17:41
        i ja polecam skorzystawszy z super promocji
        • justine9 Re: WIELKA PROMOCJA -40% 12.11.10, 19:36
          Ja też się skusiłam, wybrałam się na Bruna mimo paskudnej pogody i nie żałuję. Więcej takich promocji i staniki nie będą mi się mieścić w szufladzie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka