malagracja 26.08.09, 12:33 Jak uzgodniłyśmy na poprzednim zlocie, spotykamy się we wrześniu :-) Co do terminu to proponuje, drogą połowę września (pierwsza połowa to targi bielizny, więc odpada). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s_mirabelka Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 26.08.09, 19:07 We wrześniu będę mieszkanką Białegostoku,czy ew mogę się pisać na tę imprezę? pozdrawiam:) Odpowiedz Link
malagracja Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 26.08.09, 19:08 Warunek jest jeden... przyprowadzasz jak najwiecej osob ze sobą :-) Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 26.08.09, 21:50 Tak, druga połowa września powinna być dobrym terminem - może sobota 26.09? Wtedy nasza droga Daslicht (i inne studentki też) może już zawita do nas? A bez Daslicht to nie to samo... Prawda? Odpowiedz Link
milstar Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 27.08.09, 14:37 Pewnie znów się okaże, że mi termin nie pasuje... Ech, ciężko jest żyć w 2 miejscach na raz Odpowiedz Link
malagracja Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 27.08.09, 20:39 Postaramy się zeby bylo jak najlepiej :-) Odpowiedz Link
izapyza85 Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 29.08.09, 19:16 Jeju ja nigdy nie byłam na żadnym zlocie stanikowym... też chce:) czy można się dopisać? :) mam nadzieję że mała ilość posiadanych staników nie jest przeszkodą ;) Odpowiedz Link
malgos_j Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 29.08.09, 23:57 Ja niestety tym razem nie dotrę. Wracam do pracy w stolicy po wychowawczym:( student do przedszkola:)prawdziwy młyn mam we wrześniu. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 30.08.09, 10:09 Ojoj, ale szkoda... No cóż, takie jest życie A Szanowna Siostra i Mama? będą? Bez Waszej Mamy też sobie nie wyobrażam zlotu. Odpowiedz Link
zenobia27 Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 30.08.09, 12:44 A gdzie będzie ten zlot, nigdy nie byłam na żadnym, jak to wygląda? Będzie można kupić/wymienić się stanikami? Trzeba się wcześniej zapisać? Odpowiedz Link
daslicht Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 30.08.09, 13:59 Spotykamy się, mierzymy, dyskutujemy o modelach. Na trzech zlotach mieliśmy przedstawicieli firm. Kupic/wymienić można, o ile jest na co. A z zapisami wyglada tak, że robimy wcześniej listę :) Odpowiedz Link
tullilaj Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 30.08.09, 19:25 Ale zlot jest też dla małobiuściastych? Jesli tak, to ja jestem po prostu zachwycona!!! Nigdy na takim zlocie nie byłam. Czekam z niecierpliwością, i mam nadzieję, że nie wydarzy się nic , co utrudni mi przybycie. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 30.08.09, 23:08 Dla wszystkich: i mało-, i średnio- i dużobiuściastych. Nie osądzamy nikogo po rozmiarze. Każdy biust jest fajny, jeśli dobrze ubrany. Próbujemy jedynie pomóc dobrać właściwy rozmiar i stanik, oświecić stanikowo, jeśli jeszcze ktoś nie jest oświecony, itp... Odpowiedz Link
m4rgot Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 31.08.09, 23:51 Mogę się dołączyć? :) Chętnie skorzystam z porad doświadczonych koleżanek :) Odpowiedz Link
irenka65f Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 01.09.09, 00:08 Ale wam zazdroszczę! Nigdy nie byłam na takim spotkaniu i nie będę bo z Dolnego Śląska jest mi za daleko. Odpowiedz Link
s_mirabelka Re: Wrześniowy Zlot w BIAŁYMSTOKU :-) 15.09.09, 13:30 czy już coś w trawie piszczy? Odpowiedz Link
malagracja DOPISZ SIĘ DO TABELI 15.09.09, 13:57 Wpisujemy do tabeli swoje dane oraz dane osób, które ze sobą przyprowadzamy. Panie z Gai będą na bank, bo do mnie dzwonily :-) A i Panie z Kontri też pewnie chętnie przyjdą. UWAGA! Macie przynosic ze soba staniki! Inaczej wyjdzie tak jak ostatnio! :-) Czy Pani Danusia bedzie? Czy mam do niej napisać? Prosić żeby cosik wzięła ze sobą? Odpowiedz Link
alex_k Re: DOPISZ SIĘ DO TABELI 15.09.09, 15:57 Ja już wiem, że niestety akurat 26.09 absulotnie nie mogę, nie wiem, czy mama sama zdecyduje się jechać, ale nawet jeśli to wtedy raczej bez staniczków (nie licząc osobistych oczywiscie), ponieważ samej byłoby jej ciężko wszystko ogarnąć. Odpowiedz Link
malagracja Re: DOPISZ SIĘ DO TABELI 15.09.09, 20:56 Nie przejmuj się, ja raczej też nie :-) Panią Danusie dziewczyny przyjma tez bez staników :-) W końcu my ją lubimy za to, że to Pani Danusia a nie, że ma duuużo stanikó ;-) Odpowiedz Link
alex_k Re: DOPISZ SIĘ DO TABELI 16.09.09, 08:54 Rozmawiałam z mamą (przeprasza, ale chwilowo zbyt zajeta, żeby sama napisać) , przyjedzie i zabierze wszystkie staniczki które są w cenach promocyjnych. Niestety nie będzie pełnej rozmiarówki, ale może ktoś coś dla siebie znajdzie. Pomoc ze strony mamy oczywiście będzie :-) Strasznie żałuję, że nie mogę przyjechać. Czy termin jest juz ostateczny? Dla mnie 3.10 bylby super ;-) Odpowiedz Link
malagracja 3.10 ? ? ? 16.09.09, 09:54 Dla mnie też lepiej. W moim przypadku bedzie od razu po rozpoczęciu roku. Może jakieś studentki zdołam przyciągnąć :D Odpowiedz Link
alex_k Re: 3.10 ? ? ? 16.09.09, 13:40 Zdaje się, ze Daslicht też raczej za póżniejszym terminem? Może wartoby przegłosować ostateczną datę, moze wrzesniowy zlot (idąc za tytułem wątku) móglby się odbyć w październiku? Odpowiedz Link
siamese67 Re: 3.10 ? ? ? 16.09.09, 14:27 Może być i 3.10, nawet lepiej mi pasuje ze względu na różne ważne sprawy w pracy. Odpowiedz Link
tullilaj Re: 3.10 ? ? ? 16.09.09, 19:34 Witam, Ja 26.09 na 100% nie jestem pewna, 3.10 byłby idealny... Ale jak większość zdecyduje oczywiście ;) Odpowiedz Link
daslicht Re: DOPISZ SIĘ DO TABELI 15.09.09, 17:34 A gdzie ta tabela? I jaki termin, bo mi to BARDZO robi. Ja tam swoje Trójmiasto bardzo lubię i nie chcę go za wcześnie opuszczać ^^ Odpowiedz Link
malagracja Re: DOPISZ SIĘ DO TABELI 15.09.09, 20:57 Sorry, zapomniałam o linku :-) Dziewczyny uzgodniły, że 26.09.2009. r (sobota). P.S. Wracaj, Sienkiewicza już wyremontowana ;-) Odpowiedz Link
malagracja Tabela TU 15.09.09, 20:49 spreadsheets.google.com/ccc?key=rpCHgHRIhoaG008zSnqMKoQ&hl=en Odpowiedz Link
siamese67 Re: Tabela TU 15.09.09, 21:09 A mi znowu tabela nie działa. Ani pod Operą, ani pod IE. Nie otwiera się, tylko żąda jakiegoś hasła i zalogowania się... buuu... Odpowiedz Link
m4rgot Re: Tabela TU 16.09.09, 16:42 mi tez nie działa :( a chętnie bym się zapisała na zlot. To w końcu jaka data i gdzie? Odpowiedz Link
malakasia_pl termin 16.09.09, 21:11 Mi pasuje zarówno 26.09 jak i 03.10. Nawet zbliżam się ku późniejszemu terminowi właśnie ze względu na studentki. Pani Danusiu - chętnie pomogę w ogarnięciu majdanu stanikowego :) Rozumiem też, że bez mojego lustra nie moze się odbyć zlot, co? Było z Wami od początku - nawet jak mnie nie było :P Pozdrawiam i cokolwiek ustalicie - dostosuję się :) Odpowiedz Link
danaberia Re: termin 16.09.09, 21:57 Serdecznie dziękuję, za okazaną chęć pomocy, trzymam za słowo :) Co do terminu , mi lepiej pasuje 03.10,no ale jak będzie 26, to też jakoś to poukładam. Pozdrawiam wszystkich i dziękuję za ciepłe słowa :) Odpowiedz Link
siamese67 Re: termin 16.09.09, 23:32 Danusiu, jakby co - też możesz na mnie liczyć. Chętnie pomogę, jeśli Twoje dziewczyny nie będą mogły się zjawić. Odpowiedz Link
paula_aulap Re: termin 16.09.09, 22:26 Popieram przełożenie na 3.10., bo ja też chcę być na zlocie;) Odpowiedz Link
malagracja Październikowy Zlot 17.09.09, 10:51 Czy któraś z Was mogłaby zrobic tabele? Ja tej nie umiem naprawić, bo u mnie wszystko jest okej (nawet jak sie wyloguje). Odpowiedz Link
alex_k Re: Październikowy Zlot 17.09.09, 13:26 U mnie tabela od początku otwiera się normalnie. Odpowiedz Link
alex_k Tabela 20.09.09, 20:01 Chyba wiem, czemu wam się tabela nie otwiera. Sprawdziłam, u mnie się otwiera, kiedy jestem zalogowana na google, natomiast kiedy się wyloguję, nie chce się otworzyc. Nie umiem tego zmienić, więc albo przed otwarciem trzeba się zarejestrować na google, albo może malagracjo spróbuj jakoś wkleić jeszcze raz link do tabeli, wcześniej wylogowując się z konta google (choć szczerze mowiąc nie wiem na ile to coś da :-P) Odpowiedz Link
malagracja (Chyba) dobra TABELA 20.09.09, 20:32 Niestety nikt nie założył tabeli, więc zrobiłam drugą tak samo jak poprzednio: spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnaO0FsxP7gqdHh5SngxelVCdjE3YThmY1pFek80Vnc&hl=en Odpowiedz Link
siamese67 Re: (Chyba) dobra TABELA 20.09.09, 21:16 No i nadal nic się nie otwiera, żąda logowania do konta na gmail, którego nie mam i mieć nie zamierzam. Odpowiedz Link
milstar Re: (Chyba) dobra TABELA 22.09.09, 12:30 Nie działa u mnie ani pod Operą, ani pod IE, ani pod Firefoxem :( Ale za to 3.10 mi pasuję :))))))) Odpowiedz Link
milstar Zaczęła mi działać tabela 25.09.09, 20:43 Nie mam pojęcia dlaczego. Wpisałam się Odpowiedz Link
malagracja Pytania i odpowiedzi. 20.09.09, 20:40 1. LOKAL: Nie wiem, czy Madziula po raz kolejny będzie miała możliwość załatwienia nam sali. Może macie inne propozycje zanim zapytamy ją o pozwolenie? 2. CHARAKTER SPOTKANIA: Ostatnie spotkanie było emocjonujące ;-) Ale nie wiem, czy teraz jest sens powtarzać rozsyłanie zaproszeń? Panie z Gai pierwsze do mnie zadzwoniły, Panie z Kontri zagwarantowały przyjście już na tamtym Zlocie. Jak myślicie? Jeżeli zapraszać to kogo? Kinga (od C do H)? Kostar? Osobiście bym zaprosiła kogoś z różnych firm, ale spotkanie by było nieoficjalne. W sensie, żadnych ławek itp. 3. NASZE STANIKI: Ostatnio mało która przyniosła coś ze sobą. Nie chce sobie wyobrażać co by było gdyby Pani Danusia jednak nie mogła przyjechać. Więc tym razem zabieramy ze sobą wszystko i wpisujemy to do tabeli. Koniecznie proszę przywiązać karteczki z imieniem i nickiem właścicielki do stanika. Jeżeli stanik jest na sprzedaż należy to zaznaczyć i dopisać ewentualną cenę. 4. JEDZENIE I PICIE: To także wpisać proszę w tabelę. Zlot to spotkanie nas wszystkich, więc postarajmy się mieć w to jakiś wkład. Żeby było sprawiedliwie ;- ) 5. IDENTYFIKATORY: Ja je wyprodukuje i podrzucę. Ktoś ma jakieś pomysły? Sugestie? Odpowiedz Link
malakasia_pl Re: Pytania i odpowiedzi. 21.09.09, 20:34 Wpisałam się - mam nadzieję, że mnie widać :) Miejsce było super i jeśli tylko jest możliwość udostępnienia sali ponownie - byłoby pięknie. Możemy nawet na ręce pani dyr czekoladki złożyć :P Staników nie dokupiłam praktycznie, ale coś tam przyniosę. Jeśli zaś chodzi o firmy, to też uważam, że nieoficjalnie jest lepiej. Po prostu zapraszamy :) Jedzenie... no właśnie... zawsze jest pyszne, ale wraz z jedzeniem powinny byc dostarczone przepisy. Odpowiedz Link
malagracja Re: Pytania i odpowiedzi. 21.09.09, 21:48 Tak, widać Cię. Okej, więc wyśle wszystkim zaproszenia i ewentualnie dopisze do listy, żebyście wiedziały kto przyjdzie. Ja podrzucę Wam wszystkie rzeczy które mam u siebie na początku Zlotu, bo mnie pewnie nie będzie. Odpowiedz Link
wredulka Termin zlotu 22.09.09, 10:15 A więc ostateczny termin zlotu to ten weekend, tak? Odpowiedz Link
wredulka Re: 3.10. 23.09.09, 16:08 no to ja należę do tej mniejszości, gdyż mam zjazd w tym czasie i raczej mnie nie będzie :/ Odpowiedz Link
s_mirabelka Re: 3.10. 24.09.09, 09:44 uf,mi tabela działa pod IE,termin jak najbardziej odpowiada,pozostało mi jeszcze skrzyknięcie kogo się da i niebawem wpiszę się. Odpowiedz Link
milstar PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 22.09.09, 21:58 Ustaliłyśmy tak z Malagracją, dopisze się to później do tej średnio działającej tabeli. Napiszcie proszę jakie staniki i w jakich wymiarach przyniesiecie i co weźmiecie do jedzonka albo picia :) Odpowiedz Link
siamese67 Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 22.09.09, 23:13 Czy mamy brać nowości, czy też takie kilkakrotnie na poprzednich zlotach pokazywane też? Odpowiedz Link
milstar Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 23.09.09, 12:01 Ja zamierzam wziąć wszystko, co mi się do torby zmieści ;) Odpowiedz Link
malagracja Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 23.09.09, 15:34 Myślę, że trzeba wziąć tyle co uniesiemy ;-) Odpowiedz Link
m4rgot Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 24.09.09, 17:00 Jestem nowa w temacie, chce zabrać koleżankę i może mamę :) Mogę upiec ciasto jakieś :) P.S. to kiedy w końcu i gdzie ten zlot się odbędzie? Odpowiedz Link
malagracja Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 24.09.09, 17:15 Do wszystkich osób w tym wątku zostanie wysłany E-mail o miejscu i godzinie :-) Zlot odbędzie się 3.10 (sobota). Więc wpisuje Ciebie do Tabeli. Jeżeli kolezanka i mama sie zgodzą - daj znać i podaj ich imiona (identyfikatory). Ciasto dopisuje do tabeli :-) Aa i podaj jakie macie wymiary i jakie staniki ze sobą przyniesiecie :-) Odpowiedz Link
naila Re: PODAWAJCIE WYMIARY W TYM WĄTKU 24.09.09, 19:34 Mnie 3.10 jak na razie pasuje :) Odpowiedz Link
malagracja Miejsce spotkania :) 25.09.09, 13:05 Wielkoduszna Madziula załatwiła nam po raz kolejny salę! :-) Odpowiedz Link
malakasia_pl Re: Miejsce spotkania :) 27.09.09, 14:09 No to świetnie! Madziula - jesteś wielka! :) Odpowiedz Link
malagracja Uzupełniac tabele! :) Ale już! 29.09.09, 12:21 spreadsheets.google.com/ccc?key=0AnaO0FsxP7gqdHh5SngxelVCdjE3YThmY1pFek80Vnc&hl=en Odpowiedz Link
brykanty Re: Uzupełniac tabele! :) Ale już! 29.09.09, 14:29 dopisałam się. A co do łakoci, to musimy z siostrą uzgodnić zeznania. Odpowiedz Link
bera68 Dopisałam się 29.09.09, 14:31 Mam nadzieje ze tym razem się uda mi dotrzec prosze o info na gazetowego gdzie i o której? Pozdrawiam Bera Odpowiedz Link
bera68 Re: nie bedzie mnie w sobotę 01.10.09, 07:29 siła wyższa...szkoda...to już kolejny raz nic nie wychodzi mi:( pozdrawiam Odpowiedz Link
malagracja Garść informacji. 29.09.09, 19:36 1. E-MAILE wyślę w piątek (może być?). Spotykamy się w sobotę w godzinach 13-18 tam gdzie zawsze [w e-mailu podam konkretnie adres]. 2. Przypominam o metkach do staników! 3. Lista żywieniowa: - ciasto - cukierki - coś słodkiego - coś do chleba x2 - chleb domowy x2 - herbata owocowa x3, zielonax2 - domowe dżemidło do chleba - coś do picia - kawa - wafelki - owoce 4. Proszę dopisywać dane do tabeli! Bo jak nie to... :-) Odpowiedz Link
m4rgot Re: Garść informacji. 30.09.09, 11:36 Chlera wypadła mi w sobote mozliwość zarobienia kilku groszy, a same wiecie dla studenta to .. :D ale wyjazd "na roboty" mam o 16 więc wpadne z ciastem na chwile , co do staników to takich na zbyciu to nie mam, mam 2 takie własne w prawie dobrze dobranym rozmiarze, ale własnie chciałabym na zlocie sie obmierzyć w koncu dobrze, bo za każdym razem jakos mi wszystko inaczej wychodzi :( P.S. bede sama :) Odpowiedz Link
s_mirabelka Re: Garść informacji. 30.09.09, 14:46 Pytam,bo nie znam warunków lokalowych-czy jedzenie powinno przynieść się w naczyniach nadających się do postawienia na stole?czy są przewidziane naczynia jednorazowe? Jeśli tak ,to może jakaś zrzutka na nie? Odpowiedz Link
malagracja naczynia 30.09.09, 21:00 A jak Ci wygodniej? Czy ktoś pamięta jak było ostatnio? Jeżeli chcemy jednorazowe, to ktoś mógłby się podjąć kupna? (Ja nie dam rady). I oczywiście jakaś zrzuta! Odpowiedz Link
malagracja Kto do mnie pisal na e-maila gazetowego? 30.09.09, 21:00 Nie moge odpisac ktorejs z Was, bo wiadomosc dostalam od "ludzie@gazeta.pl". Odpowiedz Link
malakasia_pl naczynia 01.10.09, 06:42 a nie zostało coś z naczyń jednorazowych? Madziulę trzeba spytać. Odpowiedz Link
maheda Spróbuj jednak nacisnąć "odpowiedz" 01.10.09, 08:37 Być może pojawi się adres, pod który można wysłać mail. Odpowiedz Link
s_mirabelka Re: Kto do mnie pisal na e-maila gazetowego? 01.10.09, 10:22 Ja pisałam,ważne mi jest aby o miejscu spotkania dowiedzieć się wcześniej niż w piątek.Może napiszesz mi na maila z tabeli,ok? Odpowiedz Link
moooniaaaaa Re: Kto do mnie pisal na e-maila gazetowego? 01.10.09, 11:21 Przed chwileczką dopisałam się do tabeli. Rzadko udzielam się na gazetowym forum,ale mam nadzieję że to żadna przeszkoda. Teraz czekam na jakieś info na meila odnośnie miejsca spotkania i konkretnej godziny :) Odpowiedz Link
tullilaj NIESTETY MNIE NIE BĘDZIE :( 01.10.09, 13:18 Dziewczyny, przykro mi strasznie, ale niestety muszę być w pracy. Dowiedziałam się dzisiaj o zmianie planu i jestem po prostu wściekła, bo 500 razy prosiłam, aby akurat tę sobotę mieć wolną. Niestety, siła wyższa zdecydowała inaczej. Mam nadzieję, że wasze spotkanie będzie super i że następnym razem uda mi się w nim uczestniczyć. Pozdrawiam was wszystkie! Odpowiedz Link
malagracja E-MAILE WYSŁANE! 01.10.09, 20:03 Mam nadzieje, że otrzymałyście wiadomość. Jeżeli nie, to dajcie znać w TYM wątku. Dziewczyny, jeżeli mnie nie będzie i nie będę mogła wysłać to proszę jakąś inną o przesłanie wiadomości do tych dziewcząt, które niestety nic nie otrzymały. [Będę bardzo wdzięczna, bo jutro mam inauguracje roku]. Odpowiedz Link
moooniaaaaa Re: E-MAILE WYSŁANE! 02.10.09, 08:08 Ja dostałam i mam zamiar się stawić :) Tylko przypomnijcie co z tymi naczyniami,w czym przynieść? w takich gotowych do postawiania czy będą jednorazówki? Kawę/herbatę też trzeba z czegoś pić :P Odpowiedz Link
malagracja NACZYNIA 02.10.09, 09:42 Wiem, że jakieś kubeczki/filiżanki będą, jeżeli jednak możecie to przynieście ze sobą własne kubki. Ja będę mogła kupić naczynia, tylko powiedzcie co i ile. Odpowiedz Link
m4rgot niestety nie moge :( 02.10.09, 12:39 cholera a tak chciałam przyjść, nie ma szans żebym się wyrobiła :( Wybaczcie :) Odpowiedz Link
wredulka Re: niestety nie moge :( 02.10.09, 21:05 mnie też nie będzie, zjazd mam. A szkoda, bo się za Wami stęskniłam i za tym jedynym, niepowtarzalnym zlotowym klimatem. Bawcie się dobrze ;) Odpowiedz Link
malakasia_pl PODSUMOWANIE 03.10.09, 18:59 Zlot jak zwykle super :) prawdziwy hit na sam koniec - na parkingu - po obejrzenia od początku do końca :)fantastyczny układ choreograficzny, głos, muzyka - wszystko sprawia, że jesienny dzień nie jest tak bardzo jesienny :) www.youtube.com/watch?v=AOzkN8dHnjk a tutaj jest stronka do ściągnięcia legalnych MP3 :) www.peternalitch.ru/ No i oczywiście przepis na chleb - robię z połowy porcji i wychodzą 3 keksówki silikonowe. Chleb bardzo prosty i smaczny z ziarnami ok. pół litra zakwasu 1kg mąki tortowej (biała pszenna) 0,5kg mąki żytniej razowej (dałam pszenną razową lub orkiszową, bo nie lubię żytniej) 1 szkl płatków owsianych (dałam orkiszowe, bo takie miałam) 1 szkl otrębów pszennych 1 szkl siemienia lnianego 1 szkl pestek słonecznika 1 szkl rodzynek, orzechów, dyni – czego chcemy – wybieramy ziarna 7 szkl ciepłej wody 1 łyżka cukru 2 łyżki soli Wymieszać, na 1h zostawić w misce, a następnie do foremek i postawić w ciepłym na 7h. Piec 1,5h w 180 stopniach. Odpowiedz Link
malagracja Serdecznie dziękujemy Paniom z Gai :) 03.10.09, 19:49 Za poświęcony czas :-) Mamy nadzieję, że to nie pierwszy i nie ostatni raz, a współpraca będzie korzystna dla obu stron :-) Odpowiedz Link
daslicht Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 20:29 Chwała tej, co przyniosła ajurwedisz herbatę z rossmanna! Jutro pójdę sobie taką kupić! :) I mam różowe Rio, prawie jak czerwone hyhyhy ^^ Odpowiedz Link
milstar Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 20:43 Rio nie jest różowe, tylko fuksjowe. I ja go już nie mam, hurra :)) Miło było Was poznać, chociaż do domu wróciłam wykończona Odpowiedz Link
daslicht Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 20:55 milstar napisała: "Rio nie jest różowe, tylko fuksjowe" Yyyyyy...?! O_o "I ja go już nie mam, hurra :))" Strach się bać 2+O_o Odpowiedz Link
mpogus Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 21:54 a ja nie bywałam tu na forum, ale na zjeździe byłam, tak więc szybko się witam i dziękuję za dobre rady i fajną atmosferę. Odpowiedz Link
milstar Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 22:14 > Strach się bać 2+O_o E tam, ja tylko wyglądam strasznie. Ale to dlatego, że się nie maluję ;) A, i mam brzydkie majtki z Gai :) Odpowiedz Link
siamese67 Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 22:34 Milstar, droga moja - NIE WYGLĄDASZ STRASZNIE. Jesteś śliczna. Ja Ci to mówię. M. Odpowiedz Link
siamese67 Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 22:36 Aha, Brykanty dodaje, że mało komu jest w różu tak ładnie jak Tobie. Twierdzi, że ona na ten przykład wyglądałaby jak znerwicowany prosiak w tym kolorze. Odpowiedz Link
malagracja Re: PODSUMOWANIE 04.10.09, 13:09 A po co się malować? Hę? A majtki zawsze można zdjąć... Jesteś przesympatyczną osobą, nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie Ciebie jako wysoką dziewczynę :-) Kocham róż, kocham, kocham, kocham!!! Odpowiedz Link
milstar Re: PODSUMOWANIE 04.10.09, 16:14 Malagracjo-= gdybyś została, to byś wiedziała, dlaczego te majtki są 'brzydkie' "Straszna' w sensie "przerażająca", ale komplementy kocham :) I kocham róż :)))) Odpowiedz Link
s_mirabelka Re: PODSUMOWANIE 04.10.09, 17:16 Ja dziękuję osobom,które się mną zajęły- w sensie przymierzania,zapinania,doradzania.Co prawda nic nie leżało dobrze,ale za to jakieś doświadczenie już mam :) dziękuję bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link
abc334 Re: PODSUMOWANIE 12.10.09, 18:32 mam rozmiar M jasno różowe-landrynkowe majtki na zbyciu Odpowiedz Link
magda.madziula Re: PODSUMOWANIE 03.10.09, 22:43 ja jestem wykończona! A poza tym chciałam powiedzieć jedną bardzo ważną rzecz - jeśli się umawiamy od 13 to liczyłam że przynajmniej "stara wiara" stawi się punktualnie - a dzisiaj niestety nawet ponad 2 godziny obsuwu niektórzy mieli co spowodowało że osoby które przypyły punktualnie nie miały za bardzo co ze sobą zrobić. Wkurzyłam się tym z deka. Tym bardziej że ja sale przygotowywałam od 12. Chleb był boski i na pewno jak tylko dostanę zakwas upiekę, kokosanki były super, spotkanie z Panią Danusią i Renatą - jak zwykle sprawiło wiele radości. Brakowało mi jedynie małejgracji!! M. Odpowiedz Link
malagracja Jeszcze kilka słów... 04.10.09, 13:04 Magdo.madziulo, jesteś moim Słoneczkiem w pochmurny dzień :-) Następnym razem, o ile taki będzie, to prosiłabym o większe zaangażowanie. Tak jak kiedyś, pamiętacie? :-) Bardzo mnie to cieszy, że kobietki nie związane bezpośrednio z Lobby przyprowadzają nowe osoby i biorą tak aktywny udział w organizacji Zlotu (Tak, tak! Mam tu na myśli Panie od gorących rogalików). Jak widzicie, osoby z branży (poza oczywiście Paniami z Gai) nie chcą nam poświęcić nawet kilku minut. Być może trzeba wyciągnąć z tego wnioski? Musimy się też zastanowić nad tym, po co się spotykamy, jaki jest cel naszych spotkań? Odpowiedz Link